En ymmärrä rakkautta

Anonyymi-ap

Olen 31 mies. Olen seurustellut tyttöystäväni kanssa kaksi vuotta. Sairastan yleistynyttä ahdistuneisuushäiriötä ja terapia on käyty jo vuosia sitten. Ahdistus ja tunteiden käsittelyyn liittyvät ongelmat ovat jääneet. Osaan toimia niiden kanssa, mutta ne tekevät elämästä toisinaan vaikeaa. Olen introvertti, viihdyn kotona ja minulle on töiden lomassa ok nähdä kerran viikossa tai joka toinen viikko. Olemme molemmat töissäkäyviä. Minulla on harrastuksia, joiden avulla lataan akkujank ja rentoudun.

Naiselleni ei ole harrastuksia ja hän on hyvin seurallinen. Ekstrovertti, vaikka nauttiikin kotona oleilusta. Hänellä on aina paljon puhuttavaa ja sanottavaa. Olen kyse hiljainen ja kuuntelen sen minkä jaksan, sen jälkeen vähän vähemmällä, etten ylivirity. Tässä pieni pohjustus sees. kaksi ihmistä, joiden tarpeet ovat varsin erilaiset. Oma elämäni on täysi, hänen varsin tyhjä töiden ulkopuolella.

En ymmärrä miksi hän tyytyy minuun. En tule koskaan pystymään täyttämään hänen tarpeitaan täysin. Minusta ei ole juuri venymään, vaikka hän ilmaisisi, et haluaisi nähdä enemmän. Nainen on hyväksynyt, että tässä mennään aikalailla minun jaksamiseni mukaan. Täysin aikalailla. Eikö hän ole siitä vihainen. Mutta tässä kohtaa ymmärrykseni loppuu. Miten hän voi olla onnellinen kanssani? Jonossa on sata miestä, jotka eivät ole nii ongelmallisia kuin minä. Ja he jaksaisivat nähdä useammin. Jaksaisivat kuunnella hänen intohimonkohteistaan, joita minun on välillä vaikea kuunnella koska väsyn nopeasti ja hän puhuu paljon.

En ymmärrä mitä hän saa minulta. Miten hän voi olla onnellinen tällaisen epäsuhdan kanssa? En ymmärrä. Hän rakastaa minua, ei kuulemma edes ajattele tällaisia asioita. Ja samalla hän on yksinäinen. Hän on valmis olemaan sitä tähteni. Enkä ymmärrä sitä, sillä itse, ongelmieni ja niiden aiheuttamien paniikkikohtausten piiskaamina en kykenisi samaan. Miksi hän rakastaa minua?Mitä järkeä hänen on rakastaa minua?

9

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan sinussa on jotain sellaista, mikä häntä kiinnostaa niin paljon.

    • Anonyymi

      Rakkautta ei voi aina selittää järkisyillä.

      Tietty ihminen on vain sydämessä.

      Rakkaus vain on.

    • Anonyymi

      Mitä järkeä hänen on rakastaa minua, joka en voi koskaan antaa hänelle huomiota tavalla jota muut voisivat... olen looginen ihminen. Hän ei kuulemma tyydy minuun ja hänen on hyvä olla. Osa minusta ei ymmärrä sitä. Eikö olisi parempi vain erota, antaa hänen etsiä joku joka jaksaa ja ei ole kipeä ja tarvitse omaa tilaa niin paljon kuin minä.

      AP

      • Anonyymi

        Rakkauden asiat eivät ole järjellä selitettävissä. Rakkaus on henkimaailman juttuja. Kuulostaa siltä että olette toistenne vastakohdat. Joskus se voi olla toimiva yhdistelmä että niin on. Kirjoitit että hän ei tyydy sinuun vaikka on silti sinun kanssasi yhdessä vapaasta tahdostaan. Se kuulostaa ristiriitaiselta. Jos olet asiakaspalvelutyössä niin on täysin luontevaa että ei jaksa olla sosiaalinen töiden ulkopuolella.


    • Anonyymi

      Monet ihmiset tarvitsevat omaa tilaa, ei se ole kummallista.
      Älä tee päätöstä kumppanisi puolesta. Jos hän sanoo, että hänen on hyvä olla, niin olkaa rauhassa onnellisia yhdessä.

    • Anonyymi

      Kiitos paljon vastauksistanne. Ehkäpä ajan kanssa opin hyväksymään, että rakastaa voi vaikka olen epätäydellinen ja olemme hyvin vastakohtaisia tarpeineemme, kuten yllä joku kirjoittikin. Osa minusta tulee varmaan silti olemaan aina ihmeissään, että onko rakkaus todella niin suurta, että toinen kykenee luopumaan useiden tarpeidensa täyttymisestä. Minusta siihen ei olisi kenenkään tähden. Mutta minä olenkin meistä se ahdiatunut introvertti ja "eritysherkkä" suomalainen metsämies, joka ei voi tukehtumatta jaksaa olla sosiaalisempi kuin jo on.

      AP

    • Anonyymi

      Voisi olla raskasta, jos kaksi hölöttäjää olisi yhdessä.
      Jos hän saa rauhaa siitä, että on kanssasi.

      • Anonyymi

        Mukava ajatus.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      70
      853
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe