Kunnan työntekijät häipyy vai mitä täällä tapahtuu?

Anonyymi-ap

Mihin lähti Taavo, vastahan se aloitti? Ja mihin se Panu häipyi? Hallintojohtajan Paula oppi hommat, niin häipyi ja tilalle tuli Lauri. Kunnantalon akvaariossa istuu outo nainen, Eeva hoiti kirjanpitoa ja yhtäkkiä siellä oli joku nuori mies? Jäikö Eeva eläkkeelle, vai mitä tapahtui? Ja mihin se Parviainen katosi? Loppui sen myötä Uuden vuoden juhla torilta ja moni muu tapahtuma. Siihen hommaan palkattiin kai se Senni ja touhukas Vilma. Nekin ne sitten katosi yllättäen? Nyt on mukava ohjaaja Mika ja joku nuori nainen, nimeä en tiedä. Ja missä on Poikela hoiti talkkari hommia. Onko kunnassa huonot palkat, huono johto vai huonot työt. Vaihtuu työntekijät kuin sukat. Ei mitään järkeä.

17

1382

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yritysneuvoja Tenhusen Mika on siirtynyt kait muualle töihin? Ei ole miestä näkynyt neuvoja antamassa.

  • Anonyymi

   Kannattaisi vaihtaa huono johto ja poliitikot.
   Jos johto on kunnossa, niin ei isopalkkainen johtaja lähde koeajalla. Kaikki muu on selittelyä.

   Jotain tosi tosi isoa mätää kunnassa.
   Olisiko Sompion kirjoituksissa perää?
   Halvempi vaihtaa pari kyvytöntä kiusaajaa, kuin menettää koko ajan hyviä tyyppejä.

  • Anonyymi

   Ylin maalittaja-kiusaaja pitää huolta, että kaikki häipyy.
   Niin on lehtien mukaan kiusannut ennenkin. Ei koira pääse karvoistaan.

  • Anonyymi

   Häirikkö joka ajaa kolmipyörällä yks syyllisistä ,PA kunnanhallitus maalittaa, kiusaa ja nyt tämä hyvinvointi johtaja joka esti hankkimasta yhdessä puolisonsa kanssa tekniselle autoa.

  • Anonyymi

   Datzia Dusteri kunnantalon pihalla kertoo milloin kiusaaja on paikalla. Ja aina joku sen jälkeen lähtee. Kunnanjohtaja on se jonka jäljet vielä kerran johtavat lopputiliin. Mutta kuinka kauan vielä. Kyllä kansa tietää. Kiitos Markku Kallio että jaksat kiusaamista.

   • Anonyymi

    Äsmölä erittäin hyvin hengittävä materiaali joten kohta on taas paikoillaan ja pinnalle hienonnettua tuoretta inkivääriä ja suolaa. Pieni hiillijalanjälki tulee olemaan pitkä matka vain nimen mukaan AZ Yhdysvallat ei delvoite viikolla yhdessä pizzeriassa säästökuuri ja sitten lisätään hintaan selostus Antero ab Oy ja Zell ei huomannut että moni uuden sukupolven aikana ja se vaeltaa siellä kaupungissa lumihangessa.


  • Anonyymi

   Vaihdoin työpaikkaa koska esimies oli kelvoton. Aina moittimassa vaikka ei omia töitä osannut. Istui jatkuvasti palavereissa ja kävi töissä vain kääntymässä. Siis niissä töissä, mitä varten hänet oli palkattu. Käytännössä teimme esimiehenkin hommat. Epävarma ja osaamaton johtaja ei aiheuta työyhteisölle kuin harmia. Vaihtakaa ne esimiehet, niin saatan tulla takaisin, jos huolitaan.

  • Anonyymi

   Taavo sai lähteä Pelkosenniemen kunnasta koeaikana. Näyttivät kunnantoimiston ulko-ovea sisältä päin. Vilkku vasemmalle ja kohtelias ajo-ohje, sinne mistä on tullutkin.

  • Anonyymi

   Kyllä se on mukavaa kun väki vaihtuu!

  • Anonyymi

   Onneksi hevosen kuivalihavelli on ja pysyy!

  • Anonyymi

   Onko siis niin, että Rakenteellinen korruptio rehottaa tässä kunnassa. Entisenä niemeläisenä hirvittää. Täältä isolta kirkolta kun katsoo niin esitän toivomuksen. Pyytäkää Eduskunnan oikeusasiamiestä, Oikeuskansleria tms tutkimaan kunnan päätöksenteko tai pyytäkää VVM:n tarkastajia perehtymään kuntaan ja tarvittaessa ottamaan tämä kunta hallintaan. Joku on mennyt näillä päättäjillä ja virkajohdolla täysin sekaisin. Ihan hirveää ja vielä jahdataan kriittisiä poliitikkoja.

   • Anonyymi

    Minä pyydän hevosen kuivalihavelliä!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä pyydän hevosen kuivalihavelliä!!!

    Saitko ? Kun pyytää niin saattaa saada.


  • Anonyymi

   Jossain on siis tarjolla hevosen kuivalihavelliä??Mutta missä??

   • Anonyymi

    Tätä asiaa selvitetään parhaillaan.On olemassa ryhmä joka etsii Hevosen kuivalihavelliä kuumeisesti.Joitain vihjeitä on asiasta jo saatu,eikä varmaankaan mene enään kauaa,kun hevosen kuivalihavelliä tarjoileva paikka löytyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tätä asiaa selvitetään parhaillaan.On olemassa ryhmä joka etsii Hevosen kuivalihavelliä kuumeisesti.Joitain vihjeitä on asiasta jo saatu,eikä varmaankaan mene enään kauaa,kun hevosen kuivalihavelliä tarjoileva paikka löytyy.

    Kunnhallpuheenjoht.lle kuivalihavelli on jo vanhastaan tuttua. Siksi hän nostattaa tuollaisen sopan esille. Onneksi vain lievää terroria nykyiselle kotikunnalleen.
    Onpahan sopan keittänyt ja vieläpä enimmäkseen appiukon rahoilla.


  • Anonyymi

   Alkaa jo olla korkein aika löytää hevosen kuivalihavelliä!! Miksi sitä ei näy missään olevan myynnissä??

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1487
  2. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   349
   1161
  3. 37
   852
  4. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   70
   846
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   58
   799
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   799
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   42
   772
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   715
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   44
   709
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   49
   662
  Aihe