Joudun ottamaan eron lihavuuden takia

Anonyymi-ap

15 vuotta yhdessä. Se on pitkä aika olla elämänsä rakkauden kanssa. Nyt vaan tuli mitta täyteen.

Naisystävä on lihonnut huomattavasti (painaa 105kg). Minä urheilen aktiivisesti ja käyn salilla eli pidän huolta omasta kehostani. Vaimo käy elokuvissa kavereiden kanssa, hienoilla illallisilla jne. ja lihottaa itseään vaan lisää. Ollaan puhuttu tästä jo usea vuosi, ja hän tietää, että minulle yksi suurimpia fiiliksien tappajia on ylipaino. Homma on mennyt nyt siihen, että oma ällötykseni vaimoni kohtaan on suurentunut siihen pisteeseen, että ei yksinkertaisesti sänkyhommissa ota eteen enää. Vehje ei toimi, koska ällöän.

Ollaan tosiaan juteltu tästä jo monesti ja hän on koittanut laihduttaa useaan otteeseen. Lopputulos on kuitenkin ollut se, että hän on laihtunut vähän, jonka jälkeen luovuttanut ja kiloja on tullut vain lisää.

Olenko hirveä ihminen, koska otan eron toisen epäterveellisten elämäntapojen takia? Meillä on jääkaappikin jaettu puoliksi, minä syön omia ruokiani ja hän omiansa. Ei voida tehdä enää yhteisiä vaellusreissuja tai vastaavia, koska hän ei ole niihin kykenevä painostaan johtuen. Syytä hänen epäterveelliselle syömiselle ei kuulema ole muutakuin se, että tekee mieli. Pitkään mietin, että onko hänen syönti jotain lohtusyömistä mutta ei ilmeisesti. Minun ruokia hän ei halua syödä, koska kuulema perus kotiruoka on ällöttävää.

Viimeiset puoli vuotta olen itkenyt enemmän kuin ikinä ennen elämässäni. Sydämeen sattuu, mutta en yksinkertaisesti jaksa enää. Olenko paha ihminen?

Haikeana muistelen suhteemme alkuaikoja. Nyt ne ovat muistoja vain

5

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ymmärrän tietyllä tapaa alottajaa. Itselleni urheilu on tosi tärkeää ja kun oon paljon sairastelun vuoksi joutunut oleen pois urheilusta on se tosi vaikeaa. Tuli muuten mieleen, että onko vaimosi aiemmin ollut aidosti kiinnostunut liikunnasta vai onko tehnyt sitä vain ulkonäön vuoksi? Tai onko vaimosi kenties jotenkin sairastunut, tuokin voi vaikuttaa. Kantsisko sun miettiä ap pinnallisuuttasi. Eikö sisus tuossa iässä ole tärkeämpää. Jaksaisitko elää pelkässä ulkonäkömaailmassa?

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­­­N­y­­­m­f­o­­­m­­a­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­N­­­y­­­m­f­­o­­­m­­­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18163820F

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Toisinaan parisuhteessa tulee eteen sellaisia ongelmia, jotka eivät ole ratkaistavissa. Se on ikävää, mutta sille ei mahda mitään. Jos tuo asia on sinulle aidosti hyvin tärkeää, niin sitten se on. Et sä ole mitenkään huono ihminen tmv. tuo vain on sinulle tärkeää. Elämäntapoihin liittyvät erot (oletan, että tuossa kuitenkin pohjimmiltaan ovat ongelmana nimenomaan elämäntavat, vaikka korostatkin otsikossa pelkkää lihavuutta) ovat parisuhteissa eniten ristiriitoja aiheuttava juttu. Yhteensovittamattomat erot elämäntavoissa ovat myös yksi suurimmista erojen syistä. Näin se vain menee.

    • Anonyymi

      Seksi voi osalle olla tärkeä osa parisuhdetta, ja jos ei ole avoin suhde, niin kumppani on ainoa, jonka kanssa sitä voi tehdä. Ja ilmeisesti erityisesti miehille visuaalisuus, siis ulkonäkö, on tärkeää seksuaalisen toiminnan kannalta.

      Paras olisi tietenkin puuttua painon nousuun jo varhaisessa vaiheessa, kun sille on vielä helppo tehdä jotakin. Ja yhdessä elää terveellisesti, syödä ja liikkua alusta asti. Tämä on niin yleinen ongelma, että toisen näkemystä asiaan voisi tiedustella jo tapailuvaiheessa. Itselläni esimerkiksi on aika korkea este lihomiselle, sillä en koskaan halua joutua samaan tilanteeseen kuin läheiseni, ja minua itseänikin ällöttää suuresti, jos minulla on vähänkään ylimääräistä.

      Et ole paha ihminen. Et voi pakottaa itseäsi tykkäämään tai olla välittämättä ylipainosta. Kumppanisi on valintansa tehnyt ja prioriteettinsa asettanut: häelle tärkeintä on syöminen, eikä sinun tarpeesi. Sinullakin on täysi oikeus tehdä niin ja päättää, millaisessa suhteessa haluat olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1345
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      76
      888
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      807
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      737
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      688
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe