Karjalaisevakko Anna Kormanon profetia Suomen kohtalosta

Anonyymi-ap

Hän kertoi isoista maanteistä, joita tullaan rakentamaan itä-länsisuunnassa halki koko Suomen, kuten sitten myöhemmin tapahtui.

Anna profetoi, että näitä teitä pitkin tulisi eräänä päivänä vyörymään suuria sotavaunuja idästä. Sitten koittaisi Suomessa vaikeat ajat. Helsinki tuhoutuisi niin, ettei kiveä jäisi kiven päälle.

https://www.joukopiho.fi/profetioita-12/

10

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Helsingin hävitys
      Viimeisessä puheessaan ennen halvaantumista ja kuolemaa v. 1954 Anna Kormano sanoi: ”Ellei Suomen kansa käänny jumalattomuudestaan ja tee parannusta, niin tulet näkemään, että se suuri kaupunki menee maan tasalle.”

    • Anonyymi

      Jouko toi esiin tämän vanhan ennustuksen, mutta onko profetia toteutumassa? Kaikki tiedämme Purinin olevan samanlainen kuin Hitler ja Trump, Putini vie venäjän yhä enemmän kiinni sotaan Ukrainassa ja myös Euroopan valtaaminen on hänen suurena tavoitteena. Näin oletan ilman profetioita ja tulemme näkemään tulevina kuukausina ja vuosina venäjän erilaisia erikoisoperaatioita ja jopa hyökkäyksiä naapurimaihin, mahdollisesti myös Suomeen. Asun aivan rajan pinnassa ja tällä hetkellä rajan takana on hiljaista. Olen varautunut nopeaan lähtöön, jos rajan takaa on tulossa porukkaa Suomeen. Itseäni ei pelota venäjän uhkailut, eikä heidän sotavoimat, sillä ne tuhoutuvat pian yhdessä putinin ja hänen rosvojoukon kanssa.

      • Anonyymi

        Et pysty todistamaan yhtäkään väitettä itsestäsi. Toisekseen, miksi käyttäydyt kuin Natopalstan fanaatikko monistamalla ajatuksesi muka muiden mielipiteiksi?


    • Anonyymi

      Montako isoa valtatietä itä-länsisuunnassa sieltä on rakennettu? Valtatie 12 Kouvolaan ehkä ainut, eikä sekään ole iso, aivan tavallisen kapea, valtatie 6 on leveä jonkin matkaa, mutta onko niitä muita teitä ralennettu itä-länsi suunnassa ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulin ajatelleeksi, että miten ruoka riittää? Kaksi hyvänkokoista (isohkoa) perunaa ja purkki lihasäilykettä (stroganoff tms.) pitäisi riittää kolmeksi päiväksi. 1/3 per vrk, ja loput ravinnosta pitäisi saada muualta.
      Tuosta punaisesta taivaan liekistä... tapahtui 20.1.2024
      Tuosta saadaan parikymppisistä 40, joka tuttu luku raamatustakin.
      mutta 3x8=24, ja 24-1 on 23, joka on kellotaulussa nk. ensimmäinen mestariluku ja sama luku saadaan laskemalla nrot yhteen. Yhteensä 2x11, joka on 22, ja kummassakin tapauksessa viittaa vikaan, epäsointuun, riitaan ja rangaistukseen.
      40 ja 22 on 62, mikä sekin viittaa leskeyteen, häviöön ja surkeaan loppuun, mutta kääntöpuolena hyväntekeväisyys, eli ilmaiset avustukset.
      Pariluvut on määritelty nk. mestariluvuiksi tiettävästi siksi, että niitä ei voi kääntää. Nrologiassa tarkoittaa, että henkimaailmassa nrot ovat toisinpäin.

      Tasan 3 vuotta ennen, kun Suomi liittyi Natoon, iski taivaalla salama, joka piirsi Suomen kolmesti.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006612318.html

      Vieläkö naurattaa?

      No, liekki taivaalla oli punainen.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Punainen
      "Kirkkaana värinä punaista käytetään usein yhteyksissä, joissa halutaan herättää huomiota. Punainen liitetään usein iloon, voimaan, rakkauteen tai intohimoon, vereen, aggressiivisuuteen tai vaaraan ja kuolemaan (myös sotaan).
      Ohjausvärinä punainen merkitsee vaaraa tai asiaa, johon on kiinnitettävä huomiota.
      Britanniassa säädettiin 1800-luvulla laki, jonka mukaan jokaisen auton edellä tuli kulkea henkilön jalkaisin punaista lippua heiluttaen. (huom. Litium palaa punaisena, tuttu litumsakuista, ja viittaa sähköautoihin?)
      Politiikassa punainen väri yhdistetään sosialismiin, kommunismiin ja yleisimminkin vasemmistolaisuuteen. Tämä johtuu siitä, että Pariisin kommuuni käytti punaista väriä tunnuksenaan, koska punainen väri oli Pariisin hälytystilasta kertova väri, jonka kapinalliset ottivat tunnuksekseen...
      Kristillisessä symboliikassa punainen symboloi mm. Pyhää Henkeä, tulta ja verta. Väri liittyy helluntaihin ja marttyyrien muistopäiviin, ja on yhdistetty myös paholaiseen - pirut kuvataan usein punaisina. Länsimaisessa symboliikassa punainen on synnin väri, minkä takia puhutaan punaisten lyhtyjen kaduista, kun viitataan seksityöhön keskittyviin kaupunginosiin...
      Pienikin punaisen värin pilkahdus heikentää koehenkilöiden suoriutumista koetehtävistä ja saa heidät valitsemaan helpompia tehtäviä."
      Mitä sanottiin tulevan tieäjän luonteesta? Härkä? Kyllä, tietää lännestä.

      • Anonyymi

        "Tasan 3 vuotta" --> ota "tasan" pois. Sori liioittelu.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/2369511/joulun-ennustus-juutalaisuudessa

      1400-luvulla elänyt Abarbanel -niminen rabbi opetti puolestaan näin: "3 vuotta ennen Mooseksen syntymää tapahtui kalojen tähtikuviossa Jupiterin ja Saturnuksen konjunktio. Tämä tapahtuma julisti Israelin ensimmäistä vapautusta. Samanlainen konjunktio tulee edeltämään Messiaan syntymää ja Israelin lopullista vapautusta.”

      https://www.ursa.fi/blogi/zeniitti/2020/12/27/joulutahden-odottelua/

      "Kolminkertainen suuri konjunktio tapahtui v. 7 eKr. Kalojen tähdistössä. Ensimmäinen kohtaaminen tuolloin tapahtui keväällä, toinen syksyllä ja kolmas joulukuun alussa.
      Tätä kohtaamista on pidetty yhtenä mahdollisuutena Betlehemin tähden selitykseksi. Ajankohta on melko varhainen Jeesuksen syntymälle, joten selitystä on epäilty.
      Toinen epäilyksen aihe on siinä, että planeettojen etäisyys noissa kohtaamisissa oli asteen verran ja ne eivät näkyneet yhtenä tähtenä. Aikakauden astrologeille tuolla konjunktiolla on kuitenkin ollut merkitystä ja mm. tunnettu arkeologi ja assyriologi Simo Parpola pitää tätä selitystä Betlehemin tähdelle todennäköisenä.

      Toinen, tietokoneiden kehittymisen myötä tullut uudempi selitys, on vuoden 3 eKr. elokuussa Jupiter ja Venus kohtasivat Leijonan tähdistössä, lähellä Regulus-tähteä. Seuraavan vuoden 17.6. planeetat kohtasivat uudelleen, ja tuolloin ne näkyivät "yhtenä tähtenä". Suomalaisille tähtiharrastajillekin tuttu lääninrovasti Risto Heikkilä kannattaa tätä kohtaamista Betlehemin tähden selitykseksi.

      Seuraavan kerran Jupiter ohittaa Saturnuksen marraskuussa 2040, silloin kohtaamisessa ne ovat vajaan asteen etäisyydellä toisistaan. Sitä seuraavassa konjunktiossa 8.4.2060 planeettojen etäisyys toisistaan reilun asteen verran.

      Sen sijaan sitä seuraavassa konjunktiossa 15.3.2080 planeetat ovat jälleen hyvin lähekkäin etäisyyden ollessa kuusi kaariminuuttia, eli kutakuinkin yhtä lähekkäin, kuin vuoden 2020 kohtaamisessa. Tämä on kosmisessa mittakaavassa melko pian, ja sitä seuraavaa kertaa saakin odotella jälleen kauan."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1697
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      172
      1506
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1052
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      9
      953
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      116
      881
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      779
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      748
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      55
      641
    9. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      618
    10. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      53
      609
    Aihe