Oliko puoliso puhunut nimeltä jostakin henkilöstä

Anonyymi-ap

kunnes jäi kiinni pettämisestä tämän nimetyn henkilön kanssa?

8

526

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuten Pekka ja anttoni?

      • Anonyymi

        Eikun tarkoitan sitä, kun kotona puoliso puhuu jostakin esimerkiksi työkaverista usein ja vähän ihaillen kertoo hyvistä puolista ja sitten käykin ilmi, että heillä on tai on ollut suhde.

        Alkuperäinen kysymykseni liittyy siihen, että pitäisikö olla varpaillaan jos puoliso alkaa kehua omaa pomoaan?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      😍 K­u­­­u­­m­­­a­t­ ­­t­y­­t­ö­­­t­­­ ­o­­­d­­­o­­­t­t­­a­­­v­­­­­­a­t­ ­s­i­n­­­u­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18278681

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      Kyllä on, ja kummallisinta on et ainakan oma ex ei omannut minkäänlaista filtteriä tässä puheen määrässä. Suhteemme oli kaikinpuolin ok, joskin pitkä ja suurimmilta intohimoilta jo laimentunut jota itse pidin normaalina.
      Jossain kohtaa uudessa n. 3v vanhassa työssä alkoi exän puheet kivasta miehestä ja näitä puheita alkoi tulla niin usein että kiinnitin niihin huomiota. Itsellä ei voisi koskaan olla mitään tarvetta omalle kumppanille hehkuttaa kenenkään naistyökaverin pukeutumista, hajuvettä tai laulutaitoa toistuvasti.
      Kun mun huomio oli kiinnitynyt ensin puheisiin niin aloin huomaamaan muutosta myös käytöksessä. Naiset on melko tyhmiäkin jopa näissä ja merkkejä löytyi tosi paljon. Perinteisimmillään peilin edessä vietettiin joka aamu paljon aikaa ja valittiin vaatteita tarkoin. Alusvaatteet kun alkoi päivittiä eroottisemmaksi niin olin jo aika varma, että nyt on pensaalla uusi puutarhuri.
      Autossamme on GPS ajopäiväkirja ja tekaistulla verukkeella laitoin exän ajelemaan ykkösautollamme. Sieltähän se ajankäyttö sitten selvisikin, työpäivät loppuivat aiemmin ja kotiin ei tultu suoraan töistä. Ja kun itse olin lasten kanssa yönyli harrastusmatkoilla niin lähes koskaan auto ei ollut kotipihassa. Tällä selvisi myös tämän pysäköinnin kohde ja kun kyseinen työkaveri asui juuri tällä kadulla kysyin suoraan että ootko antanut panna paljaalla.
      Luonnollisesti vastauksena oli silmittömät raivarit, jotka vaihtui itkuun ja aneluun kun pysyin kannassani ja kysyin ajeluista. Tein eropaperit ja hain lainalupauksen yhteisen omakotitalon lunastamiseen ja annoin kuukauden aikaa etsiä oma kämppä.

    • Anonyymi

      Naiset. Jos suostutte menemään naimisiin, menkää naimisiin aisurin kanssa! Välttyy tälläsiltä kontrolloivilta kalsarikyyliltä. Aisuri antaa auton, koska voi. Aisuri pitää huolen että alusvaateet on ajantasalla. Ja parhaat aisurit auttavat valikoimaan oriit, ilman että tarvii töistä, kaveripiiristä, baarista tai tinderistä tms. etsiä jännäpanoja elämää elävöittämään. Nää vanilija-narskut on just tämmösiä. "Keksin tekosyyn ja ajoi mun autolla ja sit katoin mis muija menee"-vittu mikä piipittäjä. Just hyvä et pääsi tommosesta piipertäjästä, eikä ihme että hakee jännäpanoa jostain. Ei toi sun toiminta mitään rakastavaa-tyydyttävää-rehellisen avointa kommunikointia ainakaan ole ja tommoseen ei kannata aviovuosiaan tuhlata! :D

      • Anonyymi

        Nyt puhuu kunnon kujakoppelo...:D Sen verran tukevat psykoosit lähti, että on tainnut tulla imettyä kaikki mitä on suuhun yltänyt.


    • Anonyymi

      On kyllä. Arvosteli naistyökaveria, pukeutumista ym. Kun paljasteli liikaa työpaikalla. Pohti hänen eroaan ja raha-asioitaan, uutta työpaikkaa. Haukkui rumasti ulkonäön, valehteli hänen ikänsä, asuinpaikkansa ( harhautus). Menikin vähän aikaa sen takia että tajusin kuka kyseessä. Kun kysyin suoraan tuli raivari. Ja niinhän se oli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe