Auttakaa nyt ja saakaa mun pää jotenkin kasaan

Anonyymi-ap

Olen ollut ministerinä jo melkein vuoden, kokemusta on tullut edellisistä hallituksista ja töppäilyt alkavat olla jo vanhentuneita. Alussa vallankäyttö oli loistavaa. Sitä oli päivittäin ja olimme hallituksessa todella kokeilunhaluisia. Nautimme vallasta tosi paljon. Tiesin kuitenkin että Pääministerillä on välillä kannatusvaikeuksia ja hän siihen toisinaan otti pillerin ja kertoi omat syynsä siihen miksi ei aina kannatus nouse ja minulle se oli ok. Valtaa kuitenkin oli ja se toimi.

Pikkuhiljaa vallankäyttö alkoi kuitenkin vähentymään; ensin kerran viikkoon, sitten muutamaan kerran kuukaudessa, sitten alkoi mennä niin että saattoi olla kuukausiakin välissä ettei mitään alistamiseen ja kyykyttämiseen liittyvää. Tein kyllä aloitteita mutta aina tulin jollain syyllä torjutuksi; milloin oli väsynyt, milloin ei ollut käynyt suihkussa tmv. Aloin miettimään että hallituksella on toinen agenda ja varovasti kyselinkin siitä mutta ei kuulema ollut. Pääministerin mielestä kyykyttäminen ei vaan kiinnosta, on hikistä puuhaa ja ihan turhaa. Kokouksia meillä muuten riitti, halailtiin ja suukoteltiin päivittäin.

Kerran sitten Pääministeri sanoi kun otin taas alistamisen puheeksi, että ei pilleritkään enää oikein toimi että kiinnostaisi ollenkaan. Voi luoja kuinka monet itkut olen itkenyt koska olen ajatellut että vika on minussa. Pääministeri ei vaan yksinkertaisesti halua minun ideoitani. Piste. Ikinä hän ei tätä ole myöntänyt mutta jatkuva torjuminen kyllä saa mielen sekaisin.

Nyt satuin eräänä päivänä näkemään miehen netissä käynnin jälkeen sivuhistorian ja huomasin että hän lukee Karl Marxia joka päivä. Joka ikinen päivä hän on selaillut Das Kapitalia minun ollessani töissä kun samana iltana on torjunut minut. Seuraavana päivänä sama homma; päivällä Marxia, illalla torjuminen. Kysyin mieheltä asiasta mutta hän suuttui ja käänsi asian niin että minä kuvittelen vaan kaikkea. En viitsinyt paljastaa että näin historian ja siinä oli pitkälle taaksepäin päivittäiset luetut sivut. Hakusanoja millä hän etsii sitä; niitä en viitsi edes sanoa.

Tällä hetkellä olo on todella pettynyt. Minulla ei ole mitään yhteiskuntafilosofiaa tai kommunismia vastaan mutta jos se on päivittäistä, vaikuttaa meidän hallitustyöhön negatiivisesti ja Pääministeri ei enää neuvottele minun kanssa niin mitä tästä pitäisi ajatella? Olen lueskellut viime päivinä todella paljon sosiaalisesta omastatunnosta ym. ja tekee pahaa ajatella että kaikki merkit viittaa siihen.

Erota en haluaisi sillä rakastan valtaa yli kaiken ja muilla saroilla menee elämässä hyvin. En vaan pääse yli siitä ajatuksesta että hän on joka päivä läppäri sylissä tutkimassa dialektista materialismia, samaan aikaan kun hän torjuu minut.

Onko muilla ministereillä kokemuksia tällaisesta ja miten olette päässeet asian yli? Ja mielelläni lukisin kansanedustajien mielipiteitä ja kokemuksia asiasta? Onko Pääministerin mielenkiinto minuun vain lopahtanut vai voisiko kyseessä olla jonkun sortin addiktio? Olen tällä hetkellä aivan rikki asian kanssa kun en tiedä missä mennään.

5

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun vertaistansa rakastaa, ei tartte olla fiini.
      Kun vertaistansa kyykyttää, niin no se on sitten voi, voi

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­N­y­­­m­­­f­­o­­­m­­­a­­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Erittäin hyvä kirjoitus tänään hesarissa, valitettavasti maksumuurin takana

      "Vaaran merkit
      Oikeusvaltion merkitystä ei ole syytä unohtaa, sanoo Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomari Pauliine Koskelo.
      mm
      Ihmisoikeustuomioistuimen tuomarit antavat ani harvoin haastatteluja, mutta nyt Koskelolla on painavaa sanottavaa.

      ”Kansalaisten Euroopassa on syytä avata silmät. Ihmisten olisi ymmärrettävä, miten suuret vaarat piilee siinä, jos valtaan pääsevät ihmiset, jotka ovat valmiita horjuttamaan oikeusvaltion perusperiaatteita.”

      Ihmisoikeustuomioistuimessa on viime aikoina käsitelty esimerkiksi tapauksia, joissa ihmisiä on luokiteltu terroristiksi täysin olemattomilla perusteilla ja ankarin seurauksin vain siksi, että heidän mielipiteensä eivät ole miellyttäneet vallassa olevia.

      ”En voi uskoa, että kukaan vakavasti asioita miettivä haluaisi elää yhteiskunnassa, jossa oikeusvaltiota horjutetaan. Täällä näkee sen, miten vakaviin oikeudenloukkauksiin se voi johtaa. Siksi oikeusvaltion merkitys on kaikkien syytä tiedostaa. Etenkin poliitikkojen on syytä Suomessakin miettiä sanansa tarkasti näissä kysymyksissä.”

      ...Oikeusvaltion rapautuminen alkaa yleensä näennäisesti pienistä asioista, kuten toisten ihmisten halventamisesta. Kun ilmapiiri muuttuu aggressiiviseksi, oikeusvaltion haurastuminen yleensä voimistuu.

      Koskelon mukaan erityisen aggressiivista puhetta oikeusvaltiota vastaan tulee nykyisin pääosin äärioikeistosta, myös Suomessa. Ihmisiä saatetaan leimata ja mustamaalata estoitta esitettyjen tai oletettujen mielipiteiden takia.

      ... ”Etenkin poliitikkojen on syytä Suomessakin miettiä sanansa tarkasti näissä kysymyksissä.”

      Suomessa keskustelu politiikkojen ihmisryhmää halventavista kannanotoista leimahti viime kesänä.

      Nykyisen valtiovarainministerin Riikka Purran (ps) ja entisen elinkeinoministerin Vilhelm Junnilan (ps) kirjoitusten takia hallitus laati eduskunnalle tiedonannon yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä.

      Koskelo seurasi rasismikeskustelua Strasbourgissa huolestuneena. Muuallakin Euroopassa poliitikot ovat avoimesti halventaneet vähemmistöjä ja ulkomailta muuttaneita.

      Harvemmin valokeila on silti kohdistunut ministereihin. Poliittinen ja oikeudellinen vastuu siinä asemassa on erityisen suuri.

      ....Viime syksynä perussuomalaisten kansanedustaja Sheikki Laakso ehdotti apulaisoikeuskanslerin erottamista, koska hallituksen suunnitelma sulkea itäraja kompastui ylimmän laillisuusvalvojan havaitsemiin oikeudellisiin ongelmiin.

      Tällaiset kannanototkin ovat oikeusvaltion horjuttamista, mihin korkeimman hallinto-oikeuden presidentti Kari Kuusiniemi kiinnitti syksyllä huomiota.

      ”On hyvin ajattelematonta ja vaarallista, jos poliitikot alkavat kyseenalaistaa viranomaisen ratkaisuja vaatimalla potkuja sen takia, että viranomainen tekee laissa säädettyä virkatyötään”, sanoo myös Koskelo.

      ...Koskelo toistaa taas kerran, että sananvapauden näkökulmasta kiellettyjä aiheita ei ole.

      ”Kun jokin valtio käyttää voimassa olevaa turvapaikkaoikeutta demokraattisia yhteiskuntia vastaan, meidän täytyy tietenkin keskustella, onko turvapaikkajärjestelmää ja oikeuden tulkintoja muutettava ja miten. Tätä keskustelua käydään eri puolilla Eurooppaa. Mutta vastaus siihen ei voi olla, että joku viranomainen pitää erottaa nykyisen oikeudellisen arvionsa takia.”

    • Anonyymi

      Demokratian heikkous taitaa olla se, että demokratian vastaisia ääriliikkeitäkin pitää kohdella demokraattisesti ja siksi valtaan pääsee joskus aika ihmeporukkaa. Churchillkin totesi aikanaan, että demokratia on kaikista hallintomuodoista se huonoin lukuun ottamatta kaikkia muita hallintomuotoja, joita on kokeiltu historian kuluessa,

    • Anonyymi

      Mä lähden kohta kakkamaan ihmisten pihoille, kautta on vielä jäljellä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1778
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1251
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1077
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe