Miksi ihmeessä

Anonyymi-ap

Mies puhuu minulle jatkuvasti tylysti niin että toisetkin sen huomaavat ja asiasta maininneet.
Kun miehelle mainitsee asiasta hän suuttuu silmittömästi. Asiaa ei voi ottaa esille millään tavalla ettei mies saa huutoraivaria. Vaikka kuinka nätistiyritän kysyä mies huutaa että kuvittelen ja olen luulotautinen ja syytän turhaan. Ei aijo enää koskaan puhua minulle mitään niin ei tule sanomista. Haluaa erota koska kiusaan häntä jne.
Onko minun siis oltava vain hiljaa asiasta ja antaa tylyn käytöksen jatkua.
Normaalisti ihminen katuu,on huono omatunto,pyytää anteeksi huonoa käytöstään.
Meidän suhteessamme on ilmeisesti normaalia puhua minulle päivittäin rumasti.
"Ala jo mennä siittä", "ekkö taaskaan osannut", etkö tuotakaan ymmärrä" jne. Ja kun on asiaa ja kutsun nimellä niin huutaa MITÄÄÄ?!!! Vaikka olisi siinä ihan vieressä. Aina kohtelee kuin olisin riesa joka ei saisi päästää ääntäkään. Mieluiten olla näkymätön kodin puunaaja.
Asia on tabu miehelle. Mies menee poissa tolaltaan jos otan asian puheeksi.

49

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En osaa kyllä neuvoa muuta, kuin että kannattaa yrittää puhua. Kertoa miltä tuntuu. Ensimmäisenä tuli mieleen, että onneksi en seurustele. Olen sellainen sinisilmäinen ollut ja ajautunut alisteisiin suhteisiin ja kärsinyt paljon.

      • Anonyymi

        Olen pahoillani puolestasi.
        Mies on toisaalta melko paljon menossa mutta kun on kotona niin silloin tylyttää. Välttelen soittamistakin koska kokee sen häirinnäksi. Vastaa tylysti puhelimeen ja hermostuu. Yritänkin antaa olla rauhassa mutta koen ettei meillä ole kohta mitään yhteistä.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­N­­y­m­­f­­o­m­a­­­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Jos haluu kerran erota niin anna mennä.

      • Anonyymi

        Laita ulkoruokintaan! 👽😆


    • Anonyymi

      Siis kuinka? Mies uhkaa erolla kun otat hänen törkeän köytöksensä puheeksi.
      Erohan on juuri se mitä sinä mahdollisesti ehkä näytät nyt tarvitsevan, vaikka väliaikaisen sellaisen, eli tilanne seis ja mietintätauko, sis molemmille, oli tilane mikä tahansa, asuitte sitten missä tahansa, korvessa, pikku kirkonkylässä tai kaupungissa. Miehesi käytös on hyvin dominoivaa ja ehkä myös ilmeisen agressiivisen oloista ja näköjään myös uhkaavaa. Ei siis enää vain epäasiallista.
      Mistähän tuo käytös johtuu?
      Aika selkeästi tulee mieleen ettei mies ehkä oikein osaa arvostaa sinua., ja voi aina kysyä arvostatteko ylipäätään toisianne ?

      Mies on jostain tuntemattomasta syystä äärimäisen hermostunut, kireä ja stressaantunut. Syy voi olla mikä tahansa.
      Eli voi myös kysyä mikä hermostuneisuuden, stressin ja kireyden aiheuttaa.
      Onko perheessä tapahtunut jotain? Suhteessanne jotain joka rassaa ja hiertää?
      Onko mies sairas, onko lääkärikäyntejä joista ei ole puhunut mitään? Onko yrittäjäperheestä kyse jolloin taloudelliset ongelmat voivat aiheuttaa stressiä.?
      Onko parisuhteessa ongelmia joista ette ei kykene avautumaan? Siis muitakin ongelmia kuin vain miehen käytös ja huutaminen.
      Vai puskeeko mies vain sinuun muutoin kaiken turhautumisensa ja kiukkunsa? Ja miksi nyt, vai onko tuota kestänyt jo pitempään, vai onko uusi ja yllättävä asia jonka nyt muutkin ovat huomanneet? Ja joka mahdollisesti pahenee tai muuttaa muotoaan?
      Onko mies kuullut jotain juttuja joita ei kestä ja jotka liittyvät sinuun mutta ei osaa tuoda asiaa esille?
      Onko hänellä jonkin mielenterveysongelma johon on lääkitys mutta jota hän ei suostu käyttämään?
      Onko päihdeongelmaa?
      Jotenkin tulee mieleen myös ihan fyysisen sairauden aiheuttama käytöksen muutos, eli onko muutos tapahtunut pikku hiljaa ja kiinnität siihen nyt huomiota vai onko muutos ollut nopea vai onko hän aina ollut samanlainen?.

      Dementia aiheuttaa paitsi lähimuistin heikkenemistä myös käytöksessä muutoksia. Ihmisestä voi tulla agressiivinen, epäluuloinen , vainoharhainen .
      Dementiaan voi sairastua jo hiukan alle 50 vuotiaanakin, siis kohtuullisen nuorena

      Samoin muut erilaiset sairaudet vaikuttavat ihmisen käyttäytymisen , jo pelkästään pelko jostain pahemmasta voi hermostuttaa ihmistä ja vaikuttaa käyttäytymiseen. Jatkuva fyysinen tai henkinen kipu samoin . Diabetes aiheuttaa verensokerin laskua ja nousua ja käyttäytymisesssä muutoksia.
      Riippuu myös henkilön iästä mitä on syytä ryhtyä miettinään ja epäilemään.
      Oletan että hän ei ole ollut aina samanlainen vaan muutos on nyt kiinittänyt huomiosi ja myös muiden huomion jostain syystä, ehkä siksi että se on pahentunut entisestään ja sietokykysi on ylittynyt sen suhteen mitä kestät.

      Vaikea sanoa tuohon mitään muuta kuin että miestäsi vaivaa nyt jokin pahasti,

      Syitä voi olla kymmeniä mikä aiheuttaa tuollaisen mutta oli syy mikä tahansa, ota etäisyyttä ja hae turvakotiin tai ystävien, sukulaisten luo jos mies jossain vaiheessa ns. repeää täysin ja ryhtyy väkivaltaiseksi fyysisesti tai huutaa ja raivoaa silmittömästi .

      Käytännössä jos tuo käytös on jatkuvaa, toistuvaa eikä selitystä löydy eikä hän sitä anna vaan huutaa ja raivoaa pelkästään ja uhkaa erolla niin sitten sanot vain että OK. sopii sinulle, koska eihän tuollaisesta elämästä mitään tule
      .Ja toinen asia mikä huolestuttaa , tuollaisessa suhteessa voi puoliso olla myös hengenvaarassa mahdollisesti pahenevan agressiivisen käyttäytymisenkin vuoksi. Joten ei kannata katsoa liian pitkään , jos näytttää siltä että toinen henkilö käy käsiksi, poistutaan paikalta ja nopsaa. Ja soitto 112: een.

      Ja hae ajoissa apua itsellesi . Ja samoin mies, hänen on haettava apua jostain, lääkäriltä tai sossusta tai muualta. Miehen on kertakaikkiaan avauduttava asioistaan ja ongelmistaan ja jos hän epäilee jotain sairautta niin lääkärin tutkittavaksi., tuollainen käytös ilman mitään selitystä ja selityksineenkin ei ole hyväksyttävää.

      Eli teidän on keskusteltava keskenänne avoimesti mitään peittelemättä ja rehellisesti.

      Taloudelliset ongelmat , velkaantuminen ja muut , ovat ikäviä muttta eivät poistu kiukkuamalla tai huutamalla. Niihin haetaan järkevää ratkaisua ja aina sellainen löytyy mutta se ehkä vaatii luopumista tutusta ja turvallisesta.
      Sairaudet ovat ikävämpiä, mies oletettavasti saisi tukea sinultakin kiperässä tilanteeessa jos vain suostuisi kertomaan mistä on kyse.
      Kiukkuamalla, huutamalla vain karkoitetaan hyvääkin tarkottavat ihniset ympäriltä silloin kun tukea eniten tarvitaan. Joten kovin tehokasta avunhuutoa ei raivoaminen edusta.

      • Anonyymi

        Tilanne ei ole uusi,jatkunut vuosia. Kiitos vastauksista


    • Anonyymi

      On se kyllä kauheaa. Voi että.

      • Anonyymi

        On se ja silloin kun se sattuu omalle kohdalle niin tietää miltä tuntuu päivittäinen lyttäämibeb.


    • Anonyymi

      Mieheltä on mennyt peruskunnioitus sinua kohtaan. Sitä on hankala saada takaisin edes pariterapiassa. Ei näytä hyvältä tilanteesi.

      • Anonyymi

        Ei näytä ei.


    • Anonyymi

      Kunnioituksen puute sinua kohtaan kuulostaa suurelta, jos reissaa työn puolesta paljon epäilisin, että hänellä on muita naisia olemassa? Pelkääkö paljastuvat ja siksi suhtautuu kaikkeen kielteisesti, ettet alkaisi tenttaamaan häntä näistä?

      Itse ottaisin asian puheeksi ja vakavalla keinoin, onko ero ainoa painava keino, jolla toinen herää todellisuuteen? Vai onko jo luovuttanut teidän yhteisestä elosta? Sinkkuna en osaa muuta neuvoa antaa.

      Sinun on punnittava ne keinot, joilla edetä, koska nykyinen tilanne kuulostaa enemmän katastrofilta. Sinä tiedät teidän tilanteen taustat ja kannattaa asioita puida enemmän järjellä kuin tunteella. Tällai ulkopuolisen on vaikea muuta neuvoa antaa.

    • Anonyymi

      Tämä aloitus tuntuu provolta, mutta yritän nyt kuitenkin pohti hieman.

      Ensimmäisenä tulee mieleeni kysymys, että onko aina ollut noin? Onko mies aina ollut epäkohtelias ja lyhytpinnainen, vaikkei ehkä noin rajussa mittakaavassa? Jos on, niin sitten hän on sellainen ja asiaan on melkoisen turha odottaa muutosta. Silloin sun täytyy keskenäsi miettiä, että kestätkö tuon vai eroatko.

      Jos taas mies ei ole aina ollut tuollainen, niin sitten on olemassa jokin syy, miksi hänen käytöksensä on muuttunut tuollaiseksi. On noin ollut kauan? Pystytkö muistamaan mitään sellaista tilannetta tai tapahtumaa, joka olisi voinut vaikuttaa? Se asia ei välttämättä liity pariuhteeseenne millään tavalla. Onko miehellä ehkä stressiä? Stressi voi lyhentää pinnaa rajustikin ja pitkittynyt stressi voi jäädä päälle, niin ettei sitä itse edes tajua. Ihmiset myös usein tuovat esim. työstä johtuvaa v.tutusta kotiin ja purkavat sitä kumppaniin, joka on tietysti täysin väärin. Joka tapauksessa, jos miehen käytös on muuttunut, niin sitten ei auta kun nostaa kissa pöydälle ja puhua. Tämä täysin riippumatta kuinka paljon se mies siitä vittuuntuu. Parempi sitten tapella se asia kerran kunnolla, kuin kuunnella rutinaa jatkuvasti. Jollei toinen halua käydä tai kykene käymään sitä keskustelua, niin silloin ero on paras vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Tekemällä oppii. Itsekin huutoa kuunnellut ja kuuntelen edelleen mutta en onneks parisuhteessa. Kun aikansa sitä raivoo seuraa, joskus sanoo takaisin mutta usein teen niin että en välitä. En mieti asiaa. En puhu asiasta. Pyrin siis antaan mahdollisimman vähän arvoa sille, se toimii. ja nyt voin todeta varmaksi että osaan olla kuulematta tilanteessa kun tilanteessa. Pystyn poistaan kaikki ulkopuoliset häiriötekijät ja keskittyä siihen mitä teen.

      • Anonyymi

        Sen tyypin läsnäolo on kasvattanu minua paljon. vaikka se näyttää pahalta ulkopuolisille. ja toisaalta opetan sitä koko ajan omalla tavallani miten ihmisiä kohdellaan mutta helvetin haastava se on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen tyypin läsnäolo on kasvattanu minua paljon. vaikka se näyttää pahalta ulkopuolisille. ja toisaalta opetan sitä koko ajan omalla tavallani miten ihmisiä kohdellaan mutta helvetin haastava se on.

        On aika tyypillistä, että nainen katselee tuollaista miestä pitkäänkin. Väkivalta kasvaa pikku hiljaa ja muuttaa muotoaan. Nainen saattaa palata useammankin kerran miehen luo, vaikka on saanut ihan kunnolla tauluunsa. Sitten yksi kerta vaan joku napsahtaa päässä, ja sitten saa riittää. Tiedän omasta kokemuksestani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen tyypin läsnäolo on kasvattanu minua paljon. vaikka se näyttää pahalta ulkopuolisille. ja toisaalta opetan sitä koko ajan omalla tavallani miten ihmisiä kohdellaan mutta helvetin haastava se on.

        Tuo on naisten yleisin virhe; se ajatus että " opetan tuota miestä miten ihmisiä kohdellaan"
        Jos hän olisi ns.normaali , tasapainoinen , henkisesti vakaa ja persoonaltaan eheä, häntä ei tarvitsisi " opettaa millään tavalla" ja suhteenne olisi eheä ja normaali. Pieniä ja isoja eri erismielisyyksiä ja riitoja on joka suhteessa mutta niistä selvitään ilman toiseen kohdostuvaa fyysistä ja henkistä väkivaltaa ja suhde toimii ilman " kouluttamistakin".
        En tiedä oletko aloittaja vai et, mutta tuollaisessa suhteessa ollaan koko ajan jonkinlaisessa stressitilassa, ja oikeasti esim.persoonallisuushäiriöistä ei voi " opettaa" mihinkään , hänet on hyväksyttävä sellaisena kuin hän on tai lopetettava suhde.
        Sama koskee narsistisia persoonallisuus piirteitä omaavaa ja varsinaista narsistia, heitä ei muuteta eikä kouluteta mihinkään , varsinkaan narsisti ei muutu mihinkään suuntaan. Se on pysyvä persoonallisuuden piirre, joka ei katoa rakastamalla tai ymmärtämällä loputtomiin.
        Narsisti tuhoaa toisen säälimättä ja käyttää hyväkseen juri tällaisia uhrautujia jotka kuvittelevat muuttavansa toisen.
        En ylipäätään ymmärrä mikä tarve sinulla on ketään kouluttaa, miksi et hae ihmissuhdetta josa voit kokea turvallisuutta, hyvää oloa ilman tarvetta kouluttaa ketään?
        Mitä sinä siitä saat? Jotain tarvetta se sinussa täytyy tyydyttää? Koetko ylemmyyttä tuollaisessa koulutussuhteessa? ? Onko itsetuntosi sittenkin äärimmäisen heikko vaikka pinnallisesti näyttäisit vahvalta?
        Tosiasia on se ettei oikeasti ketään voi muuttaa ellei häne ssä synny itse itsessään tarve muuttua. Se tarve syntyy vain jos hän näkee sen mielekkäänä ja se tyydyttää jotain tarvetta hänessä tai mahdollistaa jonkin hyvän jatkumisen jota hän pitää sen muutoksen arvoisena.

        Pitääkö hän sinua muutoksen arvoisena?
        Moni luulee itsestään näin, luulot ja odotukset ovat korkealla ja joutuu pettymään. Näille henkilöille , olivatpa he miehiä tai naisia, löytyy aina uusia uhreja, yksikään ei merkitse heille lopulta yhtään mitään, ainakin vahvasto sitä epäilen. Pinnallisesti voi näyttää jotain muutosta tapahtuvan mutta kuinka kestävää ja pysyvää muutos on, on toinen juttu.
        Vain oma etu ja saatu hyöty ratkaisee kun kyse on narsisteista tai vakavista persoonallisuushäiriöisistä
        . Joskus jokut muuttuvat pitkän ammattiterapian kautta , kun tarve ja paine on kova ja saatu palkínto vaivannäöstä houkuttaa ja on omaa vahvaa tahtoa muuttua.
        Narsistit taas , eivät muutu mihinkään, he pysyvät aina samanlaisina vaikka joku uhraisi
        koko elämäsi heille ja kaiken sen rakkauden mitä kykynet antamaan.
        He syövät toisen ihmisen elävältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen tyypin läsnäolo on kasvattanu minua paljon. vaikka se näyttää pahalta ulkopuolisille. ja toisaalta opetan sitä koko ajan omalla tavallani miten ihmisiä kohdellaan mutta helvetin haastava se on.

        Käytät siis samaa menetelmää ja toimit samalla logiikallakun miehet jotka pahoinpitelevät puolsioitaan tai naisystäviää: koulutan naista miten miehieä kohdellaan?
        Mitä eroa, lopputulos sama: + - 0


    • Anonyymi

      Siis eikai nämä aloitukset ole totta?! Aivan älyttömiä parisuhteita !

      • Anonyymi

        No ei ole. Saman katkeran trollaajan mielikuvituksettomia mielikuvituksen tuotoksia. Ja vastaukset noudattaa kerta toisensa jälkeen samaa kaavaa, kas kummaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ole. Saman katkeran trollaajan mielikuvituksettomia mielikuvituksen tuotoksia. Ja vastaukset noudattaa kerta toisensa jälkeen samaa kaavaa, kas kummaa.

        Vaikka olisikin trollaus, niin tuo aloittajan kuvailema parisuhdetilanne on silti arkipäivää hyvin monessa kodissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka olisikin trollaus, niin tuo aloittajan kuvailema parisuhdetilanne on silti arkipäivää hyvin monessa kodissa.

        Niinpä..mitä pitempi suhde,monessa parisuhteessa tuollainen toisiinsa kyllästyminen on arkipäivää.Itse olen ollut väärän miehen kanssa yhdessä 23v.joka päivä ajattelen että yksin olisin onnellisempi..näin se elämä kuluu..kadehdin näitä yksin eläjiä,jotka saavat elää elämäänsä itseään ajatellen.ovat onnekkaita!Kaikilla ei ole voimaa erota aina uudestaa,sekin on rankkaa,ottaa voimille nousta pettymysten jälkeen ja todeta että taas on vääränlainen tyyppi kunhan rakastumisvaihe menee ohi.Me nukutaan eri huoneissa,kosketellaan vain tietokoneitamme..sitten pitäisi haluja löytyä kun könsikäs kiipeää päälle kerran kk..ja sitten ollaan mustasukkaisia kun ei huvitakkaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä..mitä pitempi suhde,monessa parisuhteessa tuollainen toisiinsa kyllästyminen on arkipäivää.Itse olen ollut väärän miehen kanssa yhdessä 23v.joka päivä ajattelen että yksin olisin onnellisempi..näin se elämä kuluu..kadehdin näitä yksin eläjiä,jotka saavat elää elämäänsä itseään ajatellen.ovat onnekkaita!Kaikilla ei ole voimaa erota aina uudestaa,sekin on rankkaa,ottaa voimille nousta pettymysten jälkeen ja todeta että taas on vääränlainen tyyppi kunhan rakastumisvaihe menee ohi.Me nukutaan eri huoneissa,kosketellaan vain tietokoneitamme..sitten pitäisi haluja löytyä kun könsikäs kiipeää päälle kerran kk..ja sitten ollaan mustasukkaisia kun ei huvitakkaan..

        Kamala parisuhde. Todellakin, ihan ahdistaa pelkkä ajatuskin tuollaisesta; kerran kuukaudessa "kömmitään päälle" , huhu huh..
        Väärän miehen kanssa suhteessa 23 vuotta. Kai teitä jokin pitä yhdessä, jokin muu kuin tottumus, yhteinen asunto-osake ja kesämökki? Laosia varmaan useimmilla?
        Miksi mies olisi väärä?
        Taas on vääränlainen tyyppi , kunhan rakastumisvaihe on ohi. Mihin sitten toisessa rakastui? Alun alkaen, ulkonäkö, puhetyyli, hymy, kosketus, asema, ammatti, varallisuus, vai onko se vain se seksuaalinen vetovoima joka saa sukat pyörimään jaloissa ja kun kiihkein vaihe tasaantuu, näkee toisen juuri sellaisena kuin hän on.
        Tylsä , sivistymätön, moukka joka ei oikeastaan osaa edes keskustella, kaivaa nenäänsä ja pireskelee kotona, mässyttää suutaan syödessään, on tyhmä kuin saapas, koulutuskin osoittautui ihan vääräksi, oli valehdellut kaikesta, sukulaiset täysiä mänttejä, ei tee kotitöitä lainkaan, liehuu kavereittensa kanssa baareissa, käyttää liikaa alkoholia, ja on humalassa ikävä, nälvii tai on väkivaltainen jne.
        23 vuotta on tolkuttoman pitkä aika olla yhdessä. Jotain täytyy olla joka pitää yhdessä, muukin kuin vain eroamisen vaikeus ja työläys.
        Käytännössähän yksin tuossa liitossa on jos mitään yhteistä ei ole.

        Ihminen voi olla erillään toisesta myös avioliitossa ja silti onnellinen. Yleensä erillisyys, tunne siitä että voi olla oma itsensä vaikka ollaan yhdessä, ja tuntea vapautta siinä suhteessa , on toki ideaalitila. Ei tarvitsekaan olla missään symbioottisessa suhteessa.
        Hyvässä suhteessa voi tuntea turvallista, rauhallista erillisyyttä ja toisaalta kivaa yhteenkuuluvuutta, samalla kertaa.
        Jokainen kaipaa omaa rauhaa, tilaa myös parisuhteessa. Kerran kuukaudessa päälle kömpiminen ei oikein kuullosta mukavalta, siitä puuttuu lämpö, vastavuoroisuus, kommunikointi, intohimo, lähinnä tuo kuullostaa joltain velvollisuudelta. Jos intohimoa ei ole, miksi kömpiä toisen päälle kun saman voi tehdä omin käsinkin?
        Eikö ole halaamista, päivittäistä kevyttä suukottelua, mitään mikä kertoisi että toinen koetaan läheisenä ja tärkeänä? .
        Sitä läheisyyttä voisi vähitellen opetella, asia kerrallaan. Halaus töistä tullessa, halaus lähtiessä jne.Selän pesu saunassa ollen, pienet lahjat ja huomioimiset syntymäpäivinä.

        Tosin tosiasia kai sekin että monet kyllästyvät toisiinsa, mutta se kyllästyminen lähtee aina jostain joka on muutoinkin pielessä omassa , sisäisessä elämässä.
        Se on tyhjyyden tunnetta, merkityksettömyyden kokemista, tunne- elämän latenssitilaa.
        Tunteet vaatii polttoainetta jos sitä polttoainetta ei ole, kyllästyy. Se lähtee ihmisestä itsestään, ei toisesta.
        Kyllästyminen on aina oma, henkilökohtainen tila. Eikä johdu toisesta. Vaikka jotkut niin kuvittelevatkin.
        Voi kokeilla myös ystävien kanssa yhdessä tehtävää ulkomaanmatkaa ilman mitään taka- ajatuksia että nyt pääsisi testamaan viehätysvoimaansa. Kun oma akku on ladattu, voi kyllästymisen tunnekin lieventyä.
        Tai täyttää elämänsä jollain mielekkäällä harrastuksella.
        Ei kenenkään toisen tehtävä ole ylläpitää omaa henkistä sisäistä vireystilaa, se vireystila täytyy itse rakentaa ja sitä myös ylläpitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka olisikin trollaus, niin tuo aloittajan kuvailema parisuhdetilanne on silti arkipäivää hyvin monessa kodissa.

        Juu, on nähty ja kuultu ihan käytännössä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ole. Saman katkeran trollaajan mielikuvituksettomia mielikuvituksen tuotoksia. Ja vastaukset noudattaa kerta toisensa jälkeen samaa kaavaa, kas kummaa.

        Miten perustelet väitteet trollauksesta? Kyllä tuollaisia avio - ja avoliittoja ja ihmissuhteita Suomesta löytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten perustelet väitteet trollauksesta? Kyllä tuollaisia avio - ja avoliittoja ja ihmissuhteita Suomesta löytyy.

        Näistä sinun tarinoista nyt vaan sattuu paistamaan läpi sellainen piiloaggressiivinen fantasiointi. Lapsikin sen ymmärtää😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten perustelet väitteet trollauksesta? Kyllä tuollaisia avio - ja avoliittoja ja ihmissuhteita Suomesta löytyy.

        Siten, että sama henkilö kirjoittaa lähes saman jutun useita kertoja viikossa tänne, ja juttujen toruusarvo on nolla. Ja eikö ole erikoista, että vastaukset noudattaa nekin samaa kaavaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näistä sinun tarinoista nyt vaan sattuu paistamaan läpi sellainen piiloaggressiivinen fantasiointi. Lapsikin sen ymmärtää😉

        Minun tarinoista?
        En ole aloittaja. En edelleenkään . Vaikka kuinka inttäisit ja väittäisit mitä tahansa.

        Piiloagressiivinen fantasiointi, eli tuo oli ilmeisesti aloittajalle tarkoitettu viesti?
        Mitähän aloittaja siihen vastaa?

        Kerrotko itse kommentillasi ja epälyilläsi itsestäsi ?

        En nimittäin edelleenkään ole aloittaja mutta toki olen vastannut aloittajalle useampikin kommentti on minulta.
        Olen myös vastannut vastaajille kuten nyt tuohon sinun kommenttiin. Ja on jokun toinenkin vastannut samalla tavalla , koska se nyt on vain tosiasia että näitä tämäntyyppisiä avioliittoja löytyy.
        Seuraava suora lainaus ilmeisesti , olisiko nyt sinun kommentistasi :

        "Saman katkeran trollaajan mielikuvituksettomia mielikuvituksen tuotoksia.. Ja vastaukset noudattaa kerta toisensa jälkeen samaa kaavaa, kas kummaa"

        En tiedä kuka olet, ja mihin viittaat , aloittajaan ilmeisesti? En tiedä onko aloittaja vastannut kommenttiisi mutta minä vastasi siihen näin:

        Miten perustelet väitteet trollauksesta? Kyllä tuollaisia avo- ja avioliittoja ja ihmissuhteita Suomesta löytyy.

        Seuraatko vastausten IP- osoitteita? Onko jokin kummallinen seurantalaite käytössäsi, oletko palstan ylläpitäjä ja pääsy joihinkin tietoihin ? Käytätkö asemaasi väärin?

        Jos näin on, tiedät myös etten ole aloittaja! Joten miksi jankkaat?

        Ehkä siksi ettet voi sietää eri mieltä olevia, et sitä että sinut kyseenalaistetaan, olet dominantti persoona joka tykkää käskyttää, komentaa ja alistaa? Suhteissasi näkyy selkeä dominan ja subin suhde?

        Onko sinulle unelmasuhde juuri tuollainen aloittajan tyylinen; toista vähättelevä, pilkkaava ja alistava ja sama näkyy kaikessa mitä vastaasi tulee, myös työpaikalla pyrit hallitsemaan kaikkea ja kaikkia? Sellainen mielikuva sinusta nousee näkyviin. Ja aina haastamassa riittaa, jatkuvasti sukset ristissä joka paikassa?
        .
        Aloittajalla lienee hyvä syy tehdä aloituksensa. Vastaatkoon hän sinulle, mutta koska kirjoituksesi oli vastaus omaan kirjoitukseni oli pakko kommentoida sitä.
        Ja vastaajilla , kuten minulla, hyvä syy vastata.
        Miksi tänne ylipätään mitään kirjoittaa jos vastausta ei tule?
        Tarkoitus lienee avata erilaisia vaihtoehtoja ja tuoda esiin erilaisia mielipiteitä ja ratkaisuja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun tarinoista?
        En ole aloittaja. En edelleenkään . Vaikka kuinka inttäisit ja väittäisit mitä tahansa.

        Piiloagressiivinen fantasiointi, eli tuo oli ilmeisesti aloittajalle tarkoitettu viesti?
        Mitähän aloittaja siihen vastaa?

        Kerrotko itse kommentillasi ja epälyilläsi itsestäsi ?

        En nimittäin edelleenkään ole aloittaja mutta toki olen vastannut aloittajalle useampikin kommentti on minulta.
        Olen myös vastannut vastaajille kuten nyt tuohon sinun kommenttiin. Ja on jokun toinenkin vastannut samalla tavalla , koska se nyt on vain tosiasia että näitä tämäntyyppisiä avioliittoja löytyy.
        Seuraava suora lainaus ilmeisesti , olisiko nyt sinun kommentistasi :

        "Saman katkeran trollaajan mielikuvituksettomia mielikuvituksen tuotoksia.. Ja vastaukset noudattaa kerta toisensa jälkeen samaa kaavaa, kas kummaa"

        En tiedä kuka olet, ja mihin viittaat , aloittajaan ilmeisesti? En tiedä onko aloittaja vastannut kommenttiisi mutta minä vastasi siihen näin:

        Miten perustelet väitteet trollauksesta? Kyllä tuollaisia avo- ja avioliittoja ja ihmissuhteita Suomesta löytyy.

        Seuraatko vastausten IP- osoitteita? Onko jokin kummallinen seurantalaite käytössäsi, oletko palstan ylläpitäjä ja pääsy joihinkin tietoihin ? Käytätkö asemaasi väärin?

        Jos näin on, tiedät myös etten ole aloittaja! Joten miksi jankkaat?

        Ehkä siksi ettet voi sietää eri mieltä olevia, et sitä että sinut kyseenalaistetaan, olet dominantti persoona joka tykkää käskyttää, komentaa ja alistaa? Suhteissasi näkyy selkeä dominan ja subin suhde?

        Onko sinulle unelmasuhde juuri tuollainen aloittajan tyylinen; toista vähättelevä, pilkkaava ja alistava ja sama näkyy kaikessa mitä vastaasi tulee, myös työpaikalla pyrit hallitsemaan kaikkea ja kaikkia? Sellainen mielikuva sinusta nousee näkyviin. Ja aina haastamassa riittaa, jatkuvasti sukset ristissä joka paikassa?
        .
        Aloittajalla lienee hyvä syy tehdä aloituksensa. Vastaatkoon hän sinulle, mutta koska kirjoituksesi oli vastaus omaan kirjoitukseni oli pakko kommentoida sitä.
        Ja vastaajilla , kuten minulla, hyvä syy vastata.
        Miksi tänne ylipätään mitään kirjoittaa jos vastausta ei tule?
        Tarkoitus lienee avata erilaisia vaihtoehtoja ja tuoda esiin erilaisia mielipiteitä ja ratkaisuja?

        Jopas nyt raivostuttaa, vaikka eihän tässä ole muuta tehty kun todettu trollin kirjoittelevan lähes samoja juttuja kerta toisensa jälkeen. Jos trolli ei siitä tykkää, niin sitten voi vaikka muuttaa omassa toiminnassaan jotain. Oikein kivaa joulua sinulle! Kumpa voisit viettää sen läheisten ihmisten kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jopas nyt raivostuttaa, vaikka eihän tässä ole muuta tehty kun todettu trollin kirjoittelevan lähes samoja juttuja kerta toisensa jälkeen. Jos trolli ei siitä tykkää, niin sitten voi vaikka muuttaa omassa toiminnassaan jotain. Oikein kivaa joulua sinulle! Kumpa voisit viettää sen läheisten ihmisten kanssa.

        En kuule ole tehnyt ainuttakaan aloitusta, 😂😆 onko tullut jouluglögiä juotua liikaa ? Jääräpäinen ainakin olet väitteinesi. Jotenkin huvittavaa..silti tuo lutikan sitekys väitteissä..ei millään anneta periksi vaan ihan periaatteessa ei myönnetä olevansa väärässä tai sitten yksinkertaisesti tykkäät haastaa riitaa?
        Minä veikkaan että tykkäät muuten vaan haastaa riitaa?
        Harmi että näitä aina löytyy. Riidankylväjiä. 🙁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kuule ole tehnyt ainuttakaan aloitusta, 😂😆 onko tullut jouluglögiä juotua liikaa ? Jääräpäinen ainakin olet väitteinesi. Jotenkin huvittavaa..silti tuo lutikan sitekys väitteissä..ei millään anneta periksi vaan ihan periaatteessa ei myönnetä olevansa väärässä tai sitten yksinkertaisesti tykkäät haastaa riitaa?
        Minä veikkaan että tykkäät muuten vaan haastaa riitaa?
        Harmi että näitä aina löytyy. Riidankylväjiä. 🙁

        Ihailtavaa uhriutumista ja silmitöntä raivoa sivulliselta (juu varmasti), kun trollin trollausta kommentoidaan. Siinähän se joulun henki on hienosti tavoitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kuule ole tehnyt ainuttakaan aloitusta, 😂😆 onko tullut jouluglögiä juotua liikaa ? Jääräpäinen ainakin olet väitteinesi. Jotenkin huvittavaa..silti tuo lutikan sitekys väitteissä..ei millään anneta periksi vaan ihan periaatteessa ei myönnetä olevansa väärässä tai sitten yksinkertaisesti tykkäät haastaa riitaa?
        Minä veikkaan että tykkäät muuten vaan haastaa riitaa?
        Harmi että näitä aina löytyy. Riidankylväjiä. 🙁

        Jatloa edelliseen :
        Nyt tämäntyyppisissä juupas- eipäs tilanteissa aina toivoisi että se ALOITTAJA joka miehensä käyttäytymisestä täällä avautui , ilmaantuisi jostain ja viheltäisi tämän pelin poikki mutta on tainnut kadota jouluaan viettämään. Ei enää kiinnosta ottaa kantaa jostain syystä? Seuraako sivusta huvittuneena koko touhua! Kukapa tietää?
        Ikävä sinällään.
        En jaksa tuollaista tietynlaisten persoonallisuus- tyyppien harrastamaa ärsyttämistä ja kiusantekoa, jonka ainoa pyrkimys on voittaa toinen inttämisen kautta.

        Puolisona tuollaiset ovat kammottavia. Jatkuvaa väittelyä ihan pikku asioistakin saadaan aikaan valta- taistelu, kumpi perääntyy tai kumpi voittaa.
        " Onko voipaketin paikka jääkaapin hyllyn ylä- vai alaosassa? Onko kaljapullon lämpötila sopiva vai liian kylmä?
        Liian kylmä, laita se lämipiämään "

        Tässä nyt tyypillinen esimerkki ; toinen inttää mitään perusteluita ja todisteita ei ole, mutta väittää ja inttää silti.
        Toinen kieltää ja pyytää ehkä perusteluita ja yrittää selittää mutta sama jatkuu.

        Toinen jatkaa sen kun kerkiää eikä myönnä edes olevansa väärässä tai edes epäile olevansa väärässä todeten ja sanoen : OK. olen ehkä väärässä mutta sellainen vaikutelma , on tullut ja sitten selitys miksi ja mistä sellainen vaikutelma tuli..perusteluksi ei riitä pelkkä väittäminen, pitää osoittaa väite todeksi. Jos aikoo väitettään jatkaa.
        Nyt ei mitään peristeluita , selitystä vaan jatketaan inttämistä ja lopetetaan siihen. Koska halutaan olla aina oikeassa ja sanoa se viimeinen sana,
        Parisuhdetilanteessa tuo käytännössä lopettaa keskustelun tai riita , inttäminen jatkuu ja lopulta päättyy siihen että äijä mätkäsee rouvaa turpaan kun ei haluta antaa periksi, joustaa tai myöntää epäilyään mahd.virheelliseksi.. on aina saatava sanoa se viimeinen sana ja oltava aina se oikeassa oleva.

        Oleellisin kysymys jota ei kysytty edes on tämä:

        Mikä on aloituksen motiivi , miksi joku yksi ja sama täällä tekisi aloituksia ja miksi se olisi joku tietty, yksi ja sama?

        Saadakseen aikaan ehkä keskustelua?

        Keskustelu ei johda mihinkään välttämättä, jotkut örähtävät yhden lauseen, toiset kirjoittavat novellin..jotkut laittavat muutaman virkkeen, rivin, toiset enemmän.

        Toinen kysymys:
        Mitä merkitystä sillä itse asiassa on kuka on aloituksen tehnyt?
        Oli se kuka tahansa, siihen vastataan.

        Jos vastaukset eivät miellytä, silläkään ei ole mitään merkitystä.

        Jostain se kiukku ja ärtymys joillain vain nousee, teki tai oli tekemättä yhtään mitään.

        Parasta tietenkin olisi jos ei reagoisi millään tavalla, antaa toisen kiukkuilla ihan rauhassa ja esittää väittämiään, tavallaan siihen reagointikin toimii vain palkintona näille : "haluan sanoa viimeisen sanan koska olen aina oikeassa ja muut väärässä.."

        Kammottavia kumppaneita niin parisuhteessa kuin työelämässäkin työkavereina. Inttäjiä, natkuttajia, aina oikeassa olevia, joustamattomia, minä- minä- tyyppejä.
        Näitä aina näyttää jostain ilmasntuvan, kuin tyhjästä. Samoja väitteitä esittäviä ihmisiä. Jokin heitä keslustelussa ärsyttää, ehkä joku osuu heihin itseensä?
        Jos joku näitä aloituksia keksii, niin minulle ihan sama. Joka tapauksessa näille löytyy oikeassa elämässä vastinetta mistä päin maailmaa tahansa.


    • Anonyymi

      Neljä vaihtoehtoa mitä miehesi suhteen tulee mieleen näin toisen miehen mielestä :
      1.sinä ärsytät häntä jostain syystä, syistä joita et välttämättä edes itse ymmärrä
      2.elämäntilanne tuntuu raskaalta, koti tai seurasi ei poista stressiä
      3.työ painaa eikä jätä rauhaan edes työajan ulkopuolella
      4. mies on mulkku tieten tahtoen eikä edes halua korjata tilannettanne
      Tämä pätee aika moneen juttuun mitä vierestä on tullut seurattua ja elämää elettyä, ja harvoin kukaan rähjää syyttä yksistään. Riidoissa osapuolia on aina kaski tai useampi, syyt ajan hämärtämiä tai tuulesta temmattuja :D kuten aina joskus nämä aloituksetkin

      • Anonyymi

        Tuo väite että riidoissa on sina kaksi ei ole totta sihteessa narsitistiin tai persoonallisuushäiriöiseen joiden kommunikointi nimenomaan tähtää toisen ärsyttämiseen ja provosointiin alun alkaenkin . He haluavat tietoisesti riitaa ja kärhämöintiä, loukata toista ja lytätä tietoisesti. Sinun logiikkasi mukaan on siis kaksi tai kolme vaihtoehtoa siihen ettei olisi tuota aina kaksi osapuolta riitekemässä;

        1 lähteä pois paikalta
        2. Olla hiljaa eikä reagoida
        3. Vastata haasteeseen.

        Jos vastaa haasteeseen on auttamatta jo riidan osapuoli.

        Jos lähtee pois, on käytännössä oltava kokonaan erossa, koskaaina tulee " riitaa"

        Olla hiljaa, merkitsee henkisesti nujerretuksi tulemista lopulta, ei kukaan jaksa olla toisen sylkykuppina, joten siinä hiljaisuudessaan uhraa psyykisen terveytensä lopulta.
        .


    • Anonyymi

      Oletko jollain tavalla älyllisesti vajaa vai miksi olet ja jäät tuollaiseen suhteeseen?

      • Anonyymi

        Ei tarvitse olla henkisesti vajaa, riittää että toinen on nujertanut niin ettei enää udko itseensä, ei uskalla tehdä mitään.
        Monet eivät voi uskoa että toisen ihmisen voi nujertaa, lamaannuttaa ja tehdä tahdottomaksi ettei henkilö uskalla tai voi tehdä yhtään mitään.
        Areenassa on sarja nimeltä Sumutus joka kannattaa katsoa ja vasta sitten esittää tuollainen kysymys ja ihmetellä.

        Tai jotkut ajatuvat väkivaltaisiin suhteisiin koska ei ole alun alkaenkaan juuri itsetuntoa ja lapsuuden koti on rikkinäinen ja on tottunut siihen että voidaan kohdella miten hyvänsä.

        Alholisti tai päihdeperheessä ( huume) ei aina välitetä lapsista, siihen väkivaltaan ja kaltoinkohteluun tottuu ettei pidä sitä minään erikoisena edes, voi olla jopa täysin normaalia tulla hakatuksi tai seksuaalisesti kaltoinkohdelluksi.
        Ystävät ja seurakin valitettavasti joskus sitten haetaan juuri saman kohtalon kokeneitten piiristä.


      • Anonyymi

        Oletko itse mies kuitenkin se vajaa, joka näitä surrealistisesti taustoitettuja tarinoita kirjoittaa ja keuhkoa itselleen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko itse mies kuitenkin se vajaa, joka näitä surrealistisesti taustoitettuja tarinoita kirjoittaa ja keuhkoa itselleen?

        Myönnä pois että sinua ärsyttää jos jostain vain löytyy taho joka pitää nujerrettujen puolia? Sehän sinua tässä eniten riepoo kun kaikki naiset eivät alistu subeiksi eivätkä tykkää olla dominoivien äijien käskytettävinä.
        Vaikutat psykoosipotilaalta noine kuvitelminesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olla henkisesti vajaa, riittää että toinen on nujertanut niin ettei enää udko itseensä, ei uskalla tehdä mitään.
        Monet eivät voi uskoa että toisen ihmisen voi nujertaa, lamaannuttaa ja tehdä tahdottomaksi ettei henkilö uskalla tai voi tehdä yhtään mitään.
        Areenassa on sarja nimeltä Sumutus joka kannattaa katsoa ja vasta sitten esittää tuollainen kysymys ja ihmetellä.

        Tai jotkut ajatuvat väkivaltaisiin suhteisiin koska ei ole alun alkaenkaan juuri itsetuntoa ja lapsuuden koti on rikkinäinen ja on tottunut siihen että voidaan kohdella miten hyvänsä.

        Alholisti tai päihdeperheessä ( huume) ei aina välitetä lapsista, siihen väkivaltaan ja kaltoinkohteluun tottuu ettei pidä sitä minään erikoisena edes, voi olla jopa täysin normaalia tulla hakatuksi tai seksuaalisesti kaltoinkohdelluksi.
        Ystävät ja seurakin valitettavasti joskus sitten haetaan juuri saman kohtalon kokeneitten piiristä.

        Ja tämä viesti ei ollut aloittajalta vaan vastaus sinun viestiisi:

        "Oletko jotenkin älyllisesti vajaa exc."

        Halusin osoittaa että suhteissa on monia ulottuvuuksia jotka myös estävät suhteesta poislähtöä. Tämä pätee yleensä myös tuon tyyppisiin , aloittajan kertomiin suhteisiin joissa toiselle puhutaan rumasti ja alentavasti.

        Aloittaja voi vastata omasta puolestaan, minä toin vain sinulle tämän näkökulman esille.


    • Anonyymi

      Ei ole lainkaan surrealistista. Minua on kuvailtu juuri tuollaiseksi ihmiseksi parisuhteessa kuin aloittaja kirjoittaa.

    • Anonyymi

      Kamalat parisuhteet yleensä saavat vaan vauhtia siitä, että on joulu. Poliisi, lastensuojelu, ensihoito, kysykää vaikka heiltä.

      • Anonyymi

        Sieltä varmasti löytyy kyllä kokemuksia juuri tuollaisista kammottavista ihmissuhteista. Lapset likaisissa vaipoissa huutamassa hätäänsä, viinanhuuruiset , mömmöissä olevat pariskunnat tappelemassa verissäpäin . Näiltä pitäisi piuhat laittaa kiinni heti alkuunsa etteivät tekisi lapsia lainkaan.
        Järkyttää miten aina lapset joutuvat kärsimään eniten. Ja sitten on näitä onnettomia naisparkoja, silmät mustina.huuli halki, leukaluu murskana ja kylkiluut kipeinä ja aina alistutaan kun pelkäävät niin että koko keho tärisee ja aina uskollisesti kotiin ensiavusta miehen kainaloon koska eivät uskalla mitään muuta tehdä, ovat niin alistettuja ja nujerrettuja että hyvä kun uskaltavat edes hengittää.
        En kestäisi olla sosiaalihuollossa tai poliisissa töissä, ja nähdä tuollaista. En kestäisi. Lapset ja eläimet erityisesti säälittää. Ja täysin nujerretut, kaikkea pelkäävät naiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sieltä varmasti löytyy kyllä kokemuksia juuri tuollaisista kammottavista ihmissuhteista. Lapset likaisissa vaipoissa huutamassa hätäänsä, viinanhuuruiset , mömmöissä olevat pariskunnat tappelemassa verissäpäin . Näiltä pitäisi piuhat laittaa kiinni heti alkuunsa etteivät tekisi lapsia lainkaan.
        Järkyttää miten aina lapset joutuvat kärsimään eniten. Ja sitten on näitä onnettomia naisparkoja, silmät mustina.huuli halki, leukaluu murskana ja kylkiluut kipeinä ja aina alistutaan kun pelkäävät niin että koko keho tärisee ja aina uskollisesti kotiin ensiavusta miehen kainaloon koska eivät uskalla mitään muuta tehdä, ovat niin alistettuja ja nujerrettuja että hyvä kun uskaltavat edes hengittää.
        En kestäisi olla sosiaalihuollossa tai poliisissa töissä, ja nähdä tuollaista. En kestäisi. Lapset ja eläimet erityisesti säälittää. Ja täysin nujerretut, kaikkea pelkäävät naiset.

        Tuollaisista kotiolosuhteista juuri sikiää niin narsisteja, persoonallisuushäiriöisiä kuin psykopaattejakin. Turvattomista, välinpitämättömistä ja kylmistä missä lapsen perustarpeet eivät tyydyty ja kodin ilmapiiri on äärimmäisen epävakaa ja turvaton, täynnä väkivaltaa ja laiminlyöntejä. Yhtä helvetillistä kaaosta, miten päihdeperheessä jossa on eri asteista väkivaltaaa voi kehittyä ylipäätään mitään tervettä?
        Siksi tuon tyyppiset parisuhteetkin on syytä laittaa välittömästi katkolle pysyvästi ennen yhdenkään lapsen syntymistä.
        Narsistinen ja psykopaattinen vanhempi samoin tuottaa aina häiriintynyttä jälkikasvua kasvatusmetodeineen ja - tyyleineen joka on täysin ailahtelevaa ja epäjohdonmukaista, kostonhaluista ja henkistä ja fyysistä väkivaltaa sisältävää sen päihteiden käyttäjän täydellisen välinpitämättömyyden ohessa.
        Suomessakin katsotaan vanhempien omistavan lapsensa vaikka nähdään ettei heistä ole vanhemmiksi , silti katsotaan läpi sormien ihan mitä tahansa, jopa vuosien rääkkäämistä, seksuaalista hyväksikäyttöä ja kaikkea muuta. Lapsen persoonallisuuden vaurioiduttua jo pysyvästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaisista kotiolosuhteista juuri sikiää niin narsisteja, persoonallisuushäiriöisiä kuin psykopaattejakin. Turvattomista, välinpitämättömistä ja kylmistä missä lapsen perustarpeet eivät tyydyty ja kodin ilmapiiri on äärimmäisen epävakaa ja turvaton, täynnä väkivaltaa ja laiminlyöntejä. Yhtä helvetillistä kaaosta, miten päihdeperheessä jossa on eri asteista väkivaltaaa voi kehittyä ylipäätään mitään tervettä?
        Siksi tuon tyyppiset parisuhteetkin on syytä laittaa välittömästi katkolle pysyvästi ennen yhdenkään lapsen syntymistä.
        Narsistinen ja psykopaattinen vanhempi samoin tuottaa aina häiriintynyttä jälkikasvua kasvatusmetodeineen ja - tyyleineen joka on täysin ailahtelevaa ja epäjohdonmukaista, kostonhaluista ja henkistä ja fyysistä väkivaltaa sisältävää sen päihteiden käyttäjän täydellisen välinpitämättömyyden ohessa.
        Suomessakin katsotaan vanhempien omistavan lapsensa vaikka nähdään ettei heistä ole vanhemmiksi , silti katsotaan läpi sormien ihan mitä tahansa, jopa vuosien rääkkäämistä, seksuaalista hyväksikäyttöä ja kaikkea muuta. Lapsen persoonallisuuden vaurioiduttua jo pysyvästi.

        Ei katsota läpi sormien. Lastensuojelussa ei todellakaan katsota läpi sormien minkäänlaista lasten hyväksikäyttöä tuli se miltä taholta hyvänsä. Voit nukkua yösi rauhassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei katsota läpi sormien. Lastensuojelussa ei todellakaan katsota läpi sormien minkäänlaista lasten hyväksikäyttöä tuli se miltä taholta hyvänsä. Voit nukkua yösi rauhassa.

        Valitettavasti katsotaan. Esimerkkejä löytyy mm.miten lapsi on tapettu ja jo pitkään sitä ennen on lapseen kohdistettu sadistista väkivaltaa. Jos ilmoituksia tehdään ne toki saatetaan käsitellä mutta päätyvät pinon alimmaiseksi. Eli niihin ei puututa tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Lapsi jää sadistiseen perheeseen ja sairaat kasvuolosuhteet tekevät tehtävänsä sen sijaan että heti huostaanotettaisiin pois vanhemmilta jotka eivät kykene lasta kasvattamaan.
        Toki yksittäistapauksia mutta silti kertovat etteivät lastensuojelun resurssointi ole kohdallaan. Tästähän on paljon ollut puhetta. Jos yhdellä lastensuojelutyöntekijällä on yli sata asiakasta, miten hiivatissa tämä pystyy kaikkea seuraamaan tai kaikkeen puuttumaan tarpeeksi ajoissa? Siihen kaupanpäälle oma työstressi, turhautuminen, väsymys...

        Vilja- Erikan tapauksen jälkeen on edelleen tullut esiin vanhempien laiminlyöntejä ja kuolemantapauksia, seksuaalista riistoa, väkivaltaa lapsiin kohdistuen joihin ei ole puututtu tarpeeksi ajoissa. Ovat olleet lastensuojelun asiakkaina jo paljon ennen tapahtunutta tekoa tai kuolemaa.
        Vanhempien oikeus lapseen on suurempi oikeus kuin lapsen oikeus terveeseen ja turvalliseen kasvuympäristöön. Näin niitä persoonallisuushäiriöisiä , mielenterveysongelmaisia lapsia ja nuoria tuotetaan yhteiskuntaan.
        Minun mielestäni katsotaan liian pitkään ja ymmärretään vanhempia jotka itku silmässä vakuuttelevat ilmeisesti ettei sama toistu. Ja toistuu, totta kai, sillä mihin häiriintyneisyys tai päihteiden käyttö katoaisi, ei mihinkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti katsotaan. Esimerkkejä löytyy mm.miten lapsi on tapettu ja jo pitkään sitä ennen on lapseen kohdistettu sadistista väkivaltaa. Jos ilmoituksia tehdään ne toki saatetaan käsitellä mutta päätyvät pinon alimmaiseksi. Eli niihin ei puututa tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Lapsi jää sadistiseen perheeseen ja sairaat kasvuolosuhteet tekevät tehtävänsä sen sijaan että heti huostaanotettaisiin pois vanhemmilta jotka eivät kykene lasta kasvattamaan.
        Toki yksittäistapauksia mutta silti kertovat etteivät lastensuojelun resurssointi ole kohdallaan. Tästähän on paljon ollut puhetta. Jos yhdellä lastensuojelutyöntekijällä on yli sata asiakasta, miten hiivatissa tämä pystyy kaikkea seuraamaan tai kaikkeen puuttumaan tarpeeksi ajoissa? Siihen kaupanpäälle oma työstressi, turhautuminen, väsymys...

        Vilja- Erikan tapauksen jälkeen on edelleen tullut esiin vanhempien laiminlyöntejä ja kuolemantapauksia, seksuaalista riistoa, väkivaltaa lapsiin kohdistuen joihin ei ole puututtu tarpeeksi ajoissa. Ovat olleet lastensuojelun asiakkaina jo paljon ennen tapahtunutta tekoa tai kuolemaa.
        Vanhempien oikeus lapseen on suurempi oikeus kuin lapsen oikeus terveeseen ja turvalliseen kasvuympäristöön. Näin niitä persoonallisuushäiriöisiä , mielenterveysongelmaisia lapsia ja nuoria tuotetaan yhteiskuntaan.
        Minun mielestäni katsotaan liian pitkään ja ymmärretään vanhempia jotka itku silmässä vakuuttelevat ilmeisesti ettei sama toistu. Ja toistuu, totta kai, sillä mihin häiriintyneisyys tai päihteiden käyttö katoaisi, ei mihinkään.

        Yksittäisellä lastensuojelun sijaishuolllon sosiaalityöntekijällä on 35 asiakasta, ei 'yli sata asiakasta'. Tämän sanelee jo lakikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksittäisellä lastensuojelun sijaishuolllon sosiaalityöntekijällä on 35 asiakasta, ei 'yli sata asiakasta'. Tämän sanelee jo lakikin.

        Olen kyllä lukenut vähän muuta. Totta kai, sinä olet täysin oikeassa ja kaikki muut väärässä....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen kyllä lukenut vähän muuta. Totta kai, sinä olet täysin oikeassa ja kaikki muut väärässä....

        Ei se asioista lukeminen ole sama, kuin niiden tekeminen. Tervetuloa lastensuojeluun töihin.


    • Anonyymi

      Ärsyttävä mies alkuperäisellä kirjoittajalla
      mulla menisi hermot ennen sitä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe