Kulmakarvat?

Anonyymi-ap

Miksi naiset vedättää kulmakarvat hiusrajaa kohti?
Kaikille se ei sovi:
Voiko korjata jos haluan luonnollisen katseen?

28

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllähän kulumakarvat ainaski gigantissa nousee pystyyn

      Puhelimen asennus kesti kaksi tuntia. Kassalla 179 euron matkapuhelimeen liitetty lasku oli paisunut yli 600 euroon.

      Iltalehti on nähnyt tilausvahvistuksen. Älypuhelimen lisäksi Willmanille on myyty puhelimen tukisopimus 36 kuukaudeksi, hintaan 356,40 euroa.

      Lisäksi kuitissa on 29,95 euron arvoinen laturi, ja kännykkälompakko, 26,95 euroa, sekä näytönsuoja, arvoltaan 69,99 euroa.

      • Anonyymi

        joo anoppia kusettivat kans.Ei älynny lykätä torttua tiskille

        Anoppi meni Gigantista hakemaan perus älyluuria jolla käyttää WhatsAppia ja selata iltalehtiä eli about satasen luuri olis riittänyt. Mukaan olikin tullut 450€ puhelin ja kylkeen vielä 36kk hv-palvelu jolla sai vpn:ä ja pilvitallennustilaa yms turhaa. 3,90€/kk


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joo anoppia kusettivat kans.Ei älynny lykätä torttua tiskille

        Anoppi meni Gigantista hakemaan perus älyluuria jolla käyttää WhatsAppia ja selata iltalehtiä eli about satasen luuri olis riittänyt. Mukaan olikin tullut 450€ puhelin ja kylkeen vielä 36kk hv-palvelu jolla sai vpn:ä ja pilvitallennustilaa yms turhaa. 3,90€/kk

        Anoppi 🏆😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anoppi 🏆😄

        joo anoppi.Anopit on mukavia, eikö sulla ole. Hanki ihmeessä🏆😄


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­­N­y­­­m­­­f­o­­­m­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#180167863

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Minulle korjattiin puhelin ilmaiseksi eräässä Roin liikkeessä- Joten kiitos pojat.

    • Anonyymi

      Siksi että riipputissit ei herättäis niin paljon huomiota.

    • Anonyymi

      Se on semmonen juttu

    • Anonyymi

      Muodissahan on nyppiä kaikki kulmakarvat pois ja piirtää tilalle mustat viivat. Ettekö tätä tienneet?

      • Anonyymi

        Sama se kulmakarvoille. Itse ihmetellyt eikö tuo valtiovarainministeri koskaan pese tuota polkka rasvalettiään. On hiukan kuin huis hais


    • Anonyymi

      ”Tämä hallitushan panostaa koulutukseen. 200 miljoonalla eurolla tullaan vahvistamaan perusopetusta. Se on merkittävä, merkittävä summa, jolla haemme sitä, että Suomen osaamistaso saadaan nousemaan”, Henriksson sanoi.

      On myös nuorten intresseissä, että saamme velkaantumisen kuriin, opetusministeri jatkoi.

      ”Jos ei tehtäisi mitään, velkataakka kasvaisi niin, että ne opiskelijat, jotka ovat vallanneet Helsingin yliopiston päärakennuksen kysyisivät kymmenen vuoden kuluttua meiltä, miksi ette tehneet mitään”, Henriksson sanoi.

      Korkeakoulumaksuja ei olla asettamassa Suomessa syntyneille tai suomalaisille opiskelijoille vaan ETA-alueen ulkopuolelta tuleville, hän myös huomautti.

      ”Olemme halunneet löytää liikkumavaraa sille, että voimme panostaa nuoriin”, pääministeri Orpo sanoi.

      Hallitus ei ole osoittanut opetus- ja kulttuuriministeriön kokonaisuuteen juurikaan säästöjä, hän sanoi.

      ”Huolehdimme yliopistojen

      • Anonyymi

        Nuita sosialisteja viherkommareita putinilaisia riittää aina valittamaan j kurkkusuorana haukkumaan,jos joku jotain yrittää.


    • Anonyymi

      3. Polttoaineveroa lasketaan 170 miljoonalla eurolla, koska jakeluvelvoitteen kiristyminen nostaa pumppuhintoja.

      4. Tutkimus- ja kehittämistoiminnan rahoitus kasvaa noin 280 miljoonaa euroa kuluvaan vuoteen verrattuna. Lisärahoitusta kohdennetaan erityisesti tutkijankoulutuspilottiin, yritysten T&K-toiminnan tukemiseen ja EU-hankkeiden kansalliseen vastinrahoitukseen. Hallitus päätti muun muassa kvanttitietokoneen rahoituksesta.

      5. Peruskoulutuksen rahoitusta nostetaan 50 miljoonalla eurolla. Lisäksi panostetaan ruotsin- ja saamenkielisiin oppimateriaalien saatavuuteen.

      6. Korkeakoulujen aloituspaikkojen lisäämiseen kohdennetaan 11,7 miljoonaa euroa. Kesäyliopistojen määrärahoja vahvistetaan miljoonalla eurolla suhteessa valtiovarainministeriön talousarvioesitykseen.

      7. Poliisien määrää ryhdytään nostamaan kohti hallitusohjelmaan kirjattua 8000 poliisin tavoitetta. Poliisin määrärahat kasvavat yli kahdeksalla prosentilla verrattuna vuoteen 2023. Hallitus tekee panostuksia nuoriso- ja jengirikollisuuden torjumiseksi. Pelastajakoulutusta lisätään.

      8. Puolustusvoimille myönnetään 259 miljoonaa euroa korvaamaan Ukrainaan luovutettuja suorituskykyjä.

      9. Hallitus vauhdittaa siirtymää puhtaaseen energiaan 160 miljoonalla eurolla. EU:n elpymisvälineen varoja suunnataan erityisesti luvituksen keventämiseen, jotta puhtaan energian investointeihin saadaan vauhtia.

      10. Luonnon monimuotoisuutta tuetaan ja luontokatoa estetään jatkamalla ja kehittämällä METSO, HELMI ja NOUSU -ohjelmia kymmenen miljoonan euron lisärahoituksella. Saaristomeren tilaa parannetaan.

      11. Liikenteen rahoitukseen varataan yhteensä 597 miljoonaa euroa, josta korjausvelan purkamiseen osoitetaan 250 miljoonaa euroa vuodelle 2024.

      12. Julkisen liikennesähkön ja -kaasun lataus- ja tankkausinfrastruktuurin edistämiseen osoitetaan 10 miljoonan euron valtuus ja asuinrakennusten latausinfra-avustuksiin 9,5 miljoonaa euroa.

      13. Hoitojonoja puretaan korottamalla Kela-korvauksia 1.1.2024 alkaen. Tämä lisää valtion menoja 65,3 miljoonalla eurolla ensi vuonna. Yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanottojen, psykoterapian ja hammaslääkärin perustutkimuksen Kela-korvaukset nousevat vaalikauden aikana.

      14. Maakuntalennot turvataan ostopalveluliikenteellä vuoden 2026 maaliskuun loppuun asti. Ostopalveluliikennettä jatketaan seuraaville lentoasemille: Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi-Tornio ja Kokkola-Pietarsaari. Lisäksi valtio varaa rahoituksen Savonlinnan-mallin mukaiseen lentoliikenteen järjestämiseen Porille vuodeksi 2025. Maakuntalentoihin varataan 38 miljoonaa euroa.

      15. Vähävaraisten ruoka-apu vakiinnutetaan osoittamalla siihen kolme miljoonaa euroa.

      16. Kotitalousvähennyksen tilapäistä korotusta jatketaan ja kotitalousvähennyksen soveltamisalaa laajennetaan kotona suoritettavaan fysio- ja toimintaterapiaan.

      17. Osakesäästötilin enimmäistalletusmäärää nostetaan.

      18. Perintöveron maksuaikaa pidennetään 10 vuoteen.

      19. Väkevien alkoholijuomien ja viinien veroa korotetaan ja oluen veroa alennetaan.

      20. Matkakuluvähennyksen omavastuuta korotetaan.

      21. Nikotiinipussit sisällytetään tupakkaverotuksen piiriin.

      22. Yleisen kiinteistöveroprosentin alarajaa korotetaan maapohjien osalta 1,3 prosenttiin vuonna 2024. Korotus vaikuttaa niiden 245 kunnan verotukseen, joilla yleinen kiinteistöveroprosentti on tällä hetkellä tätä alempi.

      23. Yhdenvertaisuustiedonannon toteuttamiseen varataan 6 miljoonaa euroa. Juutalaisseurakuntien turvallisuuteen kohdistetaan siitä 400 000 euroa vuosittain. Saamelaisten totuus- ja sovintoprosessin edistämiseen osoitetaan 1,3 miljoonaa euroa ja kuurojen totuus- ja sovintoprosessin edistämiseen osoitetaan 0,9 miljoonaa euroa.

      24. Asuntorakentamista vauhditetaan. Erityisryhmien investointiavustukseen kohdistuvaa säästöä lievennetään 20 miljoonalla eurolla ensi vuonna. Korkotukilainojen myöntämistä joustavoitetaan. Hallitusohjelman kirjaus valtion tuen lopettamisesta uusille asumisoikeuskohteille toteutetaan vasta vuodesta 2025 alkaen. ARA-kohteiden aloituspäätöksiä nopeutetaan. ASP-korkotukilainan enimmäismäärää korotetaan ensiasunnon ostamisen helpottamiseksi.

      25. Hallitus sopi, että talouspoliittinen ministerivaliokunta seuraa säännöllisesti hallitusohjelman talouspoliittisten tavoitteiden toteutumista, ja valtiovarainministeriö varautuu erilaisiin talouden skenaarioihin. Hallitus arvioi julkisen talouden tilannetta ja päättää mahdollisista tarvittavista lisätoimista puoliväliriihessä.

      • Anonyymi

        Mitä mieltä hallitus on kulmakarvoista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä mieltä hallitus on kulmakarvoista?

        Enemmän niitä kiinnostaa perskarvat

        haluan nyt sanoa, että henkilökohtaisesti tuen sekä innovaatioiden, leikkausten että Suomen tunkemista perseeseen ja pidän niitä oivallisina ideoina. On naurettavaa väittää että liibalaaba-innovaatiopuhe tai köyhiltä leikkaaminen rikkaiden hyväksi olisivat välttämättömyyksiä.


      • Anonyymi

        Sinulla unohtui ne leikkaukset pizzalaatikon tapaan

        Etuuksien korotukset jäädytään

        Kansaneläke- ja kuluttajahintaindeksiin sidottujen etuuksien indeksikorotukset jäädytetään lukuun ottamatta toimeentulotukea, eläkkeitä, rintamalisiä, vammaisetuuksia, elatustukea ja lääkekattoa.

        Jäädytyksen myötä etuuksien ostovoima heikkenee noin kymmenellä prosentilla. Jäädytyksen arvioidaan säästävän tuovan julkiseen talouteen 155 miljoonan euron säästöt ensi vuonna.
        Ansiosidonnaista työttömyysturvaa leikataan

        Ansiosidonnaiseen työttömyysturvaa tehdään useita muutoksia ensi vuonna. Työttömyysturvan omavastuuaika pitenee viidestä seitsemään päivään. Lomakorvausten jaksotus otetaan uudelleen käyttöön, eli ansiosidonnaista ryhdytään maksamaan vasta sen jälkeen, kun lomakorvaukset ovat päättyneet.

        Työttömyysturvan lapsikorotukset ja suojaosa poistuvat. Työtön on voinut ansaita 300 euroa kuukaudessa ilman, että leikkuri iskee työttömyysturvaan.

        Työttömyysturvan työssäoloehtoa pidennetään siten, että ansiosidonnaista saa nykyisen noin kuuden kuukauden sijaan vasta 12 kuukauden työssäolon jälkeen. Samalla ansiosidonnainen euroistetaan. Jatkossa työstä pitää kertyä tuloja vähintään 930 euroa kuukaudessa.

        Työttömyysturvan leikkaukset säästävät Työllisyys­rahaston ja työttömyyskassojen menoja 250 miljoonalla eurolla.
        Asumistukea leikataan

        Yleisen asumistuen leikkauksella tavoitellaan noin 150 euron säästöjä ensi vuonna. Jatkossa omistusasuntoon ei voi saada enää asumistukea. Lisäksi asumistuen korvausprosenttia lasketaan nykyisestä 80 prosentista 70 prosenttiin. Myös 300 euron suojaosasta luovutaan. Helsinki aiotaan yhdistää samaan kuntaryhmään muun pääkaupunkiseudun kanssa. Muutokset eivät koske eläkkeensaajan asumistukea.
        Kehitysyhteistyöstä leikataan

        Hallitus leikkaa varsinaisesta kehitysyhteistyöstä 80 miljoonaa euroa ensi vuonna.
        jne


    • Anonyymi

      Kulmakarvat nostetaan kauneuden takia kohti hiusrajaa leikkauksella.
      Työn tekevät kirurgit jotka ovat erikoistuneet naisten haluihin näyttää kauniimmalta.
      Monella tämä operaatio on mennyt pieleen ja näky on luonnoton.
      Näitä ilmeitä näkyy televisiossa päivittäin.
      Nouseehan siinä monella maalaistantallakin kulmakarvat hiukan ylemmäs, kun yllättäen näkee jonkun rahansa tuhlanneen epäonnistuneen työn tuloksen hienostonaisella.

    • Anonyymi

      On huolestuttavaa että monet naiset on alkaneet kasvattamaan partaa!

    • Anonyymi

      Ei parta pahoille kasva, mutta jos naisille kasvaa ON KÄYTTÄNYT AINEITA.

      • Anonyymi

        Mistä aineista nyt puhutaan, y-lannoke? 🤔


      • Anonyymi

        Useimmilla naisilla estrogeenit tukahduttavat partaa tuottavat miessukuhormonit, mutta 5–10 prosentilla naisista on runsaasti "miehistä" karvankasvua. Ehkäisypillerit ja jotkin muut tekijät voivat kiihdyttää naisen parrankasvua, ja vaihdevuosien jälkeen monen naisen parrankasvu lisääntyy estrogeenin määrän laskun vuoksi. Naisten karvaisuus vaihtelee paljon alueittain: esimerkiksi Etelä-Euroopassa ja Lähi-idässä naiset ovat paljon karvaisempia kuin pohjoisessa Euroopassa. Yhdysvaltalaisnaisista 22 prosenttia poistaa karvoja kasvoistaan viikoittain.wiki


    • Anonyymi

      Oletteko nähneet saamelaisen naisen alapäätä, voi hyvää päivää sitä karvan määrää!!
      Siten riittää reisiin, perseenpuolelle ja ihan tisseihin asti, on tuuheaa karvapeitettä!

      • Anonyymi

        Olen nähnyt ja kyllä se aikalailla oli juuri noin kuin kerroit...


    • Anonyymi

      Monet urheilijanaiset sortuvat käyttämään mieshormonia parantaakseen tuloksia. Siitä saattaa olla hyötyä, mutta haittaakin.
      Tässä esimerkki naapurista: Galina ojensi partakoneen synttärilahjaksi Raisalle, Raisa potkaisi Galinaa munille.

    • Anonyymi

      Näin naisena haluan housujeni ja shortsieni olevan äärimmäisen tiukkoja. Lahkeiden keskisauman toivon nousevan pakaroiden väliin ja vyötärön asettuvan juuri ja juuri vesirajan yläpuolelle. Väreistä käyvät vain musta ja pinkki. Kiitos.
      ja
      arvostan alushousuissa sitä, oli malli tai koko mikä vain, että niiden haarakiila on sopivan kapea etupyllywedgieen. Mikään ei pidä ihmistä niin skarppina kuin rönttösen flossaaminen vereslihalle asti.
      ja
      Myös sauman asettaminen keskelle shortie-housujen haarakiilaa on upea ja paljon käytetty innovaatio.
      ja
      Takapuolella sama toive! Vaikkei halua käyttää stringejä niin toivoisi pikkareiden kääriytyvän vakoa hankaamaan silti.

      • Anonyymi

        Kivoimpia on ne todella tiukat ihonväriset housut, jotta voin näyttää siltä, ettei minulla olisi lainkaan housuja.
        Piristän niitä selluliittikuvioilla, jotka muodostuvat automaattisesti nykymuodin mukaisina pampuloina pakaroiden ja reisien kohdilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kivoimpia on ne todella tiukat ihonväriset housut, jotta voin näyttää siltä, ettei minulla olisi lainkaan housuja.
        Piristän niitä selluliittikuvioilla, jotka muodostuvat automaattisesti nykymuodin mukaisina pampuloina pakaroiden ja reisien kohdilla.

        Mites edestä se sauma, onko pakko olla kamelinvarvas?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites edestä se sauma, onko pakko olla kamelinvarvas?

        Ymmärrän tuskasi ja tsemppaan. Mutta pervona setämiehenä kannustan ostopäätökseen. Kuulostaa siksees hyvältä!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe