Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kasvatus laukaisee isän lapsuustraumat

Anonyymi-ap

Sanokaa mitä meidän pitäisi tehdä.

Tyttäremme on koulussa menestyvä ja suosittu, meillä käy melkein joka päivä tyttäremme luokkakavereita kyläilemässä. Mieheni on siitä toki ylpeä, mutta tämä laukaisee varmasti hänen lapsuustraumojaan ja hän menee usein lukkoon, välttelee minua ja tytärtäni ja surffaa usein koko illan netissä. Tyttären synttärit ja muut iloiset juhlat laukaisee näitä kaikkein eniten.

Mieheni on kaikin puolin hyvä, huolehtivainen, vastuuntuntoinen ja kunnollinen ihminen, tekee kotitöistä oman osuutensa, vie minut usein teatteriin ja konserttiin, huolehtii paljon lapsen harrastuksesta. Meidän tyttäremme on 10 vuotta. Me olemme molemmat nelikymppisiä.

Mieheni lapsuus oli sillä tavalla vaikea, että vanhempien perhe oli tiukan uskonnollinen, hänelle ei hyväksytty kavereita muista kuin uskovista piireistä, äiti oli emotionaalisesti epävakaa, isä menestyi työelämässä ja oli kotona tossun alla. Perheessä oli ruumiillista kuritusta. Perhe oli kohtuullisen hyvätuloinen ja mies on nuorena ollut vaihto-oppilaana ja harrastanut musiikkia. Työelämässä mies on ollut viime vuodet yksinyrittäjänä asiantuntija-alalla.

Olemme olleet nyt 14 vuotta parisuhteessa. Koko aikana kukaan mieheni kaveri ei ole ottanut häneen yhteyttä millään tavalla muuten kuin työasioissa. Mies itse on kertonut, että häntä kiusattiin koulussa aika rankasti, eikä hän osannut olla muille lapsille mukava, kun kotona oli niin rankkaa ja hän oli koko ajan koulussakin hermostunut. Olen tutustunut yllättäen yhteen hänen lapsuusajan luokkatovereistaan, joka kertoi aivan saman asian. Yksi mieheni "kavereista" alkoi joskus parikymppisenä seurustelemaan erään tytön kanssa, jonka kanssa mieheni oli hieman tapaillut, ja tuo pari on edelleenkin naimisissa. Pari muuta toksista kaveruussuhdetta hänellä on ollut nuorena, ainakin kaksi hänen sen ajan tuttavuuksistaan on sittemmin tuomittu vaimojensa tai lastensa pahoinpitelystä. Mieheni varsinkin nuorempana veti kaikenlaisia typeriä ja ilkeitä ihmisiä puoleensa, joihinkin heistä minäkin olen valitettavasti joutunut tutustumaan.

Mieheni on kuitenkin perusluonteeltaan sosiaalinen ja viihtyy oikein hyvin esimerkiksi minun ystävieni ja heidän puolisoittensa seurassa ja keksii puheenaihetta kenen kanssa tahansa. Hän selvästi nauttii kun saa toiset viihtymään seurassaan.

Mitä minun ja mieheni kannattaisi tehdä, että tyttäremme nuoruus, murrosikä, kauneus ja sosiaalinen lahjakkuus ei laukaisisi miehessäni joka kerta nuoruusvuosien ikäviä muistoja?

1

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      😋 ­N­­y­m­f­o­­­m­­­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#180087087

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe