Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

EK-Yle käyttää suomalaisia oikeistolaisia, "ulkomaisina lähteinä"

Anonyymi-ap

Al Jazeerassa tämän tästä, ainoana suomalaislähteenä, esiintyy joku korruptiopoliitikoista, joka yleensä mainostaa PetosKokoomusta. Onko se Nazima ÄärioikeistoSdp:stä vai kuka ?

https://www.aljazeera.com/news/2024/1/26/voters-are-looking-for-a-mini-niinisto-finland-braces-for-new-president

Puolueitten rajathan eivät näytä, enää YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ korruptioppoliitikko-pörssirikollisilla pitävän, joten ei yllätä tuokaan, mutta on pistänyt silmään, kun Al Jazeerassa, ei tunneta kritiikkiä suomalaisia, laittomia hallituksia ja AutokratiaUsan hyökkäysliittoon pakottamisia, pörssirikollisten hävittäjähankkeiden maksattamisia ym , saati Suomen kansan köyhyyteen, ilman aitoa, ajanmukaista, taloudellista jättämistä kohtaan.

Al Jazeeran "suomalaislähteet", ovat aina äärioikeistolaisia, keitä ?

19

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Al Jazeera vaikuttaa muuten tasokkaalta tiedotusvälineeltä, mutta Suomen suhteen pelkkää PetosKok-mainontaa, eli feikkilähteiden käyttöä.

      • Anonyymi

        ALl Jazera on varsin terroristimyönteinen media , siksi se usein lainaa Ukrainan AZOV terroristeja , sotarikollisia tukevaa NATOtrollien tukemaa valtamediaa.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🔞 ­N­­­y­­m­­f­­­o­­m­­­a­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiinnostaisi tietää kuka on tuo Al Jazeeran käyttämä, suomalainen "lähde" , joka mainostelee NetanyahuNiinistö ja PetosKokoomusta. Kertokaa kuka tietää ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos EK-Yle mainostelee PetosKok-Stubbia kuten mainosteleekin, niin eikös Haaviston kannattajien, kannattaisi kertoa tuon PetosKokia Al Jazeerassa mainostelevan, kierrätetyn suomalais "lähteen" nimi tai nimet, jos kyseessä muu kuin PetosKok-puoluetoimisto ?

    • Anonyymi

      Luulisi Suomen arabiväestön ja palestiinalaisten reagoivan tuohon. Eivätkö uskalla, vai mitä ?

    • Anonyymi

      Pörssirikollisuudessa / korruptiopoliitikassa, "lähteet" kiertävät ja pyörivät, katoavat lopulta "kehitysmaa" rahoina, syvään Afrikkaan.

      https://www.lemonde.fr/en/le-monde-africa/article/2024/01/29/italian-pm-set-to-unveil-ambitious-plans-for-africa_6475375_124.html

      Italian äärifasisti yhdistäneet voimansa, Kiinan ja Venäjän pörssirikollisten kanssa ja tuntuipa tuo olevan, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikkojenkin teemana vaaleissa "kehitysmaa"-hankkeet Afrikassa. Uusia tukipaketteja pörssirikollisille pukkaa ?

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      PetosKokPersujen kannattajat parkuvat, aina vääristä asioista, eikö muistu mieleen, pitkään vaki-vaaliteemana ollut EK-Ylen lakkauttaminen ja jättibudjetin poistaminen, vaan ruikutus jatkuu hamaan tappiin.

      EK-Ylen toiminta, pitäisi ihan rikostutkia, on niin kieroa kansanpettämistä, kuin olla ja voi valeuutisointi ja suomalaisten äärioikeisto-"lähteiden" kierrättäminen, ulkomaisten medioitten kautta, härskiä toimintaa, konsensus ek-medioissa estää uutisoinnin.

    • Anonyymi

      Samaa disinformaatio-sarjaa, kuin oli AutokratiaUsan hyökkäysliittoon pakottamisen kanssa. Konsensus ek-medioitten veroparatiisiyrittäjä-toimituksilla, estää asian uutisoinnin.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

      https://metropolitan.fi/entry/edward-snowden-finland-nsa-cooperation-since-2004

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Ylen AutokratiaUsan disinformaattorien, veroparatiisi-sota-sote-ym pörssirikollisuuden mainostajien, PetosKok-johdon mainetta, koettavat nyt pestä, EK-Yleen osuneitten kuolintapausten suman verukkeella. Jotenkin puistattavaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

      Kyllähän kansalaiset ovat jo pitkään nähneet ja tunteneet nahoissaan, kuinka paljon EK-Ylessä on pielessä, esim. eläkeläisköyhyyteen pakotettuihin kohdistuva ikärasismi ja vihaignorointi, on jatkuvaa, ei jäänyt vain edellisen hallituksen vale-eläkekorotusten mainostamiseen ja ennenaikaisten kuolemien, eli köyhyyteen tappamisten vähättelyyn, vaan on ihan kaiken läpäisevää, suurta välinpitämättömyyttä ja piittaamattomuutta, Suomen kansalaisten puuttuvista perusoikeuksista, alkaen oikeudet aitoon, ajanmukaiseen, taloudelliseen oikeusturvaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18227702/40n-ennenaikaiset-kuolemat-suomessa-eivat-johdu-vaestorakenteesta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18298538/eutanasia-kansalaisaloite-hylatty-vaarista-syista#comment-126675926

      EK-Yle jos muutkaan EK-mediat, jotka komppaavat toisiaan ja selittelevät toistensa mokia veroparatiisitoimitukset, ei ole ansainnut kansalaisten luottamusta, eikä tule sitä kuolintapausten verukkeella myöskään saamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18297926/tekiko-maria-jynger-itsemurhan#comment-126671678

    • Anonyymi

      EK-Ylen vkl jolloin pelkkää äärioikeistomainontaa, loppuu yleensä ti-iltana, mutta jo keskiviikkona alkaa seuraava vkl, eli samojen pörssirikollisten julkkisjuorujen toistaminen, joita voi kopioida seiskapäivää-tms juorulehdistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18357161/ek-ylenseiskapaivaassa-tanaankin-pelkkia-porssirikollis-aarioikeistojuoruja

      Vaatikaa puolueetonta tiedonvälitystä, EK-Ylen johdon erottamista, kun sitä ei saada Suomessa. Isoja ja vakavia yht.kunnallisia ongelmia, eikä uutisen uutista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe