Vihiriään siirtymään

Anonyymi-ap

https://www.youtube.com/watch?v= Mitä sääntöjen vastaista tässä ketjussa on kun poistetaan?? Tämähän on somessa kuitenkin jokaisen luettavissa,lisäksi lehdistössä.
Ja esuskunnassa mm huskonenen kertoo totuutta samasta asiasta. Siis vihersiirtymää tässä kerrakseen..

21

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­­a­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Tässä lisää EU:n ja vihervasemmiston hölmöyksiä. Mutta uusi hallitus varmaankin tämänkin pöljyyden poistaa.Suomessa kun lehmä katkaisee jalkansa laitumella niin Eu säädösten mukaan eläinlääkäri lopettaa ja se on hätäteurastus elikkä edes omistaja ei saa käyttää eläintä ravinnoksi. Lasku eläimen hävittämisestä + 3000€. Kreikassa kun jalka poikki niin kylässä on bileet.

    • Anonyymi

      Oi voi,
      -Ajatus kieltää bensiini- ja dieselautoilla ajo Helsingin keskustassa herättää kritiikkiä kilpailevissa puolueissa.
      Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki (vihr) on sanonut, että on mahdollista, että Helsinkiin tulee samanlainen bensiini- ja diesel-autoilta kielletty ”ympäristövyöhyke”, jollainen Tukholmassa ollaan ottamassa käyttöön.-

      Meillä jiesiössä kaikilla sähköbiili, joten no problems. Kukhan ei aja myrkkypilvellä paitti pari zetoria.
      Helesinski on jäänne menneestä maailmasta, tosi on

    • Anonyymi

      Eu. on kyllä siinä oikeassa,että yksityisiltä pitää kieltää metsien hakkuut tai jopa pakkolunastaa ne pilkkahintaan eu:n käyttöön ja rauhoittaa. "Ilman saatut metsät"

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siirtykäämme samalla kakalle.

    • Anonyymi

      EU.n kaivosdirektiivi!
      Tuleeko Suomesta EU.n kaivos-Afrikka ja voidaanko asialle vielä tehdä jotain?
      Sillä Suomi on taas uhraamassa itsensä EU.n alttarille!
      Uuden kaivos direktiivin sisältö menee lyhykäisyydessään näin. :
      " Ulkomaalaiset kaivostoimijat saisivat oikeuden kaivostoimintaan Suomessa löysennetyllä ympäristösuojelulla ja nopeutetulla luvituksella"
      Näin mainittiin myös Nordnetin rahapodi podcastissa jossa ruodittiin asiaa.
      Tämähän siis perustuu tai on keinotekoisesti perusteltu kun EU haluaa kasvattaa huoltovarmuuttaan.
      Maailmalla on ollut geopoliittisia kriisejä kuten esim Venäjän hyökkäyssota niin nyt ollaan havahduttu siihen et pitäs alkaa pärjäämään omillaan.
      Noh! Suomesta löytyy kaikki nämä mineraalit ainoana EU.n maana joita havitellaan ja siksi Brysselissä sauronin silmä onkin kääntynyt tänne päin. Mutta siellä ollaan myös huomattu ettei Suomessa ole kaivoksia ja asialle on pakko tehdä jotain. Sitten rakenneltiin direktiivi julkiseen ryöstöön.
      Nyt sitten tämä brysselin ditektiivi ajaa ohi myös Suomen kansallisen lainsäädännön. Tämä tarkoittaa myös sitä et luvitus pitää tulla pika vauhtia. Luvitus saa kestää vaan 12kk tai enimmillään 24kk.
      Eli jos joku ulkomainen kaivosfirma saa päähänsä alkaa kaivaa Sodankylän kokoisen avolouhoksen keskelle Lappia niin sen se myös tekee ja lupien pitää olla kunnossa 1-2vuoden sisällä. Eikä sitä voi evätä esimerkiksi jos kaivostoiminta on haitallista ympäristölle. KOSKA EU NYT VAAN TARVITSEE NÄMÄ MINERAALIT!
      Eli Suomen pitää nyt vaan taas kerran pyllistää oikeen kumarassa et EU pääsee kauhasemaan huolella.
      Sitten tulee hieno pukumies haluamaansa kunnanavirastoon ja ilmottaa et lupaprosessi lähtee käyntiin NYT! Tästä lähtee vaan kello tikittämään ja thats it!
      EU ei myöskään halua maksaa tästä mitään. Luvitus pitää olla nopea ja kaivostoiminnan halpaa. Eli Suomelle jää tästä lopulta vaan ympäristöhaitat ja louhinnan sakat!
      Kelatkaapa asiaa tovi! Kaikki valtiot kehitysmaita myöden on ymmärtänyt yhden jutun! Jos omassa valtiossa on rikkauksia kuten öljyä tai mineraaleja yms sehän on sen maan asukkaiden omaisuutta. Nykyisten elossa olevien sekä tulevien polvien omaisuutta.
      Eiköhän se nyt näin ole että jos valtion sisällä on omaisuutta jolla on markkina-arvo niin se kuuluu valtiolle ja sitä kautta kansalaisille. Ja koska asiat on näin niin kun sitä varantoa hyödynnetään niin sitä myös verotetaan!
      Varsinkin sillon jos arvomateriaali lähtee valtiosta ulos niin se maksaa, jotta yhteiskunta hyötyy asiata jollain tavalla.
      Pitää myös muistaa että esimerkiksi näiden mineraalien kohdalla hyödyntäminen on kertaluontoista, ne voidaan louhia vaan kerran!
      Malliesimerkkinä voidaan ihan hyvin käyttää Norjan öljyvarantoja. Heillä on siellä öljyrahasto. Ja tämä öljyrahasto perustuu siihen et Norjalaista öljyä on verotettu 78% tuotoista ja tästä tullut raha on sijoitettu öljyrahastoon, jota sitten hallinnoidaan niin et tuotolla ostetaan mm tuottavia osakkeita jotka sitten taas tuottaa korkoa tuleville sukupolville.
      Ja juuri tällä tavalla sen pitäs toimia myös Suomessakin, sillä nämä mineraalit on meidän kansallista omaisuutta. Minusta tätä omaisuutta sitten pitää verottaa rankasti jos sitä lähdetään viemään jonnekkin ja näistä saaduilla varoilla voi tehdä järkeviä sijoituksia tulevaisuutta ajatellen.
      Nyt meillä ei ole kun vihervasemmisto hallituksen hommaamia pikavippejä, rahalle olis tarvetta!
      Mietin vaan et miten hitossa tämä Norjalainen tietotaito ei ole saavuttanut yhtään Suomea?
      Meillä on Suomessa tällä hetkellä kaikki nämä avain mineraalit, joita EU tarvitsee tämän ilmastokriisinsä taltuttamiseen. Ne löytyy vaan ja ainoastaan Suomesta EU.n sisällä.
      Eli meillä on tismalleen samat avaimet käsissä kun Norjalla oli 60-luvulla kun maailmassa alettiin käyttämään ihan tolkuttomasti öljyä. Norja osasi tehdä tästä bisneksen ja otti rahat pois öljyä kyseleviltä.
      Meillä on nyt kaikki mahdolliset akkujen tai sähkönsäilöntään tarvittavat mineraalit louhimista vailla.
      Miksi tämä ymmärrys jää puolitiehen et istutaan rahakirstun päällä?
      Ei sitä nyt JUMALAUTA vaan anneta pois!!!
      Tilanne on nyt se et EU on tehny direktiivin et meidän arvokkaat mineraalit pitää saada halvalla, helposti ja nopeasti valtiosta ulos.
      Nyt mä vetoan kaikkiin mahdollisiin elimiin, etenkin kansanedustajiin et tehkää tälle hommalle jotain jos vielä jotain tehtävissä on.
      IHAN OIKEASTI! Tälle hommalle pitää saada täys U-käännös!
      Tämä on ihan pakko saada jäihin, ei me vaan voida luovuttaa näitä ilmaseksi. Ne on meidän raaka-aineita!
      Meillä on nyt halutessamme kenties niskalenkki EU.sta!
      Kun yks vaihtoehto on tehdä niin ettei mitään arvokasta raaka-ainetta viedä ulos hippuakaan ilman jatkojalostusta, jolloin me saadaan entistä paremmat verotulot. Ei se nyt niinkään voi mennä et tästä vaan kärrätään meidän arvo-metallit ulos valtiosta ja jalostetaan jossain muualla ja vielä myydään se kallis lopputuote takas suomeen.

      • Anonyymi

        Outokummusta ei ollut hommien hoitoon. Myivät soklinkin Norjaan, sinne män myös laivateollisuus, puhelinfirmat ym. Toki Norjan lohi on hyvä esimerkki, että möhlitään sitä sielläkin vaikka rahaa tulee vaikka hyrymycket


    • Anonyymi

      Vihiriään siirtymään ja viiankiaapa on kohta entinen.

    • Anonyymi

      Vihreiden Harjanne määritteli hyvätuloisen eläkeläisen, 1 125 euroa kuukaudessa: ”En sanoisi, että se on lapsus”
      Vihreät pitää kiinni esityksestään.

      Sillälailla sitä pitää huristella pesuista oikealta ohi.
      Suurituloiset eläkeläiset otettiin nyt hampaisiin. Lopettakaa jo se sienten syönti ja palatkaa "normaaliin".
      1125 euroa eläkettä ja suurituloinen.

    • Anonyymi

      Vihireden Atte ja muut viheriät korottaisi pienten eläkkeiden verotusta. On todella pöljä möläys taas vihreiltä. No ei oo ensimmäinen möläys,eikä viimeinenkään. Ovat mm haukkuneet maaseudun asukkaita sisäsiittoisiksi jne..

      • Anonyymi

        selevää, sekava persu hän,ottakee följyyn


    • Anonyymi

      Nainen testosteronivajeesta kärsivään presidenttikilpaan. Miksei valittaisi nyt ihmistä talousklikkien, populismin, herrakerhojen ja orastavan fasismin ulkopuolelta? Hyvinvointiyhteiskunnan suurin puolesta puhuja, Li Andersson

    • Anonyymi

      On todella huvittavaa. Nimittäin se,että vihervasemmisto on niinkö uutena asiana alkanut tunnustamaan maahanmuuttoongelman. Niinkö het sen asian olisivat nyt sitten vasta yksistään tiedostaneet. Perussuomalaiset ovat väärän maahanmuuttopoliitikan jo yli kymmenenvuotta sitten jo tuoneet julki ja puhuneet siitä jatkuvasti. Viervasemmistolaisia vituttaa kun eivät ole enää vallassa ja loppuakin suomesta pääse enää tuhoamaan.

      • Anonyymi

        Olen huomannut saman asian,joko nyt uskovat persuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen huomannut saman asian,joko nyt uskovat persuja.

        Totta tyriset


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Iltalehti
      6 t ·
      Ihmisulostetta kuljettanut rekka kaatui Kakkostiellä Punkalaitumella. Onnettomuuden seurauksena noin 60 kuutiota ulostetta päätyi maahan.
      Kakkakuljetus kaatui Kakkostiellä – ”Pistävän voimakas haju”
      ILTALEHTI.FI
      Kakkakuljetus kaatui Kakkostiellä – ”Pistävän voimakas haju”
      Päivystävän palomestarin mukaan ulosteesta ei aiheudu hajua enempää haittaa. Ihmisulostetta kuljettanut rekka kaatui Kakkostiellä Punkalaitumella. Onnettomuuden seurau...
      Sinulle ehdotettua
      Tieteen Kuvalehti
      1 t ·
      Jos vitamiinia on elimistössä liian vähän, seuraukset voivat olla kohtalokkaat.
      Tärkeän vitamiinin puutos voi kasvattaa riskiä kuolla
      TIEKU.FI
      Tärkeän vitamiinin puutos voi kasvattaa riskiä kuolla
      Jos vitamiinia on elimistössä liian vähän, seuraukset voivat olla kohtalokkaat.

    • Anonyymi

      Kepu menneisyyden puolue
      Kepu unohtaa,mistä alamäki alkoi.Sipilän hallituksen aloittaessa kepu oli lähes 23 %:n puolue,mutta unohti hallituksessa Alkiolaisen identiteettinsä ja ajoi monessa asiassa oikealta kokoomuksen ohi.
      Sipilä+ liikenneministeri Anne Bernerin (kesk) tuhosivat puolueen ja päälle Kulmunin ajojahti.Pate nyt oli oma maailmansa
      Jatkuvat uhkailut ei kannatusta nostaneet AnnikaSaarikko eli se oli sitten siinä,hyvää yötä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      250
      2015
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      1986
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1673
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1501
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1140
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      988
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      972
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      106
      967
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe