Kiinteistöt on verolle pantu

Anonyymi-ap

Nyt tulivat kiinteistöveroilmoitukset. Ymmärrän hyvin että verolla on rak.luvan tai toimenpideluvan rakennuskanta, mutta kyllä koirankopit, leikkimökit yms pitäis jättää rauhaan. Vai pitäiskö ?

24

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ajat on vaikeat niin tuloja halutaan saada jopa vanhasta paskahuussista kun merkitty autotalliksi.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍑 ­­­N­­­y­­m­­f­­­o­­m­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Kävivät mittaamassa kaikki " konsultti " vetosesti , jänkkä laokki. Mielivaltasesti rakenuksile lyötiin rahallinen arvo ja ikä vetastiin hatusta. Rakennuksille lyötiin id numero, että omistajat ei tiedä mikä rakenus on kyseessä. Omistajilta ei kyselty. Rakenukset( pääosa) on rakennettu ennenko tiettiin sanaa " kiinteistö vero". Pankaahan maholisimman paljon korjauksia, niin rakenusvalvonta jälkikäteen saa kiertää vielä tarkistus kieroksen,hehän tämän pöljyyen alotti. Ylitorniolla homma on aivan toisin. Tämäkö on sitä pienten ihmisten yhdenvertaisuutta?

      • Anonyymi

        Niinpä. Meilläkin asumattoman talon ohessa oleva laho, romahtamassa oleva vanha ulkorakennus jossa ei edes kunnon ovia on merkitty autotalliksi, vaikka talossa ei ole koskaan autoa edes ollut!
        Rakentamisvuosikin on merkitty 30 vuotta nuoremmaksi. Että tämmöistä.


    • Anonyymi

      Vuosikymmeniä jatkunut luvaton kusetus kuntaa kohtaan maksaa euroja.

      • Anonyymi

        Jos kiinteistöveroilmoituksessa on kaiken aikaa lueteltu kiinteistön rakennukset oikein, mutta verottaja ei ole verottanut, ei se ole kusetusta! Jotkut leuhottajat, jotka eivät ison egonsa takia sovi asumaan normaalikokoiseen taloon ja joutuvat nyt maksamaan korkeampaa kiinteistöveroa, kadehtivat lahon ladon omistajaa ja ovat nyt onnensa kukkuloilla, kun lahorakennuksetkin on verolle pantu.


    • Anonyymi

      Kyllåpä on ennen sotaa rakennettuille rakennuksille arvo löydetty. Meilläkin romahtamaisillaan vanhalle navetalle oli keksitty rakennusvuosi ja verotusarvo ja jälleenhankintarvo. Myydään heti jos kunta haluaa ostaa verotusarvolla! Oli merkattu autotalliksi/talousrakennus ja rakennus on romahtamaisillaan.

    • Anonyymi

      Katoton heinälatokin on arvo-omaisuutta. Vuotunen vero on sama ku lato polttopuuna itte purkaen. Paitti tietenki purkulupa maksaa enämpi ku mitä siinä on puuta. KUKA KEKSI PELLOLAISEN RAHASAMMON??

      • Anonyymi

        Kunnan virkailia keksi -------? KÄYTÄ NIMITYSTÄ --TALOUSRAKENNUS ---PSKAHUUSI
        TAI AUTOTALLI.


    • Anonyymi

      Kyllä järki viranhoijossaki on tärkeä. Nyt on vanha arvossa arvaamattomassa. 100vuotta vanha heinälato, 30 vuotta ollu käyttämättömännä, niin nyt siittä tuli ensimmäinen vero.

    • Anonyymi

      Muistakaa valittaa!

    • Anonyymi

      Yli 9neliön rakennukseen on tarvittu hakea rakennus lupa ainaki 38 vuotta.Vanhat rakennukset on varmaan ilmoitettu puretuiksi tai ei ole ilmoitettu kun rakennu on tehty.Hyvä vaan kun tarkastit saatiin veron kiertäjät satimeen.Mulla kans tuli käsky,purkaa tai hakea rakennus lupa.Odotella ens vuoteen kun saa ilman rakennus lupaa rakentaa

      • Anonyymi

        Nyt on kaikki kömmänät 5 neliötä tai yli verolle pantu ikään ja kuntoon katsomatta.


      • Anonyymi

        Rakennusluvat ja toimenpideluvat kai jokainen ymmärtää. Ennen rakennuslupaan sisältyi myös rakentamisen neuvontaa ja valvontaa. Nyt sekin on vain pelkkä lupapaperin osto.
        Vanhat käyttämättömät kulttuurimaisemat saavat nyt kyytiä, jos jollakin on jäänyt rahaa maksaa purkuluvat ja muut kustannukset.


    • Anonyymi

      Orpo-Purra linja ajaa maaseudun köyhyyteen. Nyt lähtee kyllä maalta viimeisetki tuotantoeläimet ja tuotantorakennukset. Järjettömyydellä ei näytä olevan rajoja.

      • Anonyymi

        Pellnkunnan viranhaltiat ovat nukkuvia pätemämttömiä virkailioita. taloni on mitattu KAHTEEN KERTAAN VEROLLE röyhkeätä turhaa asikkaan kusettamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pellnkunnan viranhaltiat ovat nukkuvia pätemämttömiä virkailioita. taloni on mitattu KAHTEEN KERTAAN VEROLLE röyhkeätä turhaa asikkaan kusettamista.

        On se kyllä ihme että rakennusluvan mitat ei pidä enää paikkaansa. Minullekin tullut lisää noin 1m2 /vuosi, eli tällä hetkellä 21m2 enemmän kuin tekoaikana. Mikä näitä taloja singuttaa? Silloinen rak.tarkastaja sai samat luvut kuin kirvesmiehet ja suunnittelija.


    • Anonyymi

      Kuka maksaa Sirkkakosken kalsataman verot? Pitähän kalastuskaupunngissa
      olla paljon autotalleja (paskahuusit)

      • Anonyymi

        Kyllähän se omistaja yleensä verot maksaa, eli tässä tapauksessa Pellon kunta joka ei kuitenkaan taida itselleen maksaa veroja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän se omistaja yleensä verot maksaa, eli tässä tapauksessa Pellon kunta joka ei kuitenkaan taida itselleen maksaa veroja?

        Miltä kylät näyttäis,jos kaikki autio tallot ja latot poltettais vessat koirankopitkin?


      • Anonyymi

        ANTEEKSI! KalatusPÄÄkaupungissa.


    • Anonyymi

      Nii on

    • Anonyymi

      Hyvä homma.

    • Anonyymi

      Konkurssikunta tarvitsee rahaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe