Kumppanin exä kuvioissa

Anonyymi-ap

Haluaisin mielen kiinnosta tietää että kun olen ollut nykyiseni kanssa nyt sen 4kk ja alku suhteesta exä oli maisemissa ja ilmoitin asiasta kun tyttöystävä kommentoi hänen julkaisuihinsa ”lempinimi” komee ja sydämmiö että en tuosta kovin pidä.. Hän heti sitten poisti sen, mutta abt noin viikon jälkeen taas otti yheyttä ja tätä jatkui muutamia kertoja.. Sitten oli hetki milloin ei mitään yhteyttä pitänyt, mutta kun puhuimme reissusta pääkaupunki seudulle (kumppanin exä asustaa siellä) niin tuli kysymys ”saanko kysyä miten sillä menee” he olivat siis 9 kuukautta yhdessä ja sen jälkeen 2kk ilman mitään kontaktia ja sitten heis tuli ystäviä. No sanoin tottakai että ” no kysy vain yms yms.” Sen jälkeen puhui yöllä miten ikävöi heidän ystävyyttään ja miten heillä oli ikimuistoisia hetkiä. Hän sitten alkoi viestitellä ja kun saavuimme pääkaupunki seudulle kumppanini oli kokoajan puhelimessa kiinni ja katsoi olan taakse jospa se hänen ”kaveri” oisi jossain siellä (olimme samassa kauppakeskuksessa samaan aikaan) No sitten hän näki sen ja meni moikkaamaan siinä he sitten halasivat yms vaihtoivat vähän kuulimisia. Sen jälkeen pyysi anteeksi että tietää että minua kiinnostaa kuitenkin se ja hänen exänsä välit koska on monesti lopettanut yhteyden mutta mystisesti se aina tulee takaisin se yhteys. No kävimme shoppailemassa ja syömässä sitten kumppani kysyi ” pyydin häntä näkemään niin voinko käydä nopee max 10 min kestää” olin sillee okei mene vain ja siinäkin totesi ” tiedän että sinu haittaa anteeksi” mutta asialle ei tehnyt mitään… TIIVISTELMÄNÄ: Minua harmitta kun kumppanini ei osaa päästää irti exästänsä (ei hänestä tykkää) mutta kavereita haluaa olla ja viestitellä soitella yms yms.. Olenko minä tässä se ongelma että yliajattelnko vain vai tekeekö kumppanini väärin?

11

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Homous voittaa?

    • Anonyymi

      Kumppanillasi on useita rautoja tulessa yhtäaikaa. Pitää varuilta ainakin exää, ja katsoo miten tilanne kehittyy. On kanssasi niin kauan jos saa sinusta jotain irti ja luultavasti pitää välejä sinuun vaikka eroaisittekin. Tuttu kuvio näitä on nähty!

      • Anonyymi

        Mutta hän totee kokoajan ettei pitäisi exästään ja uskon häntä ainenkin vielä ja en uskalla ilmoittaa enää hänelle asiasta ettei suhteemme kärsi sen takia yhtään enempää.. Kokoajan mietin että mitäköhän se nytte. tekee että puhuisi exälleen tai viestittelisi koska he viesttittelevät aika paljon ja tyttöystäväni tekee myös ostosten esittelyjä hänelle yms yms. He ovat kavereita ja en halua olla kontrolloiva poikaystävä joten yliajattelnko turhaan vai kannattaako vähän olla varuillani?


    • Anonyymi

      On selkeesti tunteet edelliseen kovemmat

      • Anonyymi

        Kumppanini kyllä totee että on kovat tunteet ystävänä


    • Anonyymi

      Siis onko tyttelillä myös yhtä tiivistä yhteydenpitoa tyttökavereiden kanssa. Mitä se tyyppi tuumaa,onko samoin aatoksin,me ollaan vaan frendejä. Kun et vain joutuisi hyväksikäytetyksi. Mitä jos muijallasi olisi uus tyyppi ja sä oot ex,olisitko kaveri sen jälkeen vai haikailisitko.Vaikeita juttuja,aika näyttää,mut sun pitäis olla se ykkönen ja expoikkisfrendi kaukana kolmossijalla.

      • Anonyymi

        Kumppanin exä on myös sitä mieltä että vain kavereita he olevat koska niiden suhde ei kovin toiminut ja kyseinen exä petti tyttöystävääni. Kumppnin exä oli pistänyt hänelle viestin että ”tajuan kyllä (mun nimi) että se pelkää mut ei sillä ole mitään pelättävää. Ja kumppanini on nyt onnellinen kun sai vanhan ystävänsä takaisin mutta kuitenkin hän on sen exä joten en tiedä yhtään muten toimisin etten kusisi tätä hommaa…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumppanin exä on myös sitä mieltä että vain kavereita he olevat koska niiden suhde ei kovin toiminut ja kyseinen exä petti tyttöystävääni. Kumppnin exä oli pistänyt hänelle viestin että ”tajuan kyllä (mun nimi) että se pelkää mut ei sillä ole mitään pelättävää. Ja kumppanini on nyt onnellinen kun sai vanhan ystävänsä takaisin mutta kuitenkin hän on sen exä joten en tiedä yhtään muten toimisin etten kusisi tätä hommaa…

        Osa tätä on myös kateellisuutta koska heillä on ollu ttosi kivaa ja muistelevat varmasti vanhoja mutta en usko että muistelee suhdetta vaan sitä ystävyys suhdetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa tätä on myös kateellisuutta koska heillä on ollu ttosi kivaa ja muistelevat varmasti vanhoja mutta en usko että muistelee suhdetta vaan sitä ystävyys suhdetta.

        No toivotaan että tyyppi löytää uuden muijan silloin kuvio muuttuu ja sun nyksä ei voi olla exän frendi.


    • Anonyymi

      Laske tuo nainen menemään. Se haluaa ylläpitää haaremia jossa sinun ei tarvitse olla osakkaana.
      Naisen käytos on todella loukkaavaa! "toista ei voi omistaa"- mantraa hän hokee mielessään joten , anna samalla mitalla takaisin ja näytä , teoistaan ihminen tunnetaan!! :

      "ei voikkaan joten saat tehdä aivan kuten haluat. Ilman minua. Piste."

      100% varmasti loydät ystävän joka ymmärtää historian olevan historiaa ja jolle sinun seurasi on riittävää ilman x.ien sotkemista jatkuvasti kuvaan.

      Vain laske nainen rakastamaansa haaremiin ja mene täysi rauhallisella mielellä eteenpäin. Opit tästä sen että heti ensimmäisellä kerralla kun "haareminaiset" näyttävät harrastuksensa, et jää sivuun roikkumaan vaan lasket heti irti. Miksi kerjäisitkään pahaa mieltä aivan tarpeettomasti ja kuuntelisit seli seli seleli selejä?

    • Anonyymi

      Sinä itse päätät, millaisen suhteen ja kenen kanssa haluat. Kaikki eivät pidä exiinsä minkäänlaista yhteyttä. Itse kuulun heihin ja odotan samaa kumppaniltani, joten en haluaisi olla tuollaisessa suhteessa.

      Näistä asioista kannattaa puhua jo ennen suhteen aloittamista, että millaisen suhteen kumpikin haluaa, ollaanko samoilla linjoilla suhteeseen liittyvistä asioista. Kaikilla kun ei ole samanlaista näkemystä siitä, mitkä asiat ovat ok suhteessa ollessa ja mitkä ei. Jotkut ovat valmiita polyamorisiin suhteisiin, kun toisilla on tiukat rajat sen suhteen, miten voi toimia muiden kanssa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe