johanna niskanen

Anonyymi-ap

7.1 iltasanomissa ihmettelet että et ole löytänyt parisuhdetta. syy on siinä että olet lespo. heitä on vain murto osa normaaleihin verrattuna.

1

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinäkö sanot mitä joku toinen henkilö on, onko lebso vai normaali? Siihen ei kyllä sinun tiedot ja taidot riitä, etkä ole mitä ilmeisemin muutoinkaan millään tavalla riittävän fiksu toteamaan toista lesboksi koska ylipäätään takerrut aiheeseen.
      Toisekseen hän oli haastattelussa todennut ettei ole lesbo joten se lesbous ei olesyynä, kyllä lesbokin havaitsee olevansa lesbo. Ei sitä tarvitse ulkopuolisten hänelle kertoa, kuten ei sitäkään onko hetero tai bi- seksuaali. Joten sinun kommenttisi on asiaton sen suhteen.
      Vai,käykö kateeksi että on ihmisiä jotka pystyvät elämään ilman parsisuhdeseksiä, ilman muita? Seksihän hönelle ei tuottanut itsessän ongelmia vasn se ettei sopivaa kumppania löytynyt
      Jokainen valitsee elämäntyylinsä, enkä minä pidä kyseistä henkilöä millään tavalla erikoisena.

      Jos on neitsyt, se on hänen oma asiansa, ja mitä sitten itse asiassa tuohon neitsyyden vahtimimiseen ja kommentointin tulee, se edustaa ihan sitä samaa naisen seksuaalisuuden kontrollia kuin mikä tahansa naisen seksuaalisuuden kontrollonti jossa viedään naisen itsemääräämisoikeus ja leimataan joku poikkeavaksi sen vuoksi mitä hän tekee tai jättää tekemättä. Ei edusta valtaväestöä.
      Sen suhteen haaastatelva on täysin oikeassa. Juuri tätä samaa ilmiötähän se edustaa ja aina ensimmäisenä ja eniten MIEHET kommentoimassa. Ikään kuin se neitsyys olisi nyt heiltä nimenomaan jotain viemässä pois , MIESSUKUPUOLEN edustajilta koska joku nyt jää ilman seksiä kun nainen on neitsyt, voi kamalaa. Onko enää olemassa hirveämpää asiaa? Voi kiesus sentään.

      Ja itse asiassa , seksin suhteen naisella ei ollut mitään ongelmaa. Oikeaa kumppania ei vain ollut löytynyt parisuhteeseen. Enkä ihmettele.
      Mitä täälläkin on saanut lukea niin eivät ne parisuhteet mitään onnenkantamoisia ole olleet, päinvastoin, aika onnettomia tuntuvat olevan.
      Joten mikdi ihmeessä hakea tietoisesti ongelmia elämäänsä jos yksinkin pärjää?

      Monet todennäköisesti jopa tuntevat kateutta naista kohtaan koska eivät ns.sosiaalisesta seksiriippuvuudeltaan kykene elämään itsenäisesti ja hakeutuvat huonoihin ihmissuhteisiin seksin harrastamisen vuoksi
      Sosiaalinen seksiriippuvuus on sitä että on pakko luoda ja elää parisuhteessa jotta voisi ylipäätään seksiä kertoa harrastavansa ja kertoa muille että seksielämääkin on, koska jos sitä ei ole, katsotaan kieroon ystäväpiirissä välittömästi. Sosiaalinen seksiriippuvuus on nimenomaan juuri tätä; on pakko luoda parisuhde jotta tulisi hyväksytyksi ihmislaumassa.
      Joskus tuo suhde kestää pitkään ja on hyvä ja tyydyttävä, useinmiten se kestää vain muutaman vuoden , joskus sitä sävyttää henkinen ja fyysinen väkivalta, tai se on epätyydyttävää, onnetonta, ristiritojen sävyttävä, epätyyduttävää ja onnetonta.

      Haastateltava nainen asetti itsensä kyllä paskamyrskyn keskelle. Ja tulee samaan raiskausuhkauksia, poikkeavien tyyppien sairaita seksifantasioita ja muuta paskaa niskaansa. Tai uskovaisten äijien avioliitto- parisuhdetarjouksia jne.
      Ulkonäön puolesta naisessa ei ollut mitään vikaa, hänet saattoi luokitella kuvien perusteella kauniiksi. Joten tuskin ulkonäön vuoksi ei ole löytänyt sopivaa kumppania.

      En voi muuta kuin toivottaa hänelle oikein hyvää jatkoa elämää ja onnellista sellaista, myös ilman parisuhdettakin. Ystävät ja suhde omaan itseensä ja elämäänsä ovat ne elämän tärkeimmät asiat , loppujen lopuksi..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe