Tiedosta omat ajatuksesi

Anonyymi-ap

"Tiedosta omat ajatuksesi sillä ne muuttuvat sinun puheiksesi; tiedosta mitä puhut sillä se muuttuu sinun tekemiksi teoiksesi; tiedosta tekosi sillä tottuessasi niihin ne muuttuvat tavoiksesi; tiedosta piintyneet tapasi sillä ne muuttuvat luonteeksesi; tiedosta oma luonteesi sillä siitä tulee kohtalosi."
- Laotse

7

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvät ystävät, olemme erittäin iloisia nähdessämme teidät noin runsaslukuisana täällä tänäiltana. Olemme kokoontuneet vakavan asian äärelle.Olemme täällä yleisesti katsoen, koska olemme ensisijaisesti Suomen kansalaisia ja vakauksenamme on käyttää kansalaisoikeuksiamme täysimääräisesti. Me olemme täällä myös rakkaudesta demokratiaan. Uskomme syvästi ,että ohuenhienosta paperista vahvaksi kansalaistoiminnaksi siirtynyt demokratia on maailman suuremmoisin hallinnon muoto.

      Mutta erityisesti olemme täällä koska, vartijoiden harjoittama väkivalta on kasvanut sietämättömiin mittoihin. Olemme täällä koska olemme päättäneet että asioiden on muututtava.Tilanne ei suinkaan ole uusi. Ongelma on jatkunut jo useita vuosia. Monien vuosien ajan vartijat ovat aiheuttaneet lamaannuttavaa pelkoa ja kauhua valtion rautateillä ja ostoskeskuksissa. Lukuisia kertoja erilaiselta näyttäviä ihmisiä on nöyryytetty pelkästään ulkonäkönsä vuoksi. Minulla ei ole tänäiltana aikaa käsitellä kaikkia tapauksia. Monet niistä ovat jo kadonneet historian hämärään, mutta ainakin yksi niistä on nyt edessämme räikeästi havainnollistaen ongelman vakavuutta.

      Vuosi sitten Espoon kauppakeskuksessa Isossa Omenassa vartijat tukehduttivat varomattomuuttaan 35 vuotiaan naisen. Rauhaa rakastava espoolainen menetti henkensä epäselvien vartijoiden ohjeiden ja valtuuksien vuoksi. Lehdistö kertoi, että nainen oli tehnyt vastarintaa, mutta jos vastassa on ollut neljä isokokoista vartijaa voidaan aiheellisesti kysyä ovatko vartijoiden reaktiot olleet mitenkään oikeassa suhteessa kyseisen naisen aiheuttamaan uhkaan. Minulla ei ole lainopillista koulutusta, mutta mielestäni puhun yleisen oikeustajun mukaisesti, kun totean, että vartijoiden ohjeistus ja valtuudet ovat tahallisesti tai tahattomasti säädetty epäselviksi.

      35-vuotias espoolaisnainen oli tavallinen ihminen omine iloineen ja suruineen. Sattuma teki hänest surullisen esimerkin puolisotilaallisen sortokoneiston muodostumisen seuraamuksista maassamme. Kukaan ei voi väittää hänen muodostaneen niin suurta uhkaa ympäristölleen, että hänen elämänsä oli päätettävä sellaisella huolimattomalla väkivallalla kuten vuosi sitten tapahtui. Hän ei sopinut Ison Omenan vartijoiden ahdasmieliseen käsitykseen siitä minkälainen asiakas saa vapaasti kulkea ostoskeskuksessa ja siksi hän on nyt kuollut.


      Kyllähän te tiedätte hyvät ystävät, että ennen pitkää kansa kyllästyy jäämään sorron teräksisten saappaiden alle. Ennen pitkää hyvät ystävät kansa kyllästyy tulla sysätyksi nöyryytysten syvyyksiin, jossa se kokee synkän syövyttävää epätoivoa.Ennen pitkää kansa kyllästyy siihen, että se tönäistään heinäkuun auringon kimmellyksen keskeltä marraskuun pimeään jäätävän viiman armoille. Ennen pitkää hyvät ystävät, ennen pitkää...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tänä päivänä 1948 Gandhi murhattiin. On siis hyvä aika muistuttaa väkivallattomuuden voimasta.

      Aloitetaan kukin omasta elämästä, rauhaa ja rakkautta päivään❤️

    • Anonyymi

      Me olemme nyt täällä koska olemme kyllästyneitä. Ja haluan tähdentää, että emme ole täällä lisätäksemme väkivaltaa.Emme ole koskaan tehneet niin. Haluan, että koko Suomi tietää, ettemme hyväksy väkivaltaa. Uskomme eettisyyteen ja ihmiselämän arvokkuuteen. Me teemme väkivallatonta vastarintaa. Ainoa aseemme on täällä tänään vastarinta. Siinä kaikki.


      Ja todellakin, todellakin tämä on kunniaksi Suomelle kaikkine sen vikoineenkin. Tämä on kunniaksi demokratiallemme. Jos olisimme autoritäärisemmässä maassa emme voisi kokoontua. Totalitäärinen valtio estäisi tämän mitä juuri nyt olemme tekemässä. Suomalainen demokratia sallii mielenosoituksen oikeuksien puolesta vääryyttä vastaan. Ystävät älkää antako kenenkään verrata meitä Suomen sisuun tai Pohjoismaiseen vastarintaliikkeeseen ja niiden tekemiin rikoksiin. Me emme pahoinpitele vastustajiamme, me emme suunnittele oikeusvaltion kumoamista. Me emme uhkaile niitä jotka ovat eri mieltä kanssamme. Meidän joukoissamme ei ole ketään joka nousisi uhmaamaan perustuslakiamme. Kokoonnumme vain koska meillä on tahto nähdä oikeuden toteutuvan.
      Ystävät haluan tehdä tiettäväksi, että tulemme toimimaan tuiman päättäväisesti vartijoiden mielivaltaa vastaan.


      Ja emme suinkaan ole väärässä tehdessämme näin niinkuin teemme.Jos me olemme väärässä silloin on maamme oikeuslaitoskin väärässä. Jos me olemme väärässä silloin Suomen perustuslakikin on väärässä. Jos me olemme väärässä silloin kaikki uskonnotkin ovat väärässä. Jos me olemme väärässä inhimillisyyden ja oikeudenmukaisuuden puolesta saarnaava papistokin on joukko utopistisia haaveilijoita. Jos me olemme väärässä oikeus on vain valhetta. Rakkaudella ei ole merkitystä. Me olemme nyt päättäneet työskennellä ja taistella kunnes oikeudenmukaisuus vallitsee kaikkialla ja ihmisten piilevä hurskaus saa tulla esteettömästi näkyviin.

      • Anonyymi

        "Tahto nähdä oikeuden toteutuvan", siinä se


    • Anonyymi

      Haluan korostaa, että meidän täytyy olla yhtenäisiä. Yksimielisyyttä tarvitaan juuri nyt enemmän kuin koskaan. Yhtenäisinä saamme aikaan juuri ne asiat jotka haluamme ja jotka oikeutetusti ansaitsemme. Älkääkä antako kenenkään pelotella teitä tekemienne asioiden vuoksi, sillä me toimimme Suomen lakien puitteissa laillisesti. Suomalaisessa demokratiassa ei koskaan saa olla sellaista tilannetta, että pidättäytyisimme rauhanomaisen mielenosoituksen järjestämisestä. Me varaamme itsellemme sen oikeuden nyt ja tulevaisuudessa. Kuten palkansaajaveljemme Senaatintorilla ovat oikeutettuja osoittamaan mieltänsä oikeuksiensa puolesta vääryydeksi kokemiaan hallituksen leikkauksia vastaan, niin olemme mekin oikeutettuja osoittamaan mieltämme vartijoiden mielivaltaa vastaan.

      Meillä, joilla ei ole valtaa tässä maassa, meitä, joita on ylenkatsottu jo niin kauan, me olemme kyllästyneet tähän piittaamattomuuden pitkään yöhön. Me kurotamme kohti vapauden, oikeuden ja tasavertaisuuden aamunkoittoa. Ystävät, kun nyt alan jo lopetella, tahdon kerrata vielä kokoontumisemme syitä ja tavoitteita.Meidän tulee muistaa väkivallattomuuden periaatteemme kaikissa toimissamme. Rakkautemme oikeudenmukaisuutta kohtaan on oltava näkyvillä joka asiassa. Väkivallaton vastarinta ja oikeudenmukaisuus ovat rakkaudellista ohjausta sellaiselle, joka toimii rakkautta vastaan.

      Kansainvälisesti ja kansallisestikin, Rakkauden puolesta toimiminen on aina laillista. Käytämme vain laillisia välineitä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Emme käytä ainoastaan suostuttelua vaan tulemme myös tarvitsemaan lainsäädännöllisesti sitovia välineitä perille päästäksemme. Tämä prosessi on toisaalta valistamista ja toisaalta lakimuutosten ajamista.

      Täällä tänäiltana kokoontuessamme ja valmistautuessamme siihen mitä tuleman pitää, päättäkäämme, että lähdemme nyt pois mielissämme vahva vakaumus siitä, että pidämme yhtä tuli mitä tuli. Ja juuri tämä hetki tullaan muistamaan historiankirjoissa hetkenä, jolloin Suomen historiassa ja kulttuurissa alkoi uusi aika. Viimehetkellä ennenkuin uusfasismi valtasi maamme lopullisesti, tiedostava ja rohkea etujoukko isänmaallisia suomalaisia alkoi toimiin demokratian palauttamiseksi. Pitäkäämme mielessä nämä asiat siirtyessämme suunnitelmamme toteuttamiseen.

      Ennenkuin lähdette haluan vielä sanoa: Olette lähteneet tähän mukaan aktiivisesti ja kiitos siitä.Uhrauksia joudumme tekemään se on selvä, mutta pidetään yhtä sillä yhdessä olemme voimakkaampia. Vaatii rohkeutta nousta vääryyttä ja väärintekijöitä vastaan, mutta me menemme nyt loppuun saakka. Emme lepää ennenkuin ihmiselämän arvokkuus tunnustetaan ja sortokoneisto romutetaan lopullisesti! Olemme joutuneet näkemään, että kuolemakin voi meidät kohdata taistellessamme paremman huomisen puolesta, mutta kuten joku sanoi : Jos ihmisellä ei ole mitään minkä vuoksi hän olisi valmis kuolemaan, hänen elämänsä ei ole elämisen arvoinen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2459
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2194
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      190
      2133
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1212
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe