Naisystävän lapset tuholaisia

Anonyymi-ap

Jos toisella osapuolella on harrastuksia, hifistely, ja varsinkin filatelia, jonka ei pitäs häiritä ketään.. niin siihen kohdistuu häirintää.

Jouduin hommaamaan lukon ainakin komeroon, jossa säilytän tavaroitani. No sinne ei vaan mennä, nyt sitäkin oli vanhempi lapsista koittanu tiirikoida auki. Siellä säilytän siis postimerkkikokoelmaani. Yhtenä päivänä tuun töistä niin onneksi ei ehtiny kuin avamaan yhden kansiostani ja toinen vaa kattelee tyynen rauhallisena, kuin lapsi joka ois lukemassa kirjaa. Voi vitun saatanan vittu kun paloi käämit. Kyseisessä kansiossa on liki 10000€ arvosta merkkejä. Kukas ne korvais jos joku muksu päättää vähän leikkiä?

Pidin pari kuukautta sitten aika kovan puhuttelun sen jälkeen kun jouduin korjaamaan alr screenin kankaan, jota tarvitaan alr videotykissä. Sitte alkaa mykkäkoulu ja vittuilu. Meni hiljaseksi kun kuuli, että kangas maksaa 1700€ ja siihen ei mennä koskemaan paljain käsin. Ja ei, tähän taloon ei tule kissaa varsinkaan joka paikkaa kynsimään, siitä pitää luopua jos meinaa mun kans asua ja muuttaa yhteen. Tai asukoot kissan kanssa sitte ja unohtaa parisuhteen. (hän tuntee nyt, että on vieraana vain talossa).

Ei lapsia voi komennella tai ne on lapsia.. voi perse mitä paskaa! Kai niitä nyt voi opettaa arvostamaan toisen omaisuutta. Kunnioittamaan toisen omaisuutta. Niihin ei kosketa. Neljättä kertaa joudun täysin uuden asian kanssa tekemisiin ja hermostumaan. Tähän mennessä vaikka vakuutusyhtiö on 5-6kk aikana maksanut 2600€ niin ei ne nyt loputtomiin ala maksamaan ja itellä on palanu rahaa liki 2000e vain siksi ettei vittu tajuta. Mut nyt se on loppu, laskun laitoin pöytään tänään, maksat joka pennin. Lapset on syyllisiä ja tuholaisia, niitä ei ole opetettu kunnioittaan toisen omaiuutta eikä yhtään mitään. Joka paikkaan mennään tutkimaan toisen tavaroita.

5

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotenkin tutulta kuulostaa... Itsellä joitain vuosia sitten osittain sama tilanne : Lapsille (ei minun, biologisesti tai muutenkaan) ei saanut sanoa ei, tai no, heidän äitinsä sai sanoa ei (jos halusi, yleensä ei halunnut), tilanne ei parantunut mitenkään lasten vanhetessa (murrosikä, jne.).
      Asunto oli minun, mutta sananvaltaa omaan omaisuuteeni ei minulla näköjään ollut, raha kyllä aina kelpasi...
      Erohan siitä lopultakin tuli, voi kunpa olisin sen tehnyt jo vuosia aikaisemmin !
      Ota ero, tilanne tuskin paranee, vaikka lapset muuttaisivat aikuistuttuaan pois, heidän "oikeutensa" kuitenkin jatkuvat muuttumattomina

    • Anonyymi

      Jätä se nainen

    • Anonyymi

      Olet hiukan yksinkertainen , kun läksit tuohon kuvioon , varmaan jo seurustelu vaiheessa näit nuo tenavat ja näit myös miten ne toimivat.

    • Anonyymi

      "Ja ei, tähän taloon ei tule kissaa varsinkaan joka paikkaa kynsimään, siitä pitää luopua jos meinaa mun kans asua ja muuttaa yhteen."

      Tuo lause kertoi paljon. Naisella lapsineen on oma asunto. Miksi sallit hänen ja lapsensa viettää aikaansa kodissasi silloin kun itse et ole kotona? Varsinkin kun tiedät ja tunnet noin hyvin tuon perheen? Haloo!!
      Eikö olisi paljon älykkäämpää kutsu tuo perhe vierailulle aikoina jolloin sinulla on tilaisuus olla itse koko ajan paikanpäällä?

      Nykyinen järjestelmäsi suorastaan kerjää ongelmia. Ongelmia jotka on niin helppo välttää. Tuo on liian vahingoittavaa kaikille osapuolille, lapsille eniten!

      Nainen pysyköön pesueineen oamassa kodissaan ohjaten ja opettaen lapsiaan. Hän voi junailla aikataulunsa teidän kummankin vapaa-aikojen mukaan.

      Nimittäin, jos haluatte jatkaa ystävyyttänne "suhdettanne".

      Vaihtoehdonhan te kumpikin jo tiedätte: valitsette eri tiet (ilman suuttumista-olettehan aikuisia!) ja sallitte toinen toisillenne tilaisuuden etsiä asuinkummpani, puoliso, joka enemmän vastaa haluamianne tavoitteita puolisossa.

    • Anonyymi

      Missä sun arkijärkesi on , olet nyt hiukan tyhmä , kun otit nuo asumaan omaan kotiisi, olisit antanut niiden elää ne omassa kodissaan ja sinä omassasi , niin tällaista sotkua ei olis syntynyt, seurustella silti voi , vaikka maailman tappiin, ei se saman katon alla oleminen mitään autuutta tuo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      300
      2697
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      100
      2108
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      79
      1613
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      171
      1472
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1298
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1205
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe