Facebook "Sähköautot - Nyt!" paljon parempaa keskustelua.

Anonyymi-ap

Facebook "Sähköautot - Nyt!" EDUT:

- Paljon asiallisempaa siistimpää keskustelua omalla nimellä kuvan kera eikä huuhaa/trollaus kommentteihin tarvitse hukata aikaansa kuten suomi24, jolloin sähköautojen maailman (tekniikan) opiskelu on helpompaa.

- Paljon enemmän keskustelijoita, jotka myös ajavat täyssähköautoilla kertoen kokemuksiaan oikeasta elämästä eikä vain luule ajavansa kuten sähköautojen vastustajat polttomoottoriautoineen maalaten mörköjä seinille osittain väärillä (tahallisilla) tiedoilla kun se on niin helppoa nimettömänä tehdä täällä suomi24.

- Ryhmän koko noin 36 000, jolloin keskustelua riittää aktiivisesti ja saa helposti apua vaikeampiinkin kysymyksiin, sillä hyvin usein joku ryhmässä osaa auttaa.

- Pidetään kuria ja häiriköinti vähäistä, jolloin keskustelu sähköautoista paljon asiallisempaa ja miellyttävämpää. Omalla nimellä esiintyminen kuvan kera myös lisää paremmin siistimpää keskustelua kun ei kahtaa niin helposti heittää törkykommentteja kuin täällä suomi24 nimettömänä.

- Joka päivä useita asiallisia avauksia eri sähköautoihin liittyviin keskusteluihin, joten on paljon aktiivisempaa ja tiedollisesti parempaa kuin täällä suomi24.

- Kun on paljon keskustelijoita, niin saa myös paljon enemmän näkökulmia (myös niistä sähköautojen huonoistakin puolista) kuin täällä suomi24.

- Paljon enemmän ihmisiä jotka ovat aidosti kiinnostuneita sähköautoista ja haluavat havainnoistaan jakaa tietoa... myös niistä huonoistakin puolista esim. tyyppiviat.

- Selvästi vähemmän vihaa ja kateutta sähköautoja kohtaan (jopa valheellisten) kommenttien tasossa, jolloin sähköautojen opiskelu on miellyttävämpää. Tälläisiä sähköautojen vastustajia saattaa olla paljon tunnepohjaisia ihmisiä, jotka eivät vain pidä sähköautoista tullen sotkemaan keskusteluja tahalleen viihdyttäen itseään nauraen (asiallisille) vastakommenteille eli harrastavat trollausta. Samoin vedyn (tai muun käyttövoiman) oma työpaikka ja/tai sijoitukset saattavat olla
vaarassa tulevaisuudessa kun sähköautojen selvä kiinnostus ja suuret myyntimäärät ärsyttävät (kateus) kun omat edut ovat vaarassa esim. firma joka valmistaa vetytankkausasemia. Samoin myös öljy-yhtiöiden etu olisi että sähköautojen suosiota jarrutetaan ja saadaan lisäaikaa öljyn (polttoaineiden) myymiselle, jolloin keskusteluiden sekoittaminen kannattaa.

- Ei pakkomainonta trollaus häiriköinti spämmäystä vedystä kuten täällä suomi24 tapahtuu eikä ylläpito suostu siihen puuttumaan vaikka muuten omia itse laatimiaan sääntöjään pitäisi noudattaa (pidetään keskustelut oikealla palstalla). Vedystä saa puhua "Sähköautot - Nyt!" ryhmässä mutta enemmänkin sähköautojen ja vetyautoilun vertailuun kuin selvistä pelkistä vetyaiheista puhumiseen, sillä sähköautoille tarkoitettu keskustelupalsta halutaan pitää myös selvästi sähköautoja varten. Ei facebook "vety" myöskään suostuisi että siellä puhuttaisiin esim. uusista täyssähköautoista jotka eivät suoraan liity aiheena edes sivuttaen vetyyn vaan ne aloitukset poistettaisiin, koska se rikkoisi "vety" ryhmän sääntöjä.

.... joten jos haluat aidosti opiskella sähköautoja, niin kannattaa seurata myös aktiivisesti facebook ryhmää "Sähköautot - Nyt!". Keskusteluiden tasossa ja tiedon määrässä on huima ero, jolloin suomi24 "hybridi- ja sähköautot" (plus "vetyautot") alkaa tuntumaan aika hiljaisilta epämielyttäviltä paikoilta (häiriköinnin takia) opiskella sähköautoja.

Ja sisarryhmät myös latausverkostosta ja kotilatauksesta, joista paljon lisää tietoa ja apua sähköautoilun maailmasta.

- Facebook "Latausverkosto - Nyt!", jäseniä 16 600.
-Facebook "Kotilataus - Nyt!", jäseniä 13 700.

P.S. Facebook "vety", jäseniä noin 1100 eikä tunnu kiinnostavan ketään kun ei ryhmä kasva ja keskustelu melko surkeaa omalla nimellä ja kuvalla.... toimien vain vedyn mainospalstana. Vety ei kiinnosta edes monilla muillakaan internetin pienillä vetykeskustelupalstoilla kun niitä käy katsomassa vaikka niin sinulle koitetaan kovasti VALEHDELLA.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17743607/vetytekniikka-ei-kiinnosta-juuri-ketaan-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17250419/missa-muualla-voi-keskustella-vetyautoista

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17932150/vetyautoja-menee-edelleen-todella-huonosti-kaupaksi-

71

1284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vetyspämmäyksellä ei vetyautot muutu mielenkiintoisaksi. Onko muka jossain markkinatutkimus että huono tuote muuttaa jatkuvalla mainostamisella pysyvästi yksi myydyimmäksi tuotteeksi? Ei varmasti ole!

    • Anonyymi

      Taitaa facen sähkis ryhmä olla paljon isompi käyttäjämäärältään kuin tämä suomi24. Sen takia siellä selvästi enemmän ja parempaa keskustelua.

      • Anonyymi

        Ei täällä synny kunnon keskustelua kun pari kyykmannia häiriköi minkä ehtii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei täällä synny kunnon keskustelua kun pari kyykmannia häiriköi minkä ehtii.

        Ja sehän johtuu siitä ettei ylläpidolla ole munaa puuttua häiriköintiin yksinkertaisesti tuhoamalla väärän palstan kommentoinnit. Suomi24 maine näivettyy ja kunnollinen keskustelu lopulta muuttuu melko vähäiseksi.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009754851.html .....

        Turhaa pelottelua taas.

        "Entä ovatko sähköautot suurempi paloturvallisuusriski kuin poltto­moottori­autot? Laineen mielestä eivät.

        ”Olen ymmärtänyt, että poltto­moottori­auto syttyy sähköautoa todennäköisemmin. Niitä on myös määrällisesti enemmän. Toisaalta sähköautot ovat uudempia, joten kaikkia riskejä ei varmasti vielä tiedetä.”

        Boijer-Svahnström viittaa aiempiin tutkimuksiin sanoessaan, etteivät sähköautot ole poltto­moottori­autoja vaarallisempia kuljetettavia."


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Tekniikan Maailmakaan ei testaa ainuttakaan vetyautoa koska tulevaisuus on sähköautojen. Mikä vakavasti otettava autotehdas tarjoaa markkinoille vetyautoa? Ei ainoakaan.

    • Anonyymi

      Tekniikan maailma voisi testata vetyauton kulutusta talviominaisuuksien osalta, niin saataisiin tutkittua faktaa kuinka paljon matka lyhyenee. Kumma kun vetyautojen harvat valmistajat eivät näihin testeihin vetyautoaan anna, sillä silloinhan liioittelu paljastuisi. ;)

    • Anonyymi

      Kuuleman mukaan tuossa patteriuskovaisten yksimielisessä seurakunnassa / ryhmässä opposition ääni tukahdutetaan moderoinnilla vrt. itänaapurin lehdistövapaus ... "siistiä" joo-joo-nyökyttelyä syntyy ...

      • Anonyymi

        Vastaavasti polttisuskovaisten kannattaisi perehtyä faktoihin, eikä viljellä mihinkään perustamatonta soopaa sähköautopalstoilla. On luonnollista että väitteet jotka on vastoin kaikkea tutkittua tietoa poistetaan provoiluna.


      • Anonyymi

        Sähköautot-nyt lähinnä korjaa sieltä pahimmat trollit pois ja hyvä niin. Aitoa kritiikkiä eivät vaimenna.


      • Anonyymi

        On eroa puhua asioista rehellisesti totuuden mukaisesti kuin valikoida ja värittää vielä vastoin tilastoja luoden pelkotiloja uskotellen että yksittäiset tapaukset ovat koko totuus esim. sähköauto syttyy palamaan herkästi vaikka tutkimukset kertovat muuta. Kun mennään tahalleen epärehellisyyden puolelle eikä uskottavia raportteja ja tutkimuksia pystytä väitteille esittämään, niin kyllä sellaiset kommentoit voi poistaa. Samaan tapaan V8 jenkkipalstoilla ei voi viljellä väittämää kerta toisensa jälkeen että kuinka itsemurhat lisääntyvät polttomoottoriautojen takia kun on löydetty ihmisiä autotalleista kuolleina häkämyrkytyksen takia moottori käynnissä... uskotellen että se olisi koko totuus että V8 jenkkiautot ovat pahoja kun todellisuudessa vihataan niiden massiivista polttoainekulutusta, ilmansaasteita, äänimaailmaa, leveilyä (kateus), kalliita ylläpitää jne.

        On eroa koitetaanko keskustella asiallisesti vai lietsoa vihaa ja provosointia "kaukaa hakien".


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tuolla linkillä haluat viestittää? Sitäkö, että huyndai on vastuullinen autotehdas, vai?
        BMW ei vielä tänä päivänä ole korjannut kaikkia dieselautojaan joita jopa suomessa on syttynyt satoja.

        Hänen tarkoituksensa on tulla häiriköimään, koska häntä harmittaa ettei facebookissa sitä oikein voi tehdä ja sinne saattaa osa kirjoittajista (yleisöstä) kadota.


    • Anonyymi

      Joillekkin se provosointi on suurta hupia ja sitä tehdään myös useammalla alueella eri aiheilla.

    • Anonyymi

      Kyllä sen eron vain huomaa että facebookissa on paljon asiallisempaa keskustelua eikä aikaa mene niin paljoa hukkaan höpöjä lukiessa.

      • Anonyymi

        💯 Juuri niin!


    • Anonyymi

      Suomi24 on huutelijoiden leikkikenttä missä moni kirjoittaja on "kännissä".

    • Anonyymi

      Järjetön sähköauto FB:ssä on para sähköautopalsta.
      Rauhallista ja toiset huomioonottavaa keskustelua rakentavassa ja tukevassa hengessä.

    • Anonyymi

      On vain ajan kysymys milloin suomi24 jää tynkä palstaksi keskusteluissa sähköautojen osalta. Vetyautojen osalta on jo todella hiljaista.

      • Anonyymi

        Vetyhäirikkö pitää siitä huolen että suomi24 kuihtuu. Jää sitten yksin riuhumaan.


    • Anonyymi

      Myös kateus häiriköinti pitää huolen että suomi24 hiljenee.

    • Anonyymi

      Sitä päivää odotellessa että ylläpito herää siihen että kuria tarvitaan tai muuten keskustelut hiljenevät.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minäkin seurasin aikoinaan mielenkiinnolla sähköautot.nyt sivustoa, mutta se siirtyi suljetulle ja nyt vielä facebookiin enkä aio pelkän sähköautojen takia liittyä fb:iin. Lähinnä olisin kiinnostunut toyota corolla konversiosta, onko saatu rekisteröityä.

    • Anonyymi

      Facebookin keskusteluista saa paljon enemmän arvokasta tietoa kuin täällä suomi24, joten paljon informatiivisempi paikka opiskella sähköautoja.

    • Anonyymi

      Ei ole edelleenkään suomi24 keskusteluiden taso parantunut. Trollien luvattu maa.

    • Anonyymi

      Ihmiset on erilaisia ja käsitys laadukkaasta keskustelusta on eri ihmisille eri asia.
      Osalle ihmisistä keskusteluryhmä, joka on vain samanmielisille suunnattu edustaa käsitystä laadukkaasta keskustelusta, on vain yksi totuus. "Väärät" mielipiteet ovat häiriköintiä, keskustelurauhan rikkomista ja ne pitää poistaa ripeästi. Sähköautot Nyt edustaa tätä näkemystä, mutta toisille se ei taas ollenkaan edusta hedelmällistä keskustelua.
      Toinen näkemys on se, että keskustelusssa tulee tulla esiin erilaisia näkemyksiä ja mielipiteitä ja näitä tulee kyetä vertailemaan kiihkottomasti ja sitä kautta kehittämään omaa ajatteluaan sekä maailmankatsomustaan. Tälläinen keskustelu ei sovi Sähköautot Nyt tai johonkin Ukraina nyt telegram kanavalle. Ihmisiä on erilaisia ja käsitys hyvästä keskustelusta on eri.

      Suomi24 keskustelut nyt on mitä on, mutta omasta mielestäni Sähköautot Nyt ei ole yhtään sen parempi.

      • Anonyymi

        Sähköautot nyt ryhmästä löytyy kritiikkiä kiitettävästi, mutta ei trollailevaa mukakriittistä paskapuhetta.

        Suomi24... noh, täällä ei mitään muuta olekaan kuin paskapuhetta ja trollailua. Mitään totuuteen viittaavaa täältä on turha etsiä, sitä ei juurikaan ole.


      • Anonyymi

        Väitätkö nyt ihan tosissasi että suomi24 tarjoaa yhtä paljon asiallisempaa tietoa kuin facebook sähköautot nyt ryhmä? Olet melkoinen VALEHTELIJA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sähköautot nyt ryhmästä löytyy kritiikkiä kiitettävästi, mutta ei trollailevaa mukakriittistä paskapuhetta.

        Suomi24... noh, täällä ei mitään muuta olekaan kuin paskapuhetta ja trollailua. Mitään totuuteen viittaavaa täältä on turha etsiä, sitä ei juurikaan ole.

        https://vm.tiktok.com/ZGJwTP757/ ....,....


    • Anonyymi

      "Suomi24 keskustelut nyt on mitä on, mutta omasta mielestäni Sähköautot Nyt ei ole yhtään sen parempi."

      Et ole todellakaan lukenut sähköautot nyt ryhmää. Informaation määrä on huomattavasti vähäisempää täällä suomi24, mutta suomi24 voittaa kyllä 6-0 trollaamisessa ja epäasiallisilla avauksilla.

    • Anonyymi

      "Suomi24 keskustelut nyt on mitä on, mutta omasta mielestäni Sähköautot Nyt ei ole yhtään sen parempi."

      Mietipä nyt vähän. Toinen on anonyymi ja toinen vaati rekisteröitymisen.
      Saat toisen mahdollisuuden kommentoida kumpi on trollien luvattu maa.

      • Anonyymi

        Ahaa olet siis herkkähipiäinen ja otat trollauksesta itseesi, myöskin se ottaa lujille jos joku uskaltaa olla eri mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa olet siis herkkähipiäinen ja otat trollauksesta itseesi, myöskin se ottaa lujille jos joku uskaltaa olla eri mieltä.

        Pilkkaamallako muka ne vetyautot lähtee nousuun? Et muuten vastannut mitään kun kehoitettiin miettimään kumpi palsta on paljon uskottavampi, joten taisit ottaa siitä itseesi? :D

        Saavutetaanko väärän informaation levittämisellä (sotkemalla keskusteluja) mitään hyvää kun pitkässä juoksussa totuus tulee kuitenkin ilmi? Mikä on siis trollauksen hyöty? Saa vain ihmiset etsimään totuutta entistä enemmän ja vakuuttumaan ettei vetyautot pärjää kilpailussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pilkkaamallako muka ne vetyautot lähtee nousuun? Et muuten vastannut mitään kun kehoitettiin miettimään kumpi palsta on paljon uskottavampi, joten taisit ottaa siitä itseesi? :D

        Saavutetaanko väärän informaation levittämisellä (sotkemalla keskusteluja) mitään hyvää kun pitkässä juoksussa totuus tulee kuitenkin ilmi? Mikä on siis trollauksen hyöty? Saa vain ihmiset etsimään totuutta entistä enemmän ja vakuuttumaan ettei vetyautot pärjää kilpailussa.

        Olet siis sitä mieltä että kaikki kriittinen informaatio koskien sähköautoja on trollausta ja väärän informaation levittämistä -- Hyvin on sisäistetty "Sähköautot Nyt" keskustelun yleinen linjaus.

        Niin ja mistä ne vetyautot tähän nyt tuli.


    • Anonyymi

      "Toinen näkemys on se, että keskustelusssa tulee tulla esiin erilaisia näkemyksiä ja mielipiteitä ja näitä tulee kyetä vertailemaan kiihkottomasti ja sitä kautta kehittämään omaa ajatteluaan sekä maailmankatsomustaan. "

      Kai sinä ressukka ymmärrät edes se verran todellisuutta että Suomi24 on kaikkein kauimpana tuosta sinun lintukodistasi?
      Miten naivi voitkin olla.

    • Anonyymi

      Sähköautojen suosio harmittaa. Kateuden takia pitää kampittaa niitä väärää informaatiota levittäen. Ja se on helppoa täällä suomi24.

      • Anonyymi

        Toinen ääripää on sitten se kun mitään kritiikiksi tulkittavaa ei sallita.


    • Anonyymi

      Joillakin ne vetysijoitukset vain tuottaa voittoa.... suurimmalla osalla tappiota.

    • Anonyymi

      Aivan selvä ero keskusteluiden tasossa. Suomi24 saa paljon vähemmän aitoa informaatiota.

      • Anonyymi

        Ennenkaikkea ajankohtaisempaa tietoa ja pohdintaa kuin täällä suomi24.


    • Anonyymi

      Myös videolinkkejä enemmän facebook sähköautot nyt kuin täällä suomi24, joista myös keskustellaan aktiivisemmin.

    • Anonyymi

      Jos vinosilmien Toyotakin lopetti Mirain järjrttömänä hankkeena, niin miksi kukaan muukaan lähtisi vedyn kanssa mainettaan pilaamaan?

    • Anonyymi

      Onhan niitä muutama muukin suuri autonvalmistaja koittanut kehittää vetyautoa, mutta pieniä merkittäviä määriä on vain Honda, Hyundai ja Toyota valmistaneet. Ilmeisesti liikaa teknisiä ongelmia kun ei monet muut autotehtaat ole vetyautoja alkaneet tosissaan kehittämään. Toista se on täyssähköautojen osalta kun jopa täysin nimettömiä uusia autonvalmistajia aloittavat suoraan täyssähköautojen valmistamisella eikä ole koskaan polttomoottoriautoja edes valmistaneet ja näitä valmistajia löytyy eniten lähinnä Kiinasta.

    • Anonyymi

      Kohtahan tuovat markkinoille alle 20k€ maksavat sähköautot ns. kansanautoja alkaa saamaan edullisesti , odottavan aika käy pitkäksi , nyt on vaan maltettava pysyä pois autokaupoista ja ajella polttiksella .

    • Anonyymi

      Facessa nyt myös keskusteluja täyssähköisestä raskaskalustosta.

    • Anonyymi

      Kyllä suomi24 vetynostot ärsyttävät.

    • Anonyymi

      Onneksi myös löytyy muutamia jotka pistävät kampoihin vetyavauksille.

    • Anonyymi

      Tieto on paras työkalu siihen minkä käyttövoiman auto kannattaa kenenkin seuraavaksi valita. Todella paljon löytyy myös väärää tietoa eri käyttövoimista, joten on hyvä seurata erilaisia asiapohjaisia keskusteluita. Sähköautot nyt tarjoaa paljon enemmän totuudenmukaisempaa tietoa kuin suomi24.

    • Anonyymi

      "Sähköautot - Nyt" on tuollainen sisänpäinlämpiävä sähköauton omistajien ryhmä josta jopa ryhmän sisällä olevat siellä esitettyä "informaatiota" kyseenalaistavat sähköautoilijat erotetaan määrätietoisesti. Siellä esitetty tieto on siis varsin polarisoitunutta ja kannattaa tosiaankin hakea tietoa eri lähteistä ja harrastaa lähdekritiikkiä.
      Ryhmässä on kuitenkin paljon jäseniä ja myös hyvää informaatiota, joten sitäkin kannattaa seurata jos asiasta on kiinnostunut. Mitään kovin kriittisiä mielipiteitä siellä tuskin kannattaa esittää, siellä vallitsee tietynlainen "konsensus" mistä ei kannata poiketa.

      • Anonyymi

        Kyllä siellä on aiheellinen ja faktapohjainen kritiikki jätetty rauhaan.

        Öyhötystä ja mukakriittistä paskanjauhantaa taas ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä siellä on aiheellinen ja faktapohjainen kritiikki jätetty rauhaan.

        Öyhötystä ja mukakriittistä paskanjauhantaa taas ei.

        Jokainen voi muutaman tunnin lukea suomi24 ja facen "sähköautot nyt" todeten että kummassa mediassa on asiallisempaa sekä rehellisempää keskustelua? Kummassa osataan myös perustella paljon USKOTTAVAMMIN ja kummassa on enemmän epäasiallista "riehumista"? Kummassa mediassa harrastetaan valheita ja mustamaalaamista enemmän?

        Uskallatko ottaa haasteen vastaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä siellä on aiheellinen ja faktapohjainen kritiikki jätetty rauhaan.

        Öyhötystä ja mukakriittistä paskanjauhantaa taas ei.

        Tuosta asiasta on kyllä varmastikkin monia mielipiteitä. K.o. ryhmässä on äänessä vain pieni vähemmistö, ja tämän vähemmistön mielestä moderointi on varmastikkin aiheelista ja oikeaa. Se sitten, että edustaako tämän vähemmistön näkemykset enemmistöä, tai uskaltaako enemmistö avata sielä suutaan onkin eri juttu. Soraäänistä ja epäasiallisista kommenteista varmastikkin kyllä siellä hankkiudutaan tehokkaammin eroon kuin täällä Suoli24 palstalla. Mielestäni nämä kaksi foorumia edustavat ääripäitä ja kumpikaan ei täytä laadukkaan keskustelun kriteereitä.


    • Anonyymi

      Facebook ryhmä MGSuomi perustettu 10-06-2023 ja nyt jo 2000 jäsentä. Sielläkin selvästi parempaa aktiivista keskustelua kuin facebook vety. Kertoo vain siitä mikä ryhmä kasvaa nopeasti ja missä todella keskustellaan vaikka ryhmä on vasta nuori. Toista se on ryhmä vedyllä, joka toimii enemmänkin vain mainospalstalla ja keskustelu olematonta.

    • Anonyymi

      Tuolla ei saa esittää mitään kritiikkiä, ovat niin herkkänahkaisia. Meininki on kuin Pohjois-Koreassa.

    • Anonyymi

      Saako sitten facebook vety toistuvasti postata uutisia, tilastoja ja tutkimuksia että miksi vety ei kannata? Miksi niitä kriittisiä "vastauutisia" siellä ei näy? Onko siellä toiminta kuten Pohjois-Koreassa? Aina vain samat heput sinnikkäästi peukuttaa positiivisille vetyuutisille (yleensä noin 10 peukutusta per uutinen), mutta eivät juuri mitään vaivaudu kommentoimaan.... koska aihe ei aidosti kiinnosta.

      • Anonyymi

        Ei varmasti saa olla vetyvastainen kirjoittelija. Jollain tekosyyllä antavat varmaan varoituksen tai laittavat pihalle ilman selityksiä.... koska uskottavaa syytä sääntöjen rikkomiseen ei ole.


    • Anonyymi

      Todella hiljaista on facebook vety. Välillä tuntuu että kommentit poistetaan kun niitä ei siellä kertakaikkiaan juurikaan ole verrattuna moniin muihin facebook ryhmiin. Vain uutis postaamista.... ja hiljaisuutta.

    • Anonyymi

      " Mielestäni nämä kaksi foorumia edustavat ääripäitä ja kumpikaan ei täytä laadukkaan keskustelun kriteereitä."

      Jos pitäisi yksi paikka nostaa esimerkiksi hyvästä asiallisesta monipuolisesta AKTIIVISESTA keskustelusta, niin mikä se olisi? Laita linkki meille missä on hyvää asiallista keskustelua täyssähköautoista. Samoin laita linkki meille missä on hyvää asiallista keskustelua vetyautoista.

      Väitän että facebook "Sähköautot - Nyt!" on paras paikka jos haluaa aidosti opiskella täyssähköautoja. Valitettavasti suomi24 vetyautot taitaa olla paras paikka opiskella vetyautoja missä on sentään AKTIIVISTA keskustelua niistä vaikka laatukriteerit vain välttävä arvosana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole tullut suosituksia hyvästä paikasta keskustella vetyautoista missä on myös paljon ahkeria keskustelijoita.

    • Anonyymi

      Koska niitä aidosti hyviä vetykeskustelu paikkoja ei vain ole. Facebook vety on vain pettymys hiljaisuutensa takia.

    • Anonyymi

      Mutta vetynarsisti tarjoaa todella hyvää viihdettä täällä suomi24. Popparit esiin. :=)

      • Anonyymi

        Sen kaverin jutuille on tullut naurettua kunnolla.


    • Anonyymi

      "Järjetön sähköauto" face on myös hyvää viihdettä kun muutama henkilö parhaansa mukaan kaivaa täyssähköautoista heikkouksia liioitellen, koska ovat niin vihaisia sähköautoista. Ja joukko sähköautoilijoita ryhtyy vastakuumotukseen. :o)

    • Anonyymi

      "Kyllä minä niin mieleni pahoitin!" :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7571
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4506
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      65
      3047
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      351
      1463
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1379
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1060
    Aihe