Moottori lehti(kin) pilattu !

Anonyymi-ap

Tai sen nettisivut. Ensin pilattiin Tori.fi ja nyt Moottorilehden verkkosivut. Mikä noita ohjelmoijia vaivaa kun pitää kaikki nettisivut tärvellä käyttökelvottomiksi. Nettiauto onneksi palasi vanhaan versioon.

13

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ohjelmoijat ei ulkoasua ja käytettävyyttä suunnittele vaan vain toteuttajat. Tuosta on vastuussa UX-designerit ja tuoteomistajat.

      Kyllä siellä on taustalla ollut jotain syitä miksi muutoksia ovat alkaneet tehdä.

      Tuska johtuu suurimmaksi osaksi kuitenkin muutoksesta ja muutosvastarinnasta. uuden oppiminen on aina vaikeaa.

    • Anonyymi

      Suurin heikennys selaimissakin koska samat sivut halutaan saada toimimaan kaikilla laitteilla, kännyköistä tabletteihin ja tietokoneisiin.

    • Anonyymi

      Älä selitä!
      Pelkkä osaamattomuus siinä on takana, ei mikään muu.
      Silti muka mainostetaan, että Suomi olisi joku tietotekniikan ihmemaa, vaikka kaikki säännöllisesti epäonnistuu totaalisesti. Kaikki ovat kuulleet ainakin terveydehoitoalan ikuisesta kaaoksesta, kun on kymmeniä erilaisia hirmukalliita toinen toistaan takkuavampia sovelluksia, jotka eivät edes toimi yhdessä toistensa kanssa. Eestissä saatiin murto-osalla kustannuksista kaikille yhteinen, toimiva sovellus. Täällä tietotekniikan ihmemassa se ei vain onnistunut!
      Pankkisovellukset jotenkin nilkuttaen toimivat, yhteiskunnan muut yleensä eivät. Ei onnistu enää rikosilmoituksenkaan teko, vaikka / siksikö rikosten määrä on räjähtänyt. Eikä rikoksia edes kirjata ainakaan Oulussa saati että viitsittäisiin tutkia.
      Kyllä se oli työtä ja tuskaa eräässä suuressa voimalassa, kun sinne tietokonepohjainen paloilmoitusjärjestelmä rakennettiin joskus yli 20 v sitten! Kauan piti korjata ennenkuin alkoi toimimaan. Samoin Hellsinsgin kaupungin palkanmaksujärjestelmä - eihän se toiminut alkuunkaan, toimineeko edes vieläkään? Edes sen vertaa ei osattu, että olisi ajettu vanhaa ja uutta systeemiä rinnakkain ja korjattu uuden viat ennen vanhan poistoa, mutta kun ei järki sano mitään, niin minkäs typerille teet? Ne osaamattomimmat kun vielä yleensä hyväksyvät kaikki virheet ja lappavat rahaa osaamattomille systeemin rakentajille.
      Tämä kaikilla aloilla.
      Ei ole mikään ihme, että Nokian puhelinbisneskin kaatui. Johdon osaamattomuuteen! Piti oikein tieten tahtoen palkata ulkomaalainen, kilpailevan yhtiön myyrä Elop tuhoamaan kännykkäbisnes ja sehän onnistui. Toki Nokian tunarit itse hirmupalkkaa ja palkkioita itselleen nostivat julkisesti ja mahdollisesti pimeästikin, mutta saatiinpa sekin tuotantoala pois Suomesta, tästä väitteen mukaan tietotekniikan edelläkävijästä ja ihmemaasta.
      Samoin on käynyt muullekin elektroniikan alalle. Ei ole enää vuosikymmeniin ollut Saloraa, ASAa, Mikro-Mikkoa jne, Valcokin tahallaan tuhottiin jo alkuunsa. Kaikki on kaatunut osaamattomuuteen, suoranaiseen tyhmyyteen! MITÄ meidän kouluissamme opetetaan? Ei ainakaan ammattiaineita, kaupankäyntiä, liikkeenjohtoa vaan sukupuolten moninaisuutta ja muuta pelkkää paskaa!
      Minunkin verorahojani on tuhlattu kymmeniä tuhansia mm pakkoruotsin opettamiseen. Kun minulla nyt olisi 200 v sitten hyvällä käsialalla kirjoitettu asia suomennettavaksi, niin eipä löydy suomentajaa, ei sitten millään! Sanotaan, ettei muka osata tai kauhistutaan jo ehdotustakin! Hukkaan meni sekin osa maksamistani veroista.
      Kun ei valtiojohtokaan tee muuta kuin riitelee keskenään, niin eipä ole ihme, että kaikki tässä maassa alkaa olla pilalla ja hajalla. Jos olisin nuorempi, niin opettelisin edes jonkun ulkomaankilen ja muuttaisin pois ihmisarvoiseen elämään. Nyt 80-vuotiaana ei juuri mikään enää tartu päähän ja muutenkin hiekka tiimalasissani on vähissä.

      • Anonyymi

        Nokian tapauksessakaan vika ei ollut koodareissa vaan jossain muualla ja sama on näissä web-sivuissa. Jotain sillä muutoksella kuitenkin halutaan tehdä. Ei muutoksia tehdä muuten vaan.

        Ei se elo ulkomaillakaan niin helppoa ja auvoista ole. Koitappa vaikka Saksaa. Jotkut asiat on helppoja kuen käteisen käyttö kun korttimaksaminen ei vieläkään ole kovin suosittua eikä webissä pysty hoitamaan oikein mitään.
        Jos muutat osavaltiosta toiseen niin autonkin rekisteröit uudelleen ja kaikki pitää tehdä konttorissa leimoineen kaikkineen.

        Entä sitten Italia? Tutkippa millainen byrokratia siellä on ja millaisia on palkat ja verot. Voit hiukan yllättyä.


      • Anonyymi

        Hyvin sanottu! Nykyajan koulutus on aivovammahommaa. Höpistään sukupuolettomien oikeuksista, oppilaiden oikeuksista, katsellaan luokkaopetukseessa videoita Duudsoneista (noista nuoremmat sukupolvet pilanneista keski-ikäisistä idiooteista) ja annetaan jokaisen tuijottaa kännykkäänsä kaikilla opetustunneilla. Kielioppia ei opeteta, ei matikkaa, ei historiaa (historian laaja yleistietämys auttaisi hahmottamaan nykyistä ja tulevaa). Velttoillaan, ja aina oltava viihdettä, rentoa ja kivaa. Noista ei ole maamme pelastajaksi. Siksi elinkeinorakennetta ei saada muutettua epäekologisesta metsäteollisuudesta fiksuun it-teknologiateollisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nokian tapauksessakaan vika ei ollut koodareissa vaan jossain muualla ja sama on näissä web-sivuissa. Jotain sillä muutoksella kuitenkin halutaan tehdä. Ei muutoksia tehdä muuten vaan.

        Ei se elo ulkomaillakaan niin helppoa ja auvoista ole. Koitappa vaikka Saksaa. Jotkut asiat on helppoja kuen käteisen käyttö kun korttimaksaminen ei vieläkään ole kovin suosittua eikä webissä pysty hoitamaan oikein mitään.
        Jos muutat osavaltiosta toiseen niin autonkin rekisteröit uudelleen ja kaikki pitää tehdä konttorissa leimoineen kaikkineen.

        Entä sitten Italia? Tutkippa millainen byrokratia siellä on ja millaisia on palkat ja verot. Voit hiukan yllättyä.

        Kuukkelihan se päättää miten selainten ja sivujen pitöää toimia että voivat mainostaa ja vakoilla mahdollisimman paljon. Turha valittaa jos käyttää chromea, minä en ole käyttänyt koskaan, ainakaan omalla koneella.


    • Anonyymi

      ... niin ja nyt vasta Suomen politiikkaa alkaa näyttää keskieuroopan politiikalta. Britanniassa on ollut satoja vuosia tapana huutaa suoraa huutoa alahuoneen kokukissa ja otta nyrkitkin mukaan. Italian ja Ranskan politiikka onsitten vielä erikseen.

      Tiedätkö miksi Italiassa äänestettiin Berlusconia vaikka äijä oli täysin korrutoitunut? No ne muut oli vielä pahempia.

      Ei, sinä et kyllä tiedä mitään muista maista ja niissä elämisestä.
      Suomen poliittinen kulttuuri on edelleen kuin käytösoppaasta. Kohteliasta ja hillittyä.

      • Anonyymi

        Tällä kaudella on alkanut täysistunnot olla niin vastenmielistä katsottavaa ettei paljon kiinnosta. Jos oli tyttöhallitus hirveä niin tämä tuntuu haluavan pistää vielä pahemmaksi. Alkaa mennä kiinan ja venäjän tyyliseksi pelkästään rikkaiden edun ajamiseksi.


    • Anonyymi

      ES-Jonnet ovat mestareita pilaamaan grafiikan kaikessa, niin mediasivut kuin kaikki työkaluohjelmat. Visuaalisuus täyttä paskaa, sekavat ja värit typerät. Kielioppi alkeellista apukoulutasoa.

      • Anonyymi

        Suomessa ei osata. Miksi siis Suomalaisten kommentit tällä palstalla olisi sen fiksumpia?


    • Anonyymi

      Mikä noissa sivuissa vikana? En ole käynyt pitkään aikaan enkä muista millaisia aikaisemmin olleet, mutta ihan hyvin minulla toimivat.

      • Anonyymi

        TV:ssä kertoikin että ainakin huijaukset mahdollistettu Torilla.


    • Anonyymi

      Taisi poliisinkin tietotekniikkauudistus mennä ihan munilleen vaikka ihan toistakymmentä vuotta hieroivat sitä, lopulta peli oli vihellettävä poikki kun siitä ei tullut kerrassaan mitään.
      Kaikki muutkin julkisen sektorin hankkeet maksavat aina monta kertaa enemmän kuin mitä aluksi esitetään.

      Olisikohan aika todeta, että tietoyhteiskunta ei toimi ja palata vähän vanhempaan mutta varmasti toimivaan systeemiin, kuten 80-luvulla.
      Tietoyhteiskunta on ideana hieno, mutta käytännön toteutus on näköjään liian vaikeaa ja mahdottoman kallista. Näin massiivisia kustannuksia ei saa aikaan mitenkään muuten kuin tietotekniikkahömpällä. Ei riitä että laitteet ja ohjelmistot olisi yhden kerran saatu hankittua ja viriteltyä toimivaan käyttökuntoon, jatkuvat päivitykset sotkevat ne heti uudestaan, laitteet vanhenevat käyttökelvottomiksi ennenkuin ne on saatu edes maksettua, aivan toivoton ja loputon rahareikä jossa ei ole enää mitään järkeä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe