Antaisitko naiselle vapaat kädet sisustaa kotisi?

Anonyymi-ap

18

244

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Riippuu naisesta. Kyllä mä voisin palkata sisustussuunnittelijan, joka on nainen.

  • Arvaan, pinkki häpykarvoitus.

   • Anonyymi

    Onko tuo koko koti? :)


  • Olen yhdeltä ammatiltani visualisti. Mielestäni on päivänselvää, että sisustan kodin kuin kodin.

  • Ensin olisi hyvä tiedustella asukkaan värimieltymyksiä, ettei tule yllätyksiä. Kaikki eivät tykkää Barbie-pinkistä (ei ihan joka paikassa). 🩰💄🧁🌸

  • Anonyymi

   En todellakaan. Minun kotini on KOTI ja jos sinne tulee joku toinen pitämään sitä kotinaan niin valinnat tehdään yhteistyössä. Minun tarpeitani ja toiveitani sille miten kotia käytetään ja mitä siellä tehdään ei todellakaan pois-sisusteta.

  • Anonyymi

   Kyllä neuvoja sisustukseen ottaisin vastaan. Eri asia on mitä niistä toteutetaan.

   Nykysin asunnossani on paljon beigen värisiä kalusteita ja valkoista värimaailmaa. Myös käsittelemätöntä puupintaa pidän miellyttävänä.

   Valaistusta voisi kehittää. Makuuhueneessa ei ole mitään valaisinta, kun sitä ei siellä tarvitse. Mutta voisihan sinne jonkin punaisen tunnelmavalon laittaa romantiikkaa edistämään. ; )

  • Anonyymi

   En koskisi millään tavalla kenenkään kotiin. Vain omaani.

  • Annoin tyttärelleni jo teininä vapaat kädet sisustaa oma huoneensa. Hänellä on kyllä hyvä värisilmä, joten viimeksi pyysin häntä suunnittelemaan ja ompelemaan uudet verhot olohuoneeseeni, vaikka toki maksan materiaalit. Ja luonnollisesti hän sisustaa oman kotinsa.

   Minä mietin harvoin kotini sisustamista. Ulkonäköä/kokonaisuutta tärkeämäpää minulle on toimivuus, mukavuus ja kodikkuus. Minulla on täällä sulassa sovussa minulle jo lapsena ostettu kirjahylly, isäni rakentamia huonekaluja sekä uudempia, perinteisiä kalusteita. Musta tai kokovalkoinen ei ole minun maailmaani, vaikka kotini enemmän vaaleahko onkin. Myöskään esimerkiksi muovikoristeista tai tekokukista en pidä, vaan luonnonmateriaaleista ja aidoista kukista.

  • Anonyymi

   Kyllä suosittelen, että antakaa naisen sisustaa. Moni nainen tykkäätästä kovasti, ja on todennäköisempää, että viihtyy siten luonasi pidempiäkin aikoja. Poikamieskodit ovat yleensä aika ankeita, pari muovikukkaa siellä täällä, ihan kummallisia koriste-esineitä, merkillisiä verhoviritelmiä.

  • Anonyymi

   Kukaan ei saa sisustella mun kotiani.

   xLiner

  • Anonyymi

   Selkeä ei ja päälle kottikärryllinen tyrmistyttävää kieltämistä. Minulla on oma sisustussilmäni, mihin tiedän luottaa ja luotan siihen aina. Toki vuokrakämpän seiniin ei voi vaikuttaa muuten kuin vaikkapa tauluilla mutta muuten irtaimisto on harkittua ja paikoillaan. Ja mitä tuolla ylempänä joku höpisee "kummallisista" koriste-esineistä? Mitä ne ovat? Hmph! - cu-

   • Anonyymi

    Poikamiehet, toimikaa näin; antakaa naisen laittaa vähän mieleistään maalia tai tapettia seiniin, tuoda huonekasveja peilejä sisustustyynyjä ja -huopia tauluja mattoja yms. Sitten lisäksi otatte vielä kissan koiran tai paukaijan. Näin kotinne on heti lämpimämpi, täynnä elämää, ja toivottaa kallisarvoisen naisvieraanne tervetulleksi. Simple.


  • Onhan tuo kivemman näköinen kui ne iänikuiset harmaavalkoiset/valkoharmaat, vaikka toisaalta hyvin toteutettuna joku minimalistinen tyylikin voi olla nätti ja toimiva🤔

   Mun lempi-inhokkeja sisustuksessa on lähinnä kaikki nämä "keepcalmandcarpediemlivelaughlove" -mietelauseet, ihan täyttä kakkaa,

   • Anonyymi

    Mä en voi sanoa pitäväni ihan noin vaaleanpunaisesta tai pikemmin neonpunaisesta sisustuksesta. Sellainen pastellimpi pinkki voisi aksenttivärinä mennäkin, vaikka ei mun lempparini olekaan. Mutta siis syy miksi vastasin tähän on, että myös mun lempi-inhokki on kaikki nuo tuollaiset "sisustustekstit". Mun mielestäni noita kornimmaksi ei voi mennäkään. Joku sellanen itse taiteiltu teksti, jossa olisi persoonallinen särmä, voisi mennäkin, mutta nuo kuvaamasi ovat mustakin ihan kakkaa.


  • Anonyymi

   Tuon naisen koira varmaan ajattelee että vetää ittensä hirteen heti kun voi koska joutuu asumaan noin rumassa asunnossa.

   • Anonyymi

    Onneksi koira on värisokea.


  • Anonyymi

   Itse pidän boheemista intialaisesta tyylistä aksenttina vaalealle taustalle ja huonekaluille. Okra, purppura, sammaleenvihreä, turkoosi, vioetti, sininen. Näitä löytyy kodistani.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Turkipippurin omistaja törkeä lapsenraiskaus 21.2.2024

   Lapin käräjäoikeus Rovaniemi 1.3.2024 törkeä lapsenraiskaus,syyllinnen Turkinpippurin omistaja Farsad Doski Reger https:
   Rovaniemi
   66
   3562
  2. Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

   Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhist
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1857
  3. Raideliikenne

   Kuka jäi junan alle?
   Kiuruvesi
   29
   1718
  4. Purra antoi Hakkaraiselle tylysti kenkää

   Persujen puheenjohtaja Riikka Purra, joka on myös persujen puoluehallituksen puheenjohtaja, on päättänyt hovinsa kanssa
   Perussuomalaiset
   360
   1679
  5. Mitä muuttaisit kaivatussasi?

   Rehellisiä vastauksia kiitos.
   Ikävä
   114
   1664
  6. Farmi Suomi -matskua julki! Iida Vainio ja Archie Cruz intiimissä hetkessä: "...yölläkin sitten..."

   Sutinaa kerrakseen… Rokkari Archie Cruzilla ja kultamekolla kohahduttaneella Iida Vainiolla on ollut mm. tällaista visp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1380
  7. Siitä näkemisestä tuolla oikeissa kuvioissa

   Odotusarvo olisi, että hakeutuisit aktiivisesti tilanteisiin tai paikkoihin, missä olisi mahdollista törmätä. No niinpä.
   Ikävä
   110
   1327
  8. Ranskan presidentti: Nato joukkoja Ukrainaan?

   Silloinhan Suomenkin pitäisi lähettää Ukrainaan joukkoja. Miltä kuulostaa? Macron ei sulje pois länsijoukkojen lähettäm
   Maailman menoa
   431
   1267
  9. Kun kohtasin sinut muutit elämäni

   Se ei ole entisellään enää. Olen järkyttynyt ja jäänyt suuren hämmennyksen valtaan. Mitä tämä oli? En tiedä enää, mitä a
   Ikävä
   77
   1255
  10. Vanha valta heitti nyt Kelloniemen ulos

   Vanhan vallan juoksupoika Ilpo Tervonen kruunattiin Heikin ritarikunnan ensimmäisen rasvaajan ansiomerkillä. Juhana Kell
   Kemijärvi
   82
   1144
  Aihe