Miksi et kirjoita profiilia

Anonyymi-ap

Miksi ette kirjoita mitään esittelyä itsestänne deittisovellukseen? Itse pyyhkäisen pois kyseiset tekstittömät. Ja sitten tiedän ikuisia poikamiehiä, jotka kun menevät jonnekin deittisovellukseen, niin laittavat tagin seuranhausta "en tiedä vielä", Miten niin ei tiedä, jos poikamies menee deittisovellukseen ? Olisi kiva kuulla syitä, miks joku täyttää profiiliaan laiskasti. Mahdollisuudet tavata toinen on pieni tai olematon.

16

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska sinunlaiset kuitenkin lukevat niitä. Siksi.

      • Anonyymi

        Mut ei niissä ole luettavaa, ja siks swaippaan vasemmalle


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­N­­y­m­­f­­­o­­­m­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Eräässä deittisovelluksessa kävi aivan päinvastoin. En halunnut täyttää tietoja kuin minimimäärän. Ajattelin, että en halua mitään huomiota, haluan keskustella vain yhden, tietyn henkilön kanssa. Ehdotuksia alkoi tulla jatkuvasti, aivan solkenaan, siellä tarjottiin kaikenlaista, kaikenikäisiä ja näköisiä, rattopojaksikin olisi päässyt useasti. Pitivät profiilia mielenkiintoisena, arvelivat profiilin takana piilevän intohimoisen ja salaperäisen rakastajan. Luin niitä ja huomasin miten niin moni vapaa ja varattu on tyytymätön (seksi)elämäänsä. En päättänyt ryhtyä ilopojaksi kuitenkaan vaikka iloinen mies olenkin ajoittain.

      • Anonyymi

        Niin, eli sellaisiin toimii, jotka hakevat kevyttä


    • Anonyymi

      Estonia upposi myös

    • Anonyymi

      Oti lemtokoneem ja tippui alas

    • Anonyymi

      Raha poltti näpeissä

    • Anonyymi

      Olisiko muutaman ihmisen kohdalla syynä oman persoonallisuuden puute? Profiilitekstissä pitäisi kertoa jotain itsestään. Entä jos ei ole mitään kerrottavaa? Toisaalta, miten sellainen ihminen voi muitakaan kiinnostaa joka ei itse löydä itsestään mitään kertomisen arvoista?

      Erityisen ärsyttävää on jos otogiilirekstisdä ei kerrota yhtään mitään (”etsin kumppania kaikkeen kivaan, carpe diem, en näe tykkäyksiä”) ja sen jälkeen viimeinen lause: kysymällä lisää. Miten niin lisää, kun et ole tähänkään mennessä kertonut yhtään mitään?

      Tuskin noin tylsä tyyppi edes osaisi vastata kysymyksiin. Jos kysyisin häneltä mitä hän harrastaa, hän varmaan vastaisi että kaikenlaista kivaa tai en mitään erityistä. Jos kysyisin mitkä asiat häntä kiinnostavat, hän vastaisi että monenlaiset tai tutustutaan niin voit itse ottaa selvää. Jos kysyisin mitä hän haluaisi tehdä yhdessä seurustelukumppaninsa kanssa, hän vastaisi että mitä mieleen juolahtaa tai mitä sinä ehdotat.

      Suurin osa profiileista miesten on TYLSIÄ ja MITÄÄNSANOMATTOMIA! Te valitatte täällä että ette saa mätsejä. Miehen olisi helppo erottua joukosta jos hänellä olisi hyvä profiili.

      • Anonyymi

        Miehen olisi helppo erottua joukosta jos hänellä olisi mallimiehen ulkonäkö, ahnaan panoalfan katse sekä vähintään 20cm kikuli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehen olisi helppo erottua joukosta jos hänellä olisi mallimiehen ulkonäkö, ahnaan panoalfan katse sekä vähintään 20cm kikuli.

        ”Miehen olisi helppo erottua joukosta jos hänellä olisi mallimiehen ulkonäkö, ahnaan panoalfan katse sekä vähintään 20cm kikuli. ”

        Ehkä niin, mutta vain mikäli nio ominaisuudet näkyvät profiilissa. Siinä on asian ydin että nuo asiat eivät todellakaan aina käy ilmi huonosta profiilista. Ei auta että mies on komea, jos profiili on niin huonosti tehty ettei hänen komeutensa ei niissä kuvissa edes näy.

        Olin kerran treffeillä miehen kanssa jolla oli erinomainen profiiliteksti mutta kuvat joista ei saanut selvää. Hän näytti niissä korkeintaan tavikselta. Treffeillä tuli vastaan hemmetin komea jätkä. Sanoinkin hänelle, että olet luonnossa kymmenen kertaa paremman näköinen kuin valokuvissa. (Ei siitä suhdetta tullut koska mies oli keskustelutaidoton tuppisuu. Profiiliteksti oli lennokas ja hauska, tekstin kirjoittanut mies sitä vastoin ei ollut. Hän myönsikin että sisko oli kirjoittanut sen!)

        Ja entä jos mutta miehellä ei ole komeutta? Silloin kannattaa panostaa profiiliin sitäkin enemmän. Siis sekä valokuviin että tekstiin.

        Komean miehen kuvilla tarkoitetaan yleensä hyviä kuvia. Komea mies ei näytä kuvissa hyvältä jos kuva on otettu alaviistosta, jos se on sumuinen ja rakeinen, jos ilme on tympeä ja olemus suttuinen.

        Kyse on valokuvan tasosta, mikä ei välttämättä ole yhtä kuin valokuvaa esittävän miehen taso. Komeasta saa ruman kuvan. Taviksesta saa komean kuvan kun valitsee oikein kuvakulman, ilmeen, valaistuksen, taustan ja vaatteet.

        Miten se 20 sentin kulli selviää profiilista? Sitä ei saa näyttää valokuvassa. Ilman paitaa oleminenkin on valokuvissa vähän siinä ja siinä. Voi tulla bannaus. Tiedoksi että jos lähetät naiselle peniksen kuvan, voit saada sakot. Yksi mies Suomessa on jo saanut. Hyvä niin, jotta sikailu loppuu.


        Ne netistä varastetut kuvat joilla te palstaprinssit teette feikkiprofiileja ovat hyviä kuvia, eikä se tarkoita että kuvissa esiintyvä mies olisi superkomea. Kuvien stilisointi ei ole vaikeaa.


    • He ovat aikaansa pois kuluttamassa siellä. Yleensä profiili pitää rekisteröidä jotta voi edes ontuvasti käyttää alustaa.

    • Anonyymi

      Ei virtaa miehillä enää Runebergin veri suonissa kun miehet tietävät, että naiset tekevät valinnan kuitenkin pelkän ulkonäön perusteella.

      • Anonyymi

        Miehet luulevat että se on noin. Todellisuudessa kyse on siitä että kun joka ainut miehen profiili on joko vailla profiilitekstiä tai teksti on surkean huono, niin naiset katsovat vain kuvia. Mitä muuta siinä voi katsoa?

        Kuva ei aina kerro totuutta. Ei pitäisi puhua komeista miehistä kun puhutaan Tinderistä. Valokuva on valokuva, se voi valehdella. Komea mies voi näyttää kuvassa rumalta ja päinvastoin.

        Pitäisi puhua komeiden miesten kuvista. Eikä komeista miehistä. Se mies jota kuva esittää voi olla luonnossa ihan eri näköinen, rumempi tai komeampi, tai ei varsinaisesti rumempi eikä komeampi mutta muuten ihan eri näköinen.


    • Anonyymi

      Mä ohitan tekstittömät profiilit, vaikka olisi kuvia. Tulee olo, ettei vastapuoli ole tosissaan hakemassa mitään, jos ei ole kirjoittanut mitään. Tutustuminen kun perustuu kirjoittamiseen. En tosin vastaa niihinkään, joissa lukee vain "kysymällä selviää". Mitä voin kysyä henkilöltä, jopa ei avaa itseään profiilissa millään lailla?

      • Anonyymi

        Ja kun miehiltä kysyy, miksi ette kirjoita kunnon profiilia, he vastaavat ettei se mitään hyödytä, kun naiset tekevät valintansa vain kuvien perusteella, ei ilman komean miehen kuvia saa mätsejä, ja että naisilla on helppoa kun saavat paljon mätsejä.

        Jos siihen vastaa että miksi ette siinä tapauksessa viitsi nähdä vaivaa ja ladata itsestänne kunnon kuvia joissa näytätte hyvältä, niin saatte niitä toivomaamme mätsejä, miehet vastaavat että ei niillä mätseillä ole merkitystä kun totuus kumminkin paljastuu treffeillä.

        Just. Ensin mätsien saaminen on elintärkeää, ja seuraavassa hetkessä niillä ei tee yhtään mitään. Ja naiset ovat onnekkaita kun saavat paljon mätsejä, mutta miehet eivät tee mätseillä mitään koska totuus paljastuu treffeillä. Naiset tunnetusti valikoivat kuvansa tarkasti ja jopa muokkaavat niitä. Naisten kohdalla ei siis kuitenkaan haittaa että totuus paljastuu treffeillä?

        Ja mikä totuus? Mies voi vähän katsoa mitä päällensä pukee ja olla siistin näköinen kuvissa. Ei de ole totuudenvastaista. Treffeillä sama juttu: pue ylleni puhdas ehjä paita, käy suihkussa ja aja parta. Ei tuo niin vaikeaa voi olla. Silloin treffeillä on se sama mies jonka tunnistaa kuvista.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe