Isossa kriisissä oleva suhde

Anonyymi-ap

Onko kuinka hyväksyttävää parisuhteessa jos toinen osapuoli kohtelee huonosti, sanoo kamalia asioita, kohtelee epäkunnioittavasti ja laiminlyö tunteita, että hän kokee, sillä että mä haluan niistä asioista puhua ja hän ei halua puhua koska kuulemma jos on vaan hiljaa kaikki on hyvin ja kerron miltä mikäkin tuntuu ja jos hän ei kuuntele mua edes tai yritä ymmärtää mua jolloin tämä usein johtaa siihen, että harkitsen suhteen jatkoa, koska mies ei ikinä ota vastuuta ja pitää mua turhasta valittavana ja sitten mies kuitenkin puhuu/syyllistää mut ympäri olemaan hänen kanssa ja uskomaan että oon vaan hullu, mutta syyttää mua että olen leikkinyt ja pelannut hänellä koko yhdessä olon ajan.

Mies on sanonut tosi ilkeitä asioita suhteen alusta asti, kuten että mun kanssa olo on tyytymistä, vitsaillut pettämisellä jne, ja kun olen esimerkiksi kysynyt häneltä näkeekö tässä suhteessa mitään erityistä hänen mielestä niin hän on vastannut että ei mulla oo varaa tärkeillä että oon saman arvonen kun kaikki kenen kanssa hän on ollut/on tulevaisuudessa että mussa ei oo mitään erityistä, ja tällä halusin vaan saada vastakaikua sillä itse olen pitänyt miestä tosi erityisenä itselleni ja myös koska kun mies on kohdellut mua ikävästi niin halusin saada tietää missä mennään samalla.
Mun mielestä vaikk hän ei kokis mussa mitään erityistä ei oo ok sanoa sitä noin loukkaavasti ja syyttäen että haluan tärkeillä ja nostaa itseäni ylemmäs, vaan hän vois reilusti ja ystävällisesti kertoa että ei koe samoin eikä noin sitä sanoa.
Mies on myös paljon valehdellut joka on horjuttanut suhdetta paljon mun osalta.
Nyt mulle paljastui 8kk kun on seurustelua takana, että kun tapailtiin miehen kanssa niin hän on hypännyt sängyssä samaanaikaan toisen naisen kanssa, kun hän on väittänyt että mä oon hänen ainoa.
Tästä kun kerroin miehelle että tiedän asiasta, hän suuttui todella paljon ja meni seuraamaan mun naaman edessä yhtä naista ig:ssä ja laittamaan viestiä tälle nyt heti kun on muka sinkku, vaikka en ollut mitään sellaista sanonut että erotaan vaan halusin vaan että hän on rehellinen mulle tapahtuneesta. Tähän naiseen jolle mies meni heti laittamaan viestiä ja seuraamaan liittyen meillä oli käyty paljon keskustelua simmä mies tekstaili hänen kanssa ja yritti häntä samaan aikaan ja pyyteli näkemään kun mua ja pyysin häntä olemaan tekstailematta tälle naiselle koska mies oli sanonut vihaisena siihenkin kun kysyin tästä naisesta että tottakai haluaa panna häntä ja on yrittänyt pyydellä treffeille tätä kun muakin alkuun jolloin ajattelin että ei oo ok et he vielä juttelee nytkun seurustellan jo eikä mies ollut ees kertonut tälle naiselle että on varattu nykyään.

Tuntui niin julmalta että hän teki mulle niin, ja vielä mun naaman edessä kun kysyin vaan häneltä asiasta. Mies koki ettei tehnyt mitään väärää vaikka oki tosi mautonta loukata lisää tahalleen.

Sitten selvisi että mies on riidan aikana mennyt puhumaan tälle naiselle, jonka sängyssä hän on hypännyt meidän tapailu aikana, ja muillekkin naisille ja perustellut sitä sillä, että ei tiennyt meidän suhteen tilaa, sillä meillä oli ollut riita, jossa mietin että pystynkö jatkamaan suhdetta kun hän tekee ja sanoo niin ikäviä asioita ja on niin ylimielinen mua kohtaan aina.

No sitten meillä oli uusi riita siitä, miten hän kohteli mua tässä tilanteessa, kun halusin vaan jutella hänen kanssa siitä että hän oli ollut toisen kanssa kun tapailtiin joka oli mulle paljastunut ja hän ei sitä sietänyt yhtään, ha hänen mielestä se ei kuulu mulle, hän ei ole pahoillaan eikä mitään ja mun pitäis osoittaa hänelle kunnuoitusta eikä vaan leikkiä ja pelleillä hänellä sillä, että harkitsen suhteen päättymistä hänen käytöksen ja asenteen takia, ja hänen mielestä millään hänen teoilla ei pitäisi olla seurauksia ja niinpä hän oli taas mennyt puhumaan lisää uusille naisille joka tuntuu uskomattomalta että miksi hänen pitää aina hakea huomiota uusilta naisilta eikä vaan keskittyä meidän asioihin, sillä mulla ei ikinä tulis mieleen heti mennä puhumaan uusille miehille jos itse olisin toiminut ikävästi ja saisin toiselta reaktion/seurauksia siihen ja en kestäisi niitä niin silti en menisi heti uusille kyllä puhumaan.

Joten olenko liian herkkä, hankala ja epävarma vai onko miehen käytös väärin mua kohtaan?

6

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missään suhteessa ei ole hyväksyttävää kohdella toista huonosti, mitätöiden tai henkisesti ja fyysisesti alistaen.
      Tässä on jotain outoa. Itselle tulee mieleen hyväksikäyttöön. alistamiseen ja kontrollointiin tähtäävä suhde alun alkaenkin.. Todennäköisesti hakeutunut seuraan juuri siksi koska on nähnyt heikkoutesi, puolustuskyvyttömyytesi ja mahdollisesti alistuvuutesi.
      Suosittelen irrottautumista kokonaan suhteesta pois. Mitä pikemmin sen parempi ja sitä helpompi siitä on lähteä.
      Muuta toisaalle, älä pidä yhteyttä, unohda koko mies. Siitäkin huolimatta että koet hänet itsellesi merkitykselllisesksi. En kyllä ymmärrä miksi, mitä merkityksellistä ja ihastuttavaa on ikävässä tavassa suhtautua naisiin? Sen erityisen mitä luulet hänrltä saavasi , saat todennäköisesti myös toisaalta, mikään korvaamaton hän ei ole sinulle tai ylipäätään kenellekään. Sellainen korvaamattomuus- kuvitelma on täyttä puppua.

      Vai onko hän aivopessyt sinut näkemään hänet itsensä erityisenä ja korvaamattomana?
      Onko sanonut ettet kelpaisi kenellekkään muulle? Tai vain hän voi ymmärtää sinun "sekopäisyyttäsi, omituisuutttasi jne." .? Toisin sanoen alusta asti jo kuvaillut sinut henkilöksi joka tuskin tulee saamaan ketään normaalia miestä? Ryhtynyt muokkaamaan minäkuvaasi?
      Muostuttaako hän lapsuudenperheesi jotain hahmoa, isää, äitiä, setää tai jotain muuta henkilöä mikä saaa sinut hänen kanssa olemaan?
      Yleensä haetaan alitajuisesti, tiedostamatta samanlaista hahmoa seurustelukumppaniksi kuin mihin on itse tottunut varhaislapsuudessa.
      Jos on aina kohdeltu huonosti, hakeutuu huonosti kohtelevien ihmisten seuraan myöhemminkin koska se on ainoa asia joka koetaan "turvallisena ja totuttuna tapana" , olla huonosti kohdeltavana, Niin uskomatonta kuin se onkin. Sama kaava toistuu mitä lapsuudessakin.

      Jos jatkat, loppu ei näytä hyvältä, van joudut enemmän ja tiukemmin hänen suunnittelemansa ja rakentamansa häkin sisätiloihin etkä tule koskaan pääsemään sieltä pois ilman toisten ihmisten puuttumista ja apua.

    • Anonyymi

      Kuvittelisit välillä jotain myönteistä. Syksy etenee ja illat pimenee, mutta ei tuollainen syvemmälle kaivautuminen kannata.

      • Anonyymi

        Miksi, vastasin kysymykseen ja pohdintaan ja jo henkilön esittämä kysymys, ellei olllut täysin feikki, oli synkkä jo itsessään.
        Vai olitko itse aloittaja? Syvälle nimenomaan kannattaa aina kaivautua kun ihmissuhdeongelmista on kyse.


    • Anonyymi

      No huhhuh,mies kohtelee tosi törkeästi ja väärin sinua kohtaan.Jätä moinen valehteleva petturi.Ansaitset kunnon miehen joka kohtelee hyvin.Älä nainen hyvä alistu sen mulkeron(sori)edessä vaan tee päätös ja jätä.

    • Anonyymi

      Ei kai tuollaista parisuhdetta ole mitään järkeä jatkaa? Mitä sä koet tuosta saavasi, paitis pahan mielen ja surua? Ei se tietenkään hyvältä tunnu, jos itse toisesta oikeasti välität ja hän on sinulle spesiaali, mutta ero sattuu vain sen kerran ja jatkaminen jatkaa sattumista aina vaan ja uusia satuttavia tilanteita tulee aina vain uusia.

      • Anonyymi

        Henkistä väkivaltaa paljon. Siitä on lyhyt matka myös fyysiseen kunhan mies saa naisen ensin nujerettua ja alistettua. Ensin viedään itsetunto sen jälkeen voidaankin kohdella miten huvittaa eikä toinen uskalla, pysty, kykene lähtemään mihinkään koska ei enää usko itseensä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2188
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2046
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1951
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe