Persut Korpikommunisteja

Ku Persut on niin kovia kehumhan ittiä ja haukkumhan kaikkia erimieltä olevia Kommunisteiksi niin kerrottakoon että Persut periytyy SPP:stä ja siihen haalittiin jäseneksi maanviljelijöitä ja Korpikommunisteja. Korpikommunistit oli suuri vaikuttaja puolueessa. Tästä löytyy tietoa notta ei onnistu puhua mustaa valakiaksi. Hyvää syksyä Korpikommunistit.

335

1640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Purralla ja H-A:lla on molemmilla selvästi tunnevammoja. Ne olisi pitänyt ensin hoitaa ennenkuin tulivat päättämään yhteiskunnan asioista.

      Kuuntelin politiikkaradio tentin, jossa Linda Pelkosen kysymyksiin vastasi purra. Jäin miettimään, miltä tuntuu olla jatkuvasti noin vihainen ihminen.

      Ja se ylimielisyys/tympääntyminen. Ekasta kysymyksestä lähtien. "Miksi olette mielestänne...?" "No siellähän se lukee..." miksi mennä tenttiin jos ei jaksa vastata kysymyksiin?

      • Anonyymi

        Scripta-akatemian maisteri on vihainen AINA
        mietityttää miten kyseinen ihminen pärjää ministerinä noin agressiivisella tympeällä asenteella. Toimittaja Linda Pelkonen pysyi tiukkana mutta asiallisena

        Purran naama on harvoin iloinen ja hymyilevä. Mistä mahtanee johtua?
        Kannattais vaikka silloin tällöin ottaa pienet masturbaatiot, jospa se hiukan laukeais kireyskin.


      • Anonyymi

        Osasitko itse aukaista radion ?


    • Anonyymi

      Hallituksen 322 päivä

      - Asiantuntijat: "Hallituksen uudistusten jälkeen irtisanomiset tulevat olemaan mielivaltaisia"
      - Hakkarainen paljastaa: "Venäjä-myönteisyydestä vaikeminen on persujen elinehto"
      - Vihreitä 40 vuotta sitten edustanut poliitikko julistettu kommariksi

    • Anonyymi

      Suomella on erinomaiset edellytykset olla yksi suurimmista vihreän siirtymän voittajista, Andersson sanoo maanantaina lähettämässään tiedotteessa.

      ”Suurin uhka kilpailukyvylle on perussuomalaisten ja eurooppalaisen äärioikeiston neliraajajarrutus.”

      Hän toteaa, että Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n mukaan Suomeen on tällä hetkellä suunnitteilla 260 miljardin edestä vihreän siirtymän investointeja niin tuulivoimaan kuin esimerkiksi akkuteknologiaan, vetytalouteen sekä kiertotalouteen.

      – Meillä on potentiaalia kestävän sähkön suurvallaksi. Kysymys on kilpailukykytekijästä, joka lunastetaan sitä hyödyntävistä työllistävistä teollisista investoinneista huolehtimalla, Andersson sanoo.

      ”Asiantuntematonta”

      Andersson toteaa Suomen asettuneen Purran johdolla vastustamaan Euroopan tason ratkaisuja vihreän siirtymän hankkeiden rahoittamiseksi. Hän muistuttaa Suomen käyvän käy tällä hetkellä kovaa kilpailua Yhdysvaltoja vastaan näistä investoinneista.

      Andersson korostaa, että mikäli EU:n ainoa vastaus on antaa Saksan ja Ranskan anteliaasti tukea omaa teollisuuttaan, tulee Suomi taatusti häviämään.

      – On pöyristyttävää, että valtiovarainministeri antaa näin asiantuntemattomia ja suorastaan virheellisiä lausuntoja, Andersson sanoo.

      – Kilpailukyvylle on kaikista haitallisinta, jos Suomi kääntää kelkkansa ilmastopolitiikan suunnassa ja vetää jarrut päälle puhtaan teknologian kehityksessä. Suurin uhka kilpailukyvylle on perussuomalaisten ja eurooppalaisen äärioikeiston neliraajajarrutus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meriluoto sen sanoi:
      Hallituksen erityissuojelukseen ovat tähän mennessä päässeet sipsit, keksit ja suurituloiset. Milloin on lasten vuoro?

    • Anonyymi

      “Pettymystä on. Rokotetaan köyhiä, pienituloisia, eläkeläisiä ja lapsiperheitä, vaikka käsi sydämellä vannottiin, että heihin ei kosketa. Nyt he ovat ihan kusessa koko porukka”,

      Sitaatin lähde on Lindtmanin mukaan valtuustoryhmän puheenjohtaja Tapio Lanki Haminasta.

      – Lanki ei ole sosialidemokraatti. Lanki ei ole vasemmistolainen, saati vihreä. Lanki johtaa perussuomalaisten valtuustoryhmää, yhdessä maan perussuomalaisimmista kaupungeista, Lindtman kertoi SDP:n tiedotteen mukaan.

      – He eivät ole pettymyksensä kanssa yksin. Kylänraitit ja some ovat täynnä kertomuksia petetyistä lupauksista, hän jatkoi.

    • Anonyymi

      LINDTMANIN mukaan Suomi on ajautunut lisäleikkausten ja kurjistamisen kierteeseen oikeistohallituksen virheiden vuoksi.

      Ensimmäinen virhe oli rajata veropohjan vahvistaminen pois keinovalikoimasta. Toinen virhe oli työmarkkinakaaoksen aiheuttaminen, Lindtman luetteli.

      Hän nimesi hallituksen kohtalokkaimman erheen.

      – Kohtalokkaimman virheensä Purran-Orpon hallitus teki, kun se löi laimin kasvutoimet – ja niiden mukana kaiken.

      – Valtionvarainministeri Purra, te julistitte leikkaukset sosiaaliturvaan kasvutoimiksi ja rakensitte budjettinne mielikuvitustyöllisyyden varaan – ja tulokset ovat sen mukaisia.

      – Suomalaisille luvattiin satatuhatta uutta työpaikkaa, on saatu yli 50 000 uutta työtöntä. Hallitus selittää surkeaa kehitystä suhdanteella, mutta tosiasia on, että muualla euroalueella työttömyys ei kasva. Suomalaisille luvattiin lopettaa velkaantuminen, nyt Purra esittelee uuden ennätyksen velkaantumisessa. Keneltäkään ei pitänyt vaatia kohtuuttomuuksia, nyt ajetaan 17 000 lasta köyhyyteen, Lindtman jyrisi.

      • Anonyymi

        – Hallitus lähettää satatuhatta uutta ihmistä toimeentulotukiluukulle, tuhannet joutuvat muuttamaan kodeistaan asumistukileikkausten vuoksi ja ikäihmisiltä vähennetään hoivahenkilökuntaa. Tilalle oikeistokabinetti tarjoaa lupausta sentin tai pari halvemmasta bensasta ja oluttölkistä. Johtopäätös on selvä: hallituksen talouslinjalta on pudonnut pohja pois. Suomi on ajettu leikkauskierteeseen, todelliset kasvutoimet puuttuvat. Sen sijaan, että kehysriihessä olisi tunnustettu tosiasiat, hallitus takertui kaksin käsin Purran saksiin.


    • Anonyymi

      Hallitus mainostaa tehneensä yhdeksän miljardin sopeutukset. Niistä kaksi lepää työllisyyden paranemisen varassa – tällä hetkellä tuo saldo ei ole kaksi miljardia, ei yksi, ei edes nolla – vaan miinus miljardi, hän kritisoi.
      Lindtman näkee, että oikeistohallituksen tavoitteet ovat karkaamassa.
      – Ei siis ihme, että hallitus on keskittynyt pyytämään parempaa vaihtoehtoa.

    • Anonyymi

      Teilläkin oikeus tehdä kuin riipissä. Silloin kaikki on ok.

    • Anonyymi

      Tyhmä hään oon, eikö

      Valtiovarainministeri julisti äsken että olemme väärässä: myös varakkaimmat joutuvat tinkimään.
      Eikö purra tosiaan tiedä,että vauraimpia eivät ole isopalkkaiset, vaan ne, joilla on suuret, keveästi verotetut pääomatulot?
      Niihin ei kosketa höyhenelläkään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kohtalon kellot kalkkaavat ja kovasti kalkkaavatkin surkeista surkeimmalle hallitukselle. Irvi-Riikka yrittää kiertää selittelemässä tolloille kannattajille miksi täytyy heikompiosaisilta leikata ja ajaa kansa kurjuuteen. Oksennusta tulee suuhun aina kun tuon luupää-akan kuvan näkee, kuunnella ei viitsisi noin ylimielistä ja ilkeää kuvatusta hetkeäkään. YÄK!!

      • Anonyymi

        Korpikommunistin näkemys ?


    • Anonyymi

      Vasurit ihailevat Sasua ja vihreät Tarjaa, mutta Riikka on supersuosittu koko Suomessa .

    • Anonyymi

      Hallitus toistaa kaikki 90-luvun virheet, ja jo nyt yhteiskunnallinen ilmapiiri alkaa tuntua samalta. Piti saada 100 000 uutta työpaikkaa, mutta alle vuodessa on saatu 50 000 uutta työtöntä. Rakennusalan konkurssiaalto laajenee muille aloille, kun kansan ostovoimaa heikennetään. Sairastavuus tulee lisääntymään, enkä uskalla edes ajatella mitä tapahtuu lapsille ja nuorille, joiden piti olla tämän hallituksen erityissuojeluksessa.

      Paskat talkoot, joissa isäntäväki istuu syömässä yhteisiä eväitä ja käskee muita tekemään kovemmin töitä.
      Sakari Timonen

    • Anonyymi

      Yli vuosi jo tätä purran patzkaa
      Missä ne työpaikat ovat, kun vuodessa on tullut 50 000 uutta työtöntä?
      Toivottavasti joskus kansan silmät avautuvat nykyisen hallituksen kyykytykselle

    • Anonyymi

      Näin persut edustaa verovaroin :

      Karjalainen: Miksi pakoilet äänestäjiäsi, Sanna Antikainen?
      Tuli viikolla mieleen, kuinka vitsailimme edellistyöpaikan uutisdeskissä, että jos tulee tehtyä kunnon moka, niin ainahan voimme heittäytyä lattialle ja näytellä kuollutta.

      Korostan: vitsailimme.

      Kulunut viikko on jälleen osoittanut, että perussuomalaisille tämä ei ole vitsi, vaan totisinta totta ja toimintatapa.

      Seiska paljasti ansiokkaasti perjantaina 26. huhtikuuta illansuussa, että istuvaa kansanedustajaa epäillään ampuma-aserikoksesta ja törkeästä pahoinpitelystä. Seiska kertoi jo tuoreeltaan myös sen, että kyseessä on joensuulainen kansanedustaja Timo Vornanen. Edelleen Vornanen oli aamuyöllä baarissa kansanedustajakollegansa kanssa.

      Itse tapahtumasta oli kulunut aikaa rapiat puoli vuorokautta.

      Seiskan paljastuksesta alkoi uutisvyöry, joka ei lopu lähipäivinä eikä –viikkoinakaan.

      Miksi? Siksi, että liian moni on näytellyt kuollutta.
      Heistä yksi on Vornasen seurana ravintolakierroksella ollut outokumpulainen kansanedustaja Sanna Antikainen (ps).

      Heti kättelyssä tuli ajatus: halusivatko asianosaiset ja perussuomalaiset lakaista välikohtauksen maton alle? Miksi tästä ei tultu heti julkisuuteen?

      Antikainen ja puolueen johto olivat pakotettuja uutisten vyöryessä perjantai-iltaan sanomaan asiasta edes jotakin.

      Tähän persut käyttivät somealusta X:ää, missä moni heistä on aktiivinen kommentoija ja keskustelija – niin myös Antikainen.

      Antikaisen sanansäilästä ovat saaneet maistaa milloin eri puolueiden kansanedustajakollegat, ministerit, viranomaiset tai tutkijat. He, jotka suvaitsevat olla eri mieltä.

      X:ssä Sanna Antikainen totesi, että "Ymmärrän hyvin, että tiedontarve on valtava" ja että "poliisi tarvitsee nyt työrauhan tapahtumien selvittämiseksi".

      Tämän jälkeen Antikainen ei ole omaa tekstiään X:ssä julkaissut, eikä ole vastannut esimerkiksi Karjalaisen tai Outokummun Seudun viesteihin tai yhteydenottopyyntöihin. Kun hän yleensä somettaa kanavalla useita kertoja päivässä, perjantain lausunnon jälkeen seurasi vajaan viikon hiljaisuus, ja sen päälle pari uudelleensometusta muiden postauksista.

      Maanantai-illan 29.4. Ylen A-studiossa Iltalehden politiikan toimituksen päällikkö Juha Ristamäki kaipaili jo Sanna Antikaisen ulostuloa perjantaiaamun tapahtumiin.

      Tiedon tarve on edelleen valtava, Sanna. Äänestäjäsi haluavat tietää, miksi olit keskellä viikkoa yökerhossa ja mitä ravintolan ulkopuolella tapahtui.

      Helmikuussa Iltalehti uutisoi kansanedustajien taksimatkoista.

      Sanna Antikainen oli maksanut elokuussa ja syyskuussa 2023 aamuöiset taksimatkat eduskunnan luottokortilla, vaikka matkat eivät liittyneet edustajan tehtäviin. Hän maksoi matkat myöhemmin takaisin eduskunnan tilille.

      Toinen taksikuitti on aamuyöltä kello 03.03 ja toinen kello 05.03.

      Tulee mieleen, että äänestäjiä saattaisivat kiinnostaa seuraavat kysymykset.

      Miksi kansanedustaja on ravintolassa pilkkuun saakka keskellä viikkoa? Tätä on muuten kyselty myös Karjalaisen tekstiviestipalstalla.

      Tulisiko mieleen toimia näin, terveydenhoitaja, lääkäri, bussikuski tai kirvesmies?

      Tästä seuraa jatkokysymys: oletko ollut seuraavana päivänä työkuntoinen?

      Kuinka usein tätä tapahtuu? Että Helsingin yöelämässä menee viikolla aamuyölle saakka?

      Miksi vaikenet viime viikon perjantaiaamun tapahtumista?

      Miksi et ollut maanantaina 29.4. Outokummun kaupunginvaltuuston kokouksessa? Tänä vuonna olet ollut paikalla yhdessä kokouksessa kolmesta. Loppuvuosi 2023 näyttää myös menneen muissa kiireissä syyskuun kokouksen jälkeen.

      • Anonyymi

        Sinällään tämä Sanna Antikaisen toiminta vastaa perussuomalaisen puolueen kriisiviestinnän linjaa.

        Ensin ollaan mahdollisimman pitkään hiljaa asiasta. Sitten kerrotaan mahdollisimman vähän ja toistellaan, että nyt pitää antaa työrauha viranomaisille, jotka tutkivat tapausta, emmekä tiedä asiasta tarpeeksi. Perussuomalaiset nojaavat tässäkin vain faktoihin.

        Ohjataan seuraavaksi keskustelu pois olennaisesta – siitä, että kansanedustaja Vornanen osoitteli kovassa humalatilassa ihmisiä pistoolilla ravintolan ulkopuolella Helsingissä ja siinä yhteydessä myös ampui pistoolillaan maahan.

        Hiukan jo syytellään mediaa, tuota "valeuutisten" levittäjää ja ikuista maanvaivaa.

        Sitten puhutaan yksittäistapauksesta, eikä Vornasen tekemisiä voi yleistää puolueeseen. Tuomitaan jo toki Vornasen tekemiset.

        Kun Vornanen on saatu sitten erotettua eduskuntaryhmästä, ja hän perustaa oman ryhmänsä, todetaan, että emme kommentoi toisen eduskuntaryhmän asioita.

        Kas näin on puolueen ongelma lakaistu maton alle.
        Mutta ei vielä Antikaisen eikä varsinkaan Vornasen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinällään tämä Sanna Antikaisen toiminta vastaa perussuomalaisen puolueen kriisiviestinnän linjaa.

        Ensin ollaan mahdollisimman pitkään hiljaa asiasta. Sitten kerrotaan mahdollisimman vähän ja toistellaan, että nyt pitää antaa työrauha viranomaisille, jotka tutkivat tapausta, emmekä tiedä asiasta tarpeeksi. Perussuomalaiset nojaavat tässäkin vain faktoihin.

        Ohjataan seuraavaksi keskustelu pois olennaisesta – siitä, että kansanedustaja Vornanen osoitteli kovassa humalatilassa ihmisiä pistoolilla ravintolan ulkopuolella Helsingissä ja siinä yhteydessä myös ampui pistoolillaan maahan.

        Hiukan jo syytellään mediaa, tuota "valeuutisten" levittäjää ja ikuista maanvaivaa.

        Sitten puhutaan yksittäistapauksesta, eikä Vornasen tekemisiä voi yleistää puolueeseen. Tuomitaan jo toki Vornasen tekemiset.

        Kun Vornanen on saatu sitten erotettua eduskuntaryhmästä, ja hän perustaa oman ryhmänsä, todetaan, että emme kommentoi toisen eduskuntaryhmän asioita.

        Kas näin on puolueen ongelma lakaistu maton alle.
        Mutta ei vielä Antikaisen eikä varsinkaan Vornasen.

        Jos joku näyttää paskalta, se usein myös on sitä.

        "Miksi olit keskellä viikkoa yökerhossa?" Tuollaisen kysymyksen voi esittää puolisolleen tai isä ja äiti lapselleen.
        Tai kansalainen kansanedustajalle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku näyttää paskalta, se usein myös on sitä.

        "Miksi olit keskellä viikkoa yökerhossa?" Tuollaisen kysymyksen voi esittää puolisolleen tai isä ja äiti lapselleen.
        Tai kansalainen kansanedustajalle

        Persujen riveistä meidän ei auta odottaa minkäänlaista työtä maakunnan edunvalvontaan.
        Kansanedustajilta voitaisiin edellyttää säännöllistä P-EtOH -verikoetta
        Toimittajien pitäisi kysellä enemmän ja politikkojen, tässä on todella jotain outoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinällään tämä Sanna Antikaisen toiminta vastaa perussuomalaisen puolueen kriisiviestinnän linjaa.

        Ensin ollaan mahdollisimman pitkään hiljaa asiasta. Sitten kerrotaan mahdollisimman vähän ja toistellaan, että nyt pitää antaa työrauha viranomaisille, jotka tutkivat tapausta, emmekä tiedä asiasta tarpeeksi. Perussuomalaiset nojaavat tässäkin vain faktoihin.

        Ohjataan seuraavaksi keskustelu pois olennaisesta – siitä, että kansanedustaja Vornanen osoitteli kovassa humalatilassa ihmisiä pistoolilla ravintolan ulkopuolella Helsingissä ja siinä yhteydessä myös ampui pistoolillaan maahan.

        Hiukan jo syytellään mediaa, tuota "valeuutisten" levittäjää ja ikuista maanvaivaa.

        Sitten puhutaan yksittäistapauksesta, eikä Vornasen tekemisiä voi yleistää puolueeseen. Tuomitaan jo toki Vornasen tekemiset.

        Kun Vornanen on saatu sitten erotettua eduskuntaryhmästä, ja hän perustaa oman ryhmänsä, todetaan, että emme kommentoi toisen eduskuntaryhmän asioita.

        Kas näin on puolueen ongelma lakaistu maton alle.
        Mutta ei vielä Antikaisen eikä varsinkaan Vornasen.

        Lassi Heinisen opetuslapset käyvät ylikierroksilla .


    • Anonyymi

      Vasureitten Turun pormestariehdokas ei tainnut tuoda lisää ääniä puolueelle sen enempää kuin vihreitten ex-puheenjohtajakaan Venäjän vierailujen johdosta .

    • Anonyymi

      Työttömiä: 286 100
      Köyhiä: 730 000
      Sote: kriisissä

      Mitä tekee hallitus?
      Ruikuttaa jostain demareitten vaihtoehtobudjetista, kun pitäisi ryhtyä hommiin.

      Toisaalta hallituksen "hommat" kauden aikana ovat lisänneet köyhiä ja työttömiä sekä leikanneet mm. sotesta ja koulutuksesta, joten kaikkien kannalta lienee parempi, jos eivät tee enää mitään

      • Anonyymi

        Taas löyty uusi luku, Petteri Orpo sanoi, että 72 000 työllistyy, kun talous lähtee kasvuun, muistan kuuleeni tämän saman fraasin Sipilän kaudella, eikä silloinkaan taikaseinä auennut, valtion omaisuutta vain myytiin ja aktiivimallilla varastettiin tukia työttömiltä perusteetta


    • Anonyymi

      Hallituksen 324 päivä

      - Teknologiateollisuus ärähti: "Hallituksen lakimuutokset ajavat maasta sekä työvoiman, että investoinnit"
      - Ruotsin oikeistopuolueen trollitehdas paljastui Putinin projektiksi
      - Lakko-oikeuksien rajoitukset astuivat voimaan

      • Anonyymi

        Kuulostaa tutulta meilläkin päin vkkkkkkkkkkkkkk
        Ruotsidemokraattien ”trollitehtaasta” nousi kohu. Ohjelman mukaan yhdellä puolueen työntekijällä voi olla jopa 70 anonyymia sometiliä.
        Mitä iesusta ne tekkee rupisilla ruplilla?


    • Anonyymi

      pyllyjen runsaus lisää hajua...sehän on niinku selvä asia...
      varsinkin riipissä..

    • Anonyymi

      ✂️ viestintâ ei kolahda äänestäjiin joten taas perusasioiden äärelle eli maahanmuuttoon ja uhkakuvien maalailuun. Vaaleihin kuukausi, jotain tarttis tehrä.
      hajjoo,haijjoo persujen työläisporukka alkaa vihdoin tajuta mitä ovat aivopestyinä menneet äänestään

    • Anonyymi

      Ylämäki, alamäki
      Ylämäki, alamäki

      Lupaan sinulle sen
      Että pilsneriä en ota enää ikinä!
      https://pbs.twimg.com/media/GNG8ABTWoAEzitg?format=jpg&name=900x900
      Mä vaihdan ylle puhtaan kalsarin
      Ja yhä puvun tietenkin
      Sen oranssin
      Sitten diskoon lähden selvinpäin
      Ja laulan bussissakin näin
      Kuin raikulipoika

      Ylämäki, alamäki
      Ylämäki, alamäk

      • Anonyymi

        Perussuomalaisessa valtiossa tätä uutista ei olisi saanut julkaista


    • Anonyymi

      Puhuvat päät löivät päänsä yhteen, kun huomasivat, että kohta kolahtaa pää velkakattoon.
      https://pbs.twimg.com/media/GND8jKwXMAA7QIY?format=jpg&name=medium

      Lupaus oli, että velanotto loppuu.
      Jos tämä ei nyt tapahdu, niin olisi vähintään kohtuullista kertoa äänestäjille, missä epäonnistuitte.

      Hallitusohjelman mukaisen politiikan läpiviennillä seurauksena ei yksinkertaisesti voi olla muuta kuin jäätävä velkaantuminen,jota sitten selittelevät aina uusilla tekosyillä. Myötähävettää ja syvästi tuollainen täydellinen ymmärryksen puute ja suoranainen tyhmyys.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ylen reaaliaikaisilta TV-kanavilta tulee juuri parhaillaan jumalanpalvelus, metsästysohjelma ja ohjelma tomaatin viljelystä. Missä on kaikki luvattu woketus muu turmelus?
      Kristillistä ohjelmaa on paljon. Samoin on paljon erilaisia elämäntapaohjelmia, joissa puuhaillaan ihan kaikkea muuta kuin näitä wokehommia. On metsästystä, kalastusta, autonrassausta ja niin edelleen, mutta eipä tämä kulttuurisotureita estä sotaansa sotimasta.

    • Anonyymi

      Ei tiiä itkiäkö vai nauraa

      "Purra haluaa keskustelun euroerosta – Lindtman: ”Herra mun vereni”
      PS:n puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Riikka Purra haluaa, että eurosta eroamisesta aletaan puhua. Myös vasemmistoliitossa ja KD:ssa on varovaista valmiutta keskusteluun euroeron mahdollisuudesta."

      Eihän nämä tiiä edes mithän markka-ajasta. Devalvaatiosta devalvaatioon oli vakio.
      Markka meni jo niin heikoksi että oli pakko liittyä euroon.
      Ulkomaiset sijoittavat heilutti markkaa mielensä mukaan ja korko heitteli hurjissa lukemissa.Vaihtehdot pikkuvaluutalle oli tosi vähissä

      Jaa että samaan takaisin. Totta siellä joku neuvoo että lopetakaa tuollanen höpinä ja unohtakaa se markkanne

    • Anonyymi

      Kerrataanpa halla-ahon vuoden 2021 sanomiset.Sitä saatte nyt koko rahan edestä

      Selkeästi sanottu
      Jo viime kesästä lähtien monet ovat kyselleet, mitä perussuomalaisten vaalislogan Äänestetään Suomi takaisin tarkoittaa. Eilen siihen tuli selitys, kun puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi sen puoluevaltuustolle pitämässään puheessa. Samaan aikaan tv:n mainoskanavilla pyörii puolueen mainos, jossa Halla-aho sanoo kuntavaaleissa äänestettävän myös arvoista. Nekin saivat selityksen samassa puheessa. Toivottavasti kaikki puolueen kannattajat ymmärtävät nyt, mitä ne ovat.

      Ne ovat yksiselitteisesti sitä, että puolue haluaa turvata suomalaisen työntekijän aseman heikentämällä työttömyysturvaa ja irtisanomissuojaa, lisäämällä paikallista sopimista, purkamalla työehtosopimusten yleissitovuutta ja rajoittamalla lakko-oikeutta. Samalla kun maahanmuuttajille vaaditaan 3 000 euron tuloraja, vaaditaan suomalaisten työntekijöiden palkkojen alennusta ja yleistä työehtojen heikentämistä.

      Samalla vaaditaan pieni- ja keskituloisten työssäkäyvien palkkaveron alentamista, palkan sivukulujen karsimista sekä yritysverotuksen keventämistä.

      Tätä ei moni huomannut ja jos huomasikin, niin kieltäytyy uskomasta. Perussuomalaisethan ovat pienen ihmisen puolella.

      Mietitäänpä mitä tapahtuisi, jos nämä vaatimukset saataisiin toteutettua. Jos maahanmuuttajille asetetaan 3 000 euron tuloraja, niin sitten on pienipalkkaista työtä suomalaisille. Jos työehtojen heikennykset toteutuvat, niin palkat alenevat lisää. Jokainen neuvottelee sekä palkasta että muista työsuhteen ehdoista itse ilman ay-liikkeen apua. Jos palkka ei miellytä, niin ikävä juttu, mutta lakkoillakaan ei voi, koska lakko-oikeutta on rajoitettu. Palkka on se, minkä työnantaja haluaa maksaa, ja jos ei miellytä, niin voi jäädä työttömyysturvalle, jota on leikattu.
      https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2021/05/30/selkeasti-sanottu/

      • Anonyymi

        Miten te kuiten jaksattekin jauhata vuosikymmenistä toisiin silkkaa paskaanne.

        evvk


      • Anonyymi

        Onpa taas lulu ministerin asenne kohdallaan. Rakki koirasta ei rotu koiraa saa, vaikka sille laitetaan salkku kouraan. Näin meillä masta johdetaan tällä ajatuksella käytetään suurinta mahdollista päätäntävaltaa suomessa. Kuka näitä äänestää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa taas lulu ministerin asenne kohdallaan. Rakki koirasta ei rotu koiraa saa, vaikka sille laitetaan salkku kouraan. Näin meillä masta johdetaan tällä ajatuksella käytetään suurinta mahdollista päätäntävaltaa suomessa. Kuka näitä äänestää.

        Olipa taas Lulun persuharhautus: pannaan ennätysrahat orponjunaan, ja esitetään, että muka autoilijaa hemmotellaan. Miten tyhmänä pidät äänestäjiä?Pakko olla pilvessä?


    • Anonyymi

      Tepu jyrähtelee;))

      Riikka Purra toheloi Suomen talouden kanssa, kuten toheloi Euroopan parlamentin ryhmäkuvioissa. Suomi ei tarvitse "EU-riittisiä" teeskenteleviä purrapersuja. Suomi tarvitsee aitoja EU-vallan vastustajia, jotka haluavat palauttaa Suomen itsenäisyyden.
      174 HAKKARAINEN

      (on se kova)

      • Anonyymi

        Teuvo hei,Sinulla oli vuosia mahdollisuuksia antaa näyttöjä, mutta millään mittarilla ei sinua kovin ahkeraksi mepiksi ole luennehdittu. Lienet oiva esimerkki kuinka pelkällä "suun pieksemisellä" voi saavuttaa suosiota ilman parlamentaarisia näyttöjä. Mitä Suomi hyötyi noista vuosista?


    • Anonyymi

      Koronadenialisti kuvaa ihmistä, joka kieltää tai vähättelee merkittävästi ko. tautia, sen vaarallisuutta tai sen vaatimien varotoimien tarpeellisuutta sekä asennetta koronaan liittyvään tieteelliseen tietoon

      • Anonyymi

        Varotoimet olivat poliittisia päätöksiä, joissa oli lääketieteen lisäksi monia muitakin asioita. Saattoi hyvinkin olla, ettei kaikissa ollut järkeä, mutta tuomitseminen pitäisi tapahtua päätöshetkellä olleiden tietojen pohjalta, ei jälkiviisauden. Arviointia voi toki tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varotoimet olivat poliittisia päätöksiä, joissa oli lääketieteen lisäksi monia muitakin asioita. Saattoi hyvinkin olla, ettei kaikissa ollut järkeä, mutta tuomitseminen pitäisi tapahtua päätöshetkellä olleiden tietojen pohjalta, ei jälkiviisauden. Arviointia voi toki tehdä.

        Osa on varmaan niitäkin ketkä saa palkkaa (ruplina) jorinoistaan, mutta on tuolla ihan persus suomalaisiakin joille MAGA piirien häröilyt ja Pietarin trollitehtaan tarinat kelpaa kun omia ei keksitä.


    • Anonyymi

      Hallituksen 350 päivä

      - Ministeri Purra:" Maahanmuutto minimoidaan ajamalla 100 000 suomalaista köyhyysrajan alle"
      - SUPO kommentoi pride lippujen varkauksia: "Ääri-islamismin nousu maakunnissa huolestuttaa"
      - Veronkiertoa tutkivan Finnwatch-järjestön rahoitus lopetettiin

      • Anonyymi

        Suomen ei kannata elättää satoja tuhansia arabeja ja afrikkalaisia koska maa on melkein vararikossa . Vasemmistopuolueet ja vihreät ovat toki päinvastaista mieltä .


    • Anonyymi

      taasen talousluvut ovat karua luettavaa;
      - työttömyys kasvamassa vuodesta 2022 20,6%
      - BKT kasvoi vielä 2022 2.1%, mutta tänä vuonna sen ennakoidaan laskevan 0,4%.
      - maa ottaa velkaa 12,9 mrd euroa tänä vuonna

    • Anonyymi

      Lulu persuministeri :
      "🇫🇮Suomalaista autoilijaa hemmotellaan ja sehän oppositiota harmittaa".

      Miten ministeri voi olla niin s****nan lapsellinen, että twiittaa noin valtion tehtävistä

      Kuinka alas voi mennä, persut,PetteriOrpo,kokoomus ,roskasakkia

      • Anonyymi

        Saattaisin uskoa, että oppositiota harmittaa ennemmin se, kun työttömiltä ja köyhiltä viedään leipä suusta, ja autoilijaa "hemmotellaan"

        Mikä ihmeen katkeruus näitä kaikkia persunaisia vaivaa, ihmetyttää ovatko ihan joku oma rotunsa, kuka näitä on Suomenmaassa kasvattanut? Onko se munajuttu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saattaisin uskoa, että oppositiota harmittaa ennemmin se, kun työttömiltä ja köyhiltä viedään leipä suusta, ja autoilijaa "hemmotellaan"

        Mikä ihmeen katkeruus näitä kaikkia persunaisia vaivaa, ihmetyttää ovatko ihan joku oma rotunsa, kuka näitä on Suomenmaassa kasvattanut? Onko se munajuttu?

        Hei, Kyseessä on persuministeri, niiltä voi odottaa mitä tahansa idioottimaista.

        Kuinkahan pieneksi euroopan ja suomen talouden pitää kutistua jotta "vetovoimatekijät" poistuu siirtolaisten silmistä? Purra totesi että näin pitää toimia. Toistaiseksi viikon älyttömin lausahdus, mutta tokihan vasta tiistai..


    • Anonyymi

      satosen satatuhatta, oi itkun p-llu tuotakin äijää.Miinus merkki unohtu

      "Dansken ennuste povaa aiempaa karumpia työttömyyslukuja Suomeen"
      Pankki ennakoi nyt, että Suomen työttömyysaste nousee tänä vuonna 8,2 prosenttiin. Aiemmassa ennusteessaan Danske povasi kuluvalle vuodelle 7,9 prosentin työttömyysastetta

      • Anonyymi

        Kuka muistaa
        Miettusen hätätilahallitus. Kolmannen kerran Kekkonen kutsui 1975 jo eläkkeellä olleen Miettusen hallituksenmuodostajaksi. Taloudellinen taantuma ja 60 000 työtöntä vaativat presidentin mielestä "hätätilahallituksen" muodostamista.


        Nyt huhtikuussa 2024 oli 275 300 työtöntä työnhakijaa ja luku noussut arviojasta riippuen 41000-60000
        eli mietippä tätä persu ja riikka raakkuu vaan lisää kurjuutta,orpon hyva hallitus-jooo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka muistaa
        Miettusen hätätilahallitus. Kolmannen kerran Kekkonen kutsui 1975 jo eläkkeellä olleen Miettusen hallituksenmuodostajaksi. Taloudellinen taantuma ja 60 000 työtöntä vaativat presidentin mielestä "hätätilahallituksen" muodostamista.


        Nyt huhtikuussa 2024 oli 275 300 työtöntä työnhakijaa ja luku noussut arviojasta riippuen 41000-60000
        eli mietippä tätä persu ja riikka raakkuu vaan lisää kurjuutta,orpon hyva hallitus-jooo

        Millaisessa itsepetoksessa ihmiset jotka hallituspuolueita äänestää elävät. On selvää ettei Purra osaa hoitaa
        Suomen taloutta, kokoomus on osaamattomuutensa todistanut jo moneen kertaa. Kuinka kauan kansa tätä tuhoa sietää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisessa itsepetoksessa ihmiset jotka hallituspuolueita äänestää elävät. On selvää ettei Purra osaa hoitaa
        Suomen taloutta, kokoomus on osaamattomuutensa todistanut jo moneen kertaa. Kuinka kauan kansa tätä tuhoa sietää

        Purran taloustietämys on erinomainen . Asioista on otettu kunnolla selvää .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Purran taloustietämys on erinomainen . Asioista on otettu kunnolla selvää .

        Ja se joka juoksi koronapiikille ja puoltaa ukrainaa on ääliö ja aivopesty debiilil.
        AAAAIVAN äääliö. AAAAaaaivan äääliö...

        tulette senkin näkemään debiilit.
        Kuten koronan on varmaan nähneet jo kaikista tyhmimmätkin.


    • Anonyymi

      No? miten ne persut eroaa muista tolvanoista.

      samaa massaa kaikki.
      En ole huomannut mitään eroa.

      siis vuosikymmeniin.
      samaa paskaa kaikki.

      • Anonyymi

        Sie ookki niin huomaavainen ollu aina. Yöllä ja päivällä
        Naapureiden asiat tunnet paremmin kuin he. Kukaan ei pääse kauppaan livahtaan ettekkö huomaa.Ja mitä ostavat. Ale koristapa tietennii.
        Olet sie kova ja nopiaki. Jatkappa sammaa vaan vaan vaan...


    • Anonyymi

      Tuo Mariapori on kyllä melkoinen character. Käsiteltiin aikanaan julkisuudessa sankarina verottajan "mielivaltaisuuden" paljastamisen vuoksi.

      Hänen juttunsa osoitettiin kuitenkin ihan täydeksi pupuksi tuomioistumia myöten.
      Tähän mennessä ollut jo noin 10:ssä eri puolueessa.
      Ei siis ihme, että jiesiössä peukutetaan

    • Anonyymi

      Persujen vaippahousu ainoana euhun. Mie nauroin kuset housuuni,heheheh

      • Anonyymi

        Jussi ja Lii EU-parlamenttiin. Liin varamies Johannes ja Liin pormestariehdokas Sasu puolueen johtoon . Kyllä naurattaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jussi ja Lii EU-parlamenttiin. Liin varamies Johannes ja Liin pormestariehdokas Sasu puolueen johtoon . Kyllä naurattaa.

        Pyllyjenne runsaus meillä naurattaa.

        Kelopuutkin loppuu jo.
        Runsaus on aiiaaavan mahoton. Pyllyjenne laajuus siis...


    • Anonyymi

      Kova meno Suomessa

      Brysselistä putoava Teuvo Hakkarainen lyttää perus­suomalaiset: ”Perus­suomalaisissa on pohjois­­korealainen meno”
      "Sitten se saksihomma. Aletaan pilkkaamaan ja naureksimaan ihmisille, mikään puolue ei tee tommosta.”

      Samma på finska, kenestäkään ei tule rikasta äänestämällä rikkaiden ja pääoman etua ajavaa kokoomus puoluetta.

      • Anonyymi

        Teuvo on jäävi, ehti käydä pariin kertaan läpi EU:n hupakot . Ei Teuvollekaan makeaa mahan täydeltä .


    • Anonyymi

      Purra totesi, että hallitusvastuu vaikutti totaaliseen romahdukseen eurovaaleissa. Eipä tuo näkynyt Kokoomuksen kohdalla, joten olisiko kuitenkin jokin muu syy.

      Kupla puhkesi

    • Anonyymi

      li andersson 247 429 ääntä. Neljännesmiljoona ihmistä
      Löi 100 000:lla väykyn ääniennätyksen, huh

      Onnittelut Kulmunille myös Tornioon ja Brysseliin

      • Anonyymi

        Joka seitsemäs suomalainen äänesti Litä. 13.5 % äänestäjistä äänesti Litä.
        Anderssonin henkilökohtainen äänimäärä on miltei *kaksi kertaa enemmän* kuin kaikkien perussuomalaisten ehdokkaiden yhteensä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka seitsemäs suomalainen äänesti Litä. 13.5 % äänestäjistä äänesti Litä.
        Anderssonin henkilökohtainen äänimäärä on miltei *kaksi kertaa enemmän* kuin kaikkien perussuomalaisten ehdokkaiden yhteensä.

        Mekki jiesiössä äänestettiin tietenki Liitä persujen sijasta. Ei met tyhmiä olla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mekki jiesiössä äänestettiin tietenki Liitä persujen sijasta. Ei met tyhmiä olla

        Mie äänestin marokkolaista junes Lokkaa.heheheh heheh. Huumorismiehiä nääs-joo


    • Anonyymi

      Riipi pääsi eduskuntaan, sekö meitä jiesiössä harmittaa, miksei jiesiöläisiä onni potki?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      yks hailee ketä siellä haisee ja loisii.

      mikään ei muutu ikinä. ei ikinä.

      kuolema lähestyy kaikilla koko aika.
      tehkää parannus
      ennenkun on myöhäistä.

      • Anonyymi

        Ei se ihan noin mene. kansa kertoi just mielipiteen nykymenosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ihan noin mene. kansa kertoi just mielipiteen nykymenosta.

        Kuolema eli kalma on loppumeno. Se on monella jo lähellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ihan noin mene. kansa kertoi just mielipiteen nykymenosta.

        kuomema on lahjomaton.


    • Anonyymi

      mikkä vaalit teillä sitte noli taas kerran

      riipissäkö noli

    • Anonyymi

      kuka siis pääsi pyyhkimättömään riipiin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hyvä euroviisu kerrankin. Oikein nautinnolla kuuntelin.


    • Anonyymi

      saksi-riikka on arrogantti, pragmaattinen narsisti. Kusettaa kulttinsa jäseniä kuin koiraansa
      Tässä arvattavissakin oleva tulos. Ei kaikki suomalaiset ihan kaikkeen mukaan lähde

    • Anonyymi

      Muuten Eurovaalit ovat ensimmäinen vaalien takaisku Ruotsin populistiselle puolueelle, jolla on äärioikeiston juuret

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onhan tämä nyt kauppojen kaljassakin, 8%, on enemmän prosentteja kuin persujen kannatus.

      • Anonyymi

        Tosin hankala oli päästä koomarkettiin, kun oven edustalla sai väistellä humalaisia ja sammuneita.Kusiki haiskahti kaupan nurkalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosin hankala oli päästä koomarkettiin, kun oven edustalla sai väistellä humalaisia ja sammuneita.Kusiki haiskahti kaupan nurkalla

        Vaimo kävi siinä lähikaupassa, matkan varrella oli ainakin 10 juoppoa 8% kaljat kädessä ja kaikki sammumispisteessä. Kauppakin oli muuttunut käytännössä isoksi alkoksi, ei sieltä leipää tai maitoa enää saanut... Vaikeaksi on ajat mennyt veliseni


    • Anonyymi

      Vasemmistolle jytky, persuille lämmintä liimakakkaa lahkeeseen.
      Tällaisia vaaleja voitaisiin pitää vähän useamminkin, hyvä meno.

      Oppositio 9 meppiä, hallitus 6. Saksikäsi toimii.

      • Anonyymi

        Purra ei taida ymmärtää omien toimien vaikutusta äänestäjiin. Ihmiset eivät ole huolissaan maahanmuutosta. Purra kun etsii syitä voi hyvin mennä peilin eteen ja sanoa, että munasin. Kupla on niin tiivis ettei äänestäjiä kuunnella.
        Toreilla töihin huutelu ei ole parasta vaalityötä.


    • Anonyymi

      Moskovan poliisi on koko päivän etsinyt Janus Putkosta. Hotellissa on käynyt kaksi partiota mutta Putkonen on aina livistänyt pois. Janus Putkosesta on käynnistetty laaja tutkinta. Nyt meillä on tiedossa Putkosen maasturin rekisterinumero. Kohta julkaisen sen 😈

      • Anonyymi

        Bäkkis, kostis ja putkis, mutta putkis karkasi! 😂😂

        Petkuhuiputtaja putkonen ja pako moskovasta!
        Kostis moskovassa ja bäkkiksen paluu!

        Eiks Putkosen pitänyt olla Donbassissa. Eikö Kosti tiedä sitä. Nää on kyllä semmoisia kummelihahmoja molemmat.
        Kostin mukaan ollut samassa hotellissa moskovassa, mutta äitynyt solvaamaan ja halveeraamaan, niin nyt on iso jahti päällä. Ei näistä kyllä tiedä. 😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bäkkis, kostis ja putkis, mutta putkis karkasi! 😂😂

        Petkuhuiputtaja putkonen ja pako moskovasta!
        Kostis moskovassa ja bäkkiksen paluu!

        Eiks Putkosen pitänyt olla Donbassissa. Eikö Kosti tiedä sitä. Nää on kyllä semmoisia kummelihahmoja molemmat.
        Kostin mukaan ollut samassa hotellissa moskovassa, mutta äitynyt solvaamaan ja halveeraamaan, niin nyt on iso jahti päällä. Ei näistä kyllä tiedä. 😅

        Paitsi järjetön farssi, niin tässä on myös esimerkki siitä, miten mielivaltaisessa diktatuurissa sisäisiä kiistoja hoidetaan väkivaltakoneistolla, ei oikeusjärjestelmällä. Tämä on myös mallisuoritus siitä, miten kohtalokkaita seurauksia politiikkaan osallistumisella voi olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi järjetön farssi, niin tässä on myös esimerkki siitä, miten mielivaltaisessa diktatuurissa sisäisiä kiistoja hoidetaan väkivaltakoneistolla, ei oikeusjärjestelmällä. Tämä on myös mallisuoritus siitä, miten kohtalokkaita seurauksia politiikkaan osallistumisella voi olla.

        Kostilla on kotipaikkaetu, joten Janus voi joutua oikeasti vaikeuksiin eli kuzeen
        Ettei vaan putkonen putoais ikkunattoman pommisuojan ikkunasta 😂. Venäjällä kun kaikki on mahdollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kostilla on kotipaikkaetu, joten Janus voi joutua oikeasti vaikeuksiin eli kuzeen
        Ettei vaan putkonen putoais ikkunattoman pommisuojan ikkunasta 😂. Venäjällä kun kaikki on mahdollista.

        No nyt taas tapahtuu 💪 mitäs se putkonen on mennyt tekemään kun sitä etsitään kerran? Liittyykö tämä sen varasteluihin vai menikö haistelemaan väärää poikaa pietarissa?
        https://pbs.twimg.com/media/GPuIploWoAA60U6?format=jpg&name=large


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Terve psyyke ei tartte huumeita. Elämä rulaa paljon, paljon paremmin ilman niitä. Kiitos ablodeista..

      • Anonyymi

        Kahvi ei tietenkään ole huume. Se on superterveellinen juoma ja maukas juoma. Pankaahan kahvipannu tulille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahvi ei tietenkään ole huume. Se on superterveellinen juoma ja maukas juoma. Pankaahan kahvipannu tulille.

        Papukahvi on parasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Papukahvi on parasta.

        Käskystä mister coffee. Kiitos vihjeestänne.
        Papukauppaan heti. Se on tietenkin Lidl.


    • Anonyymi

      Ex-puoluesihteeri julkaisi kirjeensä Riikka Purralle: ”Kentällä muhii iso kriisi”
      Rökäletappion jälkeen puoluejohto joutuu nöyrtymään, kirjoittaa Arto Luukkanen, joka julkaisi blogissaan Riikka Purralle ja muulle perussuomalaisten puoluejohdolle lähettämänsä kirjeen.

      Ei tule ikävä tuota sakkia. Menkööt takaisin tynyreihinsä

      • Anonyymi

        Kommunismiako ihannoit ja kaipaat ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismiako ihannoit ja kaipaat ?

        Lehmäkin olisi maitoauto jos sillä olis pyörät. sitäkö kaipaat


    • Anonyymi

      Vieläkin persu-urpo edustajat puhuvat sadastatuhannesta uudesta työllisestä, ei muuten käänny ansioturvaa heikentämällä, vaan yritystoimintaa ja palkkaamista edistämällä.
      Totta sen luulis ymmärtävän peräkylän tahvokin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Luulisi ennallistamisen maistuvan persuille hyvin. Hehän ovat halunneet Suomen takaisin.
      Näilläkin sivuilla yks Igor Pietarista on mesonnut monta, monta kertaa "Suomi takaisin"
      Nyt Igor kai onnen kukkuloilla?

    • Anonyymi

      Maksaja tietenkin se joka tuhon teki ja hyötyi siitä.
      Peräkammarin Pekka on saanut tuet ,kun on kaivattanut turvesuolle ojan, jonka laskuveden pilaavat vesistöt. Nyt Pekalle maksetaan, kun ojat pistetään umpeen. Pekan kaveri Matti on turvesuon ojankaivaja joka tulee ennallistamisen tekemään. Matille maksetaan molemmilla kerroilla.
      Reilu peli. Minkä taakseen jättää sen eestään löytää.

      • Anonyymi

        Muistuu mieleen ajat, kun naapuri pisti pellot pakettiin ja sai rahaköntin korvauksena. Samaan aikaan toinen naapuri raivas viereen uutta peltoa ja sai korvauksen siitä.
        Semmosta se elo on. Isoisäraivas pellon sotien jälkeen. Ennen kuolemaansa poikansa pisti sen pakettiin kasvamaan . Mitähän pappa ajatteli elämäntyöstään?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jaa nekö on AY-liittoja???
        Minusta vain oppositiopuolueita tällä hetkellä. Kaikkea sitä saa lukea kun vanhaksi elää.


    • Anonyymi

      Kaisa Garedew (ps.) on perussuomalaisten ilmastodenialisti ja ylläri paljon muutakin
      Entinen 💉käyttäjä, vastustaa käyttöhuoneita. Vastustaa jyrkästi maahanmuuttoa ja kehitysapua. Eli tarkoittaen että varmaan vastustaa sen lähettämistä esim Etiopiaan; mistä hänen siippansa on kotoisin.
      https://pbs.twimg.com/media/FtNgRP6XwAENBH4?format=jpg&name=900x900

    • Anonyymi

      Rydmanin toiminta vaikuttaa patologiselta ja koska hän ei itse koe toimineensa väärin, niin on syytä olettaa, että ennen pitkää sama toiminta jatkuu, ehkä vain vähän varovaisemmin.
      Siinä on esim. eräälle vieraalle naapurivallalle hunaja-ansan paikka

      Kokoomus suojelee toisen puolueen pedofiilia, koska paskat väliä lasten hyvinvoinnista.

    • Anonyymi

      HS-gallup: Perussuomalaisten syöksykierre jatkuu
      Perussuomalaisten kannatus on jälleen laskenut kuukauden takaisesta.
      Perussuomalaisten kannatus on laskenut entisestään, ilmenee Helsingin Sanomien toimeksiannosta kerätystä kyselytutkimuksesta.

      Kansan järki palaa pätkien, mutta oikea suunta ,josta olkaamme iloisia

      • Anonyymi

        Etkö sinä pöljä tajua että vasemmistolaiset AY liitot tuhosivat alkavan talouskasvun lakkoilemalla pitkään (poliittiset lakot) ja nyt sitten syytetään persuja ja kokkareita huonosti hoidetusta Suomen taloudesta. Syksyllä sitten lakkoillaan lisää ja pitkään että saadaan tämä hallitus huonoon valoon ja sitten uikutetaan ja ruikutetaan.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten syöksykierre jatkuu
      Antaa mennä kun on alamäki taas.....

    • Anonyymi

      Siinä sitä sitten taas uhraudutaan taas. Vielä kun h-a eduskunnanpuheenjohtajakin lirauttaa liirumlaaruminsa sekaan. Urpo sitten että ko se äärivasemmisto on niin niin...
      +++
      "Suomen poliittinen johto on ottanut kantaa Oulussa tiistai-iltana tapahtuneeseen puukotukseen, jossa poliisi epäilee rasistista motiivia.
      Valtiovarainministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi tapahtunutta X:ssä. Hän pitää väkivallantekoa järkyttävänä.
      – Tällaista ei voi hyväksyä. Lapsia ja nuoria on jatkuvasti väkivallan sekä uhreina että tekijöinä. Suomen on oltava turvallinen maa kaikille asukkailleen".

    • Anonyymi

      Elä puhu paskaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SDP:n Tuppurainen esittää ajankohtaiskeskustelua äärioikeistolaisesta väkivallasta eduskuntaan – takana muut paitsi perussuomalaiset

      Persut jääväsivät itsensä -miksi?

    • Anonyymi

      Sisäministeri Rantanen:
      "En nähdäkseni ole levittänyt rasistista ajattelua Suomessa. Ja miten se liittyy tähän Oulun puukotukseen?"
      Sisäministerinä EI voi toimia ihminen, joka ei ymmärrä rasistisen puheen vaikutusta väkivaltaan.
      Sellainen ministeri on yksiselitteisen epäpätevä.
      Mitä TÄMÄ sitten on
      https://pbs.twimg.com/media/GQbfnb3W8AASQYk?format=png&name=900x900

    • Anonyymi

      Koskee varmasti osaa persujakin

      "Oikeistohallituksen operaatio hyvinvointiyhteiskunnan purkamiseksi sai jälleen surullista jatkoa.
      Eduskunta päätti tänään leikata ansiosidonnaista työttömyysturvaa tavalla, joka heikentää erityisesti ikääntyneiden työttömäksi jäävien tilannetta. Ansioturva poistetaan myös käytännössä kokonaan pienipalkkaisimmilta työntekijöiltä, sillä he tippuvat peruspäivärahan tasolle jo kahden kuukauden työttömyyden jälkeen. Ansiopäivärahaa alennetaan myös kausiluonteisia töitä tekeviltä, kuten esimerkiksi asfalttityöntekijöiltä, ilman virkaa työskenteleviltä opettajilta ja puutarha-alalta.

      Nämäkin leikkaukset kohdistuvat rankimmin pienituloisiin duunareihin, ahkeriin suomalaisiin palkansaajiin, osa-aikaisiin työntekijöihin ja lapsiperheisiin – heihin, joilta jo aikaisemmin hallitus on eniten ottanut pois.

      Sosten laskelmien mukaan pienituloisten määrä kasvaakin tänä vuonna lähes 70 000 henkilöllä sosiaaliturvaleikkausten vuoksi. Peräti 17 000 lasta lisää ajetaan köyhyyteen, ja satatuhatta ihmistä lisää toimeentulotuen varaan – sen sijaan hallituksen lupaamaa sataa tuhatta uutta työpaikkaa ei näy missään.

      Sosialidemokraatit ovat osoittaneet, että valtion taloutta voi sopeuttaa lisäämättä eriarvoisuutta, mutta hallitus on valinnut toisin.

      Kyse on arvovalinnoista". (LindtmanAntti)

      • Anonyymi

        Tämä on sitä hölmöläisten peitonjatkamista. Typeryys huipussaan
        Mitä säästöä syntyy lisäämällä toimeentulotuen saajia kiristämällä ansioturvaa?


    • Anonyymi

      Sebastian Tynkkynen perusti valmennus­ohjelman nuorille poliitikon­aluille
      haluaa kouluttaa sadasta nuoresta perussuomalaisia poliitikkoja ja vaikuttajia.

      Hyvinhän tämä pers'edustaja Tyrkkysen koulutuskampanja näkyy toimineen, tuloksia tulee kotikaupungissaan hyvinkin kiitettävään tahtiin. Ehkä jo ensi viikolla saadaan onnistunut haittatapahtuma?

      • Anonyymi

        Sebastian Tynkkynen järkyttyi Oulun puukotuksista
        Sebastian Tynkkynen (ps) kertoo, uskaltaako hän liikkua maahanmuuttajataustaisen puolisonsa kanssa Oulussa.

        Suosittelisin, että palaat sinne russiaan pioneerileirille. Ja jäät sinne j-anuksen kaveriksi


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lapset ovat rasististen terrori-iskujen kohteena ja silti kieltäydytte keskustelualoitteesta perusturvallisuutta vaarantavasta äärioikeistolaisesta väkivallasta ja suhtautumisesta siihen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapset ovat rasististen terrori-iskujen kohteena ja silti kieltäydytte keskustelualoitteesta perusturvallisuutta vaarantavasta äärioikeistolaisesta väkivallasta ja suhtautumisesta siihen

        Mistä siis Purra olet pahoillasi?
        Rasse-”riikka”, jonka jäljiltä olisi lähijunassakin tullut ruumiita. Vai allaolevaa tekstiä
        https://pbs.twimg.com/media/GQcIH-gWYAAAXzf?format=jpg&name=900x900


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Riikka.Älä esitä järkyttynyttä. Olet itse ruokkinut juuri tätä kehitystä puheillasi jo pitkään. Eroa ja mene töihin

    • Anonyymi

      Missä vitun venäjällä me oikein ollaan?
      Tottakai lakkauttaa.
      Seuraavaksi varmaan sitten kielletään puoluegallupit
      .....
      Valtioneuvosto lakkauttaa kansalais­kyselyn, jolla on mitattu luottamusta hallitukseen

      Säästöt|Kansalaispulssi on toistuvasti mitannut Orpon hallitukseen nauttivan pienempää luottamusta kuin Marinin hallituksen.
      Kansalaispulssi lakkautetaan vuoden lopussa osana hallituksen säästötoimenpiteitä, kertoo Yle.
      Kansalaispulssi-kyselyä on tehnyt Tilastokeskus.

    • Anonyymi

      Persutko rasisteja?. Onko värilliset rasisteja kun ne kuttuvat kantasuomalaisia spermanaamoiksi ja kuulemma haisemma maijolta.

    • Anonyymi

      Insiderin tuore juttu näistä suomi venäjä propandan levittäjistä eli Kosti Heiskanen
      Juttu on englannin kielinen, mutta google-kääntäjällä helppo suomentaa
      https://theins.ru/en/antifake/272552
      Heiskanen esitti Lebedeviä: valesuomalaista, joka palvelee Venäjän propagandaa
      Venäjän täysimittaisen Ukrainan hyökkäyksen alkamisesta lähtien "riippumaton suomalainen toimittaja" nimeltä "Kosti Heiskanen" on esiintynyt usein Venäjän propagandalähetyksissä. on kuitenkin The Insider havainnut, että väitetty suomalainen asiantuntija on itse asiassa leningradilaissyntyinen Konstantin Lebedev.
      Lebedevin ura Kremli-mielisenä propagandistina alkoi jo vuonna 2004, kun hän alkoi puhua venäläisten oletetuista vaikeuksista Suomessa. Nykyään hän on Kremli-mielisen propagandan avainhenkilö, joka on suunnattu sekä pieneen Venäjä-mieliseen suomalaisyleisöön että ennen kaikkea itse venäläiseen yleisöön.

      • Anonyymi

        Puhuessaan suomalaiselle yleisölle "Kosti" Heiskanen kehuu säännöllisesti syntymämaan Venäjän rikkautta ja kauneutta. Kremlin ohjaamien televisiolähetysten "asiantuntijana" hän kuitenkin kertoo venäläiselle yleisölle aivan toisenlaisen tarinan:

        Suomessa elintaso on romahtanut, koulut ja kaupat on suljettu, fasismi ja russofobia leviävät kaikkialle. Vuodesta 2022 lähtien maa on ollut lutikoiden ja rottien saastuttama, ja syyhyn keskiaikainen kirous on palannut. Suomalaiset harkitsevat pakenemista hajoavasta kansastaan. He olivat kerran Hitlerin saappaiden nuolejia. Vain Vladimir Putin voi pysäyttää Euroopassa vallitsevan hulluuden. Ukraina itkee äänekkäästi, ja ukrainalaiset pakolaiset ovat luoneet rikollisen ilmapiirin Tuhansien järvien maahan.

        Kesästä 2022 lähtien "Heiskanen" on kommentoinut Suomen tilannetta venäjämielisille kanaville ja medialle, järjestänyt Pietarissa mielenosoituksia rajan sulkemista vastaan ​​ja antanut "asiantuntijalausuntoja" Nato-jäsenyydestä. Virallisesti häntä ylistetään "Suomen vapaiden toimittajien yhteisön kunniajäseneksi".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhuessaan suomalaiselle yleisölle "Kosti" Heiskanen kehuu säännöllisesti syntymämaan Venäjän rikkautta ja kauneutta. Kremlin ohjaamien televisiolähetysten "asiantuntijana" hän kuitenkin kertoo venäläiselle yleisölle aivan toisenlaisen tarinan:

        Suomessa elintaso on romahtanut, koulut ja kaupat on suljettu, fasismi ja russofobia leviävät kaikkialle. Vuodesta 2022 lähtien maa on ollut lutikoiden ja rottien saastuttama, ja syyhyn keskiaikainen kirous on palannut. Suomalaiset harkitsevat pakenemista hajoavasta kansastaan. He olivat kerran Hitlerin saappaiden nuolejia. Vain Vladimir Putin voi pysäyttää Euroopassa vallitsevan hulluuden. Ukraina itkee äänekkäästi, ja ukrainalaiset pakolaiset ovat luoneet rikollisen ilmapiirin Tuhansien järvien maahan.

        Kesästä 2022 lähtien "Heiskanen" on kommentoinut Suomen tilannetta venäjämielisille kanaville ja medialle, järjestänyt Pietarissa mielenosoituksia rajan sulkemista vastaan ​​ja antanut "asiantuntijalausuntoja" Nato-jäsenyydestä. Virallisesti häntä ylistetään "Suomen vapaiden toimittajien yhteisön kunniajäseneksi".

        Todellisuudessa Kosti Mikael Heiskanen osoittautui Konstantin Mihailovich Lebedeviksi, joka syntyi Leningradissa huhtikuussa 1978, The Insider on havainnut. 1930-luvulla hänen stalinistiset esi-isänsä muuttivat Suomesta Neuvostoliittoon, ja "toimittaja" itse asui Venäjällä, hänellä oli Venäjän passi ja rekisteröinti. Kesäkuussa 2000 hän matkusti Pietarista Moskovaan venäläisellä asiakirjalla, mutta vuonna 2012 hän muutti Kosti Mikael Heiskasen nimellä Saksaan ja perusti matkatoimiston, joka työskenteli ensin Hampurissa ja myöhemmin Berliinissä.

        Muutto Saksaan tapahtui hänen "journalistisen" uransa alkamisen jälkeen. Vuonna 2004 Heiskanen lanseerasi Focus Magazine -lehden , joka julkaisi venäjäksi ja suomeksi venäläisten Suomessa kohtaamista vaikeuksista. Tänä aikana hän onnistui hankkimaan ainoan lehdistökorttinsa - Viikkolehtien Journalistiliitolta, organisaatiolta, jota ei enää ole olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellisuudessa Kosti Mikael Heiskanen osoittautui Konstantin Mihailovich Lebedeviksi, joka syntyi Leningradissa huhtikuussa 1978, The Insider on havainnut. 1930-luvulla hänen stalinistiset esi-isänsä muuttivat Suomesta Neuvostoliittoon, ja "toimittaja" itse asui Venäjällä, hänellä oli Venäjän passi ja rekisteröinti. Kesäkuussa 2000 hän matkusti Pietarista Moskovaan venäläisellä asiakirjalla, mutta vuonna 2012 hän muutti Kosti Mikael Heiskasen nimellä Saksaan ja perusti matkatoimiston, joka työskenteli ensin Hampurissa ja myöhemmin Berliinissä.

        Muutto Saksaan tapahtui hänen "journalistisen" uransa alkamisen jälkeen. Vuonna 2004 Heiskanen lanseerasi Focus Magazine -lehden , joka julkaisi venäjäksi ja suomeksi venäläisten Suomessa kohtaamista vaikeuksista. Tänä aikana hän onnistui hankkimaan ainoan lehdistökorttinsa - Viikkolehtien Journalistiliitolta, organisaatiolta, jota ei enää ole olemassa.

        Kesään 2022 asti "journalisti" yritti parhaita neuvostoperinteitä noudattaen perustaa niin sanottuja kulttuurivaihto-ohjelmia, joiden hän väitti olevan tarkoitettu auttamaan venäläisiä taiteilijoita vierailemaan EU:ssa ja esittämään "venäläistä maailmaa" ylistäviä esityksiä. Todellisuudessa nämä ohjelmat olivat keino tuoda venäläisiä propagandisteja Suomeen tai Ruotsiin tutustumismatkojen varjolla. Vuodesta 2022 lähtien Heiskanen itse on vieraillut Venäjän miehittämillä Ukrainan alueilla raportoiden Mariupolista ja useista muista kaupungeista.

        Heiskanen väittää olleensa pitkään Suomen Journalistiliiton jäsen, mutta väite viittaa perustamaan Toimittajaliittoon Kremlin-mielisen propagandisti Johan Bäckmanin . Sen Venäjältä hallinnoima sivusto oli suunniteltu jäljittelemään todellisen liiton sivua

        Heiskanen ei ole minkään virallisen freelance-toimittajayhdistyksen jäsen. Vaikka hän väittää työskennelleensä suurissa suomalaisissa mediaorganisaatioissa, hän on todellisuudessa tehnyt yhteistyötä vain suomenkielisten julkaisujen kanssa, jotka liittyvät läheisesti hänen Kremlin-myönteisiin liittolaisiinsa Janus Putkoseen , Bäckmaniin ja Ilja Janitskiniin . Monissa tapauksissa kyseisillä toimipisteillä on minimaaliset yhteydet Suomeen. Putkosen projekti Verkkomedia käynnistettiin Thaimaasta, jossa sen tekijä asui ennen muuttoaan Venäjän miehittämälle Donbasille. Aiheeseen liittyviä mediaprojekteja ovat Fennomaa ja Moskovaan ja Luhanskiin rekisteröidyt Fennomatkat. Nämä työskentelivät aluksi helpottaakseen matkustamista Donbasiin ja myöhemmin Heiskasen myötävaikutuksella painopisteensä Pietariin.


    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b7eb69fc-7c04-4c9d-a6c0-9803948169e7
      Norja toimii hienosti maametallien ja öljyn suhteen kun hyödyntää itse rikkaudet sen sijaan Suomi toimii tosi typerästi ja pöljästi kun antaa ja lahjoittaa maametallit ja kaikki rikkaudet ulkomaisille kaivosyhtiöille ilmaiseksi.
      EU.n äänestettiin änkyrä kommunisteja muka Suomen asioita hoitamaan, suomalaiset ovat uskomattoman pöljää porukkaa.

    • Anonyymi

      "Yleisradiossa ei mikään ole koskaan ollut paremmin. Se on ollut aina sosialistien ja kommunistien linnake, jossa valehdellaan maailmasta. Kommunistit ovat tosin niin ovelia, että ne muuttavat muotoaan ja haluavat aina enemmän."

      • Anonyymi

        Just kuuntelin pari tuntia YLE Areenasta arkiston aarteita,Elävä arkisto ym.
        Aivan mahtavia tarinoita joita ei enää mistään muualta kuule.
        Tuosta aloitin https://yle.fi/aihe/a/20-10006720
        ja selatessa vain jutut parani läskikapinasta Pyhätunturin maston rakentamiseen ym ym


    • Anonyymi

      stubbiko

    • Anonyymi

      Älä höpötä. Ei mitään kommaria olla. Tavallinen työtätekevä perussuomalainen ja todellakin työtätekevä ei raiskaaja ei pummi. Kunnioittaa suomalaisia arvoja ei muuta.

      • Anonyymi

        Ei mennyt vieläkään perille. Nyt viikonloppuna nykyinen puheenjohtaja Riikka Purra sanoi selkeästi, että pienituloiset ovat rasite yhteiskunnalle, koska he käyttävät yhteiskunnan palveluja ja saavat tulonsiirtoja liikaa suhteessa maksamiinsa veroihin.(2021)

        Perussuomalaiset kertoivat jo kolme vuotta sitten miten aikovat heikentää työntekijöiden oikeuksia, työttömyysturvaa ja sosiaaliturvaa valtaan päästyään. Nyt he sen tekevät.

        Ja moni esittää, tai on aidosti yllättynyt. Kun ei uskota mitään kielteistä persuista vaikka he itse kertoisivat.
        Iso osa Persujen kannattajista on juuri heitä, joihin nuo heikennykset osuu. He eivät vain vain ymmärrä tapahtunutta.
        Maailma on täynnä hyväuskoisia hölmöjä - myös persuedustajat itse kuuluu niihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mennyt vieläkään perille. Nyt viikonloppuna nykyinen puheenjohtaja Riikka Purra sanoi selkeästi, että pienituloiset ovat rasite yhteiskunnalle, koska he käyttävät yhteiskunnan palveluja ja saavat tulonsiirtoja liikaa suhteessa maksamiinsa veroihin.(2021)

        Perussuomalaiset kertoivat jo kolme vuotta sitten miten aikovat heikentää työntekijöiden oikeuksia, työttömyysturvaa ja sosiaaliturvaa valtaan päästyään. Nyt he sen tekevät.

        Ja moni esittää, tai on aidosti yllättynyt. Kun ei uskota mitään kielteistä persuista vaikka he itse kertoisivat.
        Iso osa Persujen kannattajista on juuri heitä, joihin nuo heikennykset osuu. He eivät vain vain ymmärrä tapahtunutta.
        Maailma on täynnä hyväuskoisia hölmöjä - myös persuedustajat itse kuuluu niihin.

        mitä perussuomalaisten vaalislogan" Äänestetään Suomi takaisin" tarkoittaa.

        Ne ovat yksiselitteisesti sitä, että puolue haluaa turvata suomalaisen työntekijän aseman heikentämällä työttömyysturvaa ja irtisanomissuojaa, lisäämällä paikallista sopimista, purkamalla työehtosopimusten yleissitovuutta ja rajoittamalla lakko-oikeutta. Samalla kun maahanmuuttajille vaaditaan 3 000 euron tuloraja, vaaditaan suomalaisten työntekijöiden palkkojen alennusta ja yleistä työehtojen heikentämistä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pisa tulokset laskivat rajusti heti 2019 jälkeen, kun Anderson ja Saramo
      olivat opetusministerinä. Tässä konkretisoituu selvästi se tosiasia, ettei vasemmistoliitosta ole todellakaan mihinkään. Ei yhtään mihinkään.

    • Anonyymi

      "Kannattaako Suomessa olla yrittäjä? Marinin hallitus rakensi YEL-pommin, joka tekee nyt todella pahaa jälkeä yrittäjien keskuudessa. Ketään ei pitäisi verottaa täysin tuulesta temmatuilla luvuilla, kuten nyt käytännössä tapahtuu.
      Tätä kriisiä Orpon hallitus tulee hallitusohjelman mukaan ratkomaan ja toivottavasti siihen myös löydetään kestäviä ratkaisuja. Ilman yrittäjiä Suomeen ei synny uusia työpaikkoja, jotka ovat yhteiskunnan talouden ja hyvinvoinnin perusta.

      • Anonyymi

        Mitä minä olen lueskellut, niin pienyrittäjät ovat raivonneet orpopurran ALV:n rajusta nostosta. Konkkia tulee, että semmosta se


    • Anonyymi

      Voisiko joku kertoa, mitä virkaa on KaisaJuusolla?
      Valehteli kannattavansa hoitaja mitoitusta, valtaan päästyään, vastusti mitoitusta.
      Kannatti yöpäivystystä, nyt sulkee sen.
      persut = valheilla valtaan

      • Anonyymi

        Sairaanhoitajataustainen Juuso lähti mukaan politiikkaan vanhustenhoidon surkean tilanteen vuoksi. Hän kannatti viime kaudella hoitajamitoituksen nostoa 0,7:ään, ja Lapin kansan kirjoituksessa hän esitti mitoituksen nostoa jopa yhteen.

        Hallitus kuitenkin linjasi kehysriihessä, että henkilöstömitoitusta lasketaan 0,65:stä 0,6:een sekä mitoituksen nosto 0,7:ään perutaan kokonaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairaanhoitajataustainen Juuso lähti mukaan politiikkaan vanhustenhoidon surkean tilanteen vuoksi. Hän kannatti viime kaudella hoitajamitoituksen nostoa 0,7:ään, ja Lapin kansan kirjoituksessa hän esitti mitoituksen nostoa jopa yhteen.

        Hallitus kuitenkin linjasi kehysriihessä, että henkilöstömitoitusta lasketaan 0,65:stä 0,6:een sekä mitoituksen nosto 0,7:ään perutaan kokonaan

        Entä sosiaalihuollon palveluvalikoiman rajaus 100 miljoonalla, kun se ilmeisesti tuli teille yllätyksenä? Kuinka hyvin olitte kartalla siitä, mitä oman ministeriönne alla tapahtuu?

        – Toki tiesin, että se on tulossa, mutta ilman mitään yksityiskohtia, Juuso sanoo nyt.

        Alkuperäisessä HS:n jutussa Juuso kommentoi leikkausta koskevaa yllätystään näin:

        – Sanotaanko näin, että itsellenikin tuli yllätyksenä tämmöinen 100 miljoonan leikkaus sieltä.


    • Anonyymi

      Pari päivää siten kirjoitin kosti Heiskasesta tännekin. Tosin joku pätki loppuosan pois.
      Nyt ILTALEHTIkin löytänyt jutun. Milloinkahan Ano ja mv

    • Anonyymi

      Niin ne persulit toimivat.
      Uho ja vihapuhe on aina kovaa siihen asti kun niistä joutuu vastuuseen.
      Silloin iskee välittömästi en tunnista- tauti.
      Se en tunnista- tauti yhdistettynä jatkuvaan valehteluun onkin persuleilla laajalle levinnyt.

      Se dementia nuorilla/keski-ikäisillä persuilla lienee perintösairaus

      • Anonyymi

        Yhtä hyvin persut voisivat avoimesti ja julkisesti ilmoittaa olevansa rasistinen&fasistinen puolue joka pelaa Putinin säännöillä Putinin pelejä.

        Kannatukseen sillä ei olisi vaikutusta, mutta eipä tarvis koko ajan olla valehtelemassa.


    • Anonyymi

      en huomaa mitään eroa edelleenkään yhdessäkään puolueessanne.

      smananlaista makkia ihan kaikki.

    • Anonyymi

      pitäisi olla oma kansa aina ensin.

      muita ei koskaan eläteiksi.
      kannattavaa kauppaa voi aina käydä..

      • Anonyymi

        venäjän kauppa myös täysin vapaaksi.


    • Anonyymi

      Suomen edustavassa eduskunnassa on 200 pyllynreikää.

      Ei niin edustavissa raameissa kylläkään.

      Ylipainoa ja velttoa läskiä sen sijaan runsaasti.

      Kaikki kuitenkin kakkii, se on yhteistä. Niin ja lienee yhteisöllistäkin niissä pinissä puitteissa.
      Kivaa varmaan.

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣 Pyllyt ovat siellä se runsauden tuottavuus trendi.


    • Anonyymi

      Trendi kuvaa aikasarjan pitkän aikavälin kehitystä. Trendisarja on puhdistettu kausivaihtelusta ja satunnaisesta vaihtelusta, joten esimerkiksi sääolojen ja ...

      • Anonyymi

        Kaikki näkökohdat huomioon otettuina, olemme samaa mieltä ehdottomasti.
        Eli oikeassa siinä tietenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki näkökohdat huomioon otettuina, olemme samaa mieltä ehdottomasti.
        Eli oikeassa siinä tietenkin.

        Nyt on kyllä niin kovaa tykitys-tuotantoa, että me mairet olemme lopullisisesti lyötyjä ja masentuneita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on kyllä niin kovaa tykitys-tuotantoa, että me mairet olemme lopullisisesti lyötyjä ja masentuneita.

        Eiköhän me tästäkin kuitenkin selvitä. Aika yleensä auttaa. Toipumiseen auttaa muun muassa ulos meno kävelylle jne.
        Pohtiminen mikä on elämän tarkoitus jne.

        Tehkää parannus.
        Se ei ole myöhäistä niin kauan kun vielä on hengissä.


    • Anonyymi

      Maire tuli kävelyllä vastaan ja oli oikein maireana.
      Siitä sain taas voimaa.
      Tuo kävely neuvo on hyvä.

    • Anonyymi

      Mitä Mairea tarkoittaa?
      Synonyymit: mairea

      imarteleva, tympäisevä, lipevä, öljyinen, liukas, hurskasteleva. makeileva, vilpillinen, mairitteleva.

    • Anonyymi

      Täytyy myöntää, että siinä, miten perusteellisesti Rydman ja Persut nöyryyttävät Orpoa ja Kokoomusta, on jotain nautinnollista.

      • Anonyymi

        Rydman ei voi myöntää mitään, koska se olisi poliittinen itsemurha. Varsinkin, jos ihmisellä ei ole mitään muuta, kuten oletan, ettei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rydman ei voi myöntää mitään, koska se olisi poliittinen itsemurha. Varsinkin, jos ihmisellä ei ole mitään muuta, kuten oletan, ettei ole.

        tee parannus ja ole mairea.
        se auttaa.
        älä aina kahua turhaa.
        RAUHOITU JO JA SINAA ITTES.
        '
        Hallaelujaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tee parannus ja ole mairea.
        se auttaa.
        älä aina kahua turhaa.
        RAUHOITU JO JA SINAA ITTES.
        '
        Hallaelujaa.

        Siunaa jo ittes.
        Se rauhoittaa.


    • Anonyymi

      Orpo olkoon meille vastarannan kiiskeille mairea.

      Urpon mairea hymy rauhoittakkoon teitä sieluja.

      Olette sitten onnellisia.

      • Anonyymi

        Tutkimattomat ovat herrojen ahneet teot.
        kuoleman hetkellä ja varsinkin sen jälkeen kaikki paljastuu viimeisellä tuomiolla.

        Halle lujaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkimattomat ovat herrojen ahneet teot.
        kuoleman hetkellä ja varsinkin sen jälkeen kaikki paljastuu viimeisellä tuomiolla.

        Halle lujaa.

        Lapsellista lässyä aikuiselta mieheltä. Kun ole kaput, niin olet kaput ja se on siinä.piste


    • Anonyymi

      Merkillistä...
      Miten kommusnistia voi haukkua kommunistiksi.

      En ymmärrä.
      Tai persua persuksi. jne.

      Tai paskahousuiksi.
      Eikö ne ole sitä juuri.

    • Anonyymi

      Toivottavasti tuo ihminen ei satu minun hoitajaksi, jos joskus lasareetin joudun. On muuten aika falski tyyppi.Ei todellakaan ministeriainesta, mutta kun persuilta ei ammattiväkeä löydy mihinkään ministerivirkaan

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps.) mukaan jokainen lakkautusten kohteeksi joutunut hyvinvointialue epäilee säästölaskelmia.

      kaisa höpisi eilen 100miljoonasta, tänään 25miljoonasta.
      Tuuli huulia heiluttaa vai miten se menee

      • Anonyymi

        Freud Marx Engels & Jung

        Intiaani ties eikä kirkonmies, miten luotiin maamme tää
        Rajalinjoja vailla ja sillä lailla se ois pitänyt
        säilyttää
        Mutta täällä on oma maa jopa joutomaa ja sille tehdään
        mitä halutaan
        Ne meni jakaamaan jokaisen takamaan, joita sitten ahnaasti
        kalutaan

        Mutta minä tahdon olla mystinen metsätyömies
        Ja panna sokeria monitoimikoneiden tankkeihin
        Minä tahdon olla mystinen metsätyömies
        Osallistumatta rojekteihin ja hankkeihin

        Vuosituhannet ne on meitä uhanneet, jotka rajoja siirtelee
        Ja ne haluaa hynät, joilla ostaa punakynät, joilla niitä
        ne piirtelee
        Mutta jos minä saan satamiljoonaa, sen pistän Martelliin
        tai Moneeseen
        Taikka johonkin vaan, mutten ainakaan yhteen
        hävittäjäkoneeseen

        Sillä minä tahdon olla mystinen metsätyömies
        Vaikka hakkaisin vain päätä seinään ja nyrkkiäni
        kaljabaarin kalustoon
        Minä tahdon olla mystinen metsätyömies
        Ja hirsiä vetää, jos karsia rapula on

        Tahdon olla metsän poika, sankari jylhän kuusiston
        Mutta Koiviston sankarit on sankareita äestetyn
        hakkuuaukion
        Niin kauas kuin silmä siintään nään järviä
        bisnessiteineen
        Ja aamun tiuri kirkkaudessa soittaa piikivi kiteineen

        Mutta minä tahdon olla mystinen metsätyömies
        Vaikka hakkaisin vain päätä seinään ja nyrkkiäni
        kaljabaarin kalustoon
        Minä tahdon olla mystinen metsätyömies
        Ja hirsiä vetää, jos karsia rapula on
        Minä tahdon vain hirsiä vetää, jos karsia rapula o


    • Anonyymi

      Tämä purra-hallitus
      Hallituksen koko linja ajaa tämän maan siihen, että valot on kohta sammuteltu vähän kaikesta. Ihmiset alkavat tottua jatkuvaan toivottomuuteen. Mikään ei kannata missään ja kaikkialta säästetään. Miksi me yleensä enää elämme.
      Kunhan hallitus vielä tuhoaa kulttuurin, urheilun ja kaiken aktiviteetin tästä maasta, niin sitten säästöt on suoritettu loppuun.
      Velkaa vaan silti on ja paljon.

    • Anonyymi

      Uskomatonta viher-kommunistien hyökkäystä, väsymätöntä länkytystä päivästä toiseen , mutta kun itse olivat hallituksessa niin sössivät kaiken , EU elvys, Ennallistamis asetus , Unipein lahjoitus saksalle , Korona sekoilu jne. kaikki mokattiin kaikki ..........ja sitten kehuttiin että suomi on rikas maa ja RAHAA ON .

      • Anonyymi

        Heiskanenko se siellä,terve vaan täällä Igor Pietari


    • Anonyymi

      osu ja upposi,vai mitä papparaiset siellä peräkylillä

      Äärioikeisto ei puolusta vaan usein vihaa omaa maataan: se kritisoi oman valtionsa demokratiaa, tiedettä, kulttuuria jne. sekä on valmis tuhoamaan oman maansa luonnon

    • Anonyymi

      Työttömien kannustaminen kepillä kertoo paljon hallituksen ihmiskäsityksestä
      |Hallituksen arvio, että ansioturvaa saavia kepittämällä saadaan noin 20 000 ihmistä työhön, ei ole tästä maailmasta.

      siis kun ihminen jo makaa maassa, häntä on syytä käydä varmuuden vuoksi vielä potkimassa.

      • Anonyymi

        ”Ajatus köyhistä yhteiskunnan varoja kärkkyvinä laiskimuksina ja rikkaista onnensa itse ansainneina vastuunkantajina on naiivi ja erittäin vastenmielinen” Tämä ihmiskäsitys näyttää ohjaavan Purra-Petteri Orpo hallituksen toimia.


    • Anonyymi

      Kannattaa ainakin raitistua ja yrittää kaikin voimin päästä kuiville riippuvuudesta.
      Se on tervehtymisen alku.
      On jo paljon raituistuneita alkoholisteja. Kaikki kehuvat päästyään nauttimaan elämästään selvin päin.
      Sieltä löytyy maksutonta ja rehellistä apua.

      Onnea mukaan.
      Se onnistuu teiltäkin.

      • Anonyymi

        Kyllä näin on. Entinen alkoholisti. Loistavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näin on. Entinen alkoholisti. Loistavaa.

        Ainoa tapa nauttia elmästä on raittius.
        Ilman kaikkia huumeita.
        Alkoholi on tietenkin pahimpia huumeita.
        Se vie kaiken. Siis koko elämän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoa tapa nauttia elmästä on raittius.
        Ilman kaikkia huumeita.
        Alkoholi on tietenkin pahimpia huumeita.
        Se vie kaiken. Siis koko elämän.

        Alussa kaikki ovat omasta mielestään niin sanottuja kohtuu käyttäjiä.
        Alun pituus vaihtelee tietenkin vaihtelee..
        Vaihtelevan ajan jälkeen kaikki ovat täysin alkoholi riippuvaisia.

        Eli ei ole olemassa mitään kohtuu käyttöä. Alkoholia ei terve psyyke tarvitse juomiseen.
        Riippuvuvuus mikä riippuvuus.


    • Anonyymi

      Mitä elämää se on. Siis olla huumeriippuvainen.
      Eikö se kannata mennä esim. Minnesota hoitoon.
      Moni on parantunut.

    • Anonyymi

      Monikin kommari on kääntynyt fanaattiseksi persuksi.

    • Anonyymi

      Persut ne tietenkin persuilee takkejaan käännellen.
      Miten ne poikkeais muista niin sanotuista puolueitsa.

      Eli sama lause sopii kaikille, persut pettää aina.
      Sen jälkeen kun ovat päässeet palleilleen.

    • Anonyymi

      Minnesota hoitoon vaan.
      Aloittakaa selvä jakso.

      Ette kadu sitä ikinä.

    • Anonyymi

      Teuvo sirkkelisahuri muun muassa ei tehnyt yhtään mitään sen jälkeen kun pääsi EU pallilleen

      Kuten teki kaikki muutkin ja tulevat tekemään.

      • Anonyymi

        Aamen.
        Kunnes kuolema korjaa kaikki.
        Rauha olkoon heidän syntislle sieluilleen.

        Hallelujaa.


      • Anonyymi

        "Teuvo sirkkelisahuri muun muassa..."

        Söi paskansi ja nosti isoa palkkaa siitä kuten muutkin EU virkailijat.
        No se loppuu aikanaan.
        Voi loppua hyvinkin pian.
        Merkit on jo ilmassa.

        Nestori


    • Anonyymi

      Persuliinit yrittävät kaikin keinoin saada lisää alkoholisteja, kalja halvemmaksi
      väkevämpää olutta ja viiniä kauppaan. Onpahan sitten taas lisää maahan potkittavia.

      • Anonyymi

        alkoholin orjia on helppo hallita. non nöyriä.
        arkoja.
        alkoholi pilaa aivot.
        se on huume.


    • Anonyymi

      Putin pystyisi ostamaan 48 tunnin sisällä kaikki vessapaperit Suomesta, joten taidankin tästä lähteä hamstraamaan. Mitä kaikkea muuta Putin pystyisi tekemään?

      • Anonyymi

        Muuta riipiin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Päivän parhaat naurut ko hölö-hallalla noussu titteli päähän:

      Puhemies Halla-aho närkästyi elokapinan huuteluista: "Kohtelivat minua kuin jotain puistofasistia"

    • Anonyymi

      Suomella on 1350 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Korpea riittää työntää kesäaikaan tuhansia ihmisiä Suomeen vaikka joka päivä kenenkään estämättä, jos Putin niin haluaa. Sitä ei mitkään lait eikä Suomen rajavartijoiden määrä riitä estämään. Mitä niille ihmisille sitten tehdään?

      -Kannattaa kysyä persuilta.Heillä kokemusta muutaman vuoden takaa Haaparannan turisteista.
      eli kantoivat kaverina laukut vastaanottokeskuksiin.
      Se 30 000 porukka ei kaurapuurosta tykänny ja häipyivät Saksaan ja Ranskaan. Jokunen hassu jäi pitämään kebakkikioskia

    • Anonyymi

      Suomessa voisi otta maaorjuuden käyttöön, ei olisi enään niitä työttömiä.
      Alle 4000 euroa kuussa tienaavat maaorjiksi. Persuilla ei tietysti olisi mitään hätää,
      tuntuvat olevan niin varakkaita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei kannata uhota kellekkään. Jussien, eikä sdubbien, eikä muitenkaan kotisohvillaan.
      Menkää sinne paikan päälle auttamaan. esim. ukrainaa.
      Tässä lyhyt näyte historiasta. Silloin ei vielä ollut kuin murto osa tuhovoimaa verrattuna mitä nyt on.
      https://youtu.be/B9qrglK6S44

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei järjen hiventäkään. No lapanen ja purra asialla

      Turvapaikkaa Suomesta hakenut ja sittemmin työllistynyt tai opiskelupaikan löytänyt ihminen ei enää voi saada oleskelulupaa työn, yrittäjyyden tai opintojen perusteella, vaan joutuu lähtemään, jos turvapaikka evätään.

      Täysin järjetöntä.

    • Anonyymi

      Mitä järkeä oli suomen yksin tehdä ne venäjä pakotteet.
      Mikään muu valtio ei niitä hyväksynyt. Eikä ole ottanut käyttöön.

      Venäjä ei ole tehnyt suomelle yhtään mitään.
      Käynyt vain suomelle edullista kauppaa.

      Typerää toimintaa suomen niin sanotuilta päättäjiltä.
      On ne todella tyhmiä.

      • Anonyymi

        Kyllä. Napa kymppi.


      • Anonyymi

        Ne on just niitä sinunkin äänestämiä persuja/kokkareita


    • Anonyymi

      Aina on noita pahaa oloa potevia kadehtijoita.
      Meni minne meni.
      Yrittäkää edes hillitä sitä kadeuttanne.
      Sen huomaa heti sen pahan olonne ja kateudenne.

      Tehkää oma ketjunne ja levittäkää siellä omia ajatuksianna.

      • Anonyymi

        Näin se juuri on.


      • Anonyymi

        Ei met olla sulle veli igor kateellisia.Päinvastoin huolestuneita touhuistasi joka näyttää vaan pahenevan vuosi vuodelta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei met olla sulle veli igor kateellisia.Päinvastoin huolestuneita touhuistasi joka näyttää vaan pahenevan vuosi vuodelta.

        Igor se siinä. harvinainen nimi suomessa. 🤣🤣🤣....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Igor se siinä. harvinainen nimi suomessa. 🤣🤣🤣....

        Onhan sillä suomalainen sukunimi Pietari


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan sillä suomalainen sukunimi Pietari

        Igor Pietari siis.
        Jos oilein ymmärsin.

        Igor on vihainen veljilleen.

        "Ei met olla sulle veli igor...."


    • Anonyymi

      Aika järkyttävää mihin nämä natsit yrittää meidät saada Orbanin systeemiin!

      "Suomen uskottavuus oikeusvaltion,ihmisoikeussopimusten ja sääntöpohjaisen kansainvälisen järjestelmän etummaisena puolestapuhujana on kärsinyt haaksirikon."
      Kannattaa itse kunkin lukea hesarin juttu (ihan tosi)
      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010522334.html
      Oikeusvaltio on vaarantunut Suomessa ennen­näkemättö­mällä tavalla, sanoo professori Kaarlo Tuori
      Perustuslakivaliokunta on politisoitunut vaarallisella tavalla, sanoo yksi Suomen merkittävimmistä oikeustieteilijöistä poikkeuksellisessa haastattelussa.

      • Anonyymi

        Näitä mielipitteitä on yhtä paljon ku persereikiä, ihan turhaa ottaa kantaa joka asiaan. Ei suomessa kuunnella kansan mielipitteitä, saatikka sitte toteutettas.


    • Anonyymi

      No mie en ymmärrä tuota kateutta. Sitä se kuiteski on aina.

      Pysykee, pysykee pois täältä, jos ei miellytä.
      Tänne ole kenenkään pakko tulla.

    • Anonyymi

      Emme lue hesareita. emme oikeastaan enää edes Tex Willeriäkään.

      Turhaa niitä tänne on laittaa.

      Viekää Riippiin....jaa, mutta siellähän ei pyyhitä lainkaan..

    • Anonyymi

      Igor on igor.

      mikä sitä närästää.

      • Anonyymi

        Igor on huolissaan joistain touhuista.
        Mitähähän touhuja ne on.

        Igorin pylly kavereita ne varmaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Igor on huolissaan joistain touhuista.
        Mitähähän touhuja ne on.

        Igorin pylly kavereita ne varmaan.

        no veliksi se tuota nimittää.
        siis ovat veljeksiä igor ja tuo jonka kans se juttelee veljellisesti. Jo vuosia jutelleet.


    • Anonyymi

      Elokapina päätti mielenosoituksensa tänään Porkkalankadulla ja Mechelininkadulla, koska poliisin toiminta oli niin holtitonta ja väkivaltaista. Tapauksia monia, selvitämme tapahtumia ja tiedotamme niistä mahdollisimman pian

      -Suomessa saattaa joutua keskeyttämään täysin väkivallattoman ja rauhanomaisen mielenosoituksen, koska paikalle saapunut poliisi on niin väkivaltainen

      Toista se oli muuten 60-luvulla pyssykyläss, kun porukat kähinöi niin poliisi Arvo polkasi siihen polkupyörällä ja tuumasi, olokaapa nyt ihmisiksi tai joudun tilaaman poliisin paikalle.

      Oli se aikaa ssekin
      Kansantalon edessä tanssi-iltana, useanakin.
      Siviilit toisella puolen tietä ja toisella puolen tanssiin tulleet varusmiehet.
      Paikallisille oli vaikea sulattaa, että tyttölöiset tykkäs soltuistakin
      Armeijan hälyjoukot kummasti rauhoitti tilanteet.
      Nimiä viitti mainita

    • Anonyymi

      Hallituksen 376 päivä
      - Pride marssille osallistui 100 000 kansalaista 💪

      - Hallitus nosti maamme tilastokärkeen: "Suomi ensimmäistä kertaan Euroopan huonoiten kasvava talous"

      - Palkittua ja tuhansia kertoja siteerattu taloustieteen professori julistettu vitun kommariksi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On ällistyttävää - ja ällöttävää - miten vahvasti persut haikailevat vankasti putinistisen Le Penin voittoa. Le Pen lupasi, että voiton jälkeen Ukraina -tuki ajetaan alas.
        Tällaista "voittoa" PS Eurooppaan kaipailee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ällistyttävää - ja ällöttävää - miten vahvasti persut haikailevat vankasti putinistisen Le Penin voittoa. Le Pen lupasi, että voiton jälkeen Ukraina -tuki ajetaan alas.
        Tällaista "voittoa" PS Eurooppaan kaipailee.

        Mäkelä ja muut Persut ovat täysin samaa mieltä Putinin ja muun Venäjän johdon kanssa Ranskan vaalituloksesta. Molemmat itkevät. Kas kun kaverit taas löysivät toisensa.
        Lavrov itkee penny ja trumppi itkee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ällistyttävää - ja ällöttävää - miten vahvasti persut haikailevat vankasti putinistisen Le Penin voittoa. Le Pen lupasi, että voiton jälkeen Ukraina -tuki ajetaan alas.
        Tällaista "voittoa" PS Eurooppaan kaipailee.

        onko juuri persutkin kerrankin oikeassa.
        Eli kannattavat rauhaa.


    • Anonyymi

      Ukraina joutaa pommittaa maan tasalle.
      Riidan haastaja.

      Le pen saisikin voittaa.
      rauhaa maa palllolle.

    • Anonyymi

      Ukraina aiheuttaa itse riidansa.
      Sitä on saanut mitä on tilannutkin.
      Kahelit.
      USA murhaa aina massoittain puoluskyvyttömiä valtioita pommittamalla ne maan tasalle.
      Historia todistaa. AIna. aina. aina

      Hiroshima Nagasaki jne, jne. vietnam jne jne jne jne...

    • Anonyymi

      Eihän se Putin niin paha ole.
      Älykäs johtaja ja puolustaa maataan.

      Mitä se Usa rosvo sinne tuppaa tekemään pesäkkeitään.
      Aina usa riitaa haastamassa.

      • Anonyymi

        Tuommosta ptskua ne syöttää ihmispolosilleen. Aika myrkkyjä käyttävät, eihän tuommosta sentään selväjärkisimmät usko.
        Kuitenkin tuolla sakilla on sukulaiset, lomamökit ja risteilijät jakorruptiomiljoonat lännessä lännessä jostain syystä ja kaipuu kova länteen.
        https://www.youtube.com/@russianmediamonitor


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuommosta ptskua ne syöttää ihmispolosilleen. Aika myrkkyjä käyttävät, eihän tuommosta sentään selväjärkisimmät usko.
        Kuitenkin tuolla sakilla on sukulaiset, lomamökit ja risteilijät jakorruptiomiljoonat lännessä lännessä jostain syystä ja kaipuu kova länteen.
        https://www.youtube.com/@russianmediamonitor

        Joka päivä tämä lähetys venäjän ykköskanavalla parhaaseen katseluaikaan . Lännessä kääntäneet onneksi enkuksi, joka helppo googlella kääntää suomeksikin.
        Aivan sairasta menoa. Välillä tämä eliittiporukka sekokännissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka päivä tämä lähetys venäjän ykköskanavalla parhaaseen katseluaikaan . Lännessä kääntäneet onneksi enkuksi, joka helppo googlella kääntää suomeksikin.
        Aivan sairasta menoa. Välillä tämä eliittiporukka sekokännissä.

        no onko sinne pakko mennä tumpelo.

        en ole ikinä käynyt teidän ehotuksissa. en nytkään.

        evvk tejän linkit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no onko sinne pakko mennä tumpelo.

        en ole ikinä käynyt teidän ehotuksissa. en nytkään.

        evvk tejän linkit

        Kannattaa käyä kattomassa. Kyllä se pornovideot voittaa. Astu sivistyksen pariin rohkeasti nylykyttämästä-joo. Ajatuskin kirkastuu kummasti


    • Anonyymi

      Uutiset kertovat, mitä tapahtui. Kirjat kertovat, miksi - ja mitä se kertoo meistä. Syventyessään menneeseen kirjat paljastavat eniten tästä hetkestä.

      Pari minuuttia negatiivisia uutisia saa kortisolin kohoamaan. 6 minuuttia kirjan lukua vähentää stressiä 68%

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Suomalaiset tietävät edelleenkin hyvin vähän Baltian maista ,ehkä Viroa lukuunottamatta.
        Itse reissanut Viron,Latvian ja Liettuan läpi läpi 3-4 kertaa matkalla Puolaan,Saksaan.
        Toki Viron kylpylät tuttuja ja Vilnassakin yöpynyt.
        Kannattaa muittenkin jiesiöläisten katella maailmaa


      • Anonyymi

        Vielä pimeämpi ajatus on että venäjä käyttää näitä vieläkin. Ja samaan tarkoitukseen.

        Paljon on tullut muutoksia ja uskomattomia asioita päivän valoon mistä ei tiedetty tai haluttu tietää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset tietävät edelleenkin hyvin vähän Baltian maista ,ehkä Viroa lukuunottamatta.
        Itse reissanut Viron,Latvian ja Liettuan läpi läpi 3-4 kertaa matkalla Puolaan,Saksaan.
        Toki Viron kylpylät tuttuja ja Vilnassakin yöpynyt.
        Kannattaa muittenkin jiesiöläisten katella maailmaa

        Maailmahan alkoi Jeesiöstä, tervetuloa kattomhan Jeesiötä.


    • Anonyymi

      Venäjä ei muuten leiki. Mihin muun muassa Sdulbbi aikoo paeta turvaan.
      Alensarer ddubbi siis. Aika on vähissä.
      https://youtu.be/gMkvm35KLRI

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veronika piti jämerän puheen eduskunnassa maahantuloesto-laista. Härskihän tuo laki on ja alku orbanismiin

    • Anonyymi

      Sota siitä tulee.
      Venäjä ei pelleile.
      Kun kokee uhkaa.
      Stub, stub,...

    • Anonyymi

      Venäjä on jo moukaroinut maan tasalle sen ukrainan.
      Ei ole enää paljon jäljellä.

    • Anonyymi

      Rouvilla heittää kohta naurattamasta.

      • Anonyymi

        Miksi rouva nauroi?
        No se lähti pierreskellen kakalle neutraaliin eduskunnan hyyssiin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi rouva nauroi?
        No se lähti pierreskellen kakalle neutraaliin eduskunnan hyyssiin..

        Siis varmaan se lihava keskustan ämmi. se varmaan kakkaa paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis varmaan se lihava keskustan ämmi. se varmaan kakkaa paljon.

        Oli muuten Le Pen Ranskasta joka kyynelehti.
        Ranskalainen jalkapalloilija piti puheen eka vaalin jälkeen,että tulkaa nyt hitossa järkiin ja ranskan gallupit kusi aika pahasti le pennin porukalle.

        Sama patskajännitys on muuten USAssa trumpilla. Jos countrylaulaja Taylor Swift ilmoittaa, että älkää nyt ainakaan trumppia äänestä. niin satamiljoonaa ääntä siirtyy entisten lisäksi demareille oli heillä ehdokas kuka vaan.


    • Anonyymi

      Vieläkö niitä honkasaloja humisee suomen salon mailla.

      Tuntematon rva minulle.

    • Anonyymi

      Sulo oli hyvä kokki.
      Onko Sulo vielä elollisten kirjoissa, eli hengittääkö Sulo vielä.

      • Anonyymi

        Ainaki tämä Sulo on kuollut.

        "Kuoli: 16. kesäkuuta 2016 "
        Siis Aittoniemi Sulo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainaki tämä Sulo on kuollut.

        "Kuoli: 16. kesäkuuta 2016 "
        Siis Aittoniemi Sulo.

        Niin se aika vain rientää.

        Sulosta jäi sellainen muistikuva, että istui aina yksin eduskunnan kokouksissa tunnollisesti.
        Muut olivat omissa mielipuuhissaan senkin ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se aika vain rientää.

        Sulosta jäi sellainen muistikuva, että istui aina yksin eduskunnan kokouksissa tunnollisesti.
        Muut olivat omissa mielipuuhissaan senkin ajan.

        Oliko Sulo kokki ammatiltaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se aika vain rientää.

        Sulosta jäi sellainen muistikuva, että istui aina yksin eduskunnan kokouksissa tunnollisesti.
        Muut olivat omissa mielipuuhissaan senkin ajan.

        Kansanedustajana Aittoniemi muistetaan ahkeruudestaan ja värikkäistä mielipiteistään. Hänen maahanmuuttajavastaisia kannanottojaan ruodittiin paljon ja puheista tehtiin jopa tutkintapyyntö poliisille.

        Aittoniemi oli myös SMP:n presidenttiehdokas vuonna 1994 ja keskustan ääniharava vuoden 1999 eduskuntavaaleissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansanedustajana Aittoniemi muistetaan ahkeruudestaan ja värikkäistä mielipiteistään. Hänen maahanmuuttajavastaisia kannanottojaan ruodittiin paljon ja puheista tehtiin jopa tutkintapyyntö poliisille.

        Aittoniemi oli myös SMP:n presidenttiehdokas vuonna 1994 ja keskustan ääniharava vuoden 1999 eduskuntavaaleissa.

        Eli Sulo oli älykäs mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli Sulo oli älykäs mies.

        Niin ja suoraselkäinen rehellinen persoona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja suoraselkäinen rehellinen persoona.

        Nyt on näitä koulukiusaaja stubbeja vaan stubbailemassa ja kiusaamassa ajankulukseen eduskunnan lehterillä huitoen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on näitä koulukiusaaja stubbeja vaan stubbailemassa ja kiusaamassa ajankulukseen eduskunnan lehterillä huitoen.

        Sitä aleksanteri tekköö.
        Se huitoo lehterillä. kiusalla se sitä tekköö.
        Käyttäis offia. Ei tarttis sitte huitoa etelän kuikelonkaan.
        sitä ruottista parempaa, alkuperäistä.
        kuulemma sieltä saa.
        ainaki pari vuotta sitte.


    • Anonyymi

      En meinaa taaskaan katella sekuntiakaan viidakko olympiakisoja. semmoset kuulemma tai näkemä on taas.

      • Anonyymi

        Et siis meinaa herkistyä ja nosdalgitoija.
        Sitte ko net loppuu niin selostajat märsyää ääneen.
        Se ei oikein ole sopivaa kuunneltavaa aikuisille.
        KAMALAA SE ON.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulemma tullu töttöröö housuihin
        https://pbs.twimg.com/media/GSCnI0LWAAAdZ2R?format=jpg&name=900x900

        Kärnä Mikko:
        Mielestäni varsin perusteltu kysymys, että missä mies, kun hallintovaliokunnan puheenjohtaja mauripeltokangas
        ei ilmesty paikalle suorittamaan todennäköisesti koko vaalikauden tärkeintä tehtäväänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kärnä Mikko:
        Mielestäni varsin perusteltu kysymys, että missä mies, kun hallintovaliokunnan puheenjohtaja mauripeltokangas
        ei ilmesty paikalle suorittamaan todennäköisesti koko vaalikauden tärkeintä tehtäväänsä.

        Olisko maksa boxahtanut, huhutaan sairaalareissusta. No ei sota yhtä" miestä" kaipaa


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä polttaa kissoja elävänä sosiaalitemstuaaninakaan..
        Näkkäläjärven kanssa polttivat kissan pentuja elävinä.

        Sitä joutuu piiloon.
        Eläinten suojelijat rankaisee.

        Sammaa ko soankylän mettäkylässä käärmeet heitellään nuotioon. Yhtä fiksua


    • Anonyymi

      Kiusatut koululaiset paskoneet kärnän pilille.
      kärnä pelästynyt ja piilossa sänkynsä alla pissat housun kaulusta myöten täynnä.
      Pyytänyt Halla-aholta ne naisten rajavartio housut itelle.
      ovat kuulemma söpöt ja seksikkäät.
      Siis ehottomasti pesemättöminä.
      Halla ja kärnä ovat aseveljiä sotimassa venäjää vastaan vaipat vieläkin naamariissa.
      Ne sotii suomen lööpeissä sillai. ei ne venäjän lähelle tohi lähteä.
      Kakka pökät naisten aluhousuissa sillai kotosalla aina kärnäämämässä...

    • Anonyymi

      Pörssikurssit miinuksella tänään , huonoja uutisia Ranskasta ,laitavasemmisto pärjäsi hyvin vaaleissa Ranskassa .

    • Anonyymi

      Koska Yle rahoitetaan hyvätuloisten erillisverolla, leikkaukset Ylestä eivät ole mitään oikeita ”säästöjä” vaan perskokkareiden keino aloittaa kansan oman median alasajo jotta saavat lisää mainosroskaa ja temppareita sivistyksen ja kulttuurin tilalle.

    • Anonyymi

      Sofin mietteitä:
      On hankala ymmärtää, miten ihmiset Venäjällä selittävät itselleen Ukrainan suurimman lastensairaalan pommituksen. Mutta venäläiset ovat jo pystyneet selittämään itselleen parhain päin miljoonia ihmisiä tuhonneen rankaisujärjestelmän, Gulagin
      Ei ole mitään syytä olettaa, etteivätkö he pystyisi samaan yhä uudelleen. Valtiovalheet hyväksytään, koska niin on helpompaa.

    • Anonyymi

      että semmottii taas
      Venäjän hyökkäys|Venäjä väittää, että lasten­sairaalaan osui ilma­torjuntaohjus – Video­materiaalin mukaan kyse oli venäläis­ohjuksesta

    • Anonyymi

      Ukrainan pitäisi lopettaa se turha sotiminen.

      Eikä aloittaa sitä ikinä.
      Nyt se saa sitä mitä on tilannut jo ainakin 17 vuotta.

      • Anonyymi

        Persuhallituksen lapasen kanssa pitäs alkaa viimeinkin töihin kuhertelujen ja lomailujen sijaan, sillä
        Teollisuuden uusien tilausten arvo oli toukokuussa yli yhdeksän prosenttia pienempi kuin vuotta aiemmin, kertoo Tilastokeskus.
        Uudet tilaukset vähenivät eniten metalliteollisuudessa, missä uusien tilausten arvo oli yli 12 prosenttia pienempi kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Myös kemianteollisuudessa ja metalliteollisuudessa tilauksia tuli vuoden takaista vähemmän.

        Tilausten määrä on ollut laskussa laajemminkin. Tammi–toukokuun aikana tilaukset vähenivät noin yhdeksän prosenttia vuoden takaisesta.


    • Anonyymi

      Siinäpä varmaan mielenkiintoinen aihe ja ohjelma jiesiön valokuvaajallekin

      Historia: Keskitysleirin valokuvaaja TV1 klo 19.00 keskiviikko 10.7. & Yle Areenassa

      Keskitysleirin vangin valokuvat vuotivat julki – karua katsottavaa
      Nuori espanjalaisvanki toimi natsi-Saksassa keskitysleirin valokuvaajana. Dokumentti paljastaa uskomattomat tapahtumat.

    • Anonyymi

      Persut samanlaisia persuksia kuin kaikki muutkin paskan jauhajat aina.

      Eivät kyllä ole saaneet muuta aikaan kuin turhaa riitelyä jne.

      Tehkää kaikki soinit, kuten timokin teki. Johtajanne.

    • Anonyymi

      Ylen loisivaa antia ei tarvita enää mihinkään.

      kaikki löytyy netistä.
      On aina löytynyt.
      Mutta nykyään netti oikein pusuaa dokumenteista.
      Huippu videoita tuhansia, tuhansia....

      • Anonyymi

        Kyllä se on juuri näin.
        Yle on täysin turha menoerä ja paskan suoltaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on juuri näin.
        Yle on täysin turha menoerä ja paskan suoltaja.

        Herätkää jo siis jaakko ja liisakullat...


    • Anonyymi

      On se ylekin näyttänyt jo noita 60 vuotta ainakin.
      Kaikki ne on näytetty jo.

    • Anonyymi

      Jussiilla on kaljuus syndrooma.
      Se puskee sen venäjään.

      Olisko pieni munakin.
      Eli toivoton yhtälö naisten saannin kannalta.

      Onhan sillä varaa ostaa kyllä naisia.
      Mutta se on vähän niinku...alentavaa..
      olettaisin näin...

    • Anonyymi

      Kaljuuntumisesta ei kannata syyttää isää, sillä tässä asiassa perintötekijät tulevat äidin puolelta. Äidiltä poikalapsi saa x-sukupuolikromosomin, joka sisältää hiusten lähtöön vaikuttavan geenin. Isältä tulee pojalle y-kromosomi, jossa ei ole hiustenlähtögeeniä. Perinnöllisen hiustenlähdön on jokaisen itse hoksattava.

    • Anonyymi

      Muoti-ilmiö

      Kaljuuntuminen on tullut mukaan myös muotiin ja on siksi helpompaa hyväksyä kuin aikaisemmin.

      • Anonyymi

        Muoti ei auta naisten saantiin.

        Naiset eivät seuraa tuossa asiassa muotia.
        Muun muassa Jussi jouttuu turaumaan rahaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muoti ei auta naisten saantiin.

        Naiset eivät seuraa tuossa asiassa muotia.
        Muun muassa Jussi jouttuu turaumaan rahaan

        Parta ei ole tukan väärti.

        oksettaa...


    • Anonyymi

      Persuilta kun on kaikki pidäkkeet jo poistettu niin tien päässä on puheet muilutuksista ja kyydityksistä. Sitä odotellessa. Yöllisiä kolkutteluja

      • Anonyymi

        8 kuukautta on neuvoteltu Yle-työryhmässä KAIKKIEN puolueiden kesken Ylen leikkauksista ja muista muutoksista.
        Kun työ päättyy ja sopu viedään eduskuntaryhmiin hyväksyttäväksi, vasemmisto kaataa sen . mutta kuka idiootti äänestää näitä oikeita kommunisteja?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        mutta hinta on järkyttävän korkea suomalaiselle veronmaksajille kun EU elvytys paketin hyväksyjät saavat palkintovirkoja . EU.sta on tullut poliittisen ongelmajätteen loppusijoitus paikka .


    • Anonyymi

      Ilmapiiri Suomessa on kehno.

      Jengi omalla naamalla ja tosissaan vaatii, että pitäisi viedä sotilasarvo jos äänestää demokratiassa "väärin" tai että toimittajilta pitäisi poistaa vaalisalaisuus.

      Tuollainen on Venäjän ja Pohjois-Korean meininkiä. Se ei kuulu tänne.

      • Anonyymi

        Jostain syystä tällaiset kommentit tulee lähinnä yhden hallituspuolueen edustajien ja kannattajien suunnasta
        On ylipäätään absurdia, että tällaista alkaa kukaan esittämään julkisesti Suomessa. Puoluekannasta riippumatta.
        Vaikea uskoa kuinka lyhyessä ajassa on vajottu näin alas


    • Anonyymi

      suomessa ei tarvita sotilasarvoja
      eikä sotilaita lainkaan
      ketä vastaan meinaatte sotia.

    • Anonyymi

      venäjän valloitusko niillä sotilas päälliköillä on taas mielessö.

    • Anonyymi

      Muutama ydin ohjus pelotteeksi korvaa kaiken muun.
      Ilman amerikkalaisia.

    • Anonyymi

      Ydin ohjuksiseen valtioon ei kukaan hevillä tule miehittämään ketään.

    • Anonyymi

      kekkosvainaan järjetön paska vallassa pysymis satu.
      ydinaseeton pohjola ja suomi.

    • Anonyymi

      Esim. Pohjoikoreaan ei hevillä enää usa pudottele pommejaan suojattomien siviilien niskaan jne.

      Eikä kiinaan jne atomipommejaan.

    • Anonyymi

      Tuohon ei tarviat Usaa.
      määräämään suomessa.

    • Anonyymi

      Muutama ydin ohjus pelotteeksi korvaa kaiken muun.
      Ilman amerikkalaisia.
      ilman valtavvaa turhaa syöjä massaa eli armeijaa ei tarvita suomessa loisimassa kikkeleineen ja isoine mahoineen.

      Muutama osaava ydin aseen tunteva henkilö riittää.

    • Anonyymi

      Aikoinaan radion Luontoiltaan soitti usein lappilainen jo edesmennyt korpikommunisti, joka sanoi ajavansa ylpeästi Ladalla. En sano nimeä, mutta Luontoillan ystävät muistavat henkilön.

    • Anonyymi

      https://www.velkakello.fi/

      Perseet ja Kokkarit sano että velkaantuminen on pysäytettävä ja ei enää lisä velkaa. Tuossa näkkee millä vauhilla sitä toteuttavat.

    • Anonyymi

      Arvelen että luontoillassakin paskotaan ja tietenkin sillai luonnollisti persekorkki poistaen ensin.

      Paskomisen jälkeen poromiehet vaihavat korkkeja keskenään ja puhuvat poroeloistaan.
      Niiden papanoista. Ja että ei saisi ihan jokirantaan asti niitä aitoja tehä kuten lammasvarmarit jiessiössä tekee.
      Ainakhan vaalajoven ranthan.

      Persu persekorkki

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        he oikeasti uskovat nyt, että kaikki turvapaikkahaku lakkaa! oi jesus maria


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      venäjälle on muka nyt lähetetty selvä viesti.
      kerronko, mitä venäjä suomen selvillä viesteillä tekee? 😅

      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        tuosta kuvasta erottuu hyvin testonaisen pieni suu


      • Anonyymi

        On se. Eikö sitä homouttaan voi hillitä. Kaiken lisäksi vielä julkisesti homostellaan.
        Sitä on vaikea terveen ymmärtää.
        Onhan ne miljoonat normaalitkin ilman vastakkaista sukupuolta.


    • Anonyymi

      Kukaan normaali heteromies ei ainakaan halua nähdä kenenkään kikkeleitä.
      Herättää silkkaa inhoa.

    • Anonyymi

      Suomen kansan edustajat ovat turhia syöjiä kaikki.
      Pellejä.
      Ahneita.
      Tyhmiä.
      Rumia.
      Lihavia.

      Laiskoja.
      Mitättömiä.
      Pyrkyreitä.

      Ennen kaikkea TYHMIÄ KAIKKI.
      Laumassa tyhmyys tiivistyy.

    • Anonyymi

      Suomen ”ulkopoliittiset” suhteet itään

      Suomi pönkittää syvästi korruptoitunutta Ukrainaa

      Ukraina on käynyt terroristista hyökkäyssotaa lännen aseellisella ja taloudellisella tuella Venäjää vastaan jo vuodesta 2014 alkaen. Ukrainan murhaava terrorismi pakotti Venäjän erikoiseen sotilaalliseen operaatioon vuonna 2022. Nyt Venäjä on ilmoittanut olevansa sodassa sekä Ukrainaa että sen avustajia sekä liittolaisia vastaan. Suomen poliittinen johtajisto olisi menetellyt älykkäästi ja viisaasti, jos se olisi pysytellyt NATO-jäsenyyden ulkopuolella ja puolueettomana valtiollisena toimijana Ukrainan suhteen. EU:n jäsenmaana Suomi ei ole sinänsä puolueeton tekijä, mutta se olisi silti voinut olla puolueeton Ukrainan sodan suhteen, mikä olisi edellyttänyt NATO-jäsenyyden torjumista sekä Isäntämaasopimuksen mitätöimistä.

      • Anonyymi

        voe, voe sinuu raukkaa,koita jaksaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voe, voe sinuu raukkaa,koita jaksaa

        Pyllyjenne runsaus meillä naurattaa.
        Järkyttää ja naurattaa...

        Kelopuutkin loppuu jo.
        Runsaus on aiiaaavan mahoton. Pyllyjenne laajuus siis...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen ”ulkopoliittiset” suhteet itään

      Suomi pönkittää syvästi korruptoitunutta Ukrainaa

      Ukraina on käynyt terroristista hyökkäyssotaa lännen aseellisella ja taloudellisella tuella Venäjää vastaan jo vuodesta 2014 alkaen. Ukrainan murhaava terrorismi pakotti Venäjän erikoiseen sotilaalliseen operaatioon.......

      Noinhhan se juuri on.
      Paskokaa vaan honkiin.
      se sitten auttaaki asiaa.

    • Anonyymi

      Ne himoitsevat venäjän luonnonvaroja.
      Usa jne..

    • Osa kommetoijista taita olla näitä Lantalaisia. Sodankylässä ei palijoa Venäjä myönteisyyttä ole.

    • Anonyymi

      Yrittivät ukrainan avulla ryöstää venäjän luonnonvarat.

      No se ei onnistu ikinä.
      Seuratkaa Venäjän puolustustahtoa ja aseellista ylivoimaa.

      Se on aivan ylivertainen.

      • Anonyymi

        Puolueetton seurailija.
        Noinhan se justiinsa asia on.

        Venäjän luonnonvarat houkuttelee.


    • Anonyymi

      älkää siis himoitko naapurinne omaisuutta.

      Honkiin voitte hinkata.

      • Anonyymi

        Honkiin hinkkaus alakaa, peteri se nostaa jalakaa.

        Rajaa vartioi Jussi, linkkarissa kuski vain huutaa, antakaa mammale pussi. (munapussi kikkeli siis)


    • Anonyymi

      Nyt on hyvin työllistänyt Suomalaisia juristeja ja tuomareita , tällaistako se on työperäinen maahanmuutto , mutta kalliiksi tulee Suomalaisille veron maksajille.

      https://yle.fi/a/74-20100173

    • Anonyymi

      Rajua touhua. Supon miehet kouluttavat tulevaa agenttia.
      https://pbs.twimg.com/media/GS3FFJZWoAA5rVZ?format=jpg&name=900x900

      Miten media vasta nyt alkoi kysymään Tunkkysen venäjänleiri matkasta joka oli vuonna 2017. Kuinka monta leirireissua lienee tehnyt, arsinainen supon agentti

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe