Irtosuhteiden ylistys

Anonyymi-ap

Hyvä ystäväni erosi pitkästä parisuhteesta ja häntä pettäneestä miehestään ja aloitti nettideittailun. Oli aika järkytys kun tuo arvostamani herttainen ja arvokas ihminen muuttui kuin yössä koko kylän jakorasiaksi. Nyt hän on kuulemma saanut itselleen satunnaisen joukon miehiä, jossa käy ihan vaan jyystämässä. On jopa laittanut itsestään myynti-ilmoituksen, jossa kertoo etsivänsä vain seksiä.

Okei, onhan oikeasti siis täysin hänen oma asiansa miten laittaa menemään, mutta oksettavinta on kuulla kuinka hän kertoo asiasta ylpeillen. Omasta vinkkelistä on epäuskoista kuulla kuinka hän jakaa itseään tuiki tuntemattomille ja pitää vielä tätä jotenkin siistinä juttuna, sellaisena mitä kertoa muillekin.

Joo, tiedän. Tänä päivänä nainenkin saa irrotella, mutta en itse ainakaan äitinä kehtaisi huudella jokaiselle irtosuhteitani ja sitä miten siistiä on tarjota itseään ympäri kylää. Sanoin jo hänelle, että ehkä parempi kun pidät kuitenkin nuo asiat ihan omana tietonasi. Itseäni hävettää jo liikkua hänen kanssaan missään kylätapahtumissa tai vanheimpainilloissa, kun huomaan mikä jupina taustalla alkaa ja pelkään leimautuvani itsekin hänen kaltaisekseen.

Voinko edes olettaa että hän vielä muuttuu takaisin itsekseen, vai onko tuo hedonistinen rietastelu tullut jäädäkseen.

118

1115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No oppimaan hänkin maanpäälle tuli. Kokee mitä kokee ja näkee mitä näkee. Ei se paha ole ,vaan just passeli, jos lopputulos on se mihin tähdättiin. Oppimiseen. Oppikoulut käy käntapään kautta, ja on rohkeutta tehdä virheitä,jos lopputulos on positiivinen♥️.💩

      • Anonyymi

        Mikä sinun oppikoulusi, monien muiden lisäksi, tämän ystäväsi kautta voisi olla? 💩


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­­N­­y­m­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Joo ei naisten kannata ylpeillä lukuisilla panoillaan, koska naisille seksin saanti ei ole mikään saavutus:D

      Miehille seksin saanti on saavutus. Naiset pitävät komeista mallimiehistä ja komeat mallimiehet panevat paljon. Jos naisten täytyy valita ulkonäöltä tavis jolla ei juurikaan seksikokemuksia tai komea mallimies jolla on lukuisia kaatoja, niin naiset valitsevat jälkimmäisen eli komean mallimiehen, koska on kiva kulkea kaupungilla komean mallimiehen kainalossa kun vastaantulevat naiset iskevät silmää ja osa entisistä panoista moikkaa. On siinä nainen varmasti ylpiä kun on saanut komean mallimiehen edes hetkeksi ja se epävarmuus tulevasta kun saattaa tulla päivä, jolloin mallimies jättää naisen..

      • Anonyymi

        Joskus käy niinkin, että teininä nait poikasen, josta muuttuu komea mallimies ja lastesi isä ajan myötä. Kaikki naiset yrittävät iskeä häntä ja et voi kuin halveksia tuota paskasakkia, joita naisiksi kutsutaan (paitsi itseäsi).


      • Anonyymi

        Miten niin seksin saanti on miehelle saavutus? Kenen silmissä? Kuka siitä jakaa mitaleja?

        Seksin saanti ei ole mikään saavutus eikä sen puoleen myöskään mikään häpeä, ei kummallekaan sukupuolelle. Seksi on kahden kauppa eikä kuulu ulkopuolisille. Siitä ei jaeta kunniamerkkejä eikä häpeätahroja.

        Ihmettelen aloittajaa. Ihmettelen, miksi jonkun pitää netissä kertoa vastikään eronneen ystävänsä yksityiselämästä. Oikea ystävä ei tekisi niin.

        Aloittaja on luultavasti mies joka keksi koko jutun omasta päästään, eli jutussa ei ole perää. Kirjoittajaa harmittaa kun ei itse saa seksiä, joten hän päättää heittäytyä moralistiksi ja paheksua niitä naisia jotka nauttivat seksistä.

        Jos aloittaja on nainen ja hänen kertomansa juttu on totta, hän ei todellakaan ole mikään ystävä. Hän on ilkeä ja petollinen ihminen josta tuon vastikään eronneen naisen kannattaa pysyä kaukana. Ilmeisesti aloittaja on itse Tinderissä feikkimiesprofiililla, kun niin tarkasti tietää millaisen ilmoituksen tuo nainen on laittanut?


      • Anonyymi

        Mikä ihmeen mallimies? Kuitti aloittajan juttua ollenkaan? Ei siinä ollut kyse siitä että aloittajan ystävä kulkisi jonkun mallimiehen matkassa vaan että se ystävä harrastaa seksiä monen eri miehen kanssa. Ei siinä ollut puhetta niiden miesten ulkonäöstä. Eivätköhän ne lle ihan tavallisia miehiä. Tuskin yhdellä pikku kylällä kovin monta mallimiestä edes on.

        Palstaprinssit parkuvat miten kauheaa on kun miehet eivät saa seksiä. Ja sitten kun ihan tavalliset miehet saavat, niin siitäkin tulee sanomista. Koettakaa nyt päättää: saako tavisnainen nauttia seksistä tavismiesten kanssa vai eikö saa?


      • Anonyymi

        ei kannata yleistää


    • Anonyymi

      Hän taitaa hakea nyt sitä kuuluisaa voimaantumista.

    • Anonyymi

      Jos nainen pärjää oikein hyvin ilman seksiä ja nauttii elämästään täysin rinnoin, hän on yrmeä hapannaama jonka pimppi kohta muurautuu umpeen.

      Jos sinkkunainen nauttii vapaudestaan ja ottaa seksielämästään ilon irti, hän on lumppu ja jakorasia.

      Jos nainen elää uskollisena onnellisessa parisuhteessa johon kuuluu mm. vilkas ja tyydyttävä seksielämä, hän on pintapuolinen ulkonäkökeskeinen idiootti joka on takuuvarmasti valinnut miehen vain komeuden takia ja on ihan ajan kysymys, milloin mies kärähtää pettämisestä ja tulee ero.

      Niin tai näin, aina väärinpäin.

      Ihmettelen nyt eniten sitä että aloittaja, joka on itse nainen, lähtee mukaan tähän moralisointiin ja demonisointiin. Hän on muka huolissaannystövästäön, mutta on todellisuudessa kateellinen ja pahantahtoinen, varsinainen juorukello. Piti tulla nettiin asti juoruamaan.

      • Anonyymi

        Juurikin näin.💩


    • Anonyymi

      Et sinä mikään ystävä ole.

    • Anonyymi

      Sinua siis hävettää liikkua ystäväsi seurassa kun sinun maineesi kärsii! Pelkäät että kaikki eivät tajua miten siivo ja kunnollinen sinä olet, luulevat löyhämoraaliseksi kun liikut noin huonon naisen seurassa.

      Voi herrajessus! Älä sitten liiku hänen seurassaan. Kerro hänelle olevasi liian hyvä hänelle. Katkaise välit kun kerran häpeät häntä.

      Et ansaitse olla ystävä jos ventovieraiden mahdolliset mielipiteet merkitsevät sinulle enemmän kuin ystävyys. Se nainen ei menetä sinussa mitään. Ja kuiskuttelevatko ne ihmiset ihan oikeasti vai luuletko vain? Eivät kaikki ole kiinnostuneita toisten ihmisten yksityiselämästä.

    • Anonyymi

      Loukattu ja pettynyt ihminen haluaa kostaa ja silloin voi toimia näin? Ehkä avautuu asioistaan siksi, että toivoo hänen toimintansa, voisi kantautua jotain kautta hänen exänsä korviin?

      Uskon ajan kanssa tajuavan, että tällainen elo ei synnytä tasapainoa elämään vaan enemmän synnyttää epätasapainoa, epäilyä ja uskon puutetta muihin. Eli menettää vain sitä itsevarmuutta itsestä, jota voinut aiemmin omata?

      Nämä on sellaisia asioita heille, joita eivät halua läpikäydä myöhemmin. Ovat heitä jotka kiroaa heidät, jotka haluavat tietää toisen historiasta mahdollisimman paljon, ennen kuin voivat luottaa toiseen. Harvat ovat luottamuksen arvoisia ja ystäväsi vaikuttaa ajautuvat tielle, jossa luottamus menetetään.

      • Anonyymi

        Mistä päättelet että kyseessä on kosto? Entä jos kyseessä ei ole kosto vaan pyrkimys saada sitä mitä ilman hän oli aiemmassa suhteessa? Entä jos kyse on siitä että hän saa lopultakin huomiota ja miehen läheisyyttä, ja ihan kuvan kanssa kun on eronnut. Et sinä tiedä millaisesta suhteesta hän on juuri eronnut. Jospa hänen exänsä karttoi kaikkea fyysistä läheisyyttä ja nainen eli täydellisessä hellyyden, seksin, kosketuksen ja läheisyyden puutteessa. Jospa mies jatkuvasti viestitti hänelle että pysy kaukana, et kelpaa. Nyt hän ottaa vanhingon takaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä päättelet että kyseessä on kosto? Entä jos kyseessä ei ole kosto vaan pyrkimys saada sitä mitä ilman hän oli aiemmassa suhteessa? Entä jos kyse on siitä että hän saa lopultakin huomiota ja miehen läheisyyttä, ja ihan kuvan kanssa kun on eronnut. Et sinä tiedä millaisesta suhteesta hän on juuri eronnut. Jospa hänen exänsä karttoi kaikkea fyysistä läheisyyttä ja nainen eli täydellisessä hellyyden, seksin, kosketuksen ja läheisyyden puutteessa. Jospa mies jatkuvasti viestitti hänelle että pysy kaukana, et kelpaa. Nyt hän ottaa vanhingon takaisin.

        Sekös aloittajaa harmittaa ettei yh-äiti heti eton jälkeen ole onneton ja avun tarpeessa oleva reppana? Aloittaja tahtoisi ole se ylevä suuri ihminen joka tukee ja auttaa. Ja toinen pärjääkin ihan itse eikä tarvitse kenenkään tukea. Se ei käy!

        Joillekin ihmisille tuntuu olevan kestämätön ajatus että yh-äiti nauttii elämästään eton jälkeen. Kaikki on ok, kunhan yh on surkea avuton masentunut ressukka tai kostonhimoinen loukattu Medeia.

        Jos nainen eron jälkeen ei edes yritä eikä halua sitoutua vaan on tyytyväinen elämäänsä sinkkuäitinä, haluaa jonkin aikaa elää vapaana ja ottaa seksinautinnon sieltä mistä saa - ja onhan sitä lajia saatavilla! - niin se on koko epätoivoista miehenmetsästystä tai sitten hän on pelkkä lumppu ja panopuu. Hävytöntä jos hän on oikein tyytyväinen elämäänsä.

        Jos hän sen sijaan ei halua tavata ketään miestä vaan elää selibaatissa ja keskittyy lapsiinsa, hän on varmaan yksinäinen ja masentunut. Se on ok, mutta hän ei mitenkään, ei mitenkään voi eikä saa iloita kodistaan eikä tykätä omasta elämästään.

        Jos hän löytää nopeasti uuden hyvän suhteen, kauhistellaan että mikä kiire hänellä oli heti solmia uusi suhde!

        Nainen saa eron jälkeen harrastaa vapaata seksiä kunhan on pohjimmiltaan onneton ja yksinäinen tai kunhan yrittää kostaa. Nainen saa elää vain lapsilleen, kunhan on yksinäinen ja madentunut. Nainen saa solmia uuden suhteen kunhan se suhde ei ole kestävä ja onnellinen.

        Mutta!
        Yh-äidin pitää eron jälkeen olla onneton! Se on kirjoittamaton laki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekös aloittajaa harmittaa ettei yh-äiti heti eton jälkeen ole onneton ja avun tarpeessa oleva reppana? Aloittaja tahtoisi ole se ylevä suuri ihminen joka tukee ja auttaa. Ja toinen pärjääkin ihan itse eikä tarvitse kenenkään tukea. Se ei käy!

        Joillekin ihmisille tuntuu olevan kestämätön ajatus että yh-äiti nauttii elämästään eton jälkeen. Kaikki on ok, kunhan yh on surkea avuton masentunut ressukka tai kostonhimoinen loukattu Medeia.

        Jos nainen eron jälkeen ei edes yritä eikä halua sitoutua vaan on tyytyväinen elämäänsä sinkkuäitinä, haluaa jonkin aikaa elää vapaana ja ottaa seksinautinnon sieltä mistä saa - ja onhan sitä lajia saatavilla! - niin se on koko epätoivoista miehenmetsästystä tai sitten hän on pelkkä lumppu ja panopuu. Hävytöntä jos hän on oikein tyytyväinen elämäänsä.

        Jos hän sen sijaan ei halua tavata ketään miestä vaan elää selibaatissa ja keskittyy lapsiinsa, hän on varmaan yksinäinen ja masentunut. Se on ok, mutta hän ei mitenkään, ei mitenkään voi eikä saa iloita kodistaan eikä tykätä omasta elämästään.

        Jos hän löytää nopeasti uuden hyvän suhteen, kauhistellaan että mikä kiire hänellä oli heti solmia uusi suhde!

        Nainen saa eron jälkeen harrastaa vapaata seksiä kunhan on pohjimmiltaan onneton ja yksinäinen tai kunhan yrittää kostaa. Nainen saa elää vain lapsilleen, kunhan on yksinäinen ja madentunut. Nainen saa solmia uuden suhteen kunhan se suhde ei ole kestävä ja onnellinen.

        Mutta!
        Yh-äidin pitää eron jälkeen olla onneton! Se on kirjoittamaton laki.

        No nyt oli aika paksua:D

        Voi herran pieksut sentään! Eli mielestäsi naisten tulee ylpeillä lukuisilla panoilla ja mitä vielä?

        Sen jälkeen tietysti tulee kertoa kuinka tasokas nainen onkaan kyseessä kun oven takana on jonoa ja sadat miehet haluavat tyhjentää säkkinsä:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt oli aika paksua:D

        Voi herran pieksut sentään! Eli mielestäsi naisten tulee ylpeillä lukuisilla panoilla ja mitä vielä?

        Sen jälkeen tietysti tulee kertoa kuinka tasokas nainen onkaan kyseessä kun oven takana on jonoa ja sadat miehet haluavat tyhjentää säkkinsä:D

        Missä kohtaa sanoin että naisen tulee ylpeillä lukuisilla panoilla tai yhtään millään? Missä kohtaa ihannoin irtosuhteisiin sen enempää kuin selibaattia tai seurusteluakaan? Sanoin nimenomaan että yh valitkoon itse tavan jolla elää, jos se tekee hänet onnelliseksi.

        Sinä tunnut olevan sitä porukkaa jonka mielestä naisen täytyy eron jälkeen pitää itseään epäonnistuneena ihmisenä.

        Puhuin siitä miten aloittajaa tuntuu ärsyttävän ettei tuo nainen valita eikä ole onneton. Naisen tyytyväisyys elämäänsä eron jälkeen tuntuu olevan joillekin ihmisille kestämätön paikka. Varsinkin yh-äidin tyytyväisyys. Taitaa olla niin, että valitsee yh eron jälkeen minkä tahansa elämäntyylin, niin muutama ihminen kyttää vieressä siinä toivossa että näkee yh:ssa merkkejä tyytymättömyydestä, yksinäisyydestä ja epätoivosta.

        Tuo nainen nauttii nyt elämästään niin että missä on ongelma? Keneltä se on pois?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä kohtaa sanoin että naisen tulee ylpeillä lukuisilla panoilla tai yhtään millään? Missä kohtaa ihannoin irtosuhteisiin sen enempää kuin selibaattia tai seurusteluakaan? Sanoin nimenomaan että yh valitkoon itse tavan jolla elää, jos se tekee hänet onnelliseksi.

        Sinä tunnut olevan sitä porukkaa jonka mielestä naisen täytyy eron jälkeen pitää itseään epäonnistuneena ihmisenä.

        Puhuin siitä miten aloittajaa tuntuu ärsyttävän ettei tuo nainen valita eikä ole onneton. Naisen tyytyväisyys elämäänsä eron jälkeen tuntuu olevan joillekin ihmisille kestämätön paikka. Varsinkin yh-äidin tyytyväisyys. Taitaa olla niin, että valitsee yh eron jälkeen minkä tahansa elämäntyylin, niin muutama ihminen kyttää vieressä siinä toivossa että näkee yh:ssa merkkejä tyytymättömyydestä, yksinäisyydestä ja epätoivosta.

        Tuo nainen nauttii nyt elämästään niin että missä on ongelma? Keneltä se on pois?

        Aloittaja nimenomaan kirjoitti, että ei kehtaa liikkua hänen kanssaan missään kylätapahtumissa tai vanheimpainilloissa kun huomaa mikä jupina taustalla alkaa ja pelkää leimautuvansa hänen kaltaisekseen.

        Tähän sinä sitten vastasit. En tiedä. Kai naisen panoja tulee pitää jonain suurenakin saavutuksena ja maineesta viis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja nimenomaan kirjoitti, että ei kehtaa liikkua hänen kanssaan missään kylätapahtumissa tai vanheimpainilloissa kun huomaa mikä jupina taustalla alkaa ja pelkää leimautuvansa hänen kaltaisekseen.

        Tähän sinä sitten vastasit. En tiedä. Kai naisen panoja tulee pitää jonain suurenakin saavutuksena ja maineesta viis.

        Aloittaja ei ole mikään oikea ystävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja nimenomaan kirjoitti, että ei kehtaa liikkua hänen kanssaan missään kylätapahtumissa tai vanheimpainilloissa kun huomaa mikä jupina taustalla alkaa ja pelkää leimautuvansa hänen kaltaisekseen.

        Tähän sinä sitten vastasit. En tiedä. Kai naisen panoja tulee pitää jonain suurenakin saavutuksena ja maineesta viis.

        Jos välittää juoru-ukkojen ja juoruakkojen jupinasta, on pikkusieluinen halpa ihminen. Jos hylkää ystävänsä sen jupinan takia, ei ole koskaan ollutkaan mikään ystävä.


    • Anonyymi

      Voinko edes olettaa että hän vielä muuttuu takaisin itsekseen, vai onko tuo hedonistinen rietastelu tullut jäädäkseen.”

      Just. Hänen pitää olla yhtä epävarma, arka ja alemmuudentuntoinen kuin ennenkin, jotta sinä voisi kokea olevasi hänen yläpuolellaan. Eihän se sinulle käy, että hän onkin ruvennut nauttimaan elämästään. Haluat olla ylevän pelastajan roolissa ja loukkaannut kun hänellä meneekin hyvin. Suututtaa kun hän on ihan onnellinen eikä kaipaa pelastavaa enkeliä.

      Mitä jos iloitsisit siitä että hän on lopultakin vapaa elämään niin kuin itse tahtoo?

    • Anonyymi

      En ihmettele että häpeää huoraantunutta ystäväänsä.

      • Anonyymi

        Niinpä. Jakakoon kaikille, mutta pitäköön omana tietonaan. Ilmeisesti naiset kuvittelevat sen olevan samanlainen saavutus kuin panot on miehille tai jopa suurempikin.

        Miehille lukuisat panot on saavutus ja myös naiset myöntävät sen tykkäämällä pienestä miesjoukosta eli niistä komeimmista miehistä ja ne miehet panevat paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Jakakoon kaikille, mutta pitäköön omana tietonaan. Ilmeisesti naiset kuvittelevat sen olevan samanlainen saavutus kuin panot on miehille tai jopa suurempikin.

        Miehille lukuisat panot on saavutus ja myös naiset myöntävät sen tykkäämällä pienestä miesjoukosta eli niistä komeimmista miehistä ja ne miehet panevat paljon.

        Miehelle panot eivät ole saavutus. Naiselle panot eivät ole saavutus. Seksin tarkoituksena on läheisyys ja yhteinen nautinto. Se ei ole häpeätahra eikä kunniamerkki, ei kumpikaan. Se on kahden kauppa eikä kuulu muille,


      • Anonyymi

        Kukasn ei häpeä ystäväänsä. Jos hän häpeää hän ei ole ystävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Jakakoon kaikille, mutta pitäköön omana tietonaan. Ilmeisesti naiset kuvittelevat sen olevan samanlainen saavutus kuin panot on miehille tai jopa suurempikin.

        Miehille lukuisat panot on saavutus ja myös naiset myöntävät sen tykkäämällä pienestä miesjoukosta eli niistä komeimmista miehistä ja ne miehet panevat paljon.

        Tä???

        ”Miehille lukuisat panot on saavutus ja myös naiset myöntävät sen tykkäämällä pienestä miesjoukosta eli niistä komeimmista miehistä ja ne miehet panevat paljon. ”


        Mistä tiedät että ne komeimmat panevat paljon? Ei panojen määrää voi profiilista mitenkään päätellä.
        Häh??? Jos naiset tosiaan tykkäävät pienestä n. 5%:n miesjoukosta, niin miten se muka todistaa että naisten mielestä panot ovat miehelle saavutus??? Ne 5% ovat kiinnostavia, komeita ja vetovoimaisia, siinä syy. Naiset eivät tiedä kuinka paljon ko. mies on pannut eivätkä he tiedä sitäkään, kuinka moni muu on tykännyt juuri siitä samasta miehestä.

        Et taida olla itse Tinderissä jos luulet että jokaisen näkemäsi profiilin kohdalla lukee panojen määrä sekä se kuinka moni mies on tähän mennessä tykännyt tästä naisesta. Luuletko että komeiden miesten profiileista lukee että ”olen pannut tuhansia naisia”.

        Panot eivät ole saavutus kenellekään.


      • Anonyymi

        Ystäviä ei hävetä. Ystäviä tuetaan ja puolustetaan.


    • Anonyymi

      Jos menisin huoriin, niin en minä uskottelisi itselle, että minä olen päivän ainoa asiakas. Miksi uskottelisin? Sehän olisi itsensä huijaamista.

      Naiset tykkäävät pienestä miesjoukosta (lukekaa komeista) ja uskottelevat sitten itselleen, että komeat miehet ovat vähän käytettyjä. Asiahan ei ole niin, mutta jostain syystä itselle on niin uskoteltava.

      Tietysti aina voi toivoa komeaa ja vähän käytettyä miestä, mutta nämä harvoin kulkevat käsi kädessä.

    • Anonyymi

      ""Mistä tiedät että ne komeimmat panevat paljon? Ei panojen määrää voi profiilista mitenkään päätellä.""

      Laita sinä laput silmille ja uskottele ihmeessä itsellesi, että se komea mallimies on vähän käytetty. Muistona seksiseikkailusta on varmasti kuppa ja kuus muutakin, mutta kun ummistat silmäsi ja näet hyvännäköiset ihmiset automaattisesti hyviksinä, niin minkäs me sille voimme.

      • Anonyymi

        Voi hellanlettas. Ensin väität että naiset tykkäävät komeasta miehestä juuri siksi että tämä on paljon pannut, ja nyt väität että naiset luulevat ettei komea mies ole paljon pannut. Pääsi on sekaisin. Kokeileva sellaista ettet vähään aikaan ollenkaan ajattele seksiä ja komeita miehiä. Onnistuuko? Tuskin.

        Ja sitten keksit jostain hatusta että minä kuolaan jonkun komean miehen perään. En kuolaa. Minä en kuolaa kenenkään perään. En välitä seksistä, ja irtoseksiä en ole koskaan harrastanut. Olen sellainen yh-äiti joka elää onnellisena sinkkuna ja selibaatissa. Siis onnellisena, elämäänsä tyytyväisenä. Sehän on ärsyttävää, eikö vain? Yh-äiti ei saa olla iloinen, pärjäävä, terve, onnellinen ja elämäänsä tyytyväinen.

        Sehän aloittajankin suututtaa että hänen ”hyvä ystävänsä@ nauttii elämästään. Yh-äidin kuuluu olla onneton.

        Tuo nainen nauttii elämästään ihan eri tavalla kuin minä, mutta se on hänen asiansa. Minä en ajattele että kaikkien pitää elää niin kuin minä elän. Minulle selibaatti sopii. Kaikille se ei sovi..

        Aloittajaakin ärsyttää nimenomaan se että tämä hänen muka hyvä ystävänsä on tyytyväinen elämäänsä. Aloittajalle suosittelisi hyväntahtoisuutta ja suvaitsevaisuutta kehiin. Ystävyyteen hän ei pysty, se on nähty.

        Tämä yh-äiti, josta aloittaja puhuu, harrastaa irtosuhteita, ja jos hänellä on niitä paljon, suurin osa miehistä on varmaan taviksia. Ei pienellä paikkakunnalla ole kovin monta komeaa miestä.

        Joten mitä komeat miehet tämän viestiketjun aiheeseen kuuluvat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hellanlettas. Ensin väität että naiset tykkäävät komeasta miehestä juuri siksi että tämä on paljon pannut, ja nyt väität että naiset luulevat ettei komea mies ole paljon pannut. Pääsi on sekaisin. Kokeileva sellaista ettet vähään aikaan ollenkaan ajattele seksiä ja komeita miehiä. Onnistuuko? Tuskin.

        Ja sitten keksit jostain hatusta että minä kuolaan jonkun komean miehen perään. En kuolaa. Minä en kuolaa kenenkään perään. En välitä seksistä, ja irtoseksiä en ole koskaan harrastanut. Olen sellainen yh-äiti joka elää onnellisena sinkkuna ja selibaatissa. Siis onnellisena, elämäänsä tyytyväisenä. Sehän on ärsyttävää, eikö vain? Yh-äiti ei saa olla iloinen, pärjäävä, terve, onnellinen ja elämäänsä tyytyväinen.

        Sehän aloittajankin suututtaa että hänen ”hyvä ystävänsä@ nauttii elämästään. Yh-äidin kuuluu olla onneton.

        Tuo nainen nauttii elämästään ihan eri tavalla kuin minä, mutta se on hänen asiansa. Minä en ajattele että kaikkien pitää elää niin kuin minä elän. Minulle selibaatti sopii. Kaikille se ei sovi..

        Aloittajaakin ärsyttää nimenomaan se että tämä hänen muka hyvä ystävänsä on tyytyväinen elämäänsä. Aloittajalle suosittelisi hyväntahtoisuutta ja suvaitsevaisuutta kehiin. Ystävyyteen hän ei pysty, se on nähty.

        Tämä yh-äiti, josta aloittaja puhuu, harrastaa irtosuhteita, ja jos hänellä on niitä paljon, suurin osa miehistä on varmaan taviksia. Ei pienellä paikkakunnalla ole kovin monta komeaa miestä.

        Joten mitä komeat miehet tämän viestiketjun aiheeseen kuuluvat?

        Kumma ajatusmaailma, että komea mies elää jossain neljän seinän sisällä, eikä harrasta seksisuhteita, vaikka ulkonäön puolesta saisi seksiä päivittäin.

        No, tuo on sinun ajattelutapasi. Ei niitä omia ajattelutapoja kuitenkaan kannata tyrkyttää muille faktoina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumma ajatusmaailma, että komea mies elää jossain neljän seinän sisällä, eikä harrasta seksisuhteita, vaikka ulkonäön puolesta saisi seksiä päivittäin.

        No, tuo on sinun ajattelutapasi. Ei niitä omia ajattelutapoja kuitenkaan kannata tyrkyttää muille faktoina.

        Kenellä on tuollainen ajattelutapa? Miten osaatkin löytää viesteistä sellaista mitä niissä ei lue.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumma ajatusmaailma, että komea mies elää jossain neljän seinän sisällä, eikä harrasta seksisuhteita, vaikka ulkonäön puolesta saisi seksiä päivittäin.

        No, tuo on sinun ajattelutapasi. Ei niitä omia ajattelutapoja kuitenkaan kannata tyrkyttää muille faktoina.

        Ei tuo ole minun ajattelutapani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumma ajatusmaailma, että komea mies elää jossain neljän seinän sisällä, eikä harrasta seksisuhteita, vaikka ulkonäön puolesta saisi seksiä päivittäin.

        No, tuo on sinun ajattelutapasi. Ei niitä omia ajattelutapoja kuitenkaan kannata tyrkyttää muille faktoina.

        Puhut komeasta miehestä yksikössä niin kuin heitä olisi yksi ainoa tai niin kuin tarkoittaisit jotain ihan tiettyä komistusta jonka tiedät nimeltä.

        Mutta ilmeisesti yrität uskotella että komeat miehet ovat persoonallisuutensa, luonteensa, älynsä ja ajattelutapansa puolesta kaikki samanlaisia, jonkinlaisia klooneja. Ja sinulla on hallussasi tieto siitä millaisia he ovat.

        Komeus on komean miehen yksi ominaisuus, eikä suinkaan se tärkein. Jos yrität väittää että komeus on niin määräävä ominaisuus että sen perusteella ihmisestä voi sanoa jotain varmaa ja yleispätevää, olet pahasti hakoteillä.


    • Anonyymi

      Itse kävin kosmetologilla, parturissa ja lopuksi vielä ammattivalokuvaajalla.

      Tänään pitäisi lataa uusia kuvia tinderiin. Jos saan pimsat kosteiksi, niin tarjoan oluet sille joka neuvoi panostamaan ulkonäköön.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa vahvasti siltä että asia, josta aloittaja kertoo, on aloittajalle itselleen ongelma, ei tälle vastikään eronneelle naiselle josta hän puhuu. Vapaa ihminen saa tehdä omalla ruumillaan mitä itse tahtoo, eikä se kuulu kenellekään. Ei edes aloittajalle eli "hyvälle ystävälle", jonka ystävyys on vähintäänkin kyseenalaista. Kukaan ei ole ottanut kantaa siihen, että tuo nainen, josta aloittaj puhuu, erosi koska mies petti häntä. pettäjämiehen käytös on siis ihan ok, ei mitään maininnan arvoista. Sen sijaan paheksutaan sitä että nainen ero jälkeen ottaa ilon irti elämästä.

      Aloittaja ei ole mikään ystävä vaan halpamainen juoruämmä. Piti tulla nettiinkin juoruamaan ja kauhistelemaan.

      • Anonyymi

        Kuten sanottu: tottakai saa tehdä mitä haluaa, mutta voisi pitää omana tietonaan.

        Ilmeisesti sinun mielestä näiden tapausten edessä tulee ottaa hattu pois päästä ja kehua sen jälkeen maasta taivaaseen kuinka mahtava ja suurenmoinen nainen on kyseessä.

        En minä ainakaan koe naisten monia panoja minään saavutuksena.


    • Anonyymi

      Aloittajan ystävästä tulee mieleen nainen joka haluaa kostaa ex miehelleen jakamalla itseään ympäri kyliä.

      Pian nuo seksihurjastelut varmasti kantautuvat myös ex miehen korviin.

      Ehkä eniten harmittaa lasten puolesta.

      • Anonyymi

        Eiköhän tuo nainen harrasta seksiä ennen kaikkea itsensä takia, saadakseen sitä läheisyyttä ja nautintoa jota ilman jäi kun mies juoksi vieraissa. Tuskin hän sitä exän takia tekee.

        Eihän se kostona edes toimisi. Mikä ihmeen kosto se muka on, kun he kerran ovat eronneet? Ero tarkoittaa ettei mies enää välitä hänestä, eikä miestä siis haittaa eikä edes kiinnosta mitä exä tekee. Mieshän petti vaimoaan, joten on miehen mielenkiinto vaimoa kohtaan oli hiipunut jo liiton aikana. Miksi mies välittäisi?

        Minua ei voisi vähemmän kiinnostaa mitä exä eron jälkeen tekee, missä liikkuu, ketä tapaa ja kenen kanssa sekstailee.


    • Anonyymi

      Rukoile hänen puolestaan

      • Anonyymi

        Rukoile aloittajan puolesta, että tämä paranisi pahantahtoisuudesta ja juoruilunhalusta.


    • Hyvä kun nauttii elämästään. En minä ainakaan tuomitse, vaan ehkä olisin kateellinen ja kokeilisin panna itsekin hänen kanssaan.

      Toisaalta jos etsisin naista monogamiseen parisuhteeseen, en tuollaista haluaisi. Uskon, että tuollainen käytös on jollain tavalla luonteessa, enkä usko, että se luonne sopimalla parisuhteesta muuttuu.

      Ja olen samaa mieltä aloittajan kanssa, että jostain asioista ei kannata huudella, kuten esimerkiksi siitä, että on vakio kommentoija S24: ssä

      • Anonyymi

        Minulle jäi aloittajan tekstistä epäselväksi, onko tuo nainen todella huudellut asiasta ympäri kyliä. Siis onko hän kävellyt ympäriinsä ja kertonut kaikille harrastavansa irtosuhteita. Vai olisiko niin että nainen kertoi siitä vain muutamalle ihmiselle luottamuksellisesti, mm. tuolle aloittajalle jota luuli ystäväkseen. Mutta tämä aloittaja eli ”ystävä” (lainausmerkit aiheelliset!) lähti levittämään tietoa eteenpäin. Piti tulla nettiin asti. Varsinainen ystävä…🤮


    • "Voinko edes olettaa että hän vielä muuttuu takaisin itsekseen, vai onko tuo hedonistinen rietastelu tullut jäädäkseen."

      Vaihdevuosien alkuvaiheille ajoittuva voimaantuminen normaalisti hiipuu, viimeistään kun lopullinen kuivuus koittaa. Mitkään vaihdevuosien muutokset eivät siltä palaudu entiselleen/lainkaan.

    • Anonyymi

      Nainen saattaa antaa tuheroa jopa ex miehensä kavereille niin kyllä se silloin toimii kostona.

      • Anonyymi

        No eivät ne kaverit siinä tapauksessa mitään oikeita kavereita ole. Kuten aloittaja ei ole oikea ystävä.


    • Anonyymi

      ""Mieshän petti vaimoaan, joten on miehen mielenkiinto vaimoa kohtaan oli hiipunut jo liiton aikana. Miksi mies välittäisi?""

      Niin. Eikös naisten keskuudessa ajatella, että kaverien ex miehetkin ovat vapaata riistaa ja vaikkei olisikaan, niin se voittajafiilis mikä tulee kun komea mies viedään kaverin nenän edestä.

      • Anonyymi

        Voi sitä naisten voittajafiilis tunnetta kun ovat riistäneet komean miehen kaveriltaan joka kuitenkin on entinen kaveri. Samaan aikaan komean miehen saaneet naiset tiedostavat, että lukuisat kylän naiset haluavat osansa komeasta miehestä. Se epävarmuus parisuhteessa on jännää lähteekö komea mallimies jossain vaiheessa toisen naisen matkaan. Joka ikinen aamu on jännä, koska koskaan nainen ei tiedä herääkö komea mies vierestä, vai onko komea mies pakannut kimpsut ja kampsut ja lähtenyt viihdyttämään seuraavaa naista.

        Tavismiesten kanssa elämä on tylsää ja koska tavismiehet ovat uskollisempia, niin jännyys parisuhteesta puuttuu. Tavismiehet tekevät kaiken mitä naiset tahtovat. Siksi tavismiehet ei naisia kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sitä naisten voittajafiilis tunnetta kun ovat riistäneet komean miehen kaveriltaan joka kuitenkin on entinen kaveri. Samaan aikaan komean miehen saaneet naiset tiedostavat, että lukuisat kylän naiset haluavat osansa komeasta miehestä. Se epävarmuus parisuhteessa on jännää lähteekö komea mallimies jossain vaiheessa toisen naisen matkaan. Joka ikinen aamu on jännä, koska koskaan nainen ei tiedä herääkö komea mies vierestä, vai onko komea mies pakannut kimpsut ja kampsut ja lähtenyt viihdyttämään seuraavaa naista.

        Tavismiesten kanssa elämä on tylsää ja koska tavismiehet ovat uskollisempia, niin jännyys parisuhteesta puuttuu. Tavismiehet tekevät kaiken mitä naiset tahtovat. Siksi tavismiehet ei naisia kiinnosta.

        Tavismiehet pettävät ja kohtelevat kaltoin.


      • Anonyymi

        Tällä naisella on paljon seksisuhteita, joten eiköhän suurin osa ole ihan taviksia. Pieneltä paikkakunnalta ei löydy kuin 1-3 komeaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä naisella on paljon seksisuhteita, joten eiköhän suurin osa ole ihan taviksia. Pieneltä paikkakunnalta ei löydy kuin 1-3 komeaa.

        Tuo nainen ei ulkonäköä toljota kun pääasia on hässiä ex miehen kaverien kanssa ja rikkoa kaverisuhteet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo nainen ei ulkonäköä toljota kun pääasia on hässiä ex miehen kaverien kanssa ja rikkoa kaverisuhteet.

        Pääasiana tuskin on rikkoa kaverisuhteita. Aloittajahan se on lopettamassa ystävyyden.


    • Anonyymi

      Ero voi olla traumaattinen kova kolaus? Jos on antanut sille paljon itsestään ja jälkeenpäin tajunnut sen, että kaikki olikin valheisiin perustuvaa? Silloin on vaarana katkeroitua ja tunne edellä tehdä asioita, jotka sitten jälkiviisaana toteaa vihreiksi.

      Ehkä aloittaja on vain huolestunut ystävän nykytilasta ja halusi sen tänne tuoda kommentoitavaksi. Jokaisella on oma mielipide ja se joka tuntuu itsestä enemmän oikealta, riittää, vaikka ei olisi tottakaan? Toisen oikea voi olla toiselle väärä tulkinta?

      • Anonyymi

        Minulla tökkii pahasti tuo että hän häpeää liikkua ystävänsä seurassa. Vieraiden ihmisten juoruilu merkitsee enemmän kuin ystävyys. Aloittaja varmaan häpeäisi lapsiaankaan jos nämä tekisivät jotain mistä tulee jupinaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla tökkii pahasti tuo että hän häpeää liikkua ystävänsä seurassa. Vieraiden ihmisten juoruilu merkitsee enemmän kuin ystävyys. Aloittaja varmaan häpeäisi lapsiaankaan jos nämä tekisivät jotain mistä tulee jupinaa.

        Sori mutta en mitenkään pysty nostamaan hattua naiselle joka paneskelee ympäriinsä ja hakee sillä pisteitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sori mutta en mitenkään pysty nostamaan hattua naiselle joka paneskelee ympäriinsä ja hakee sillä pisteitä.

        Kuka on puhunut hatun nostamisesta? Ei kukaan. Ei hänelle tarvitse nostaa hattua. Riittää kun lopetetaan juoruilu ja hänet jätetään rauhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on puhunut hatun nostamisesta? Ei kukaan. Ei hänelle tarvitse nostaa hattua. Riittää kun lopetetaan juoruilu ja hänet jätetään rauhaan.

        Tunsitko piston sydämessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla tökkii pahasti tuo että hän häpeää liikkua ystävänsä seurassa. Vieraiden ihmisten juoruilu merkitsee enemmän kuin ystävyys. Aloittaja varmaan häpeäisi lapsiaankaan jos nämä tekisivät jotain mistä tulee jupinaa.

        Epävarma toisesta voi synnyttää häpeään viittaavia tuntemuksia? Luottamusta ei synny, jos erimielisyyttä ilmassa. Ehkä ei ole todellinen ystävä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunsitko piston sydämessä?

        Miksi minun pitäisi tuntea pisto sydämessäni? En minä ole alentunut juoruiluun enkä ilkeyteen.

        Ilmeisesti kuvittelet että minä itse hypin sängystä sänkyyn ja sen vuoksi hermostun kun sellaista elämäntapaa arvostellaan.

        Luulet väärin. En harrasta irtosuhteita. En tarvitse seksiä ollenkaan. Selibaatti sopii minulle. Juuri siksi etten itse välitä seksistä, en triggeröidy jonkun toisen ihmisen seksuaalisen ”holtittomuuden” vuoksi.

        Ne jotka ottavat hirveät pultit siitä että joku ventovieras nainen harrastaa vapaita suhteita, ovat sisimmässään vain kateellisia. He haluaisivat elää samalla tavoin kuin se nainen, mutta eivät joko uskalla tai voi.

        Sillä, joka itse elää selibaatissa ja nauttii elämästään, ei ole mitään syytä kauhistella toisen ihmisen erilaista valintaa.

        Valinnoistaan tässä on kyse. Jotkut valitsevat sen elämäntavan josta itse pitävät. Esimerkiksi minä, joka valitsen selibaatin. Tuo nainen valitsee vapaan seksin. Kumpikin tykkää elämästään. Sitten on niitä jotka elävät eri tavalla kuin haluaisivat, ja heillä menee herne nenään kun he kuulevat että jollain toisella on mahdollisuus, kykyä ja rohkeutta elää valitsemallaan tavalla.

        Tulee mieleen että aloittajalla on kyse tästä. Hän itse haluaisi harrastaa seksiä ja on alituisessa puutteessa, mutta joko ei löydä partneria tai ei uskalla toteuttaa seksuaalisuuttaan koska pelkää että maine menee.

        Täällä kysytään, pitäisiköeronneen seksisuhteita harrastavan naisen elämäntapaa ihastella ja ylistää. Ei tarvitse.

        Kenenkään valintoja ei tarvitse ihastella. Riittää kun pitää suunsa kiinni ja huolehtii omista asioistaan. Sikäli kuin niitä omia asioita on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Epävarma toisesta voi synnyttää häpeään viittaavia tuntemuksia? Luottamusta ei synny, jos erimielisyyttä ilmassa. Ehkä ei ole todellinen ystävä?

        Ei todellakaan ole ystävä.


    • Anonyymi

      No joo.. en tiedä onko tuo sinun mielikuvitusjuttusi, mutta olen kyllä huomannut, että kun ero tulee, alkaa ns sekoiluvaihe myös miehillä. Eihän se mukavaa ole seurata sivusta, mutta olen omalta osaltani ratkonut ongelman sillä, etten enää hirveästi ole näiden henkilöiden kanssa tekemisissä. Muistan yhdenkin kerran, kun eräs pyysi kapakkaan kaverikseen, no tietenkin lähdin hyvillä mielin, olin itsekin vapaa. No sinne kun päästiin, meni 10 min iskuun ja kaveri häipyi iskukohteen kanssa. Mietin vain, että eipä hän minua turisemaan kaivannutkaan vaan käytti hyväkseen vissiin esiliinana. No sen jälkeen en enää mennytkään sen kaverin kanssa kapakkaan.

    • Anonyymi

      Se on pysyvää kun ei hän enään kylänpyöränä keleen muutoin kelpaa kun yhdenillan panoksi

      • Anonyymi

        Sinä et kelpaa edes yhden illan panoksi.


      • Anonyymi

        Ei sinua de harmita että on olemassa joku tuollainen nainen joka antaa monelle miehelle. Sinua harmittaa se ettet itse ole yksi niistä miehistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sinua de harmita että on olemassa joku tuollainen nainen joka antaa monelle miehelle. Sinua harmittaa se ettet itse ole yksi niistä miehistä.

        Sinua nähtävästi harmittaa kun golo on muurautunut umpeen, etkä pysty viettämään samanlaista elämää kun ei ole jyystäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinua nähtävästi harmittaa kun golo on muurautunut umpeen, etkä pysty viettämään samanlaista elämää kun ei ole jyystäjiä.

        Olet suloisen viaton ja tietämätön naisen fysiikasta. Ihan sööttiä että täysi-ikäinen mies luulee että selibaatissa naisen vagina muurautuu umpeen. Niin liikuttavaa tietämättömyyttä että tunnen pelkkää sääliä kaltaisiasi hölmöä kohtaan

        . Tiedätkö että naisella on semmoinen kuin kuukautiset? Se tarkoittaa että kerran kuussa kohdusta irtoaa
        materiaali joka varautui ottamaan hedelmöittyneen munasolun vastaan ja huolehtimaan siitä? Jos nainen ei tule raskaaksi (selibaatissa elävä nainen ei tietenkään tule!) , se materiaali valuu veren mukana ulos juuri siitä aukosta jonka sinä väität muurautuneen umpeen. Selibaatissa olevalla naisella on kuukautiset takuuvarmasti kerran kuussa.

        Muuten. On tämä sinulle kerrottu jo vuosia sitten. Kyllä tämä kuukautisjuttu opetettiin koulussa, mutta ethän sinä kuunnellut. Et kuunnellut millään muullakaan oppitunnilla. Yhteiskunta järjesti sinulle ilmaisen koulupaikkaa, ilmaisen opetuksen, ilmaiset koulukirjat ja ilmaisen kouluruoan. Hukkaan se kaikki meni.

        Mutta oppia ikä kaikki. Nyt ei ole liian myöhäistä.

        Edelleen kehottaisin käymään kirjastossa ja lainaamaan jonkun naisen anatomiasta kertovan teoksen.

        Toki tajuan ettei sinulla ole eikä tule koskaan olemaankaan omia havaintoja naisen genitaaleista, kun mahdollisuutesi poikuuden menettämiseen ovat kohdallasi nolla. Mutta älä sure, koska nykyaikana tietoa saa muullakin tavalla, vieläpä ilmaiseksi.

        Siispä toistan sen minkä olen sanonut täällä ennenkin:

        kaltaisesi kokematon neitsytpoikanenkin voi saada paikkansapitävän tietoa naisen anatomiasta kun vähän näkee vaivaa. Jos kirjastovierailu on sinulle ylivoimainen rasitus - sinnehän pitäisi erikseen mennä, eli poistua ulko-ovesta, voi kauhistus! - voit googlettaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinua nähtävästi harmittaa kun golo on muurautunut umpeen, etkä pysty viettämään samanlaista elämää kun ei ole jyystäjiä.

        Neitstpoikanen siellä höpöttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neitstpoikanen siellä höpöttää.

        Ole huoletta. Kynekoloki avaa härpäkkeesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet suloisen viaton ja tietämätön naisen fysiikasta. Ihan sööttiä että täysi-ikäinen mies luulee että selibaatissa naisen vagina muurautuu umpeen. Niin liikuttavaa tietämättömyyttä että tunnen pelkkää sääliä kaltaisiasi hölmöä kohtaan

        . Tiedätkö että naisella on semmoinen kuin kuukautiset? Se tarkoittaa että kerran kuussa kohdusta irtoaa
        materiaali joka varautui ottamaan hedelmöittyneen munasolun vastaan ja huolehtimaan siitä? Jos nainen ei tule raskaaksi (selibaatissa elävä nainen ei tietenkään tule!) , se materiaali valuu veren mukana ulos juuri siitä aukosta jonka sinä väität muurautuneen umpeen. Selibaatissa olevalla naisella on kuukautiset takuuvarmasti kerran kuussa.

        Muuten. On tämä sinulle kerrottu jo vuosia sitten. Kyllä tämä kuukautisjuttu opetettiin koulussa, mutta ethän sinä kuunnellut. Et kuunnellut millään muullakaan oppitunnilla. Yhteiskunta järjesti sinulle ilmaisen koulupaikkaa, ilmaisen opetuksen, ilmaiset koulukirjat ja ilmaisen kouluruoan. Hukkaan se kaikki meni.

        Mutta oppia ikä kaikki. Nyt ei ole liian myöhäistä.

        Edelleen kehottaisin käymään kirjastossa ja lainaamaan jonkun naisen anatomiasta kertovan teoksen.

        Toki tajuan ettei sinulla ole eikä tule koskaan olemaankaan omia havaintoja naisen genitaaleista, kun mahdollisuutesi poikuuden menettämiseen ovat kohdallasi nolla. Mutta älä sure, koska nykyaikana tietoa saa muullakin tavalla, vieläpä ilmaiseksi.

        Siispä toistan sen minkä olen sanonut täällä ennenkin:

        kaltaisesi kokematon neitsytpoikanenkin voi saada paikkansapitävän tietoa naisen anatomiasta kun vähän näkee vaivaa. Jos kirjastovierailu on sinulle ylivoimainen rasitus - sinnehän pitäisi erikseen mennä, eli poistua ulko-ovesta, voi kauhistus! - voit googlettaa.

        Käynti kynekolokilla voi helpottaa oloasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käynti kynekolokilla voi helpottaa oloasi.

        Olet hetki hetkeltä liikuttavampi. Nyt yrität olla vitsikäs kirjoittamalla tahallasi sanan väärin, jopa kahteen eri kertaan. Ehkä ajattelet että vitsi paranee kun sen toistaa. Suloista. No joo, voin sinun mieliksesi vähän naurahtaa, vaikka tuo sun vitsi onkin aika tylsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet hetki hetkeltä liikuttavampi. Nyt yrität olla vitsikäs kirjoittamalla tahallasi sanan väärin, jopa kahteen eri kertaan. Ehkä ajattelet että vitsi paranee kun sen toistaa. Suloista. No joo, voin sinun mieliksesi vähän naurahtaa, vaikka tuo sun vitsi onkin aika tylsä.

        Miten ihminen voikaan näin pahoin? Niin katkeraa tekstiä tulee siltä suunnalta jatkuvasti tälle palstalle. Hae hyvä ihminen apua. Sinulla ei ole kaikki hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ihminen voikaan näin pahoin? Niin katkeraa tekstiä tulee siltä suunnalta jatkuvasti tälle palstalle. Hae hyvä ihminen apua. Sinulla ei ole kaikki hyvin.

        Just. Toisen kirjoittajan alapäästä puhuminen sen sijaan on osoitus sivistyksestä ja terveydestä. 😂😂😂😂Kun argumentit loppuvat, vaihdetaan seksuaalisanaston puolelle. Kun ei muuta osaa, alkaa analysoida toisen kirjoittajan haaroväliä. Niin toimii kiltti kunnollinen tavismies joka jää ilman naista VAIN siksi ettei ole universumin komein. VAIN siksi. Luonteella ei ole asian kanssa mitään tekemistä! 😂😂😂😡😡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just. Toisen kirjoittajan alapäästä puhuminen sen sijaan on osoitus sivistyksestä ja terveydestä. 😂😂😂😂Kun argumentit loppuvat, vaihdetaan seksuaalisanaston puolelle. Kun ei muuta osaa, alkaa analysoida toisen kirjoittajan haaroväliä. Niin toimii kiltti kunnollinen tavismies joka jää ilman naista VAIN siksi ettei ole universumin komein. VAIN siksi. Luonteella ei ole asian kanssa mitään tekemistä! 😂😂😂😡😡

        Hae oikeasti apua.


    • Anonyymi

      No oli taas niin tylsän kuuloinen trollialotus, että ei tottakaan. Eihän kukaan ystävästään puhuis noin.

    • Anonyymi

      Länsimaiset naiset ovat 3. aallon feminismin saastuttamia, joten perinteisiä arvoja kunnioittava vaimo on parempi hakea ulkomailta. Länsimainen nainen vaatii, että mies on 6 jalkaa, tienaa 6 numeroisen summan ja omaa 6 tuumaisen kalun, eikä nainen tee kotitöitä tai laita ruokaa.

      • Anonyymi

        Ja sinä luulet että ne vaimot ovat ulkomailta noin vain haettavissa? Luuletko olevasi joku heidän silmissään joku lottovoitto? Turhaan luulet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinä luulet että ne vaimot ovat ulkomailta noin vain haettavissa? Luuletko olevasi joku heidän silmissään joku lottovoitto? Turhaan luulet.

        Huonolla itsetunnolla varustetut ylijäämäniehet ympäri maailman puhuvat tuota samaa: heidän omassa massaan on vain ylimielisiä, itsekkäitä tai muuten viallisia naisia, mutta hepä kostavat ja hakevat naisen ulkomailta! Sieltä löytyy parempia naisia , ja kyllä teitä tämän maan naisia sitten harmittaa! Turkissa miehet puhuivat tuota samaa: turkkilaiset naiset ovat kauheita, mutta ähäkutti, minä etsin vaimon ulkomailta.

        Ylijäämämiehet kaikkialla maailmassa uskova että syy naisettomuuteen on naisissa ja nimenomaan niissä oman maan naisissa. Ylijäämämiehet kaikkialla maailmassa uskovat että naiset ovat muissa maissa parempia. Ylijäämämiehet luulevat että jos he hakevat naisen ulkomailta niin oman maan naiset tulevat mustasukkaisiksi. Ylijäämämiehet luulevat myös että ulkomailla he olisivat naisten suosiossa ja voisivat noin vain napata isosta kauniiden rakastuneiden naisten joukosta itselleen sen mieluisimman.


      • Anonyymi

        Sinä et saa vaimoa mistään maailman maasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huonolla itsetunnolla varustetut ylijäämäniehet ympäri maailman puhuvat tuota samaa: heidän omassa massaan on vain ylimielisiä, itsekkäitä tai muuten viallisia naisia, mutta hepä kostavat ja hakevat naisen ulkomailta! Sieltä löytyy parempia naisia , ja kyllä teitä tämän maan naisia sitten harmittaa! Turkissa miehet puhuivat tuota samaa: turkkilaiset naiset ovat kauheita, mutta ähäkutti, minä etsin vaimon ulkomailta.

        Ylijäämämiehet kaikkialla maailmassa uskova että syy naisettomuuteen on naisissa ja nimenomaan niissä oman maan naisissa. Ylijäämämiehet kaikkialla maailmassa uskovat että naiset ovat muissa maissa parempia. Ylijäämämiehet luulevat että jos he hakevat naisen ulkomailta niin oman maan naiset tulevat mustasukkaisiksi. Ylijäämämiehet luulevat myös että ulkomailla he olisivat naisten suosiossa ja voisivat noin vain napata isosta kauniiden rakastuneiden naisten joukosta itselleen sen mieluisimman.

        Ylijäämämiehet kaikkialla maailmassa selittävät että

        1. Juuri tämän minun kotimaani naiset ovat kelvottomia, ulkomailta löytyy parempia.
        2. Nykyajan naiset ovat kamalia, entisajan naiset olivat parempia.


    • Anonyymi

      ""Ja sinä luulet että ne vaimot ovat ulkomailta noin vain haettavissa?""

      Tiedän, että lukuisat suomalaismiehet hakevat vaimon aasiasta. Niin nuoret kuin vanhat miehet. koska suomalaisnaiset ei heistä kiinnostu. Suomalaisnaiset on valmiita pariutumaan vain pienen miesjoukon eli siis komeimmiston/rikkaimmiston kanssa ja sen takia ei synny parisuhteita, kuten ennen, eikä silloin synny myöskään lapsia, kuten ennen. Syntyvyys pohjamudissa.


      "" Luuletko olevasi joku heidän silmissään joku lottovoitto? Turhaan luulet.""

      Hienoa, että puhut jo minun suullani. Missä sanoin hakevani vaimon aasiasta tai edes kiinnostuvani aasialaisista naisista? En missään. Jos nyt kiinnostaa, niin en viehäty aasialaisista. En siis koskaan voisi seurustella aasialaisen kanssa. Nyt olen jännä äärellä ja odotan mikä on seuraava reaktiosi. Leimaatko kenties räsistiksi, kuten viherpiiperöillä on yleensä tapana?

    • Anonyymi

      Miesviha paistaa kirjoituksista. Voi sitä harmitusta kun suomalaismiehillä on aasialaisen naisen kautta mahdollisuus vaimoon ja perheeseen, eikä suomimiehet kuolekaan lapsettomina. Se tuntuu näiden miesvihaajien sydämessä. Tuntevat oikein viiltävän piston sydämessään kun heidän toiveensa ei toteudu:D

      • Anonyymi

        Jos saat jotain mielihyvää harhaluulostasi että suomalaisia naisia harmittaa kun otat aasialaisen vaimon, niin suotakoon sinulle sinun illuusiosi.


    • Anonyymi

      "Naisella ei edelleenkään pitäisi olla mitään oikeutta nauttia seksistä, se on miehen etuoikeus. Ja nainen, joka alentuu miehen nautinnon välineeksi on lutka. Nykyaikana tämä on vain päässyt jotenkin karkaamaan käsistä, että naiset saavat jakaa pilluaan mielin määrin ja se pitäisi muka hyväksyä. Islamilaisissa maissa naista kohdellaan vielä niin kuin pitääkin kohdella. Siellä nainen on yhden miehen nainen, niin kuin kuuluisi olla täälläkin ja kunnolliset naiset myös haluavat olla tätä. Pillun antaminen halventaa naista aina! Riippumatta siitä kenelle antaa. Paneminen on yksinomaan miesten juttu ja naiset ovat siinä vain välineitä."

      • Anonyymi

        Ai ettei nainen saa nauttia seksistä? Ei siitä sinun kanssasi kukaan nainen nautikaan. Ole ihan rauhassa.


    • Anonyymi

      Sinkut puolelle joku nainen oli avannut oikein ketjun sitä varten ja siinä ihmetteli minkä takia suomimiehet hakevat vaimonsa aasiasta.

      Ehkä miehiä ei kiinnosta oikuttelevat v*ttupäät?

    • Anonyymi

      Oma kokemus on, että suominaiset on todella ylimielisiä.

    • Anonyymi

      ""Jos saat jotain mielihyvää harhaluulostasi että suomalaisia naisia harmittaa kun otat aasialaisen vaimon, niin suotakoon sinulle sinun illuusiosi.""

      Yritä nyt jo ymmärtää, että minä en ole ottamassa aasialaista vaimoa kun eivät viehätä minua.

      Mutta jos sinulla olisi päätösvalta miesten asioihin, niin sinä päättäisit, että nämä miehet eivät saa koskaan edes sitä aasialaista naista ja lapsia, mutta kun sinulla ei sellaista päätösvaltaa ole. Tietysti voit vaatia täyskieltoa ulkmaalaisille tähän maahan. Kyllä teidän oikean luonteen näkee palstalla jo siitä kun käytätte nimitystä ätmit. Jäänyt vaan itselle hieman epäselväksi, että mitä pahaa nuo miehet on teille tehneet? Onko isänne kenties lähtiessään kussut äitinne muroihin, vai mistä tuo miesviha kumpuaa?

      Taitaa suominaiset pelkää vallan menetystä kun miehet hakevat vaimonsa ulkomailta ja vielä seksirobotitkin tekee tuloaan.

      • Anonyymi

        Kuulepas, ylijäämämiehet saavat kaikin mokomin matkustaa minne vain vaimon hakuun. Mutta se on turhaa vaivannäköä, koska jos he eivät kelpaa suomalaisille naisille niin eivät he kelpaa ulkomaalaisillekaan. Mistä kumpuaa tuo maailmanlaajuinen ylijäömämiesten käsitys, että heti kun he matkustavat oman maansa rajojen ulkopuolelle, vastassa on naislaulajat kapsahtamassa heidän kaulaansa?

        Voihan joku ressukka löytää vaimon Thaimaasta. Mutta se avioliitto ei rakkauteen perustu, Se nainen haluaa päästä paremmille päiville perustu varaamaan ympäristöön. Saatuaan Suomen kansalaisuuden hän ottaa eron. Ja se on aivan ymmärrettävää toimintaa maassa jossa naisten asema on surkea. Tuollaisen naisia sortavan asemamaan ätmit haluaisivat Suomeenkin. Olihan meilläkin vuosisatojen ajan niin ettei nainen selvinnyt sinkkuna, oli pakko päästä naimisiin saadakseen siedettävän elämän. Eivät nekään avioliitot rakkauteen perustuneet.

        Epäilen kyllä ettei ylijäämämiehistä ole siihen että matkustavat ulkomaille, kun kotipihalla klyninenkin on ylivoimaista. Ja kun sossu ei anna rajaa lentolippuun. Onhan se verinen vääryys että ätmi saa rahaa vain asumiseen, vaatteisiin ja ruokaan tarvitsematta itse tehdä mitään. Kyllä hänelle pitäisi järjestää perhekin.

        Etteköhän te persut ole niitä jotka haluavat kieltää ulkomaalaisten tulon Suomeen? Minusta on oikein hyvä ajatus että ätmi tuo vaimon Suomeen. Sille vaimolle pitää heti kertoa että avioeron saa puolessa vuodessa pelkällä ilmoituksella ja että Suomessa sinkut pärjäävät mainiosti.


      • Anonyymi

        Joo, kyllähän me siivot työssäkäyvät tavisnaiset ollaan niiiin mustasukkaisia seksiroboteille! Ajatella jos haisevat kännikakamiehet saavat niiden avulla likaiset tarpeensa tyydytetyksi ja lopettavat vonkaamiseen niiden takia! Hirveä menetys kun peseytymätön ylipainoinen lykkäri ei tule enää kertomaan rasvaisia juttujaan! Busdissakin saa istua rauhassa itsekseen, on se kärsimystä! Ja alkoholisoituneet rikolliset lähtevät Tinderistä! Tulee suru puseroon, aivan varmasti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulepas, ylijäämämiehet saavat kaikin mokomin matkustaa minne vain vaimon hakuun. Mutta se on turhaa vaivannäköä, koska jos he eivät kelpaa suomalaisille naisille niin eivät he kelpaa ulkomaalaisillekaan. Mistä kumpuaa tuo maailmanlaajuinen ylijäömämiesten käsitys, että heti kun he matkustavat oman maansa rajojen ulkopuolelle, vastassa on naislaulajat kapsahtamassa heidän kaulaansa?

        Voihan joku ressukka löytää vaimon Thaimaasta. Mutta se avioliitto ei rakkauteen perustu, Se nainen haluaa päästä paremmille päiville perustu varaamaan ympäristöön. Saatuaan Suomen kansalaisuuden hän ottaa eron. Ja se on aivan ymmärrettävää toimintaa maassa jossa naisten asema on surkea. Tuollaisen naisia sortavan asemamaan ätmit haluaisivat Suomeenkin. Olihan meilläkin vuosisatojen ajan niin ettei nainen selvinnyt sinkkuna, oli pakko päästä naimisiin saadakseen siedettävän elämän. Eivät nekään avioliitot rakkauteen perustuneet.

        Epäilen kyllä ettei ylijäämämiehistä ole siihen että matkustavat ulkomaille, kun kotipihalla klyninenkin on ylivoimaista. Ja kun sossu ei anna rajaa lentolippuun. Onhan se verinen vääryys että ätmi saa rahaa vain asumiseen, vaatteisiin ja ruokaan tarvitsematta itse tehdä mitään. Kyllä hänelle pitäisi järjestää perhekin.

        Etteköhän te persut ole niitä jotka haluavat kieltää ulkomaalaisten tulon Suomeen? Minusta on oikein hyvä ajatus että ätmi tuo vaimon Suomeen. Sille vaimolle pitää heti kertoa että avioeron saa puolessa vuodessa pelkällä ilmoituksella ja että Suomessa sinkut pärjäävät mainiosti.

        Suoraan sanottuna aika sikamaista nälviä täällä miehille, jotka löytävät elämänkumppanin. Joku toinen olisi iloinen heidän puolestaan, mutta sinun katkeruutesi paistaa kirjoituksista. Ei luulisi olevan sinulta pois jos mies saa aasialaisesta vaimon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suoraan sanottuna aika sikamaista nälviä täällä miehille, jotka löytävät elämänkumppanin. Joku toinen olisi iloinen heidän puolestaan, mutta sinun katkeruutesi paistaa kirjoituksista. Ei luulisi olevan sinulta pois jos mies saa aasialaisesta vaimon.

        Olen pahoillani sen aasialaisen naisen puolesta. Ei ole oikein ettei hänellä ole muuta keinoa saada parempaa elämää kuin avioitua vastenmielisen miehen kanssa, muuttaa toiselle puolelle maapalloa ja odottaa että saa Suomen kansalaisuuden. Vasta sitten hän voi ottaa avioeron ja ruveta elämään niin kuin itse haluaa, ja ehkä tulla onnelliseksikin.

        Mistä olet saanut päähäsi että aasialaisilla naisilla on surkea miesmaku? Eivät ne aasialaiset naiset mitään ääliöitä ole. On heilläkin silmät päässä. Mutta jos avioliitto ällöttävän miehen kanssa on ainoa keino parantaa elämäänsä, niin ei se minun syytäni ole.

        Suomimiehellä ei ole minkäänlaista omanarvontuntoa kun menee naimisiin naisen kanssa joka halveksii häntä. On niin hirveä pimpin tarve ettei mitään rajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen pahoillani sen aasialaisen naisen puolesta. Ei ole oikein ettei hänellä ole muuta keinoa saada parempaa elämää kuin avioitua vastenmielisen miehen kanssa, muuttaa toiselle puolelle maapalloa ja odottaa että saa Suomen kansalaisuuden. Vasta sitten hän voi ottaa avioeron ja ruveta elämään niin kuin itse haluaa, ja ehkä tulla onnelliseksikin.

        Mistä olet saanut päähäsi että aasialaisilla naisilla on surkea miesmaku? Eivät ne aasialaiset naiset mitään ääliöitä ole. On heilläkin silmät päässä. Mutta jos avioliitto ällöttävän miehen kanssa on ainoa keino parantaa elämäänsä, niin ei se minun syytäni ole.

        Suomimiehellä ei ole minkäänlaista omanarvontuntoa kun menee naimisiin naisen kanssa joka halveksii häntä. On niin hirveä pimpin tarve ettei mitään rajaa.

        Jos sinä halveksit miehiä ulkoisen olemuksen takia, niin ei kannata kuvitella, että ne aasialaiset naiset on samanlaisia kuin sinä. Katsos kun ne näkevät sisimpään mihin sinunkaltaiset eivät näe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinä halveksit miehiä ulkoisen olemuksen takia, niin ei kannata kuvitella, että ne aasialaiset naiset on samanlaisia kuin sinä. Katsos kun ne näkevät sisimpään mihin sinunkaltaiset eivät näe.

        En ole puhunut miesten ulkonäöstä yhtään mitään. Halveksin miehiä öykkärimäisen käytöksen, typeryyden ja itsekkyyden takia. Halveksin miehiä jotka ovat yhteiskunnan loisia eivätkä elätä itseään. Halveksin syrjäytyneitä viinamiehiä ja laiskoja luusereita. Onneksi sellaiset miehet ovat vähemmistönä.


    • Anonyymi

      Entisaikaan naiset oli parempia, eikö vain? Sinähän sen tiedät kun synnyit 2000-luvulla. Pikkujätkät tietää ihan kaiken.

    • Anonyymi

      Naisia harmittaa se kun tavismiehet löytävät muuta, eikä tavismiehet enää nöyristele ja palvo naisia. Se tietää naisille vallan menetystä mikä taas tarkoittaa sitä, että miesten joukko pienenee, eikä mallimiehiä riitä joka tytölle.

      Aasialaisnainen on uhka suomalaisnaiselle.

      • Anonyymi

        Eivät ätmit ole taviksia. Tavismies on ok. Ätmi on kymmenen pykälää taviksen alapuolella.


    • Anonyymi

      Suomikurppaa harmittaa. Harmittaa vietävän paljon kun tavismiehet elävät mukavaa ja onnellista elämää aasialaisnaisen kanssa tai sitten tarpeet tyydyttää seksirobotti Gina, eikä raskaan työpäivän jälkeen tarvitse kuunnella mäkätystä ja kotkokusta. Sekös harmittaa vietävän paljon.

      • Anonyymi

        Gina sopii ätmille paremmin kuin oikea elävä nainen. Ätmi muistuttaa itsekin robottia. Ei hengenlentoa, ei sisäistä elämää, ei sielua, ei ajatuksia. Gina ja ätmi sopivat toisilleen täydellisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gina sopii ätmille paremmin kuin oikea elävä nainen. Ätmi muistuttaa itsekin robottia. Ei hengenlentoa, ei sisäistä elämää, ei sielua, ei ajatuksia. Gina ja ätmi sopivat toisilleen täydellisesti.

        Nii. Voi, voi kun harmittaa. Harmittaa niin vietävän paljon kun miehet löytävät onnen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gina sopii ätmille paremmin kuin oikea elävä nainen. Ätmi muistuttaa itsekin robottia. Ei hengenlentoa, ei sisäistä elämää, ei sielua, ei ajatuksia. Gina ja ätmi sopivat toisilleen täydellisesti.

        Ymmärrän, että ketuttaa, mutta koita kestää toisten onni edes jotenkin. Voimia.


    • Anonyymi

      Seksirobotti Gina on parempi kuin pihtaava ja kotkottava kana-aivo.

      • Anonyymi

        Totta kai Gina sopii sinulle paremmin kuin yksikään elävä oikea nainen. Se on selvä!

        Naisella on omia ajatuksia, omia tarpeita ja oma tahto, ja sitä sinä et kestä. On hirveää kun naisella on toimivat aivot! Aina kun nainen, siis oikea elävä nainen, ilmaisee eriävän mielipiteen tai ei tanssi sinun pillisi mukaan, tai ei halua seksiä juuri sillä sekunnilla kun sinua haluttaa, hän on sinun mielestäsi pihtaava ja kotkottava kana-aivo.

        Gina on ihannenaisesi koska hän ei väitä koskaan vastaan vaan on täysin sinun vallassasi. Se ettei Gina elä eikä hengitä ei sinua haittaa. Sinusta se on vain hyvä. Mitä sinä sellaisella naisella tekisit jolla on ajatuksia, sisäistä elämää ja oma persoona? Eihän sinulla itselläsikin ole ajatuksia, sisäistä elämää eikä persoonallisuutta. Ginalla ei ole tunteita, mutta sinua ei haittaa. Normaali mies haluaisi elävän naisen, ei tunteetonta naista koska normaali mies haluaa rakkautta. Sinä et rakkaudesta välitä, sinua ei kiinnosta edes naisen seksuaalinen halu. Sinä haluat naiselta vain pimperoa ja sitähän Gina tarjoaa.

        Tykkäät kuolleista naisista. Sellaisista joilla ei ole ajatuksia, tunteita eikä tarpeita. Entisaikaan olisit ollut nekrofiili ja maannut ruumiiden kanssa. Nykyään sinun kaltaisesi miehen ei tarvitse hässiä raatoja, kun teikäläisiä varten on kehitetty hengettömät nuket. Niiden hässiminen ei loukkaa ketään. Olet niin lähellä robottia kuin homo sapiensin on mahdollista. Toivon sinulle onnellista elämää muovinukkesi kanssa. Pikkutytöt leikkivät nukeilla, samoin ätmit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai Gina sopii sinulle paremmin kuin yksikään elävä oikea nainen. Se on selvä!

        Naisella on omia ajatuksia, omia tarpeita ja oma tahto, ja sitä sinä et kestä. On hirveää kun naisella on toimivat aivot! Aina kun nainen, siis oikea elävä nainen, ilmaisee eriävän mielipiteen tai ei tanssi sinun pillisi mukaan, tai ei halua seksiä juuri sillä sekunnilla kun sinua haluttaa, hän on sinun mielestäsi pihtaava ja kotkottava kana-aivo.

        Gina on ihannenaisesi koska hän ei väitä koskaan vastaan vaan on täysin sinun vallassasi. Se ettei Gina elä eikä hengitä ei sinua haittaa. Sinusta se on vain hyvä. Mitä sinä sellaisella naisella tekisit jolla on ajatuksia, sisäistä elämää ja oma persoona? Eihän sinulla itselläsikin ole ajatuksia, sisäistä elämää eikä persoonallisuutta. Ginalla ei ole tunteita, mutta sinua ei haittaa. Normaali mies haluaisi elävän naisen, ei tunteetonta naista koska normaali mies haluaa rakkautta. Sinä et rakkaudesta välitä, sinua ei kiinnosta edes naisen seksuaalinen halu. Sinä haluat naiselta vain pimperoa ja sitähän Gina tarjoaa.

        Tykkäät kuolleista naisista. Sellaisista joilla ei ole ajatuksia, tunteita eikä tarpeita. Entisaikaan olisit ollut nekrofiili ja maannut ruumiiden kanssa. Nykyään sinun kaltaisesi miehen ei tarvitse hässiä raatoja, kun teikäläisiä varten on kehitetty hengettömät nuket. Niiden hässiminen ei loukkaa ketään. Olet niin lähellä robottia kuin homo sapiensin on mahdollista. Toivon sinulle onnellista elämää muovinukkesi kanssa. Pikkutytöt leikkivät nukeilla, samoin ätmit.

        Hei sinä. Voit huonosti ja olet ammattiavun tarpeessa. Voimia. Paljon voimia.


    • Anonyymi

      Millä tavoin muovinuken kanssa hässiminen eroaa ruumiinhäpäisystä? Vain siinä ettei nuken naimisistaan joudu vankilaan. Samasta asiasta siinä silti on kyse: mies haluaa sänkyynsä naisen joka ei elä. Sairasta.

      • Anonyymi

        Voit pahoin. Voimia.


      • Anonyymi

        No jaa. Naiset sanovat usein etteivät tarvitse miestä seksiin koska tekevät paljon paremmin sen itse itselleen. Se on ihan ok.

        Eiköhän tuossa seksinuken käyttämisessä ole miehen kohdalla kyse samasta asiasta: mies ei tarvitse naista seksiin koska osaa hoitaa sen yksinkin. Ja vielä niin ettei siitä koidu kenellekään haittaa eikä vahinkoa. Seksinukke ei aiheuta kenellekään harmia, kuten ei naisen harjoittama itsetyydytyskään. Miehet ja naiset saavat tehdä sen yksin ja itse, joko apuvälineiden kanssa tai ilman. Oma asia. (Toisaalta turha sillä kehuskella siinä toivossa että vastakkaista sukupuolta harmittaa. Tämä koskee kumpaakin sukupuolta. Tuskin harmittaa.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jaa. Naiset sanovat usein etteivät tarvitse miestä seksiin koska tekevät paljon paremmin sen itse itselleen. Se on ihan ok.

        Eiköhän tuossa seksinuken käyttämisessä ole miehen kohdalla kyse samasta asiasta: mies ei tarvitse naista seksiin koska osaa hoitaa sen yksinkin. Ja vielä niin ettei siitä koidu kenellekään haittaa eikä vahinkoa. Seksinukke ei aiheuta kenellekään harmia, kuten ei naisen harjoittama itsetyydytyskään. Miehet ja naiset saavat tehdä sen yksin ja itse, joko apuvälineiden kanssa tai ilman. Oma asia. (Toisaalta turha sillä kehuskella siinä toivossa että vastakkaista sukupuolta harmittaa. Tämä koskee kumpaakin sukupuolta. Tuskin harmittaa.)

        On se niin väärin, niin väärin jos mies sattuu löytämään onnen aasialaisen naisen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se niin väärin, niin väärin jos mies sattuu löytämään onnen aasialaisen naisen kanssa.

        Huomiotani kiinnitti että puhut vain miehen onnesta. Eikö sen onnen pitäisi olla molemminpuolista? Eli että on hieno juttu jos suomalainen mies ja aasialainen nainen tulevat yhdessä onnellisiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomiotani kiinnitti että puhut vain miehen onnesta. Eikö sen onnen pitäisi olla molemminpuolista? Eli että on hieno juttu jos suomalainen mies ja aasialainen nainen tulevat yhdessä onnellisiksi.

        Palstaprinssien mielestä parisuhteen päämääränä on miehen hyvinvointi, ei yhteinen onni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstaprinssien mielestä parisuhteen päämääränä on miehen hyvinvointi, ei yhteinen onni.

        Harmittaahan se varmasti vietävän paljon kun jossain päin maailmaa on naisia, jotka voivat rakastaa suomalaista miestä, sinä et siihen kykene.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmittaahan se varmasti vietävän paljon kun jossain päin maailmaa on naisia, jotka voivat rakastaa suomalaista miestä, sinä et siihen kykene.

        Totta kai kykenen. Suomalaista miestä on helppo rakastaa. Siis normaalia kunnollista miestä. Ei syrjäytynyttä luonnevikaista loiseläjää. Sellaista miestä ei rakasta yksikään nainen missään maailman maassa. Eivät ätmit mitään rakkautta edes halua. He haluavat vain äidin korvikkeen eli jonkun parsimaan sukkia ja keittämään puuroa, sekä pimperon jota panna. Rakkaudesta nuo kakaran tasolle jääneet alkkikset eivät tajua mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmittaahan se varmasti vietävän paljon kun jossain päin maailmaa on naisia, jotka voivat rakastaa suomalaista miestä, sinä et siihen kykene.

        Maailmassa on paljon naisia jotka rakastavat suomalaista MIESTÄ. Mutta ätmi ei ole mies. Hänestä ei tule miestä ikinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailmassa on paljon naisia jotka rakastavat suomalaista MIESTÄ. Mutta ätmi ei ole mies. Hänestä ei tule miestä ikinä.

        Ätmi tuolla, ätmi siellä ja ätmejä kaikkialla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai kykenen. Suomalaista miestä on helppo rakastaa. Siis normaalia kunnollista miestä. Ei syrjäytynyttä luonnevikaista loiseläjää. Sellaista miestä ei rakasta yksikään nainen missään maailman maassa. Eivät ätmit mitään rakkautta edes halua. He haluavat vain äidin korvikkeen eli jonkun parsimaan sukkia ja keittämään puuroa, sekä pimperon jota panna. Rakkaudesta nuo kakaran tasolle jääneet alkkikset eivät tajua mitään.

        Sinua harmittaa vietävän paljon kun et pysty tuolla hyökkäävällä hyeena asenteellasi hiljentämään muiden mielipiteitä. Siihenhän sinä juuri pyrit eli nimittelyllä ja solvaamisella pyrit, että ihmiset lopettaisivat mielipiteiden kertomisen.

        Harmittaa vietävän paljon, vietävän paljon. Voimia. Koita kestää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinua harmittaa vietävän paljon kun et pysty tuolla hyökkäävällä hyeena asenteellasi hiljentämään muiden mielipiteitä. Siihenhän sinä juuri pyrit eli nimittelyllä ja solvaamisella pyrit, että ihmiset lopettaisivat mielipiteiden kertomisen.

        Harmittaa vietävän paljon, vietävän paljon. Voimia. Koita kestää!

        Mitä ihmeen mielipiteitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmeen mielipiteitä?

        Voimia.


    • Anonyymi

      Aloittaja on mies. Sanavalinnat sen paljastavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe