PARAS MAHDOLLINEN MAAILMA HELPOSTI

Anonyymi-ap

Häntä heiluttaa koiraa. Miksi koira ei ole onnellinen?
Ultraprosessoitu ruoka on halpaa ja antaa energiaa juuri sen verran, että jaksat työskennellä työvuorosi loppuun. Tämä helppo ratkaisu ei ole kuitenkaan sinun terveydellesi hyväksi pitkällä aikavälillä.Elintarviketeollisuus hyötyy eniten ultraprosessoidusta ruoasta säilyvyyden ja helpompien valmistusprosessien vuoksi sekä sitä kautta rahallisen kannattavuuden lisääntymisen myötä.Onkohan tarjolla muitakin helppoja, mutta pitemmän päälle haitallisia ratkaisuja mukavuudenhaluisille kansalaisille?
YTK-kassasta saat helposti päivärahasi ilman leimautumista hankalaksi vasemmistolaiseksi.Tokihan työehtojen neuvottelu ja edunvalvonta jää pitkällä aikavälillä hunningolle jos kaikki liittyvät YTK:hon, mutta ovela oikeisto-opportunisti laskee sen varaan, että aina niitä vassareita sen verran piisaa, että Ay-liike hoitaa edunvalvonnan opportunistienkin puolesta.
Malmien louhinta ja muiden luonnonvarojen hyödyntäminen vain yhden kerran on verrattain helppoa, mutta pitemmällä aikavälillä se johtaa luonnonvarojen loppumiseen. Kertakäyttökulttuuri antaa vapauden vastuusta. Käytettyäsi hyödykkeen luovut vain siitä eikä kierrätyksen pohtiminen ja kehittäminen käy edes mielessäsi.
Populistiset puolueet lupaavat helppoja ratkaisuja lakiteknisesti monimutkaisiin ongelmiin. He lupaavat hoitaa pakolaisongelman säätämällä Suomen maineen pitkällä aikavälillä pilaavia ihmisoikeuksien vastaisia lakeja. He lupaavat kuria ja järjestystä, mutta tappavat samalla kaiken sen kansalaisten luovuuden, joka synnyttäisi uusia innovaatioita.
Lääketeollisuus keskittyy useimmiten helpottamaan elintapasairauksien aiheuttamia oireita, mutta elintapasairautesi ovat sinun yksityisasiasi eivätkä ne korjaannu ellet halua nähdä vaivaa. Hyödyt tästä korjaavat lääketehtaat ja niitä myötäilevät lääkärit. Kun koko talousjärjestelmä on rakennettu menemään sieltä mistä aita on matalin niin maailma tuntuu parhaalta mahdolliselta juuri nyt ja niin kauan kun sulkee silmänsä menneisyyden hankalilta, mutta toimivilta ratkaisuilta sekä tulevaisuuden alati huonommalta näyttävältä maailmalta.

4

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      paskoohan se kuitenki vasemistoki. eli kommunistit.. paskoo ja paskoo...aiva vaan paskoo...paljon pateria menee kirjastossa ko on isot prsausetr.

    • Anonyymi

      Jortikkaa vipuvarteen 🧏‍♂️

    • Anonyymi

      ”Länsimaat yrittävät pelotella omaa väestöään kuvitteellisella Venäjän uhalla”, Putin sanoi. ”Älykkäät ihmiset ymmärtävät erittäin hyvin, että se ei ole totta”.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe