Miksi ihmetellään kun mies on sinkku

Anonyymi-ap

Hyvännäköinen kohtelias hyvin toimeentuleva älykäs mies. Miten voi olla sinkku onko hän homo vai mikä vika hänessä on kun ei ole vaimoa? Tällaista ihmettelyä kuulen usein. Ei en ole homo ja tykkään naisista mutta en halua vaimoa. En halua katsella aikuisten ihmisten jatkuvaa oikuttelua enkä rahoittaa kenenkään materialistin ostosmatkoja. Ei se pimpsa niin ihmeellinen värkki ole. Sitä saa katsokaas ihan ilmaiseksikin ja jos siitä pitäisi maksaa ottaisin suoraan laadukkaan huoran. Nykynaisien päässä on vain materiaali ja valta ja miten sitä saisi. Miehet on kierojen pelien pelinappuloita. Ovat rahan ahneita ja haluavat päästä suoraan isoon kartanoon jossa on kolme luksusautoa pihassa. Siinä ei ole rakkauden kanssa minkäänlaista tekemistä ja niin kuin jo sanoin en aio rahoittaa elämäänne en vuokraa pilluanne ja tissejänne ylikalliilla hinnalla ja samaan hintaan vielä katso vinkumista jostain olemattomasta tai jotain feminismipaskan höpötystä miten naiset on nyt eriarvoisia kun käytännössä huoraamalla saavat tavaroita. Kiitos ei. Olen huomannut että täysijärkiset naiset on kadonneet elän mieluummin omaa elämääni ja harrastelen aina välillä seksiä ilman mitään sitoutumista. Painajainen olisi olla naimisissa jonkun ihmisen kanssa joka kaiken muun paskan lisäksi koittaisi vielä määräillä mitä teen. Pitäkää tunkkinne.

18

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi niin vakavana? Tuskin tuolla asenteella viihtyisit naisen kanssa päivääkään.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­N­­y­­m­­­f­o­­m­a­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Aika kaukana rakkaudesta on sun oma suhtautuminen naisiin. Ootko aatellu, että ehkä hakeudut tällaisten "kalliiden" naisten pariin jostain syystä? Etsi joku luonnonläheinen pirkko niin ylikulutuskaan ei oo ongelma.

      Ja jos viihdyt paremmin sinkkuna niin ei siinä mitään. Hyvä niin. Viihdyn itsekin paremmin omillani. Tuo puheesi vaan kuulostaa ehkä hieman katkeralta ja pettyneeltä, että ehkä et sittenkään ole ihan tyytyväinen tilanteeseesi kun naisia täytyy noin halveksua.

    • Anonyymi

      Jaa jaa. Minäkin kuulen usein ihmettelyä, että miksi kaltaiseni nainen on sinkku. Mä kuitenkin olen sinkku, koska viihdyn näin ja pidän elämästäni näin. Ei mulla ole mitään pahaa sanottavaa miehistä. Mä tunnen paljon mukavia miehiä, jotka joko ovat tai joista tulisi hyviä miehiä jollekulle, naiselle tai toiselle miehelle. Mä itse en kuitenkaan parisuhdetta kaipaile. Kummallista, että sinulla aloittaja on noin kauhean negatiiviset syyt pysyä sinkkuna. Kuulostaa kauhean raskaalta elämältä olla noin katkera.

    • Anonyymi

      Teidän luonnevammasten on parempikin pysyä yksin. Rakkaus on tukea ja turvaan sekä huolenpitoa ja kumppanuutta. Se kun vanha pappa taluttaa mummoa kadulla. Ei se ajattele rahaa ja pillua se ajattelee naista jonka kanssa on elänyt elämänsä ilot ja surut.

      • Anonyymi

        Juuri näin...tokko voi paremmin sanoa.


    • Anonyymi

      Huh, onneksi et mene naimisiin tai parisuhteeseen!

    • Anonyymi

      Mieskin voi olla hyväksikäytetty, niinkuin aloituksesta voi päätellä? Ehkä aloittaja on kokenut jotain sellaista, jota purkaa näin katkeruukissaan? Pettymykset ja monenlaiset vastoinkäymiset vaatii aina asioiden läpikäyntiä itselle. Askel kerrallaan ja monta vaihetta läpikäyden niistä voi ottaa oppiakin itselleen? Pahan mielen purkua?

      Mielensä pahoittaminen ja katkeroituminen kokemastaan on aika alkuvaihetta vielä. Uskon, että ulospääsykin vielä tulee ja omanlainen ymmärrys kaikelle. Tänne sitä omaa pahaa mieltä on helppo purkaa, vaikka näin? Jokainen toimii omalla tavallaan. Elämä opettaa monella tapaa, jääkö menneistä jotain pysyvää jälkeä itseen? Ehkä ikävä muisto vain?

    • Anonyymi

      Tähän liittyen hyvä kirja:"Yksin, kiitos.= M.R.

    • Anonyymi

      Ymmärrän veli mitä tarkoitat ja olet oikealla asialla. Miehen kuuluukin suojella itseään dysfunktionaaliselta naiseulta jolta tunnutkin olevan saanut osasi.

      Suhtaudut asiaan kuitenkin ylen negatiivisesti - joka näin netissä toki toimii - ja aivopaskantamisen alttarina suomi24 on vertaansa vailla. Mutta kun oksennat negaatiota niin hyvät ihmiset väistävät - ja pitkälle väistävätkin, joten kannustavaa ja ylentävää vastausta tuskin viestillesi saat.

      Jossain vaiheessa lopetat kiukuttelusi ja tyynnyt niinkuin minulle on käynyt. Naiset eivät vaikuta enää negatiivisilta - vain henkilökohtaisesti turhilta ja mitäänsanomattomilta niissä asioissa joissa mies tietää henkisten tarpeidensa olevan. Jäät odottamaan naisilta arvonantoa ja kun sitä et saa - kun et itse hakemalla hae vaan annat naisten olla rauhassa - niin arvoksesi muodostuu nolla.

      Ei siksi ettet olisi valmis omaan osaasi - vaan siksi että tämä naisten ja miesten välinen kulttuuri perustuu täysin miesten toiminnalle naisia kohti. Jos vaadit itsellesi lähtökohtaista arvoa et sellaista tule saamaan, olet väärää sukupuolta.

      Rauhan sielullesi saat kun hyväksyt tämän ja lopetat elämästä naisia kohti ja alat elää omaa erillistä mies-elämääsi. Siellä ne hyvät asiat ovat, sellaiset jotka sinua kiinnostavat ja tekevät sinulle arvon omana itsenäsi. Silloin voit olla ilman vihaa, ilman negaatiota ja antaa vaikka oven olla lukitsematta kun tiedät ettei kukaan siitä kuitenkaan käy.

    • Anonyymi

      En ihmettele lainkaan miksi olet sinkku :)

    • Anonyymi

      Vapaudestansa kannattaa pitää kiinni ei kannata tehdä samaa virhettä kuin enemmistö.
      Me fiksut osataan elää yksinkin sehän muita harmittaa ihan suunnattomasti.

    • Anonyymi

      Parisuhdeoletus on pelkkä illuusio. Kuvitellaan (ne jotkut) , että se on ainoa tapa elää. Niin ei tietenkään ole. Suomessa on n. 1,2 milj. yksinelävää aikuista.

      • Anonyymi

        Samoin kulissiliitoissa elää monet, kun eivät osaa olla yksin tai lapset velvoittaa (vastuunkantoa).


    • Anonyymi

      Voi vitsi taas luulin löytäneeni unelmieni miehen mutta se olikin just tollanen kusipää p#llua vailla. :( Hän vielä valehteli päin naamaa että haluaa olla kanssani. :( Kysyin häneltä jopa haluaako hän muuttaa mun (hienoon) omistusasuntooni (ilmaiseksi) asumaan. Hänen edelliset naisensa olivat toivoneet Chanelin kalliita laukkuja mutta itse ainakin toivoisin yhteistä aikaa rakastamani miehen kanssa :( vanhemmat miehet on kivempia kun tälläset kusipäät nuoret :( Ostan ainakin itse mun Chanelin laukut ja tekisi mieli ostaa joku kiva (avio) mies jostain :) T. Työssäraatava nuori ja urheilullinen neito

    • Anonyymi

      Sen suhteen ymmärrän aloittajaa että nuorempi ikäpolvi on toksisempaa kuin ennen. Tiedä sitten onko näin molempien sukupuolten kohdalla vai miten se menee. Eri ikäryhmien maailmankuva, arvot ja se mikä on heille "normaalia" on täysin erilainen toisiinsa verrattuna. Olen huolissani siitä että ihmisten käytöstavat, kohteliaisuus sekä sivistys ovat katoamassa. Se sitten näkyy parisuhdemarkkinoilla julmuutena ja töykeytenä kun oma ulosanti on suolesta. Tunnepuolen asiat ovat niin herkkiä että juuri käytöstapojen olemassaolo on tärkeää. Inhimillisyys on katoavaista kuten on maalaisjärkikin. Omat pariutumiskokemukset voivat olla vinoutuneita tiettyyn suuntaan jos yrittää muodostaa parisuhteen vain tietyillä tavoilla. Itse en lähtisi mukaan esim. tinderin pauloihin koska intuitioni sanoo että siinä kävisi vain huonosti, siis vaikka tiedän että naamani riittäisikin kumppanin saamiseen.

    • Anonyymi

      Miksi sinä olet valinnut pinnallisia ja vain rahaa ja omaisuutta arvostavia naisia?

      Älä hauku kaikkia naisia omien virhevalintojesi takia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      441
      4748
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1692
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      92
      1425
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1336
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1286
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1161
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      56
      857
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe