Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

2023 Saksassa vetyautojen myynti romahti lähes 70 prosenttia.

Anonyymi-ap

Myyntitilastot sen kertovat ettei ihmiset halua ostaa vetyautoa. Saksassa pystyy ajamaan vetyautoilla ympäri maata, sillä vetytankkausasemia on kohtuu hyvin, joten siellä on periaatteessa vetyverkosto "valmis". Silti ei edes Saksassakaan mene vetyautot kaupaksi. Vain netissä jaksetaan VALEHDELLA vetyautojen suosiosta. Ei ihmekkään että vetyautojen tukeminen verorahoilla aiheuttaa keskustelua ja niiden vähentämistä harkitaan kun on vahvaa näyttöä että verorahat ovat vain pienelle osalle ihmisiä hyödyksi.

Samaan aikaan sähköautot myyvät Saksassa hyvin, joten on aivan selvää kumpi käyttövoima on myös Saksassa voittanut kilpailussa.

"Vain 263 polttokennosähköautoa (FCEV) rekisteröitiin Saksassa, joka on Euroopan suurin vetyautojen markkina-alue, vuoden 2023 aikana, mikä on lähes 70 % vähemmän kuin vuonna 2022 rekisteröidyt 835 liittovaltion autoliikenneviranomaisen (KBA) lukujen mukaan.

Kansallisen vety- ja polttokennoteknologian järjestön (NOW) mukaan tämä nostaa tällä hetkellä Saksan teillä matkustavien FCEV-ajoneuvojen määrän 2 364:ään verrattuna yli 1,4 miljoonaan akkukäyttöiseen sähköautoon (BEV).

Pelkästään vuonna 2023 KBA laski 524 219 BEV:tä, mikä on tasaisessa kasvussa edellisen vuoden 470 559:stä.

Saksan veronmaksajien yhdistys Bund der Steuerzahler (BdSt) vaati syyskuussa FCEV- ja vetytankkausasemien tukien lopettamista arvioiden, että vähintään 450 miljoonaa euroa (493 miljoonaa dollaria) – EU-rahoitusta lukuun ottamatta – on käytetty vuodesta 2007 lähtien .

Tämä tarkoittaa yli 190 000 euron tukia polttokennoautoa kohden. Vain kourallisen vetykäyttöisiä kuorma-autoja uskotaan kulkevan Saksan teillä, mutta KBA ei ole julkaissut lukuja tästä.

Vetykäyttöiset henkilöautot eivät ole nousseet ympäri maailmaa sen jälkeen, kun Toyota Mirai esiteltiin vuoden 2014 lopulla, ja brittiläinen analyytikko IDTechEx katsoi äskettäin tämän syyksi "vetyn täyttöinfrastruktuurin puutteeseen, vedyn kustannuksiin ja alustaviin kustannuksiin". ajoneuvot”.

Saksa tuo tällä hetkellä kaikki polttokennoautonsa maahan, ja maassa myydään vain kahta mallia - Mirai ja Hyundai's Nexo."

https://www-hydrogeninsight-com.translate.goog/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp&_x_tr_hist=true

3

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Unohtakaa polttokennot.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­N­­­y­­m­­f­o­­­m­­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18217419

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Hindenburg räjähti koska vety karkaa ja räjähtää. Kuka haluaa räjäyttää itsensä vetyasemalla? Tai ajella liikenteen seassa vetypommilla?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe