Tärkeää tukea molempia sodan osapuolia, Israelin kansalaisia ja palestiinan, vetoaa YK valtioihin

Anonyymi-ap

Välttämätöntä konfliktin ratkaisemisen kannalta, on tukea Israel-palestiinalais-sodan molempia osapuolia, vetoaa YK:n johto maailman valtioihin.

https://www.aljazeera.com/news/2023/10/9/necessary-to-stand-with-both-israelis-palestinians-un-rapporteur

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18045496/suomen-kansa-ei-ole-israelin-apartheid-aarifasistijohdon-puolella

Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, pelkän äärifasistisen Israelin apartheid-hallituksen, yksipuolisen tukemisen takia, kansalaisten on myös omien oikeuksien puuttumisen takia, vastustettava kyseisen pörssirikollis-äärifasismin, kansainvälisten ökyrikkaiden verovälttelijöiden tukemista, ja oltava Gazaan tällä hetkellä tapettavien lasten ja vanhusten puolella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019468/suomen-sotavalmisteluun-kaytetaan-noin-6200-000-000-euroa-vuodessa-asumistuesta-leikataan#comment-123197548

Tilanne Suomessa täysin vastaava, kuin TyranniNetanyahun totaalisesti epäonnistuneen, äärifasistisen politiikan, miljardien miljardien perään, valtion ylimilitarisointiin ja kovemman äärifasistisen poliisivaltion toteuttamisen kanssa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17788146/nato-maksaa-n-5800-euroavuosi-jokaiselle-suomalaiselle-

18

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lähetäänkö aseapu nyt Ukrainan asemesta Israelille?

    • Anonyymi

      Nyt ei todellakaam tueta kuin sivistyneitä Israelilaisia.

    • Anonyymi

      Sivistyneet israelilaiset ovat jo pitkään, jatkuvissa viikottaisissa suurmielenosoituksissa, vastustaneet äärifasisti-Netanyahun, ylimilitarisointia ja poliisivaltiota, miljardien miljardien perästä, sotimiseen perustuvaan diktatuurin tärväämistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046184/teekutsuliikkeen-uskonnolliset-fundamentalistit-jatkavat-israelin-matkojaan

      Teekutsuliikkeen äärifasisti-uskonnollisia fundamentalisteja, ei sitten pidä pelastella sieltä sodan keskeltä, verojenmaksajien rahoilla ja kustannuksella, jos valtio ne sinne vastoin YK:nkin kehoituksia päästää.

    • Anonyymi

      Gazan muslimi terroristeihin ei tehoa muu kuin väkivalta. Islam on täysin mätä kuoleman kultti.

    • Anonyymi

      Kun nyt eristetttiin köyhä maa Gaza.

      Nyt on alkanut pikku hiljaa kolmas maailmansota ja näin se leviää.

      Voimme olla varmoja sortamalla ja sotimalla tappamalla viattomia sodat laajenee maailmalle. Kukaan ei voi enää niitä pysäyttää.

      Ihmisiä, viattomia tapetaan maailmalla joka paikassa, millään ei ole mitään väliä ja poliisit ja viranomaiset on avuttomia niitä enää pysäyttämään.

      Iran, Israel tuhoavat kaiken. Turkki tappaa kurdeja ja venäjällä lietsotaan länttä. Missä on Nato, missä Yk kun diktatuuri maille annetaan veto oikeus niin voitte unohtaa oikeudenmukaisuuden ja rauhan.

      Julkilausumilla ei ole mitään virkaa ja vanhoja lähes satavuotiaita höperöjä ukkoja istuu joka maan kokouksissa. Mihin se johtaa ei mihinkään.

      Nyt odotamme vaan kuka ampuu ensin sen viimeisen laukauksen ja kaasuputket tuhotaan ja sieltä saadaan ensi talveksi meiltä ja muualta sähkö poikki.

      Näin se etenee pikkuhiljaa ja olemme loppuporteilla hitaasti ja varmasti!

    • Anonyymi

      Haistakoon tuo YK mafia pitkät paskat ! Siellä on aivan järjetön lössi äänestämässä asiat päin persettä !
      Siellä on muslimit ja kaikenmaailman tunarit äänestämässä, että Israelista löytyneet tuhansien vuosien ikäiset argeologiset selvästi Juutalaiset esineet eivät olekkaan Juutalaisten jäljiltä, vaikka tutkijat ovat asiat selvittäneet.
      YK yrittää väittää, ettei Juutalaiset ole asuneet Israelin alueella.
      KUVOTTAVAA PASKAA JA VALETTA vaikka Jerusalem on ollut Juutalaisten pääkaupunki iätajat ja he ovat palanneet kotimaahansa, niinkuin Raamattu kertookin.

    • Anonyymi

      Israelin kansalaiset ovat jatkuvissa, viikottaisissa suurmielenosoituksissa, vaatineet TyranniNetanyahun erottamista, vääränlaisen ylimilitarisointiin ja äärifasistiseen poliisivaltioon tärväämisen lopettamista, oikeuksia palestiinalaisille Gazassa, kun ovat tienneet, mitkä ovat seuraukset, totaalisesti epäonnistuneella, vuosikymmeniä jatketulla Apartheid-poliitikalla ja nyt se on nähty.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046184/teekutsuliikkeen-uskonnolliset-fundamentalistit-jatkavat-israelin-matkojaan#comment-123564105

      Suomessa uutisoidaan vain, kansainvälisten superrikkaitten verovälttelijöitten, eli äärifasistien näkökulmaa, siviiluhrien enemmistö, sodan molempien osapuolien keskuudessa, ovat täysin syyttömiä lapsia, vanhuksia ym. Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, pitäisi olla objektiivinen ja kieltää nuo uskonnollisten ääriliikkeiden fundamentalistien, matkat sota-alueille, ja sieltä kalliilla verovaroilla pelastelemiset ja lopettaa Suomen ylimilitarisointi välittömästi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019468/suomen-sotavalmisteluun-kaytetaan-noin-6200-000-000-euroa-vuodessa-asumistuesta-leikataan#comment-123197548

    • Anonyymi

      Kaasua Suomi saisi edelleen Venäjältä, jos pörssirikollis-äärifasistit eivät olisi katkaisseet suhteita siihen suuntaan, ahneuksissaan ja veroparatiisi-sota-sote-ym ahneuksissaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa

      Suomessa kansalaisia sumutetaan EK-medioissa, vain ökyrikkaitten verovälttelijöitten, eli äärifasistien uutisilla, mitään objektiisivuutta, saati YK:n vaatimaa puolueettomuutta, ei ole havaittavissa.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

    • Anonyymi

      Mitäpä mietteitä, kun määrätään; ei sähköä, ei ruokaa, ei polttoainetta Gazaan. Onko tämä totta? Aamulla kerrottiin tv:ssä, että Gazaa miehitetään maasta, mereltä ja ilmasta. Miltä tuntuisi asua Gazassa? Olen aikaisemmin lukenut, että vettä ja sähköä säännöstellään normaalioloissakin. Sehän on suoraan terroristioppia, ei terve ihminen pitemmän päälle tällaisen alistu.

      • Anonyymi

        Lähi hetkinä / päivinä alkaa israelin maa hykkäys ja nuo sulkumäärykset on totta youtybe livessä näkyy kuinka gaasassa paukkuu kokoajan se on menoa nyt yli 100 pattivankia edelleen gazan alueella ei tuosta kaistasta jää mitään jäljelle.

        Live: Gaza skyline after barrage of rockets launched into Israel

        https://www.youtube.com/watch?v=NT42q2xIyZM


    • Anonyymi

      AutokratiaUsa on ennenkin uhkaillut, kiristänyt ja estänyt, kansainvälisen korkeimman oikeuden tuomareita / oikeusasteita, korkeinta oikeutta myöten, joten tietenkin pitää olla realisti siihen nähden, minkä verran apua ja tukea, tavalliset kansalaiset ja kansalaisvaltiot, voivat pörssirikollisten terrorikapitalistien sotien keskellä saada, mutta aina kannattaa tehdä kanteita sinne, kun haavoittuvimmat Suomessakin, ovat ilman aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa, pörssirikollis-äärifasistisen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän takia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Nyt on Palestiinalaisten tukemiset tuettu. Ei yhtään enään.

    • Anonyymi

      Eihän Suomi ole tukenut palestiinalaisia mitenkään, vaikka Apartheid on ollut kaikkien nähtävissä, Vastaavaa äärifasistista pörssirikollis-politiikkaa, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmä, toteuttaa oman kansamme suhteen. Suomen ylimilitarisointi ja kovemmaksi äärifasistiseksi poliisivaltioksi rakentelu, on ollut vuosikymmeniä käynnissä ja nyt läikkyy jo pahasti ylitse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942666/aarifasistien-neonatsihallituksen-kaytannon-vakivaltajoukot-katuvakivaltaa#comment-122098473

      Aloittaja täsmentää, että tukemisella tarkoitamme, pelkästään kannanottoja, emme missään tapauksessa, enää minkäänlaista taloudellista sotimisen tukemista, tyyliin ÄärioikeistoUkrainan Azov-natsien.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe