Tyhmyys on juurtunut lujasti SAK:n johtoon!

Anonyymi-ap

Joskus 80-luvulla SAK:n valopäät keksivät että pannaan suomalaiset Shell-kauppiaat boikottiin. Se oli monimutkainen syy-yhteys jonka perusteella nämä kauppiaat olivat jollakin lailla syyllisiä johonkin Chilen kuparijuttuun, en muista enää ihan tarkalleen miten. millainen syy-yhteysketju se oli.

Tuosta boikotista silmäni avautuivat. Erosin ammattiosastosta, siirsin vakuutukseni Kansasta Pohjolaan, E-öljyn asiakkuus siirtyi Shelliin, Elannon oven saranoita en enää kuluttanut. Nautin 90-luvulla tapahtuneesta punapääoman romahduksesta.

SAK:laisen ammattiosaston kokouksessa tyhmyys tiivistyy. Suunnaton tyhmyys leijuu ilmassa, sitä voi käsin koskettaa, sitä voi kepillä hämmentää. kuorossa kiljutaan prc:t penkkiin! Eipä näytä SAK:n jotokaan tuota viisaammalta.

12

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyl ne on ja pysyy edelleen Punikki-Kommunisteina (SDP ja Vasemmistol.)
      -ne on Jääneet aikaan Neuvostoliitto ja muuta "ihanuutta Ei ole"

      HekoHeko Sano Leko

    • Anonyymi

      Oman elinaikana merkittävin juttu oli nuoruudessa kun asuimme silloisen e-marketin lähellä, kadun toisella puolella. Siinä oli oven pielessä iso lämpömittari, siitä näki lämpötilan kiikarilla hyvin.

      Sekin hyöty sitten jäi kun ostettiin oma mittari ja muutama vuosi myöhemmin muutettiin paremmalle alueelle.

      • Anonyymi

        Ei ole vasuri-liikkeistä muuta iloa ollut.


    • Anonyymi

      Kuunnelkaa Martti Ahtisaaren puhe Ystävän kirje (googleta, niin löytyy teksti ja video). Siinä kuulette, mitä viisas kertoo. Puhe pidettiin 1993 SAK:n ja SDP:n sydämessä, Helsingin Paasitornissa, työväentalossa vuodelta 1908. Puheen kuulleet SAK-laiset paskoivat housuihin ja pakenivat paikalta. taisi johtaa siihen, että kaunaiset ay-aktiivit käänsivät selän meidän koko kansan presidentille ja ajoivat lellikki Halosen tilalle. Ay-aktiivit olivat erottamassa myös Urpilaista ja ajoivat laittomasta lakosta tuomitun Rinteen tilalle. Rinne joutui eroamaan pääministerin paikalta, kun erehtyi ajamaan ay-asiaa. Helvete. Sellaista demarit touhuavat, oma napa, oma napa. Ei koko kansan etu.

      Alussa todettiin punarahan konkurssi. Sitä samaa talouspolitiikkaa edusti myös Mäkysen ja Saramon vihertalous vai oliko naistalouspolitiikka viime hallituskaudella. Lainat kuulemma ilmaisia jne.

    • Anonyymi

      Ei ole lainat ilmaisia. Valtion velkojen korot 3,2 miljoonaa euroa.

      • Anonyymi

        Vihervasemmiston mielestä velkaa voi ottaa surutta koska lainat ovat ilmaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmiston mielestä velkaa voi ottaa surutta koska lainat ovat ilmaisia.

        Äitiskö sano?


    • Anonyymi

      Sano äiti tai isä, mutta kun yleislakko alkaa, niin me...lakkovahtien avustusryhmiin kuuluvat...sanomme että ei kannata rikkuriksi pyrkiä ellei halua tulla ruiskutetuksi siankusella.
      Näin hyvät pakkasetkin jos sattuisi silloin vielä olemaan, se jopa kuorruttaa rikkurin haisevalla lietteellä ja kusella.

      Talkoo-Taavetti

      • Anonyymi

        Tuo on juuri sitä hurmoshenkistä uhoamista, samaa kuin jossakin takahikiän ammattiosaston kokouksessa voi kuulla. Järki jäänyt porstuaan.


      • Anonyymi

        Lakkovahdit ovat rasismin perikuva. Maalittavat ja haistattelevat porteilla. Liivijengi, joka on paskonut housuihin. Kummallinen liike, kun pitää olla lakkoon pakottajat. Nehän on kuin lestadiolaiset uskonvahdit. Etiikka ja ihmisten itsemääräämisoikeus poljettu maahan.


    • Anonyymi

      Rikkurilla järki jäänyt porstuaan jos ei älyä pysytellä poissa lakkoporteilta kun yleislakko alkaa.
      Siankusta jos päälleen haluaa, niin mikäs siinä. Kyllä sitä riittää ruutattavaksi porteilla.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Töihin saa mennä. Ei ole pakko lakkoilla. Myös ylitöitä saa tehdä. Hakaniemi ei voi niitää estää. Se on laki ja järjestys. Hullut lakkoilkoot. Se lisää vastakkainasettelua. Vasemmisto yllyttää kapinaan.

      Ainut keino turvata vähäosaisten palvelut on karsia valtion menoja yli 10 miljardia. Velaksi ei voi elää. Sen tietää erkkikin. Ei Suomessa jätetä ketään pulaan. Siitä kohkaaminen on vain vasemmistolaisten tapa yllyttää kapinaan. Se ei lisää muuta kuin ahdistusta ja mielenterveysongelmia. Muista vuodet 1918, 1992 ja 2018, mitä pahaa vasemmistolaiset saivat joukkovoimalla pullistelemalla aikaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe