Ujous ja epävarmuus

Anonyymi-ap

Itse asiassa kysymys naisille. Miten paha asia on, jos ei enää niin nuori mies on vähän sanotaanko ujon tai paremminkin liian hienotunteinen aloittamaan keskustelua tai juttelua naisen kanssa? Ajattelee liikaa sitä mahdollisuutta, että nainen ei olekaan yhtään kiinnostunut ja vastaa vain muodollisen lyhyesti. Ja tästä mies ns. pahoittaa mielensä/lannistuu ja vetäytyy vielä pahemmin kuoreensa. Ja miten henkilökohtaisia asioita voi heti alussa kysyä? Asutko yksin, onko mieskaveria esim.

8

490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan kannattaa alottaa ihan small talkista eka ja sit katella jatkokysymyksiä sen mukaan. Voit vaikka kertoa enemmin itestäs, et yksin elelet yms ja sit kysyy et mites sulla.

    • Anonyymi

      En ehkä kyselisi heti lähtöön, että asutko yksin. Mä tekisin niin, että juttelisin mukavia. Jos tunnet naisen ennestään, niin kuulumisien kysely on ihan ok. Siinä ei menetä kasvojaan, jos toista ei kiinnostaisikaan. Ja jos nainen on yhtään kiinnostunut ja vapaa, niin kyllä se sen parisuhdestatuksen tuo ilmi juttelun lomassa. ;)

    • Anonyymi

      Kyllä olisi salamana sormi turvasumuttimen liipasimella jos joku vieras tulisi kadulla kysymään asutko yksin...

      • Anonyymi

        Tietysti liipasinsormi herkällä jos aloittaa keskustelun asutko yksin. Jokainen sen ymmärtää. Mutta jotain viisaampaa kuin että säitä pidellyt. Tai käytkö täällä usein. Entä salilla? Monasti olen kuullut puhuttavan, että salilla naiset ei tykkää lähestymisestä. Muutenkin hankalaa siellä, kun melkein kaikilla on kuulokkeet korvilla. Minusta merkki, että älä häiritse minua, haluan nauttia yksityisyydestäni.


    • Anonyymi

      Moni mieltää ujouden söpöksi piirteeksi, siitäkin huolimatta, ettei se siitä ujosta siltä yhtään tuntuisikaan. Iällä ole merkitystä, ja taas toisaalta tuo hienotunteisuus voidaan käsittää myös juuri siksi. Ja sehän on hyvä juttu. Joskus ihmisillä on taipumus yliajatella niitä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä tai vaikeita. Siihen voi jäädä jumiin. Mutta helpottaa jos koittaa vaikka muistaa nauraa myös itselleen.

      • Anonyymi

        Kyllä, sellainen vapautunut ja rento ote tuntuu varmasti naisestakin hyvältä ja turvalliselta. Sitä vaan jos hieman jännittää, että mitähän viisasta nyt sanoisi ensimmäisinä sanoina ettei menisi kättelyssä metsään? Liika yrittäminen tällä sektorilla ei ole hyväksi. Kun vaan olisin puheliasta tyyppiä, harmi kun en ole. Sen olen huomannut, että kun saa jutun käyntiin ja nainen vastaa mielenkiinnolla, kyllä pärjään kohtuu hyvin. Siitä sitten niitä rohkeampia/yksityisempiä kysymyksiä kehiin. Niin hankalaa kun ei tiedä onko varattu vai ei! En halua rikkoa kenenkään parisuhdetta.


    • Anonyymi

      Kunhan olet rehellinen ja avoin . Hommasta saattaa kehittyä kaunis tulos.
      Kun lupaat jotakin täytä se..Älä ole liian riputuva anna ajan viedä suhdettasi eteen päin. Tämä ohje niin arvon Daameille , kuin Miehen aluille. Muista silmät ovat sielun peili. Suora katse silmiin jutellessa , on merkki rehellisyydestä...

    • Anonyymi

      Lue päivän uutiset, ole tietoinen mitä maailmalla tapahtuu, hyvää ja pahaa. Opi tietämään ravinnosta, yhteiskunnallisista asioista, terveyteen liittyvästä hyvinvoinnista jne.. Kartuta aivan itsesi takia yleis-sivistävää tietopankkiasi. Silloin on helppo vaihtaa ajatuksia kenen tahaansa kanssa. Naistenkin.

      Paras tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen, ja tietenkin samaankin, on joko opintopiireissä, tunneilla, töiden kautta, harrastuksissa.. Noissa automaattisesti samanhenkiset ahertavat!

      Aloita normaali keskustelu vaikka kysymällä jotain yleistä . Sitten vain kuuntelet vastausta ja mainitset mitä itse ajattelet. Siitä se lähtee käyntiin.

      Henkilökohtaisia kysymyksiä ei kannata udella. Kyllä ne aikanaa tulevat itsestään esille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe