Ateistien evoluutioteoria käy aina vaan typerämmäksi!

Anonyymi-ap

Evoluutioteoria käy yhä typerämmäksi, mitä enemmän sitä kriittisesti analysoit. Se on sekä epäloogista että epätieteellistä.
Oletettavasti linnut kehittyivät terapeuttisista dinosauruksista, kuten T. Rexistä ja velociraptoreista (koska niillä on sama lonkkarakenne). Mutta mistä dinosaurukset kehittyivät? Pienemmät matelijat. Joka on kehittynyt sammakkoeläimistä. Joka on kehittynyt kalasta. Joten teorian mukaan kalojen suomut mutatoituivat limaiseksi ihoksi, joka muuttui takaisin suomuiksi ja sitten höyheniksi. Myös nisäkkäiden oletetaan kehittyneen kaloista, joten myös suomukset mutatoituivat jossain vaiheessa hiuksiksi.
Katsotaanpa asteikkojen pidemmälle. Kylmäveristen kalojen oletetaan muuntuneen kylmäverisiksi sammakkoeläimiksi, sitten kylmäverisiksi matelijoiksi, sitten lämminverisiksi linnuiksi ja nisäkkäiksi. Jopa pintapuolinen genetiikan tuntemus tekee selväksi, että kylmäveriset eläimet eivät voi muuntua lämminverisiksi. Näiden kahden välillä ei ole mahdollista siirtymämuotoa. Se ei selviäisi. Ja jos on, missä on todisteet?
Tarkastellaanpa toista ominaisuutta: kalat ja sammakkoeläimet munivat hyytelömunia. Matelijat munivat pehmeitä munia nahkamaisilla kuorilla. Linnut munivat kovakuorisia munia. Nisäkkäät synnyttävät elävänä - sikiöllä ei ole koskaan kehityksensä aikana minkäänlaista kuorta. Muninnan ja elävänä synnytyksen välillä ei ole mahdollista siirtyä. Koko lisääntymisjärjestelmä joutuisi muuttumaan perusteellisesti välittömästi.
Toinen este: linnuissa naaras kantaa W-kromosomia, joka määrää sukupuolen. Uroslinnut ovat HOMO-morfisia, mikä tarkoittaa, että ne ovat ZZ. Naaraslinnut ovat HETERO-morfisia, eli naaraat ovat ZW. Se on kuitenkin täysin päinvastainen matelijoilla ja nisäkkäillä, joissa UROS kantaa sukupuolen määräävää kromosomia 👍 ja urokset ovat heteromorfisia (XY), kun taas naaraat ovat homomorfisia (XX). Eläimellä ei ole mahdollista vaihtaa kahden geneettisen lisääntymisjärjestelmän välillä.
Jotta dinosauruksesta tulisi lintu, suomujen muuntuminen höyheniksi, kylmäveristen lämminveriseksi ja sukupuolen määräytymisen muuttuminen urosta naaraan. Jälleen kerran, ei ole mitään mahdollista tapaa tapahtua, saati vielä vähemmän kaikkia kolmea. Evoluutio on sitä typerämpää ja typerää mitä enemmän sitä kriittisesti arvioit. Mitä useimmat ihmiset eivät tee.
The theory of evolution gets sillier and sillier the more you analyze it critically. It is both illogical and unscientific.
Supposedly, birds evolved from therapod dinosaurs, such as T. Rex and velociraptors (because they have the same hip structure). But from what did dinosaurs evolve? Smaller reptiles. Which evolved from amphibians. Which evolved from fish. So, according to the theory, fish scales mutated into slimy skin, which mutated back into scales, then mutated into feathers. Also, mammals supposedly evolved from fish, so scales also mutated into hair at some point.
Let's look beyond scales. Cold-blooded fish supposedly mutated into cold-blooded amphibians, then cold-blooded reptiles, then warm-blooded birds and mammals. Even a cursory knowledge of genetics makes it plain that cold-blooded animals cannot mutate into warm-blooded. There is no feasible transitional form between the two. It would not survive. And if it did, where's the evidence?
Let's look at another feature: fish and amphibians lay gelatinous eggs. Reptiles lay soft eggs with leathery shells. Birds lay eggs with hard shells. Mammals give live birth - the fetus never has a shell of any kind during its development. There's no feasible transition between laying eggs and giving live birth. The entire reproductive system would have to profoundly change instantly.
Another obstacle: in birds, the W chromosome that determines sex is carried by the female. Male birds are HOMO-morphic, meaning they are ZZ. Female birds are HETERO-morphic, meaning the females are ZW. However, it's the exact opposite in reptiles and mammals, in which the MALE carries the sex-determinant chromosome 👍 and males are heteromorphic (XY) while the females are homomorphid (XX). There is no feasible way for an animal to switch between the two genetic reproductive systems.
So, for a dinosaur to become a bird would require scales mutating into feathers, cold-blooded mutating into warm-blooded, and sex-determination mutating from male to female. Again, there is no feasible way for any, much less all three, to occur. Evolution is sillier and sillier the more you evaluate it critically. Which most people don't do.

9

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Päin vastoin. Mitä enemmän tietoa saadaan, sitä enemmän evoluutio on saanut hyväksyntää ja sitä vähäisemmäksi on käynyt suoraan luomiseen uskovien määrä. Tieteessä suoraa luomista ei pidetä edes vakavasti otettavana vaihtoehtona evoluutiolle ja luomisopin tieteellinen tutkimus kuuluukin vain uskontotieteiden alle. Evoluution yksityiskohtia koskeva keskustelu ei vie pohjaa siltä yleiseltä näkemykseltä, että ympäristön valintapaineet saavat eliökunnassa aikaan evoluutiota, jonka mekanismeja ovat periytyminen, muuntelu ja luonnonvalinta.

      Katsotaanpa mitä Raamatulla on tarjottavaa. 1. Moos. 1:
      11 Jumala sanoi: "Kasvakoon maa vihreyttä, siementä tekeviä kasveja ja hedelmäpuita, jotka maan päällä kantavat hedelmissään kukin lajinsa mukaista siementä." Ja niin tapahtui.
      12 Maa versoi vihreyttä, siementä tekeviä kasveja ja hedelmäpuita, jotka kantoivat hedelmissään kukin oman lajinsa mukaista siementä. Jumala näki, että niin oli hyvä.
      13 Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kolmas päivä.

      Ekosysteemi ei toimisi, jos siinä olisi vain kasveja, sillä kasvikunnan ja eläinkunnan välillä on monimutkaisia riippuvuuksia, joissa myös monet kasvit tarvitsevat eläimiä.

      20 Jumala sanoi: "Viliskööt vedet eläviä olentoja ja lennelkööt linnut ilmassa taivaankannen alla."
      21 Niin Jumala loi suuret meripedot ja kaikki muut elävät olennot, joita vedet vilisevät, sekä kaikki siivekkäiden lajit. Jumala näki, että niin oli hyvä.
      22 Hän siunasi ne sanoen: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää meren vedet, ja linnut lisääntykööt maan päällä."
      23 Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni viides päivä.

      Luomiskertomuksessa veden elävien ja taivaan lintujen luominen sijoitetaan samaan aikaan, vaikka linnut ovat ilmaantuneet vasta myöhäisessä vaiheessa, paljon maaeläimiä myöhemmin. Luomiskertomuksessa maaeläimet luodaan vasta kuudentena päivänä, kuten ihminenkin.

      Lisäksi Raamatussa on toinenkin luomiskertomus, 1. Moos. 2. luvussa, ja siinä asiat menevät ihan eri tavalla:

      5 ei maan päällä ollut vielä yhtään pensasta eikä edes ruoho ollut noussut esiin, sillä Herra Jumala ei ollut antanut sateen kastella maata eikä ihmistä vielä ollut maata viljelemässä.
      6 Mutta maasta kumpusi vettä, ja se kasteli maan pinnan.
      7 Ja Herra Jumala muovasi maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän henkäyksen. Näin ihmisestä tuli elävä olento.
      8 Herra Jumala istutti puutarhan itään, Eedeniin, ja sinne hän asetti ihmisen, jonka oli tehnyt.
      9 Herra Jumala kasvatti maasta esiin kaikenlaisia puita, jotka olivat kauniita katsella ja joiden hedelmät olivat hyviä syödä, ja paratiisin keskelle hän kasvatti elämän puun sekä hyvän- ja pahantiedon puun.

      Emme mitenkään voi olla kaikki Aatamin ja Eevan - ja itse asiassa sittemmin Nooan - jälkeläisiä, vaan ihmiskunnan kehityshistoria on satojatuhansia vuosia pitkä.

      • Kun olisi Tuntematon Jumala, Tuntematon Herra ja Tuntematon Saatana, Tuntematon Ihminen varmasti pitäisi yksien toisten seurasta ja voisi pyytää valita vastakkaisen todistuksen olla yhdessä todellisessa seurassa!?!?
        Koulu ryhmäytyminen ei ole todellista!?!? Mistä syystä?!?!
        Minulle ei pyydetty 8:sta koulusta tuntemattoman Saatanan ja tuntemattoman Herran maailmassa mitään seuraa, kaikki jättivät minut, koska eivät todellisuudessa viettäneet minun kanssa mitään todellista aikaa joka kului hukkaan susille raadeltavaksi, missään ei ollut hyvää seuraa...
        Miten tämän rienatun valittavan järjestelmän vaivaisasukit voivat korjata asian?! Eivät mitenkään. Lasten täytyy oppia rienaamaan täysin tätä yltäkylläisten valheiden uusimaa rumaa petkutus mustaa aukkoa jota ei haluta. Täytyykö- ihan kuin valhetta ei olisi?!


    • Anonyymi

      Kreationistit ovat siitäkin hulvatonta porukkaa, että sen lisäksi, että he kieltävät iloisesti todellisuuden, he tarjoavat sen tilalle mielikuvitushahmoa, joka ei ole tullut mistään ja joka on ollut olemassa ikuisesti. Ja tätä hahmoa ei luonnollisestikaan voi todentaa millään tavalla. Paitsi uskomalla oikein kovasti.

      Ja tällaisen porukan tiedevastaista hölynpölyä pitäisi sitten viitsiä kuunnella / lukea ihan vakavalla naamalla.

      Vallan lystikästä väkeä.

      • Anonyymi

        Olet ulalla!


    • Hirrrrmuliskot olivat tutkimusten mukaan kovia päästämään Peräilmaa ja myös kakkaa tuli ylenmäärin. Nuo yhdistettynä lentotaitoon teki niistä kiusallisia otuksia luolamiehille, jos kohdalle sattui. Ja lajien runsaslukuisuudesta johtuen sattui varmasti aika usein.
      Uutta valoa siitä Jukatanin niemimaalle 66 milj. vuotta sitten iskeneen asteroidin osumasta syntyneestä Childcxuxzublulubin kraatterista on löytynyt jeesuksen raappahousut. Ne ovat kesäversiot, joten tiedemiähet ovat päätelleet, että siellä oli lämmintä.

      • Anonyymi

        Mammutit olivat niin kovia päästämään peräilmaa, ettei Nooa huolinut niitä arkkiin. Kuten Raamatusta käy ilmi, vaikkei se suoraan sano, mammutit hautautuivat ikiroutaan vedenpaisumuksessa, kun vesi peitti maan kuukausien ajan. Jotkut mammutit söivät kevätruokaa vedenpaisumuksen hetkellä, jotkut syysruokaa. Molemmat tuottivat kuitenkin liikaa suolikaasua.


    • Anonyymi

      Mikä sen typerämpää kuin Palava pensas ja kuolleista nouseminen? 😂😂😂😂

      • Anonyymi

        Jumala tekee mitä haluaa!
        Ateistit ja lahkolaiset sekoilee halunsa mukaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2048
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      233
      1800
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      59
      1403
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      113
      1281
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1238
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      1085
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      940
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      907
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      847
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      811
    Aihe