Naisystävän lapset tuholaisia

Anonyymi-ap

Jos toisella osapuolella on harrastuksia, hifistely, ja varsinkin filatelia, jonka ei pitäs häiritä ketään.. niin siihen kohdistuu häirintää.

Jouduin hommaamaan lukon ainakin komeroon, jossa säilytän tavaroitani. No sinne ei vaan mennä, nyt sitäkin oli vanhempi lapsista koittanu tiirikoida auki. Siellä säilytän siis postimerkkikokoelmaani. Yhtenä päivänä tuun töistä niin onneksi ei ehtiny kuin avamaan yhden kansiostani ja toinen vaa kattelee tyynen rauhallisena, kuin lapsi joka ois lukemassa kirjaa. Voi vitun saatanan vittu kun paloi käämit. Kyseisessä kansiossa on liki 10000€ arvosta merkkejä. Kukas ne korvais jos joku muksu päättää vähän leikkiä?

Pidin pari kuukautta sitten aika kovan puhuttelun sen jälkeen kun jouduin korjaamaan alr screenin kankaan, jota tarvitaan alr videotykissä. Sitte alkaa mykkäkoulu ja vittuilu. Meni hiljaseksi kun kuuli, että kangas maksaa 1700€ ja siihen ei mennä koskemaan paljain käsin. Ja ei, tähän taloon ei tule kissaa varsinkaan joka paikkaa kynsimään, siitä pitää luopua jos meinaa mun kans asua ja muuttaa yhteen. Tai asukoot kissan kanssa sitte ja unohtaa parisuhteen. (hän tuntee nyt, että on vieraana vain talossa).

Ei lapsia voi komennella tai ne on lapsia.. voi perse mitä paskaa! Kai niitä nyt voi opettaa arvostamaan toisen omaisuutta. Kunnioittamaan toisen omaisuutta. Niihin ei kosketa. Neljättä kertaa joudun täysin uuden asian kanssa tekemisiin ja hermostumaan. Tähän mennessä vaikka vakuutusyhtiö on 5-6kk aikana maksanut 2600€ niin ei ne nyt loputtomiin ala maksamaan ja itellä on palanu rahaa liki 2000e vain siksi ettei vittu tajuta. Mut nyt se on loppu, laskun laitoin pöytään tänään, maksat joka pennin. Lapset on syyllisiä ja tuholaisia, niitä ei ole opetettu kunnioittaan toisen omaiuutta eikä yhtään mitään. Joka paikkaan mennään tutkimaan toisen tavaroita.

6

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotenkin tutulta kuulostaa... Itsellä joitain vuosia sitten osittain sama tilanne : Lapsille (ei minun, biologisesti tai muutenkaan) ei saanut sanoa ei, tai no, heidän äitinsä sai sanoa ei (jos halusi, yleensä ei halunnut), tilanne ei parantunut mitenkään lasten vanhetessa (murrosikä, jne.).
      Asunto oli minun, mutta sananvaltaa omaan omaisuuteeni ei minulla näköjään ollut, raha kyllä aina kelpasi...
      Erohan siitä lopultakin tuli, voi kunpa olisin sen tehnyt jo vuosia aikaisemmin !
      Ota ero, tilanne tuskin paranee, vaikka lapset muuttaisivat aikuistuttuaan pois, heidän "oikeutensa" kuitenkin jatkuvat muuttumattomina

    • Anonyymi

      Jätä se nainen

    • Anonyymi

      Olet hiukan yksinkertainen , kun läksit tuohon kuvioon , varmaan jo seurustelu vaiheessa näit nuo tenavat ja näit myös miten ne toimivat.

    • Anonyymi

      "Ja ei, tähän taloon ei tule kissaa varsinkaan joka paikkaa kynsimään, siitä pitää luopua jos meinaa mun kans asua ja muuttaa yhteen."

      Tuo lause kertoi paljon. Naisella lapsineen on oma asunto. Miksi sallit hänen ja lapsensa viettää aikaansa kodissasi silloin kun itse et ole kotona? Varsinkin kun tiedät ja tunnet noin hyvin tuon perheen? Haloo!!
      Eikö olisi paljon älykkäämpää kutsu tuo perhe vierailulle aikoina jolloin sinulla on tilaisuus olla itse koko ajan paikanpäällä?

      Nykyinen järjestelmäsi suorastaan kerjää ongelmia. Ongelmia jotka on niin helppo välttää. Tuo on liian vahingoittavaa kaikille osapuolille, lapsille eniten!

      Nainen pysyköön pesueineen oamassa kodissaan ohjaten ja opettaen lapsiaan. Hän voi junailla aikataulunsa teidän kummankin vapaa-aikojen mukaan.

      Nimittäin, jos haluatte jatkaa ystävyyttänne "suhdettanne".

      Vaihtoehdonhan te kumpikin jo tiedätte: valitsette eri tiet (ilman suuttumista-olettehan aikuisia!) ja sallitte toinen toisillenne tilaisuuden etsiä asuinkummpani, puoliso, joka enemmän vastaa haluamianne tavoitteita puolisossa.

    • Anonyymi

      Missä sun arkijärkesi on , olet nyt hiukan tyhmä , kun otit nuo asumaan omaan kotiisi, olisit antanut niiden elää ne omassa kodissaan ja sinä omassasi , niin tällaista sotkua ei olis syntynyt, seurustella silti voi , vaikka maailman tappiin, ei se saman katon alla oleminen mitään autuutta tuo.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe