Lopettaako SAK järjettömät lakot jo huomenna?

Anonyymi-ap

Kohta neljä viikkoa on seisotettu kontteja satamissa. Minkä takia?
Poliittisilla (SDP) lakoilla ei voi vaikuttaa hallituksen päätöksiin. Lakot ovat tahallista vahingontekoa yrityksille, niiden työntekijöille ja koko yhteiskunnalle. Hävetkää lakkoilijat!

Lakkoja on perusteltu samanlaisilla väitteillä, mitä naapurimaan Putin lateli perustellessaan hyökkäystä Ukrainaan. Siellä oli natseja ja homoja, jotka uhkasivat Venäjän itsenäisyyttä valtiona. Ne piti nitistää. Ammattiliitot ovat listanneet ja julistaneet mielikuvituksellisia uhkia liittojen ja työtekijöiden elämälle, jos hallituksen uudistukset tulevat voimaan. Uhkia uhkien perään. Entäs mahdollisuudet?

Esimerkiksi paikallisen sopimisen laajentaminen koskee 70 000 yrityksen työntekijöitä, joilta on lailla viety sopimisen mahdollisuus. Tämä epäoikeudenmukaisuus halutaan korjata. Monille lapsiperheiden vanhemmille on tärkeää pystyä sopimaan työnantajan kanssa joustavista työajoista arjen helpottamiseksi. Se on hyvä asia.

Sopimiseen tarvitaan molempien suostumus. Sopiminen ei ole ammattiliittojen sanelua, kuten lakkoon pakottaminen. Ajatelkaa, miksi porteilla pitää olla lakkovahdit? Vahdit, kuten vankiloissa?

Hävetkää SAK:n hallituksen jäsenet. Hävetkää lakkoihin osallistuneeet. Vahingoitatte yhteiskuntaa perusteena mielikuvitukselliset uhkakuvat ja väitteet.
Lakot eivät vaikuta maan hallituksen päätöksiin. Poliittiset lakot ovat SDP:n oppositiopolitiikkaa. Ne alkoivat Rinteen puheenjohtajakaudella 2018. Sen jälkeen poliittisia lakkoja on ollut aina, kun sdp on ollut oppositiossa. Niitä ei ollut Marinin kaudella, vaikka silloin säädettiin hoitajien pakkolaki, poistetiin eläkeputki ja tuotiin työttömien ruoska, aktiivimalli II. Paljon kovempia juttuja kuin Satosen listalla olevat. Mietipä sitä.

SAK voi lopettaa lakot jo huomenna.

57

784

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eloranta, Aalto, Kokko, Ekström, ... 19 "viisasta".

      Lakosta tulee lakkoilijalle taloudellinen tappio, Yli 1000 euroa netto, mitä ei saa koskaan takaisin. Mistä ilosta maksaa noin paljon?

      Ai eikö. Etkö tiennyt, että lakkoavustuksesta menee vero? Ei saturaisesta jää käteen kuin jotaian 68 euroa ja 160 eurosta noin 80 euroa. Paljonko kuukausipalkasta jää käteen päivää kohti? 3000 netto, jää käteen noin 150 euroa päivää kohti. Erotus on tappota.

      YTK kutsuu. Jo yhden lakkopäivän tappiolla maksaa YTK:n vuosimaksun. Töihin saa mennä. Sitä ei saa estää.

      • Anonyymi

        Näin helppoa on puhua osa suomalaisista työnantajaansa ja valtiovaltaa vastaan, vaikka täällä hyvistä työnantajista johtuen kaikki on hyvin. Itse käyttäisin tämänkin energian järjestelmää väärin käyttävien ”motivointiin”. Työ kuuluu kaikille, vai miten se meni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin helppoa on puhua osa suomalaisista työnantajaansa ja valtiovaltaa vastaan, vaikka täällä hyvistä työnantajista johtuen kaikki on hyvin. Itse käyttäisin tämänkin energian järjestelmää väärin käyttävien ”motivointiin”. Työ kuuluu kaikille, vai miten se meni.

        "Kaikki oli hyvin"

        Voihan rähmä.


    • Anonyymi

      Lahtari ja verenimijä hallitus saa turpiinsa :D

      • Anonyymi

        Lohtunsa kullakin. Taitaa ottaa tosi koville.
        Veikkaan, että vaan kovenee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lohtunsa kullakin. Taitaa ottaa tosi koville.
        Veikkaan, että vaan kovenee.

        Veikkaus Oy on veikkausta varten.


    • Anonyymi

      Orpa ja Purra voi lopettaa lakot perumalla pöljyydet, ei muut

      • Anonyymi

        Lakko on helppo aloittaa,
        vaikeampi lopettaa.


      • Anonyymi

        SAK lopetti lakot. Ei saanut niillä mitään aikaan. Ei mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SAK lopetti lakot. Ei saanut niillä mitään aikaan. Ei mitään.

        Sai se aikaan haittaa Suomen taloudelle ja työpaikoille.


    • Anonyymi

      Olipas siinä vain kakkaa kerrakseen 💩

      • Anonyymi

        Oot sitten käynyt wc:ssä?


    • Anonyymi

      "Lahtari ja verenimijä hallitus"

      Varo, ettei aamukaffeella mene pulla väärään kurkkuun.

    • Anonyymi

      Rahalla saa ja hevosella pääsee
      Mielenkiintoisia tukikohteita persuministereillä esim.hevosurheilu jne. Painopisteet leikauksissa ja tukemisessa kohdillaan?. Mielekiintoista on myös se, että tukia jaetaan myös sellaisille yrityksille jotka jakavat sen osingoina eteenpäin?
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009579833.html

    • Anonyymi

      "minua ette enää kiusaa" sanoi eräs poika eilen. Samoin ajattelee puolet suomalaisista suomen hallituuksesta. Persuista 70% haluaa jatkaa samalla linjalla.

    • Anonyymi

      Peruspuurtajat: Ay-liikkeen on noustava taistelemaan työehtosopimusten puolesta

      Tiedote
      30.3.2021

      Ensin metsäpatruunat päättivät lopettaa valtakunnallisten työehtosopimusten teon ja siirtyä yrityskohtaiseen sopimiseen. Kun ammattiliitot seurasivat työnantajien toimia vain katseella, niin teknologiateollisuus rohkaistui lähtemään samalle kivikkoiselle tielle.

      Nyt on viimeinen hetki ay-liikkeen ryhdistäytymiseen puolustamaan omien jäsentensä sopimusturvaa tarvittaessa, vaikka yleislakolla.

      Valtakunnallisten työehtosopimusten vastinparina on aina työrauhavelvoite. Työnantajajärjestöt näkevät päiväunia yrityskohtaisesta työrauhavelvoitteesta. Tämä mahdollistaisi sen, että heikommin järjestäytyneissä työpaikoissa työntekijää vietäisiin kuin litran mittaa tulevaisuuden neuvotteluissa.

      PRH:n ja Verohallinnon yhdessä ylläpitämä tietojärjestelmän mukaan Suomessa on noin 20 000 yli 10 henkeä työllistäviä yritystä. Jos jokainen sopisi työehdoistaan itse, tuo tarkoittaisi noin 10 000 työehtosopimusneuvottelua vuosittain. Puhumattakaan siitä, jos nuo neuvottelut käytäisiin työntekijätasolla.

      Tämän seurauksena työmarkkinoiden rauhattomuus kasvaa, eikä suinkaan vähene. Kun riski työpaikkojen häiriöille kasvaa eksponentiaalisesti, Suomeen sijoittamisen kynnys kasvaa. Tämän, suurelta osalta poliittisen maariskin kasvamisen takia monet yritykset joutuvat miettimään kannattaako Suomeen enää investoida.

      Pääministeri Sanna Marinin johdolla osa politiikoista tarjoaa vaihtoehdoksi tiukempaa lainsäädäntöä minipalkoineen alipalkkauksen kriminaliointeineen. Näin siirrettäisiin työehtosopimustoiminta eduskunnan kautta käräjäsaleihin. Lainsäädäntö on myös aivan liian jäykkä mekanismi erilaisten töiden ja työnkuvien eroavaisuuksien käsittelemiseksi reilusti ja oikeudenmukaisesti.

      Pääministeri Sanna Marinilla on näytön paikka hallituksen puoliväliriihissä. Kepu on julkisesti kertonut tekevänsä paikallisesta sopimuksen edistämistä jopa hallituskysymyksen. Kepun malli hyvin todennäköisesti romuttaisi yleissitovuuden totaalisesti.

      Työehtosopimusjärjestelmä ja yleissitovuus ovat elintärkeitä oikeudenmukaisten työmarkkinoiden kannalta. Niiden romuttaminen iskisi kaikkein kipeinten jo valmiiksi pienipalkkaisimpien työntekijöiden nilkkaan; joista monet ovat naisvaltaisia.

      On todella surullista seurata, kuinka Marinin demarit yhtäällä vaativat tasa-arvoa, naisten aseman parantamista ja palkkaerojen pienentämistä, mutta toisaalla ovat hiiren hiljaa kun näiden alojen työehtojen kimppuun käydään ennenkuulumattomalla tavalla työnantajien toimesta.

      Onko pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja Marin valmis kampailemaan työmarkkinoiden toimivuuden tärkeimmän rakenteen eli työehtosopimusten ja niiden yleissitovuuden puolesta vai antaako hän periksi Kepulle ja työnantajaliitoille varjellakseen hallituksen koossapysymistä?

      Peruspuurtajat – edustamme perussuomalaisia ay-aktiiveja

      Lisätietoja:

      Peruspuurtajat ry
      Ari Perämaa
      Puheenjohtaja
      Puhelin: 0400 011747

    • Anonyymi

      Kyllä oli hyödytön lakko ,haittaa vain Suomen taloudelle ja työpaikoille. Kyllä se SAK osaa tehdä ihmisistä työttömiä. Anarkisti järjestö

    • Anonyymi

      SAK hävisi. SAK:n pomo ajaa kaksilla rattailla ja leikkii tyhmää työväestön kustannuksella. SAK pääpomolla itsellään on twitterissä yhtenä lipputunnuksena se syy, miksi hallituksen on pakko leikata.

    • Anonyymi

      Talven lumet sulavat. Niin sulaa myös sdp:n kannatus.
      Urpilainen sai 4% ääniä presidentinvaaleissa.

      Kansa ei halua kannattaa sellaisia poliitikkoja, jotka vastakkainasettelevat, haukuvat toisia ja vääristelevät totuutta.

      Kansa haluaa tukea sellaisia, jotka hoitavat asioita, ajavat realismia ideologian sijaan.

      Työväenpuolueista persut on arkirealismin asialla.
      Kristillisdemokraatit on lähimmäisen asialla.
      Kokoomus on järkipuolue ja kykypuolue.
      Viime kaudella Keskusta oli vasemmiston aisankannattaja, mutta pohjimmiltaan sekin ajaa asioita, ei ideologista hömppää.

      Luottamus SDP:hen karisi yhdessä SAK:n kanssa.

      Luottamus SAK:hon romahti yrittäjien keskuudessa lakkojen takia.
      Kiristäminen, haitanteko ja työrauhasta viis veisaaminen vei uskon liikkeeseen sopijaosapuolena ja kumppanina.

      Poliittiset lakot ovat demaripolitiikkaa.
      Poliittisia lakkoja on ollut niiden alkamisesta asti aina, kun sdp on ollut oppositiossa.
      Poliittisista lakoista on vain haittaa.

      Missä on demareiden moraali ja yhteiskuntavastuu?

      Urpilaisen 4% oli oikea vastaus.

      • Anonyymi

        "Poliittisista lakoista on vain haittaa."

        Näin on. Tuo - tarpeettomasti - toraa ja pahoinvointia työmaalle.


      • Anonyymi

        Eivät näköjään uskalla päästää sinua sieltä suljetulta osastolta edes katsomaan uutisia.
        Sonta-Kokkareiden ja Perskärpästen kannatushan on romahtanut, ovat jo kaukana SDP:n takana.
        Eikä mikään ihme, yksikään kansa ei huolisi tuonlaisia yhteiskunnan tuhoajia ja eriarvostajia hallitukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät näköjään uskalla päästää sinua sieltä suljetulta osastolta edes katsomaan uutisia.
        Sonta-Kokkareiden ja Perskärpästen kannatushan on romahtanut, ovat jo kaukana SDP:n takana.
        Eikä mikään ihme, yksikään kansa ei huolisi tuonlaisia yhteiskunnan tuhoajia ja eriarvostajia hallitukseen.

        Siisti nyt edes hiukan kielenkäyttöäsi.
        Uutisissa puolueet esitellään aina asiallisesti.
        Sinun väritetty kielenkäyttö, olet oppinut se jostain muualta kuin uutisista.
        Gallupit tulee, gallupit menee.
        Ne vaihtuvat kerran kuukaudessa. Hallitukset mielellään saa vaihtua kerran neljässä vuodessa.


      • Anonyymi

        Suurin osa ymmärtää sen, että Urpilaisen ja ainakin yhden toisenkin naisehdokkaan kannatus kärsi siitä, kun kansa esti edes yhden natsin pääsyn toiselle kierrokselle. Tuo taktinen äänestys ei tosin toimi, jos äärioikeistolaisia on useampi vaalien eturintamassa. Yksi kumminkin pudotettiin pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa ymmärtää sen, että Urpilaisen ja ainakin yhden toisenkin naisehdokkaan kannatus kärsi siitä, kun kansa esti edes yhden natsin pääsyn toiselle kierrokselle. Tuo taktinen äänestys ei tosin toimi, jos äärioikeistolaisia on useampi vaalien eturintamassa. Yksi kumminkin pudotettiin pois.

        Ei, vaan se kertoo todellisesta henkilön kannatuksesta.


    • Anonyymi

      Demarit on joskus ollut työväenpuolue,sittemmin siitä tullut paperi ja metalliliiton käsikassara. Onnetonta uhoamista tämäkin lakko touhu,Persut ja kokkareet kertoivat nämä toimet tekevänsä jo ennenvaaleja ja mihin katos Demarien äänestäjät ? Hevon kuuseen,ilman Sanna Marinia 12% puolue. Joka sittemmin petti äänestäjänsä ja jätti uppoavan laivan lähtemällä hyvin kyseenalaisen firman konsultiksi. Pressa vaaleissa nähtiin Demarien kannatus,jo kolmannenkerran nähtiin totuus. Onneton kannatus.Joskus heillä ollut sama värisuora kuin nyt kokoomuksella,mihin se on hävinny ?

    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu! Olen täsmälleen samaa mieltä, että AY-mafiaa ohjataan suoraan oppositiosta. On aika lopettaa poliittinen lakko kokonaisuudessaan(harmi että hallitus ei aja täyskieltoa poliittisille lakoille). Mafiosoilla kyllä säilyy vaikuttamis mahdollisuus liittokierroksilla.

    • Anonyymi

      Ihmiset 'pakotetaan lakkoon,vaikka ei olis mitään hyötyä ja halua. Möhömaha äijät maksdettuine kämppoineen uhoavat,kyllä nyt porvarille näytetään ! Mikä näytetään ++ Oma tyhmyys ja siihen viedään syyttömätkin mukaan.

    • Anonyymi

      Työehto sopimuksista voi lakkoilla ja muista epäkohdista työmailla,mutta tämä on järetön lakko vaaleissa demokraattisesti voittaneita vastaan. Katkera on oppositio ja omiin kolisee,ei nouse tällä tavalla Demarien kannatus.

      • Anonyymi

        "ei nouse tällä tavalla Demarien kannatus"

        Tappion tunnustaminen, syiden analysointi, tarvittavien korjaustekojen -hankkeiden kautta tuntuisi avaavan tulevan paremmin.
        Joku totesi joskus samassa tilanteessa ihmettelevänsä "voiko v,tutukseen kuolla". Sen kautta sittemmin tuleva, parempi aukesi.


    • Anonyymi

      Suomen porvaristo teki sen taas köyhä kansanosa alistetaan ja ryöstetään niin kuin ennen vanhaan Nato toimii niin kuin entisajan viikinkit. Iskuja (ryöstöretkiä) sinne ja tänne. Kansan rahat kerätään tämän ryöstö koneiston pyörittämiseen.
      Kuinka se ryöstetty kansa osa sitten eroaa tsaarin ajan kansanosasta, nykyisen suomen alueella. Ei mitenkään. Ryöstöhän on vasta aluillaan. Aika näyttää kuka käyttää tsaarin-ajan metsästysmajoja suomen alueella. Aika näyttää kuinka käy ja kuinka valmis tämä ryöstetty kansanosa on valmis puollustamaan suomen porvariston etuja? Omia etujahan heille ei enää ole kohta!

      • Anonyymi

        " Omia etujahan heille ei enää ole kohta!"

        Näin on, muistoksi menneistä jää vähän joka tyypille hirveä liikapaino.


    • Anonyymi

      Miksi lakkoillaan. Ohessa kerättyä tietoa. Ei todellakaan ole kysymys vain poliittisista lakoista (vrt. poliittinen lakko Chilen sotilasjunttaa vastaan) . Vaikka bensan hinta voi vi..aa. ?https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/72b7f938-5d6b-492a-9a67-95078a454b5b
      -potkulaki https://tekijalehti.fi/2024/01/15/potkulaki-romuttaisi-tyontekijan-turvaa/
      -yt laki koskemaan yli 50 hengen yrityksiä https://docue.com/fi-fi/lakitieto/uusi-yt-laki-muutos
      -paikallinen sopiminen Paikallista sopimista lisätään työehtosopimusten kautta. Työehtosopimukset tarjoavat jo nyt paljon mahdollisuuksia, joita kaikkia ei käytetä työpaikoilla.
      Neuvotteluaseman täytyy olla työpaikalla tasapuolinen ja neuvotteluiden aitoa sopimista, ei sanelua.
      Työtekijöiden puolesta neuvottelee luottamusmies. Hänellä on koulutusta ja osaamista tehdä juridisesti päteviä sopimuksia.
      Luottamus on paras tapa lisätä paikallista sopimista. Paikallisen sopimisen edistämiseksi henkilöstöä edustavien luottamusmiesten tiedonsaantimahdollisuuksia sekä koulutusta on lisättävä.
      -Poistaa vuorotteluvapaat.
      -Poistaa aikuiskoulutustuen.
      -Rajoittaa lakko-oikeutta.
      -Lyhentää poliittisten lakkojen kestoa.
      -Hankaloittaa tukilakkoja niin, etteivät vahvat alat voi enää tukea heikompia.
      -Romuttaa pienituloisten sosiaaliturvaa.
      -Leikata asumistuesta miljoonatolkulla.
      Voi siis miettiä kenen puolesta lakkoillaan? Ehkä sinunkin joka juuri aloitat aivopierusi julkaisun?

      • Anonyymi

        Mistä lakkoillaan kohta kun ei ole töitä mistä lakkoilla? Tällä menolla kukaan ei halua investoida Suomeen, kun ei täällä ole työhaluja. Poliittiset lakot on kiellettävä , suurta haittaa Suomen taloudelle. Demokraattisesti pidetyt vaalit ja SAK haluaa romuttaa demokratian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä lakkoillaan kohta kun ei ole töitä mistä lakkoilla? Tällä menolla kukaan ei halua investoida Suomeen, kun ei täällä ole työhaluja. Poliittiset lakot on kiellettävä , suurta haittaa Suomen taloudelle. Demokraattisesti pidetyt vaalit ja SAK haluaa romuttaa demokratian.

        Minä olen investoinut Suomeen.
        Minulla on 67 palkollista.
        Olisin voinut investoida Suomen lisäksi muuallekin, mutta en näe sitä tarpeellisena, koska nykyisissä työlaissa ja työehtosopimuksessa ei ole mitään sellaista mikä asettaisi Suomen kilpailukyvyn huonoon valoon.
        Nämä hallituksen kaavailemat "pakkolait" eivät tuo mitään sellaista lisäarvoa josta olisi minulle jotain hyötyä.
        Näen asiassa pikemminkin vastakkainasettelun lisääntymistä joka osaltaan huonontaa työilmapiiriä kadottaen yrityksessäni vaadittavan omatahtoisen luovuuden ja motivaation.
        Nykyinen hallitus on aiheuttanut nämä lakot omalla toiminnallaan jossa ei ole mitään järkeä.
        Järjettömiä asioita yritetään runnoa väkisin läpi pelkän ideologian takia, ja siis minkä ideologian? Ideologian, jonka mukaan Suomessa pitäisi olla vain äärimmäisen rikkaita tai äärimmäisen köyhiä ihmisiä. Se ei toiminut Yhdysvalloissa eikä se tule toimimaan Suomessa.
        Poliittiset lakot eivät olleet ongelma ennen Orpon hallitusta, Orpon hallitus teki siitä ongelman.


      • Anonyymi

        Miksi meillä on vaalit jos äänestys tulos ei sitten demareille kelpaa ? Miksi porukat ei teitä äänestä ? Ei kansa tyhmää ole,Marinin hallitus velkaannutti maatamme 40 miljardia lisää jo ennestään valtavan velan lisäksi. Ne velat tulee maksuun ! Maksajana kansa,vreronmaksajat,käsitätkö ?! Kelkan on käännyttävä ja tämmönen poliittinen lakko on tuomittava ja jos uutisia kattot,niin tämä lakko ihmetyttää naapurimaitakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi meillä on vaalit jos äänestys tulos ei sitten demareille kelpaa ? Miksi porukat ei teitä äänestä ? Ei kansa tyhmää ole,Marinin hallitus velkaannutti maatamme 40 miljardia lisää jo ennestään valtavan velan lisäksi. Ne velat tulee maksuun ! Maksajana kansa,vreronmaksajat,käsitätkö ?! Kelkan on käännyttävä ja tämmönen poliittinen lakko on tuomittava ja jos uutisia kattot,niin tämä lakko ihmetyttää naapurimaitakin.

        Ei kansalaiset ole tyhmiä.
        Kannatusmittausten perusteella Suomessa olisi täysin erilainen hallitus jos vaalit pidettäisiin nyt.
        Nykyinen hallitus ottaa vielä enemmän velkaa kuin edellinen, ja nämä sen kaavailemat toimet tulee vain pahentamaan tlannetta entisestään.
        Eli se "kelkka" ei tule kääntymään tuonlaisella sössimisellä ja räpeltämisellä jota tämä hallitus harrastaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kansalaiset ole tyhmiä.
        Kannatusmittausten perusteella Suomessa olisi täysin erilainen hallitus jos vaalit pidettäisiin nyt.
        Nykyinen hallitus ottaa vielä enemmän velkaa kuin edellinen, ja nämä sen kaavailemat toimet tulee vain pahentamaan tlannetta entisestään.
        Eli se "kelkka" ei tule kääntymään tuonlaisella sössimisellä ja räpeltämisellä jota tämä hallitus harrastaa.

        Kerro sitten vaihtoehto tälle konkurssiin menevälle maallemme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen investoinut Suomeen.
        Minulla on 67 palkollista.
        Olisin voinut investoida Suomen lisäksi muuallekin, mutta en näe sitä tarpeellisena, koska nykyisissä työlaissa ja työehtosopimuksessa ei ole mitään sellaista mikä asettaisi Suomen kilpailukyvyn huonoon valoon.
        Nämä hallituksen kaavailemat "pakkolait" eivät tuo mitään sellaista lisäarvoa josta olisi minulle jotain hyötyä.
        Näen asiassa pikemminkin vastakkainasettelun lisääntymistä joka osaltaan huonontaa työilmapiiriä kadottaen yrityksessäni vaadittavan omatahtoisen luovuuden ja motivaation.
        Nykyinen hallitus on aiheuttanut nämä lakot omalla toiminnallaan jossa ei ole mitään järkeä.
        Järjettömiä asioita yritetään runnoa väkisin läpi pelkän ideologian takia, ja siis minkä ideologian? Ideologian, jonka mukaan Suomessa pitäisi olla vain äärimmäisen rikkaita tai äärimmäisen köyhiä ihmisiä. Se ei toiminut Yhdysvalloissa eikä se tule toimimaan Suomessa.
        Poliittiset lakot eivät olleet ongelma ennen Orpon hallitusta, Orpon hallitus teki siitä ongelman.

        Minä taas työllistän 126 henkilöä, ja minun investointipäätökset ovat tällä hetkellä jäissä, ja odottelen, että Suomessa saadaan oikeiston ohjaamat lait lyötyä lukkoon. Natojäsenyys on plussaa myös tulevaisuutta ajatellen. Nyt on Suomenkin aika siirtyä enemmän yrittäjäystävällisemmäksi maaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä taas työllistän 126 henkilöä, ja minun investointipäätökset ovat tällä hetkellä jäissä, ja odottelen, että Suomessa saadaan oikeiston ohjaamat lait lyötyä lukkoon. Natojäsenyys on plussaa myös tulevaisuutta ajatellen. Nyt on Suomenkin aika siirtyä enemmän yrittäjäystävällisemmäksi maaksi.

        Eli toisin sanoen tämä ns. "liikeideasi" ei alkujaankaan ole järkevä eikä kestävällä pohjalla.
        Miksi yhteiskunnan pitäisi pönkittää tuonlaista konkurssikypsää kioskia väkisin kaiken maailman pakkolailla joista ei ole kenellekään mitään muuta kuin haittaa?
        Minkä takia niille 126 thaimaalaiselle marjanpoimijalle pitäisi mielestäsi maksaa vähemmän kuin Suomalaisille?
        Se on hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa eikä mikään "liikeidea".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro sitten vaihtoehto tälle konkurssiin menevälle maallemme.

        Otetaan lisää velkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otetaan lisää velkaa.

        Suomen luoottoluokitus on jo maailmalla kyseenalaistettu. Mutta jos ademarit sais päättää niin kyllä velkaa otettais jos saatais.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen luoottoluokitus on jo maailmalla kyseenalaistettu. Mutta jos ademarit sais päättää niin kyllä velkaa otettais jos saatais.

        Onko kuulolaitteessa patteri loppu vai miksi et kuule mitä uutisissa sanotaan?
        Nykyinen hallitus on jo ottanut ennätysmäärän velkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen luoottoluokitus on jo maailmalla kyseenalaistettu. Mutta jos ademarit sais päättää niin kyllä velkaa otettais jos saatais.

        Taitaa dementiakin vaivata kun siellä on ollut kokonaan toiset puolueet ottamassa lisää velkaa jo pidemmän aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kuulolaitteessa patteri loppu vai miksi et kuule mitä uutisissa sanotaan?
        Nykyinen hallitus on jo ottanut ennätysmäärän velkaa.

        Velalla maksetaan korkoja ja uudella velalla eletään ! Ei tarvi olla talousnero ymmärtääkseen jotta konkka tulee,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kuulolaitteessa patteri loppu vai miksi et kuule mitä uutisissa sanotaan?
        Nykyinen hallitus on jo ottanut ennätysmäärän velkaa.

        Pakko ottaa että saadaan maksettua entiset velat pois


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakko ottaa että saadaan maksettua entiset velat pois

        Näillä nykysillä ministereillä on tuo elintaso niin korkea, että eivät elä sillä ministerin palkalla ilman velkaa.


    • Anonyymi

      sak haluaa lopettaa riistämisen heti alkuunsa. vappuviikolla jatkuu ; )

      • Anonyymi

        "heti alkuunsa"

        :-)


    • Anonyymi

      Olisi se hienoa, jos isäntä saisi määrätä taksvärkkipäivien määrän ihan tuosta vaan. Mees, taksvärki lisä kolme paiva, naisihmine kaksi.

      • Anonyymi

        Ennen oli kaikki paremmin.


    • Anonyymi

      On se hyvä eläkeläiset tukevat ay-liikettä 1,5 miljoonan henkilön kannatuksella. Yrittäjätkin joutuvat kohta ihan itse maksamaan omat eläkkeensä. Nyt niitä vielä tuetaan n. miljarilla eurolla veronmaksajien rahoilla ; )

    • Anonyymi

      Nyt hyvätuloiset eläkeläiset lakkoon ja äkkiä.

      • Anonyymi

        Kaikki lakkoon vaan, hulinat pystyyn!


    • Anonyymi

      Aloitukseen liittyen, niin natsien läsnäolo Kiovassa on ihan varmasti tosi, kun miettii miten natsijussi noiden kohtalosta kiukustuu. Ei mulla muuta.

      • Anonyymi

        "natsijussi"

        Helpottiko?


    • Anonyymi

      Aika hiljaista on SAK:n suunnalta , eivät uskalla enään Öykkäröidä. Loppui lakko halut kun huomasivat, että ei mitään vaikutusta.

    • Anonyymi

      Tunnin työn seisauksella olisi ollu sama vaikutus,nyt SAK nolasi ittensä totaalisesti. No,saihan ihmiset pitää lomaa liittojen päivärahoilla.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe