Maahanmuuttajien juutalaisviha vyöryy Saksassa yli äyräiden, Bild-lehdeltä hätkähdyttävä..

Anonyymi-ap

..ääri-islamia torjuva viidenkymmenen kohdan manifesti !

"Saksan johto ja media ovat yltyvän juutalaisvihan ja kasvavien levottomuuksien myötä joutuneet reagoimaan täysin poikkeuksellisella tavalla. Maan suurin uutislehti Bild julkaisee hätkähdyttävän viidenkymmenen kohdan manifestin, jossa vaaditaan maahan saapuneita elämään maassa maan tavalla. Bild-lehti yrittää hillitä maassa riehuvaa antisemitismiä sekä ääri-islamin niitä piirteitä, joiden Bild katsoo olevan ristiriidassa saksalaisen yhteiskunnan kanssa. Maahanmuuttoon aiemmin äärimmäisen suopeasti suhtautunut Saksa on nyt tosipaikan edessä."
https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuuttajien-juutalaisviha-vyoryy-saksassa-yli-ayraiden-bild-lehdelta-hatkahdyttava-aari-islamia-torjuva-viidenkymmenen-kohdan-manifesti/

16

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Bild vaatii maata sanomaan ”EI!” antisemitismille, ihmisvihalle ja kaikille niille, jotka sanovat ”ei” saksalaisille. Lehti korostaa jokaisen ihmisarvoa ja loukkaamattomuutta.

      Otteita Bildin manifestista:

      1. Kaikkiin Saksassa asuviin sovelletaan perustuslain ensimmäistä kohtaa, jonka mukaan ihmisarvo on loukkaamaton.

      3. Jokaisen, joka pitää perustuslakiamme ja oikeusjärjestelmäämme pelkkänä suosituskokoelmana, tulee poistua Saksasta mahdollisimman pian.

      5. Jokainen voi osoittaa rauhanomaisesti mieltään vakaumustensa puolesta. Sananvapaus ei pidä sisällään uhkailuja, pahoinpitelyjä, kivien heittämistä, autojen polttamista tai murhaamisen juhlimista.

      6. Ellei kyseessä ole karnevaali tai korona, emme käytä naamioita tai hunnuja.

      11. Suhtaudumme poliisiin kuten ystävään ja auttajaan, emme kuten sortajaan tai viholliseen.

      15. Miehet voivat rakastaa miehiä ja naiset naisia. Se, jolle tämä on ongelma, on itse ongelma. Rakasta ja anna rakastaa!

      17. Sosiaalipalvelut eivät ole työnantajia vaan instituutioita, jotka auttavat taloudellista apua tarvitsevia, kuten työkyvyttömiä. Näitä palveluja ei ole tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua tehdä työtä.

      19. Naiset käyttävät uima-altaassa bikinejä tai uimapukuja. On ok uida alasti Itämeressä.

      20. Naiset ja miehet ovat kaikilta osin tasa-arvoisia.

      23. Suvaitsevaisemme ​​suvaitsevaisia ihmisiä.

      29. Ei tarvitse olla neitsyt mennäkseen naimisiin.

      31.Lasten kanssa ei mennä naimisiin. Miehillä voi olla korkeintaan yksi vaimo.

      32. Aivan kuten miehetkin, naiset päättävät itse miten pukeutuvat, kenen kanssa ovat ystäviä, ketä rakastavat, menevätkö mieluummin yökerhoon vai kirkkoon, ketä äänestävät ja minkä ammatin valitsevat.

      34. Veitset kuuluvat keittiöihin, eivät taskuihin.

      40. Skool, Saksa! Olut ja viini ovat osa kulttuuriamme. Kunnioita sitä. Jos et halua juoda, älä juo.

      41. Hameen helman pituuden päättää sitä käyttävä nainen.

      42. Saksa ei ole oikea paikka heille, jotka eivät pysty sietämään poliitikkojen, julkkisten, jumalien tai profeettojen karikatyyrejä.

      46. ​​Pyrimme suojelemaan ympäristöä ja säästämään luonnonvaroja. Tulevaisuus on kestävässä kehityksessä.

      49. Pojat ja tytöt voivat kulkea kouluun yhdessä. He voivat urheilla yhdessä ja osallistua uimatunneille yhdessä.

      50. Rakastamme elämää, emme kuolemaa.

    • Anonyymi

      Saksalaiset niin oikealla kuin vasemmallakin alkavat saada tarpeekseen rinnakkaiskulttuurista ja kulttuurisen hajaannuksen aiheuttamisesta epävakauttamisesta, siksi AfD:n rinnalla on nousemassa Sahra Wagenknechtin uusi vasemmistokonservatismi, joka myös vastustaa massamaahanmuuttoa, monikulttuurisuuskehitystä, segregaatiota, woketusta, intersektionaalista feminismiä ja ultravihreyttä, tolkuttomuuksia jotka ovat tuhoisia EU-kansallisvaltioille. Ainoa ikävä puoli on se että laitaoikeiston tapaan konservativivasemmisto kannattaa Ukrainan avun vähentämistä, joka johtaisi Venäjän voiton muodossa siihen, että pian meillä olisi islamin lisäksi myös Venäjältä tuleva fasismin uhka kiusanamme.

      Sahra Wagenknechtin uusi vasemmistokonservatismi haastaa liberaalin ilmasto- ja pakolaispolitiikan
      https://keskustelu.kaksplus.fi/threads/sahra-wagenknechtin-uusi-vasemmistokonservatismi-haastaa-liberaalin-ilmasto-ja-pakolaispolitiikan.2649690/

    • Anonyymi

      Merkel kutsui ja tässä lopputulos

    • No Saksala ei paljon puhdas perse jos kysymys Juutalaiset
      Siellä on oikeus nosta Israeil lippu mutta Palastina lipuu ei. Vaikka se on palastina lippu 1930 paljon ennen Israil ja 57 vuotta ennen Terroristi hamas tullut maailma

    • Anonyymi

      hetkonen : kuuluuko nyt vihata venäläisiä,juutalaisia, islaminuskoisia vai natseja?

      kertokaa nyt äkkiä joku että osaan tehdä oikeanlaisen somepäivityksen jolla saan kiillotettua omaa kilpeäni ja paljon tykkäyksiä

      • Anonyymi

        Pitää keksiä joku merkki, jonka voi lisätä somepäivituksiin ja joka tarkoittaa sitä, että olet tottelevainen ja mustavalkoisesti vihaat sitä, mitä käsketään vihaamaan. Eli sun ei tartte tietää tarkalleen, mitä juuri nyt vihaat, mut oot lupautunut vihaamaan, mitä pitää vihata.


    • Anonyymi

      Monet ns. palestiinalaiset ovat alkuaan Turkista Israeliin muuttaneita siirtotyöläisä. Saksassa on lähes kolme miljoonaa turkkilaista. Taitaa Saksassa olla pian olla iki oma Gaza...

    • Anonyymi

      "Suomen vasemmisto pitää vielä musIimeja rikkautena."

      Vain näkyvimmät poliitikot, erityisesti näkyvimmät naispoliitikot. Suuri osa myös vasemmiston ja erityisesti suurin osa demarien aktiiveista ja työläiskannattajista on maahanmuuttokriittisiä, ja haluavat Suomeenkin tolkun tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa Tanskan sosiaalidemokraattien maahanmuuttopolitiikan tyyliin. Maahanmuutosta on woketuksen tapaan tullut vain moraaliposeerauksen normi, jota myös kokoomus mm. Petteri Orpon suulla on harrastanut aiemmin, nyt ei persujen takia voi. Kunhan SDP ymmärtää kansan tunnot ja kannatuksensa kasvun eväät kokoomuksen tapaan, se jättää tämän ylenmääräisen ja kaiken ylitse menevän intersektionaalisen feminismin sairauden taakseen ja nostaa kannatuksensa jälleen tolkun työläispuolueena, joka ajaa kaikkien tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ei vähemmistömarginaalien ylivaltaa. Dare To Think !

    • Anonyymi

      Olisi kyllä hienoa jos kotimainen valtamedia YLE ja HS julkaisisivat yhdessä vastaavan manifestin. Mutta eivät taida pystyä myöntämään että olivat väärässä.

      Yhtä väärässä kuin kokoomuksen Stubb. "monikulttuurisuus on rikkaus. ei mulla muuta"

    • Anonyymi

      Saksan nazit olivat ashke-nazi juutalaisia, eivätkä he ole kadonneet minnekään, vaan sujuvasti vaihtoivat naziuniformut uhrinviittaan ja alkoivat rahastaa kristittyjä.

    • Anonyymi

      Vain toistakymmentä jokavuotista Zionistien Congressia myöhemmin, Eurooppa ja Venäjä oli täysin sekaisin.

      -28.07.1914 Ensimmäinen maailmansota

      -08.03.1917 Venäjän vallankumous (bolsevikkikommari Zionistit)

      -29.10.1818 Saksan/Bavarian vallankumous (Zionisti Kurt Eisner SDP, Eisner syntyi juutalaisen tekstiilitehtailijan Emanuel Eisnerin ja Hedwig Levensteinin poikana Berliinissä. Hän toimi sosialistisessa liikkeessä ja oli vuosina 1907–1910 Fränkische Tagespost -lehden päätoimittajana ja sen jälkeen vapaana toimittajana Münchenissä. Eisner siirtyi vuonna 1917 Saksan sosiaalidemokraattisesta puolueesta (SPD) uuteen Saksan itsenäiseen sosiaalidemokraattiseen puolueeseen (USPD).

      Eisner organisoi keväällä 1918 vallankumouksen Wittelsbach-sukuista monarkiaa vastaan Baijerissa ja toimi sen tilalle pystytetyn Baijerin vapaavaltion ensimmäisenä pääministerinä 8. marraskuuta 1918 alkaen. )

      -Saksan Nazipuolue (Zionisti Emil Maurice, tämä juutalainen isoisä oli Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen varhainen jäsen, Adolf Hitlerin autonkuljettaja, henkivartija ja ystävä. Hän oli SA-joukkojen ensimmäinen johtaja 1920–1921. Vaikka Maurice oli mukana perustamassa SS-joukkoja, hänen uransa hiipui ja hänen korkeimmaksi SS-arvokseen jäi Oberführer.)

      IS: Geenitesti vihjaa Hitlerin juutalaisiin ja afrikkalaisiin juuriin
      Natsijohtaja Adolf Hitlerin sukulaisten dna-testit kertovat, että Hitlerin perimässä näyttäisi olevan juutalaisia ja afrikkalaisia aineksia.

      HS: Natsijohtaja Adolf Hitlerin vaimo Eva Braun on osittain juutalaista syntyperää uusien dna-analyysien mukaan.

      Herman Göring oli naimisissa ruotsalaisen juutalaisnainen kanssa.

      Lyhyenläntä, tumma, isonenäinen Paul Joseph Goebbels seurusteli ainakin kahden juutalaisnaisen kanssa
      Anka Stalhermin äiti oli juutalainen, myös Goebbelsin aikaisempi naisystävä Else Janke oli juutalainen.

      Täydellinen Nazisotilas oli juutalainen Werner Goldberg.

      Täydellinen Nazi lapsi oli juutalainen Hessy Taft.

      -01.09.1939 Toinen maailmansota.

      -28.02.1941 Germany Must Perish (Zionisti Theodore N. Kaufman)

      Kenraali Patton: Tämä on semitismiä, saksalaiset heitetään nyt ulos viroistaan ja heidän omaisuutensa takavarikoidaan, heidät korvataan kaukaasialaisella (Khazaars, ashke-Nazis) kuralla.

      By way of deception thou shalt do war : motto of Israeli intelligence service MOSSAD.
      Petoksella sinun tulee sotia käymän. ISISrael moSSad.


      The elites don't hide their plans-- it's just that evil of that magnitude is hard to
      accept... “Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300,” by Doctor John Coleman, published 1992, page 164

      Rikollinen korruptioeliitti, NaZionistit ja Vapaamuurarit, eivät enää edes salaa suunnitelmiaan, koska
      90% kerhon on mahdotonta uskoa ja hahmottaa tämän kokoluokan rikosta.

      https://m.youtube.com/watch?v=LLCF7vPanrY&pp=ygURYWxsIG51Y2xlYXIgYm9tYnM%3D

      A Time-Lapse Map of Every Nuclear Explosion Since 1945 - by Isao Hashimoto

    • Anonyymi

      Ashke-Natsit ja Zionistit (NaZionist), NWO/JWO/WEF, ovat hallinneet 100 vuotta Eurooppaa ja Usaa.

      Ja Euroopan monikulttuuristaminen (=tuhoaminen) kuuluu heidän agendaansa.

      Barbara Lerner Spectre
      on akateeminen ja filosofian lehtori, joka on vuonna 2001 perustetun ei-tunnustuksellisen akateemisen instituutin Paideia, European Institute for Jewish Studies in Sweden perustaja ja johtaja.

      Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

      https://m.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24&pp=ygUYc3BlY3RyZSBtb25vbGV0aWMgZXVyb3Bh

      American-Jewish philosopher Barbara Lerner Spectre (married to rabbi Philip Spectre in Sweden) in a 2010 interview on immigration from the Third World:

      -Europa has not yet learned how to be multicultural.

      -Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century.

      -Jews are going to be at the center of that.
      It's a huge transformation for Europe to make.

      -They are now going into a multicultural mode, and jews will be resented for our leading role.

      https://www.bitchute.com/video/OmJ2c5cA9Ih8/

      Luulen että antisemitismi on kasvamassa, koska tällä hetkellä Eurooppa ei ole vielä oppinut monikulttuuriseksi.

      Ja luulen, että me juutalaiset tulemme olemaan osa tuota kivuliasta muutosta, jonka on tapahduttava.

      Eurooppa ei tule olemaan yksi yhtenäinen yhteiskunta (monolithic), joka se vielä viime vuosisadalla oli.

      Juutalaiset tulevat olemaan tämän muutoksen keskiössä.

      Se on valtava muutos tehtäväksi Euroopalle, he ovat menossa monikulttuuriseen tilaan, ja juutalaisia tullaan paheksumaan meidän johtavasta osastamme tässä muutoksessa.


      Suomiteksteillä

      https://m.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw&list=PLffcwrjhFqWTK3M4gXu5SGjRZcQ72w_Q0&index=7&pp=iAQB

      https://www.quora.com/What-did-Barbara-Spectre-mean-when-she-said-Jews-are-resented-for-their-leading-role-in-Europe-s-culture-racial-change

    • Anonyymi

      "The world today has 6.8 billion people. That's headed up to about 9 billion," Gates said. "Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15%."

      Maailmassa on tällä hetkellä 6,8 miljardia ihmistä. Ja ihmispopulaation odotetaan kasvavan 9 miljardiin lähivuosina.

      Mutta jos nyt teemme todella hyvää työtä uusilla rokotteilla, terveydenhuollolla, lisääntymiskyvyn terveyspalveluilla, me voisimme alentaa väkilukua ehkä 10-15%

      Bill Gates - The big plan on Ted Talk 2010 part 3 tiktok suckkaaaa

      https://m.youtube.com/shorts/mRYT3CXO_fI

    • Anonyymi

      Hajota ja hallitse (lat. Divide et impera) on poliittinen periaate, jonka mukaan hallittavat on jaettava esimerkiksi etupiireittäin ryhmiin, joita sitten kiihotetaan toisiaan vastaan.

      Näin ei pääse syntymään yhtenäistä vaikutusvaltaista ryhmittymää, joka voisi haastaa valtaapitävät.

      Rooman valtakunta käytti menetelmää hallitakseen laajaa imperiumia.

      Viimeiset 100 vuotta tätä menetelmää on käyttänyt NaZionistit/Vapaa Muurarit.
      Tämä rikollinen korruptioeliitti käyttää vuosittain miljardeja dollareita erinlaisten pienryhmien perustamiseen ja niiden toiminnan tukemiseen.

      Tämän jälkeen nämä ryhmät usutetaan kiinni toistensa kurkkuun:
      Homot vastaan heterot, miehet vastaan naiset, feministit vastaan sovinistit, varakkaat vastaan köyhät, oikeisto vastaan vasemmisto, valkoiset vastaan värikkäät, piikitetyt vastaan piikittämättömät, autottomat vastaan autolliset, nuoret vastaan aikuiset, ilmastoaktivistit vastaan ilmastorealistit, sodanlietsojat vastaan rauhaa rakastavat, NATO kannattajat vastaan NATO vastustajat, auktoriteettiuskovaiset vastaan skeptikot/salaliittoteoreetikot jne. jne.

      Pääsääntöisesti tavallinen kansa ei halua sotia, se myydäänkin heille valheilla valtavalhemedian kautta, joka ikinen kerta.
      https://rapsodia.info/busted-valtamedia-on-virus-2

      Mutta sotaan ei ole tarkoitus lähteä tappamaan, vaan kuolemaan, kuten eräs englantilainen EVP asian ilmaisi.

      Kissinger: Sotilaat ovat tyhmiä ja typeriä pelinappuloita, käytettäväksi ulkopolitiikassa.

      Sota on vain eräs tapa päästä eroon tyytymättömistä ylijäämäihmisistä.

      Nyt he käyttävät väestönkontrolliin koronapiikkeihin sekoitettua nanoteknologiaa.


      Tämä on peli, jonka he osaavat, ja me olemme vain nappuloita siinä pelissä.

      Sodan ensimmäinen ja viimeinen uhri on totuus, sekä kaikki siitä väliltä.

      Naturally, the common people don't want war.
      That is understood, neither in Russia, nor in England, nor in America, nor in Germany.

      But after all, it is the leaders of the country who determine policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship.

      Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy.

      All you have to do is to tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger.

      It works the same in any country.

      Herman Goering, ashkeNazi Reichmarshall and Lutwaffe Chief at the Nuremberg Trials

      Vuoteen 2050 mennessä vähintään 4 miljardia "hyödytöntä syöjää" eliminoidaan rajoitetuilla sodilla, järjestetyillä kohtalokkailla nopeasti vaikuttavilla sairauksien epidemioilla ja nälänhädällä.

      Ei-eliittiin kuuluvien energian, ruuan ja veden saatavuutta tulee rajoittaa, alkaen Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan valkoisesta väestöstä ja jatkuen sitten muihin rotuihin.

      Kanadan, Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen väestöä tuhotaan nopeammin kuin muilla mantereilla, kunnes maailman väkiluku saavuttaa hallittavissa olevan 2 miljardin tason, josta 500 miljoonaa on kiinalaisia ​​ja japanilaisia ​​rotuja, jotka on valittu siksi, että heitä on hallittu vuosisatoja ja he ovat tottuneet tottelemaan auktoriteettia ilman kysymyksiä.

      Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300, by Doctor John Coleman
      Puplished 1992, page 164

    • Anonyymi

      musta mies on iloinen kun tanko lahkeessaan on aivan epätodellinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      169
      3907
    2. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      35
      3538
    3. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      222
      2799
    4. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      151
      1229
    5. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      59
      1098
    6. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      145
      1028
    7. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      971
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      900
    9. Niinhän se on nainen että me

      Kaikki vanhetaan ja muututaan toisenlaisiksi, lainatakseni vapaasti yhden vanhan kappaleen sanoitusta
      Ikävä
      42
      764
    10. Olihan sinun

      Kanssa nainen olemassa omanlainen vetovoima ja tietynlainen yhteenkuuluvuuden tunne. Se on helppoa myöntää.
      Ikävä
      40
      757
    Aihe