On tapahtunut kielellinen vapautuminen.

1800-luvulla oli yleisenä käsityksenä ns. asiantuntijoiden että kansankin keskuudessa, että naisilla ei olisi seksitarpeita, mutta koska miehillä on, kunniallisen naisen tulee alistua miehen tarpeille.

Vaikka naisten seksitarpeet olivat silloinkin yhtä suuret kuin miehillä, naisetkin uskoivat tähän kuvitelmaan, vaikka hyvin tiesivät tarpeensa, mutta henkilökohtaisesti luulivat olevansa sairaita poikkeuksia, nymfomaaneja.

Satu viilipyttymäisyydestä meni läpi siksi, että jos nainen olisi lausunut jotakin 'salaisesta' maailmastaan, hän olisi leimautunut sairaaksi. Niin naiset luulivat yksin olevansa sairaita, miehen kaltaisia, koska eivät uskaltaneet puhua edes keskenään.

Vielä nuoruudessani naiset kielsivät harjoittaneensa itsetyydytystä, vaikka melkein kaikki harrastivat. Tänään naiset eivät netissä pelkästään kerro itsetyydytyskokemuksistaan, vaan varsinkin nuoremmat kysyvät neuvoja, miten saisi ihanoittavammat orkut.

Seksiajatukset nousevat geenien pakottamina, ne eivät juuri muutu, mutta niistä puhuminen oli entisessä kulttuurissa TABU. Nyt voi puhua huomattavasti vapaammin. Vuosien varrella on paljastunut, että miesten ja naisten ajattelussa, ja jopa anatomiassa, on paljon enemmän samanlaista, kuin ennen luultiinkaan.

Edelleen on kuitenkin pieni määrä ihmisiä, jotka uskovat, että mistä ei puhuta, sitä ei ole. Jos joku kuitenkin katsoo avoimuuden välttämättömäksi ja puhuu sen mukaan, nämä heti nimittävät häntä pervertiksi ja sairaaksi, vaikka hän puhuu vain sitä, mikä on ominaista muillekin.

Tämän päivän ajattelussa on vielä tabumaisia seikkoja, joita päälle hyökkäävän hyeenalauman pelossa ei rohkene selvästi sanoa. Näitä on erityisesti miesten LOPUTON kiinnostus naisen ihanan suloisesta vitusta ja useitten naisten tukahdutetusta halusta herttailla ja näyttää yksityiskohtaisesti vittuaan MIELLYTTÄVÄLLE miehelle. 🌹👀

4

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kommentoinpa tuota vähän kuin tonkue in cheek, voi olla että aloittaja trollaapi tosissaan.
      Nuoruus ja viisaus, vanhuus ja hulluus, vai miten se meni,
      hulluuden ja viisauden rajoja on mietiskelty kyllä ennenkin.
      Johdanto-osuus yllä on jotakuinkin ok, mutta tuntuu liukuvan raiteelta vähitellen......

      Noin yleensä, äänelliset puheet pitää sovittaa vallitsevaan säännöstöön (kultuuriin) ellei halua riitasointuja, siis noin henk.koht. tasolla. Huomion mukaan aloittaja hakee noita mainittuja sointuja palstalla useinkin.
      Miten lienee sosiaaliset vuorovaikutukset muuten ? (pl.sisäpiiri)
      muistelen ap:n maininneen, ettei edes äänestä kun ihmiset ajattelee ja toimii väärin ja siten tapakulttuurikin muotoutuu väärin ja demokratian kautta päättäjät "vääriä" jne. Toki itsenäinen ajattelu sallittua, ei siinä mitään; olihan mm.P.Linkola aikanaan ajattelultaan omilla, ja tämän kanssa samoillakin linjoilla.
      (henk.koht.tasomaininta yllä, koska demokratiassa muuten eli rakenteellisesti on aina riitasointuja loputtomiin, kuten nytkin) Kuitenkin, koirat haukkuvat mutta karavaani kulkee. Myös toisinajattelijan kannalta: koirat haukkuvat, karavaani.... ??
      Ne, ulkoisemmat sosiaaliset suhteet; tunnen henkilöitä, joilta loppuviimeksi keskustelukontaktit katkeavat aina erimielisyyksien vuoksi. P.L. oli siitä jännä, että esiintyi tarvittaessa julkisuudessakin suht viimeiseen asti, perhepiirissä aikanaan ja kasvattajana oli perin hankala.
      Kun Suomi on maailman onnellisin maa, detaljina mainittakoon, että Linkolan mielestä Suomi oli kaikkein viheliäisin maa (toisinajattelijan osa?) Lopulta askeettisuusihanteesta oli pakko hieman joustaa ja turvautua hyvinvointivaltion palveluihin masennuksen ja diabeteksen vuoksi.

    • 60-luvun 'seksuaalinen vallankumous' ei johtanut seksikäyttäytymisen suureen muutokseen, vaan puheessa esiintyneen tabumaisuuden rysähdysmäiseen hälvenemiseen. Mutta on vielä muutamia, jotka haluavat tabumaisuutta takaisin. 🌹👀

      • Anonyymi

        Tokkopa kukaan haluaa agiteerata tabujen puolesta, mieluummin päinvastoin.
        Asiallasi , teksteistä päätellen, ei ole yhteneväisyyttä seksuaalineuvonnan kanssa. Ammattimaisesta näkökulmasta agendasi tulkittaisiin suoraan roskaksi, näin luulen.


    • Vielä 60-luvullakin, jolloin viriteltiin seksuaalista vallankumousta, moni asia oli tabu, erityisesti itsetyydytys ja seksifantasiat. 70-luvulla nämä tabut särkyivät, kun ruvettiin myöntämään, että itsetyydytystä harrastavat lähes kaikki, myös naiset.

      Seksifantasiat tulivat muotiin ja julkaistiin kirjojakin, joissa oli tarkoin kuvattu fantasioiden sisältöä. Varsinkin naisten seksifantasioiden sisältöä sekä kirjoissa että lehtiartikkeleissa käsiteltiin.

      Erityisesti pohdittiin fantasiointia tulla raiskatuksi, jonka monet naiset kokivat kiihottavaksi, mutta kuitenkin kauhistuivat ajatusta, että se toteutuisi. Toinen pohdinnan aihe oli naisten fantasiointi miesten edessä vitun näyttämisestä ja avaamisesta, mitä useimmat myöskään eivät halunneet toteuttaa.

      Yleensä pohdittiin, miksi monet fantasiat olivat kiihottavia siitä huolimatta, että niiden toteuttaminen kamaloitti.

      Tuntuu että nykyisenä nettiaikana olisi kuljettu kahteen vastakkaiseen suuntaan: 1) itsetyydytyksestä puhutaan paljon, ja naisistakin useimmat pitävät sitä luonnollisena, mutta 2) harva mainitsee yksityiskohtaisesti, minkä sisältöiset seksifansiat sormettaessa pyörivät mielessä.

      Jotenkin tuntuu, että yleisluontoiset tabut ovat vähentyneet, mutta yksityiskohtaiset jopa lisääntyneet. Kokonaisuudessa näytämme olevan menossa kohti suurempaa vapautta, mutta kaikki suhtautuminen ei ole paralleelia.

      Nykynuoriso on käytännössä vapaampaa, kuin me 60-lukulaiset, mutta omistushaluisempaa, moralistisempaa ja mustasukkaisempaa. 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe