Jovain son parempi pimiässä piirassa tulitikku kirvaamisen sijhan

Anonyymi-ap

Elämhän kuuluu aina epämukavuutta ja ikäviä asioita.Niitä ei voi kukhan välttää.Jos oikein huonosti mennee niin saattaa joutua jopa kärsimhän sairauesta, onnettomuuesta ja niin poispäin. Luopumisen tuskaa piisaa kans ku omhaisia kuolee tai menettää jotaki muuta. Mikhän muu ei ole pysyvää ku muutos niinhän sitä sanothan. Just ku totuit olemhan ja elämhän yhellä lailla niin sitte sie jouvukki muuttumhan ku tullee joku pakkotilanne. Semmonen se on tämä maailma.

No se kitka ja epämukavuushan elämässä johtuu siittä, että janoaa ja joskus oikein himmoittee toisenlaista toellisuutta ku mitä olis tarjolla.Haluaa olla rikas vaikka on köyhä ku kirkon rotta; haluaa olla hurmuri vaikka naama on niinku petolinnun perse ja niin etelhen. Aistejhan sitä haluais hemmotella kovasti, mutta mitä vanhemmaksi tullee sitä enempi ne nautinnot väljähtyy. Uraputkiki alakaa maistumhan puulta jos ei älyä allaa vaihtaa tai jos on niin vanha ettei ole mahollista. Väärinymmärrettyjä nerojahan met kaikki olemma ylhensä. Harva se mithän historiallista saavuttaa. Saan vuojen päästä meitä ei muista ku lastenlasten lapset ja neki huonosti.

Sie jos haluat lopettaa sen epämukavuuen elämässäs niin sehän ei onnistu muuten ku että sie kasvatat ymmärrystäs elämästä ja oman mieles tavoista ja oikuista. Ymmärrät että sulla on aika hyvin asiat jo nyt eikä sinun tartte koko ajan olla muuttumassa itte ja muuttamassa ympäristöäs.

Kovastihan sitä intohimoa ja nautintoa palavothan nykyaikana, mutta jos se mennee yli ja alat pakonomasesti takertumhan niin mönkhän mennee. Se pittää nouattaa semmosta periaatetta, että jos sullon näläkä niin syö, mutta älä ala ruualla leikkimhän . Elikkä älä rupia kikkailemhan mithän ylimaallisia makunautintoja ku se se on jo takertumista. Anna asioitten tulla ja mennä äläkkä rupia niitä verkolla kalastamhan.

Viha on myrkkyä takertumisen ja tietämättömyyen lisäksi. Jos kyy purasee niin poishan se heti imethän se myrkky. Niin se pitäs tehhä omalle vihallekki. Anna sen vuotaa vaikka kirosanoina ja noitumisena siniruutushen vihkhon.Parempi seki on ku että tappelet päishän millon kenenki kanssa.

No se minun kaukanen esi-isähän sielä Intiassa hoksas, että rauhallishen ja tyynhen elämhän pääsee ku järjestelmällisesti tutkii itteänsä ja kulukee jaloa 8-osaista polokua ethenpäin.



Näkökuluma pitäs olla oikia.Ei sais olla mithän filtteriä sinun ja toellisuuen välissä.Sie ku luet putthhajuttuja niin sie alat näkemhän toellisuuen sellasena ku se oikiasti on.

Oikiat tarkotusperät pittää olla ehottomasti.Ei mithän ketunhäntää kainalossa.Vilipittömästi ku haluaa kaikille tunteville olennoille hyvvää ja vielä varmistaa, ettei siitä välillisestikhän seuraa mithän isompaa pahhaa jollekki muulle niin olet menossa oikiihan suunthan.

Nykyhhän ku on vihapuhetta niin tämä kohta on erityisen tärkiä. Valehella ei saa eikä vasiten riitaa kylyvää.Haukkuminen ja halveeraaminen on väärin. Smooltolkkia ei puttha piettäny hyvänä ku se on joutavanpäivästä jorinaa sen mielestä.

No se mitä sie teet on kans tärkiää. Tappaa ei saa itte, mutta jos joku muu on vaikka hirven ampunu niin kyllä sie sitä lihhaa syyä saat. Se ampuja se maksaa sen tappamisen sitte Karman lakien mukasesti joko tässä tai seuraavassa elämässä. Sitte vielä varastaminen ja lainvastanen seksiki on pahaksi jos ihan oikiasti Nirvanhan aiot päässä.

Eihän se elantokhan sitte tule oikialla tavalla jos asheja kauppaat, tai keinottelet elävillä olennoilla, lihalla, päihtheillä ja myrkyillä

Hyvin ja oikein on pyrkiä vapautumhan kaikista mielessänsä pyörivistä himoista ja haluista sekä muista alhaisista ajatuksista jokka samentaa mielen täyellisesti. Tajunnanvirtaansa pittää koko ajan puhistaa näistä ettei ne synnytä takertumista.

Jos sie olet paikalla muttet läsnä niin olet kyllä polulta pois. Se pitäs keskittyä olemhan rennon valphasti läsnä omassa kehossansa sillälailla, että ympäröivä maailma ei pääse vaikuttamhan.

Ku oikein keskityt ja hiljennyt paikalles niin sinut valtaa autuus ja tasapaino.Mikhän ei tunnu milthän sillälailla hyvällä tavalla. Et reakoi asioihin jotka ennen sai sinut pois tolaltas ja et puhkia mihinkhän riemunkiljahukshin vaikka sulla on tosi autuas olo.

0

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        114
        8464
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        40
        2575
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        122
        2297
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        23
        1946
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        15
        1684
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        11
        1509
      7. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        16
        1462
      8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        14
        1409
      9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        15
        1282
      10. Kristityt "pyhät"

        Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
        Kristinusko
        13
        1193
      Aihe