Tuli tässä väsyneenä illalla mieleen...

Että kun kaikilla voimilla on vastavoimansa. Ja sinällään kaikilla asioilla on vasta-asiansa, vastakohtansa

Niin mikä seksuaalisen häirinnän vastakohta?
Seksuaalinen häiritsemättömyys? Voisiko joku närkästyä siitä, ettei kukaan ole yrittänyt häiritä tuota henkilöä seksuaalissävytteisesti, vaikkapa puhelemalla tuhmia kassajonossa tms.?
Tai vaikkapa aseksuaalinen häirintä? MIllaistahan se sitten olisikaan...

Joo, pari pitkää tyäpäivää takana, niin aivot kaipaavat narikkaan ja keksivät kaikenlaista mikä vie ajatukset pois töistä.

24

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vonkauksen tahallinen huomioimattomuus
      (olen siinä erityisen taitava ja teen sitä jopa huomaamattani)

      • Toi on kyllä julmaa kyytiä vonkaajalle, täydellinen huomioimattomuus, "otatko kahvia?" 😂


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        💋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­­m­­a­­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Väsynyt päivän sohvalla makaamisesta?

    • Anonyymi

      Jotenkin tuo häiritsemättömyys särähtää passiiviselta, yleishyväksytyltä käsitteeltä, vaikuttamattomalta. Tuli mieleen lähestymättömyys mutta tuo voi olla hyvässä ja pahassa. En tiedä. Pähkinä ja päänsärky eivät ole hyvä yhdistelmä mutta nyt on pakko pyrkiä nukahtamaan. Huomenta jo etukäteen. - cu-

    • Anonyymi

      Häiritsemättömyys kelpaa, toivottavaa ihan.
      Tuhmien tai kaksimielisyyksien puhuminen antaa kypsymättömyyden vaikutelman, ei aikuisen, onpa suorastaan töön off. ei naurata.

      Aseksuaalinen on näitä termejä vaan, "puolikeinotekoinen" olemukseltaan, joille kukin antaa käsityksensä mukaisen omansa merkityksen. Eli "aseksuaalisen" kanssa periaatteessa voisi juttu luistaa, aivan ääritapauksessa jopa seksuaalissävytteinenkin... joten tulkinnette tahtonne mukaan.... :)

      • No tuokin on tulkinnanvaraista tai ehkä jopa kokemusvaraista ovatko kaksimielisyydet osoitus henkisestä keskenkasvuisuudesta vaiko kielellisesti lahjakkaasta sekä leikkisästä mielestä.


      • Anonyymi
        randombypasser kirjoitti:

        No tuokin on tulkinnanvaraista tai ehkä jopa kokemusvaraista ovatko kaksimielisyydet osoitus henkisestä keskenkasvuisuudesta vaiko kielellisesti lahjakkaasta sekä leikkisästä mielestä.

        Kaksimielisyyksiä voi käyttää muuten kuin seksistisesti.
        Metoo-kampanjan henki oli että vitsit ovat ei-toivottua käytöstä.
        Tuo aseksuaali-termillä pyörittely viittasi vain siihen, että vasta kun on varma kumppanin "kohteliaisuudesta" ottaa vastaan ns.nokkelia puheita, mutta silloinkin pidettävä mielessä ettei mahd.huvittuneisuus ole aitoa vaan myötätunnosta.


    • Tykkään seksistä joten tuo ei ole kovin häiritsevää, enemmän se on häiritsevää jotka ei tykkää ja rankaisee meitä jotka tykkää eli kohta maailman pitää olla väritön..

      • Joten tuhmien puhuminen pistää kyllä lämmön koville ja hiilloksen tulille.


      • valtakunta kirjoitti:

        Joten tuhmien puhuminen pistää kyllä lämmön koville ja hiilloksen tulille.

        Juu, se kyllä useinkin toimii 👍


    • Olisko toisen seksuaalisen koskemattomuuden arvostaminen? Niin ruumiillisesti, kuin henkisesti.

      Eli tavallaan normaali ihmisen arvostaminen ja kunnioitus.

      Kuullostaa ensialkuun voimattomuudelle, mitäänsanomattomalle, kun tässä mietitään vastavoimaa, mutta itseasiassa ei se kyllä ole. 😊

      Tätä on hyvä kysyä karvan alle 50 vuotiailta naisilta varsinkin. He eivät nuoruudessaan olleet varmaan kuulleetkaan seksuaalisesta arbostamisesta ja kunnioituksesta. Useamman persiille on läpsitty, kourittu tissejä ja vähintään arvosteltu seksuaalissävytteisesti...elikkä ahdisteltu seksuaalisesti...

      Joskus 80-90 luvulla sellainen käytös miehiltä katsottiin olevan naisille vain hyvää mieltä tuova asia.

      • Kauhean tylsää, mutta ollenet oikeassa 😉

        Niin, ajat oli silloin toiset, nyt ne on taas vähän toiset, vuoden päästä on jotain uutta jne. Ja aina ei mennä ns. eteenpäin, mutta keskimäärin kai mennään pitkän päälle parempaan suuntaan.


      • randombypasser kirjoitti:

        Kauhean tylsää, mutta ollenet oikeassa 😉

        Niin, ajat oli silloin toiset, nyt ne on taas vähän toiset, vuoden päästä on jotain uutta jne. Ja aina ei mennä ns. eteenpäin, mutta keskimäärin kai mennään pitkän päälle parempaan suuntaan.

        Tiedostetaan asioita enempi. 😀

        Mun poika opiskelee eka vuotta biologiaa ja maantietoa yliopistossa. Tyyppi on niin greenpeacin mies, kuin mies voi olla...mutta tieto luo tuskaakin...

        Häntä ahdistaa ilmaston lämpeäminen, ihmismäärät jne...ymmärrettävää.

        Mutta muistatko otsonikatojutut ja cfc-hommat? Ydinenergian kamaluudet ja vaikka vesikauhuhysterian? Mua ainakin hytkäytti...

        Missä ne nyt on? Hiilidioksiidista puhutaan vaan...😀

        Joku tais sanoa jossain, että kohta ihmismääräkin laskee maailmassa. (Ei vaan Putinin takia). 🤣

        Evoluutio on ihmeellinen...se tapahtuu omituosesti, mutta tapahtuu. Ja kukaan, tai ei mikään voi olla sen profeetta. 😀


      • Disseisback kirjoitti:

        Tiedostetaan asioita enempi. 😀

        Mun poika opiskelee eka vuotta biologiaa ja maantietoa yliopistossa. Tyyppi on niin greenpeacin mies, kuin mies voi olla...mutta tieto luo tuskaakin...

        Häntä ahdistaa ilmaston lämpeäminen, ihmismäärät jne...ymmärrettävää.

        Mutta muistatko otsonikatojutut ja cfc-hommat? Ydinenergian kamaluudet ja vaikka vesikauhuhysterian? Mua ainakin hytkäytti...

        Missä ne nyt on? Hiilidioksiidista puhutaan vaan...😀

        Joku tais sanoa jossain, että kohta ihmismääräkin laskee maailmassa. (Ei vaan Putinin takia). 🤣

        Evoluutio on ihmeellinen...se tapahtuu omituosesti, mutta tapahtuu. Ja kukaan, tai ei mikään voi olla sen profeetta. 😀

        Juu, tieto lisää tuskaa, mutta oikein nautittuna tuska on valtava voima tehdä muutoksia tuskaa aiheuttaville asioille. Siinäpä se on nuorison lupaus.

        Ne cfc:t kun kiellettiin, loppui otsonikato kuin seinään ja kehitys kääntyi päälaelleen. On ne jutut edelleen kierrossa ja seurannassa, mutta pohjimmiltaan siinä kävi kuten oli unelmoitukin.


    • Itsellä on sellainen muistikuva että voima ja vastavoima ovat yhtä suuria mutta vastakkaissuuntaiset.

      Jos nainen tulisi tarraamaan pakaroista ja toteaisi että en antaisi noin lyhyelle miehelle niin negatiivise fiilikset tuosta jäisi ja varmaan häirinnän merkit täyttyisivät.
      Jos taas nainen tarraisi pakaroista ja toteaisi että sinulle haluaisin keittää aamulla kahvit niin kovasti tulisi itselle hyvä mieli.

      Se mitä sanaa tai termistöä käyttää ei minusta ole oleellista vaan se lopputulos. Jos häiritseminen tuottaa negatiivisen lopputloksen niin se tarvii vastavoimaksi jotakin joka tuottaa positiivisen tuloksen. Se että ei häiritse on neutraali sillä eipä taideta eriikseen kiitellä siitä että ei ole häirinnyt vaan se on oletusarvo.

      • Todellakin! Se se vasta outoa olisikin, jos joku erikseen kiittellisi siitä, etten ole häntä seksuaalisesti häirinnyt jossain tilanteessa.


    • Mä kyllä olen parantumaton 60-lukulainen. Seksistä puhutaan ja harrastetaan sitä avoimesti ja peittelemättä, mutta leikin tekeminen tai kaksimielisten latominen on i.l.j.e.t.t.ä.v.ä.ä. Ja minkäänlainen kiusoittelu ei kuulu seksiin, mutta herttailu kuuluu.

      Otan tässä kamaloittaveellisen esimerkin netistä. Sisko, siis oikee sisko, oli tullu katumapäälle, kun sen avoin juttelu veljen kanssa oli katkennu sen saman sileän tien, kun se oli ruvennu käymään saunassa erikseen.

      Se tytsy sitten kertoi, et se rupesi kiusoittelemaan veljeään vaihtamalla vaatteita televiision vieressä, ku veli katsoi telkkaa. Ihan oikein muuten, mutta kamaloitti, että sen piti riisuessaan kiusoitella kuin strippari.

      Mä muuten inhoon strippaamista, mutta en asiallista ja suoraa alastomuutta. 🌹👀

      • No yksi tykkää klassisesta musiikista, mutta inhoaa hiphopia. Toinen taas rakastaa hiphopia, muttei voi sietää klassista. Kolmas taas tykkää iskelmästä ja vihaa metalliamusiikkia. Ja niin edelleen.


      • randombypasser kirjoitti:

        No yksi tykkää klassisesta musiikista, mutta inhoaa hiphopia. Toinen taas rakastaa hiphopia, muttei voi sietää klassista. Kolmas taas tykkää iskelmästä ja vihaa metalliamusiikkia. Ja niin edelleen.

        Huomasiks, et mää niiku alotin, et mää oon parantumaton 60-lukulainen. Emmää kuvitellu, et muitten pitäs olla 60-lukulaisii, mut kerroin millaista se on. Mää olin sillon nuori ja menin sillon naimisiinki, mut emmä oo ees sitä mieltä, et nykynuorten tarttis mennä.

        Me vaan elettiin vapauden aikaa, mut ei haluttu pelleillä. Vanhempaa väkee ravintolat houkutteli Vihtorin letuilla ja strippauksella, mut ei se meihin oikeen iskeny.

        Moltiin vapaita, mut totisii ku torvensoittajat. 🌹👀


    • Anonyymi

      Minä koen tulleeni seksuaalisesti häirityksi ja oudointa siitä tekee se, että häirintä on tapahtunut samaa sukupuolta olevien taholta! Olen 100 % hetero, joten tilanteet olen kokenut erittäin ahdistavina.
      Vaikka olen musiikin suhteen erittäin ksikkiruokainen, niin sitä en ole mitä tulee seksualisuuteen.

      • Anonyymi

        Minulle on väkisinkin tullut tunne, että omaa seksuaalista suuntautumistani on koetettu häiritä tuolla pitkäkestoisella ahdistelulla. Ei se niin mene, jokainen sisimmissään tietää mitä on eikä toisen yjsityisyyteen tunkeutuminen noin voimallisin keinoin ole todellakaan hyväksyttävää!


    • Anonyymi

      Olin eka-työpaikassani. Siellä oli vanhempi nainen, jota kukaan ei ollut koskaan halunnut tai kysynyt kumppanikseen. Oli katkeroitunut ja ilkeäkin mutta pehmeämpää luonnettakin löytyi kun tutustui.
      Myöhemmin olen kohdannut sellaisia muutaman.
      Mietin, mitä he ajattelevat seksuaalisesta häirinnästä. Toivoisivatko että edes joku joskus taputtaisi takapuolta tai hipaisisi rintoja.
      Näiden kohtaamisten jälkeen en ole osannut suhtautua häiritsijöihin kovin tuomitsevasti. Ajattelen että jos kukaan ei koskaan edes yrittäisi lähestyä, kokisin senkin aika synkäksi. On joskus kopeloitu mutta olen selvinnyt tilanteesta kiroilemalla, huutamalla tai läpsäisemällä, niin ettei sen isompaa pahaa ole sattunut. Tottakai raiskaus olisi aivan tolkuttoman kurja juttu ja periaatteessa kukaan ei saa luvatta tulla läpsyttelemäänkään.

    • Seksuaalisen häirinnän vastakohta on mielestäni toisen ihmisen koskemattomuuden kunnioittaminen. Seksuaalinen häirintä rikkoo koskemattomuutta, kunnioitus säilyttää sen.

      Seksuaalinen häirintä on alhaista käytöstä. Onneksi nykyään siihen suhtaudutaan aivan eri tavalla kuin aikoinaan. Nuorempi sukupolvi osaa käyttäytyä huomattavasti paremmin tämän asian kanssa, kuin vanhempi sukupolvi. Silloin kun itse kävin aktiivisemmin yöelämässä, niin seksuaalinen häirintä oli enemmänkin normi kuin poikkeus. Aina joku oman elämänsä sankari takamuksessa tai rinnoissa kiinni tai muuten vaan lipomassa korvaan jotain pervouksia. Onneksi opin olemaan todella napakka näissä tilanteissa ja annoin surutta näpeille kaikille, jotka tunkivat kouriaan iholle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe