HOUSUT JALKAAN

Anonyymi-ap

Windpws95Man esitteli *ulkkua naishaastattelijalle kameran edessä Madridissa. Video leviää netissä ja reagtiot ovat sen mukaisia. Äijä kulkee perse paljaana ja etumusta esitellen ympäriinsä ja väittää olevansa taiteilija. . Kun nuo voitti UMK niin joku julkais Keestilän Instagram sivun Viisukuppilassa. Sivu oli täynnä kuvia. alapäästä. Sittemmin se kuva katos, ilmeisesti Kestilä poisti sen Instagramista. Halusin vain kertoa meitä edustaa itsensä paljastelija, ilmankos sillä toisella on se palttoo. Toivottavasti eivät pääse finaaliin. Eivät sitä ansaitse.

9

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkoitat varmaan sitä videota joka leviää TIK TOK? Useita kommentteja onkin ollut netissä, että ukko pitäis housut jalassa. Iteltä mennyt kokonaan suomalaisedustajien kannatus. Heidänhän pitäis olla edustamassa Suomea eikä omaa kikkeliä. Huomasin myös, että William Lee Adams perui Suomen edustajien haastattelun kohta sen W95M tekemän tempun jälkeen. Säälittävä kaksikko.

      • Anonyymi

        Twitter oli. Vaikka kyllä tuo on julkastu viikon aikana jo vaikka missä. Joku oli julkaissu ja englanniksi sanottiin, että onko tämä hyväksyttävää? Eihän se ole. Kyllä noitten valinta on ollut pohjanoteeraus. Vanha ukko perse paljaana ja *ulkkua näyttelee. PKNkin edusti arvokkaasti. You Tube sano jo Suomen edustajia: Pervo ukko ja Mikki Hiiri :D.


    • Anonyymi

      Nykyään kaikki on niin wokea ja näitä ammattiloukkaantujia on aivan liikaa. Tuntuu että huumori on täysin kuollut ja kuopattu?

      • Ei tuota huumoriksi voi kutsua, hyvällä maulla ainakaan!


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Tuohan on huumorilla tehty. Ainakin haastattelu sai positiivisia kommentteja koko ajan. Naiset aukovat reisiään ja pyllistevät se levällään rinnat paljastavissa pienissä bodyissa, eikö kukaan loukkaannu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Tuohan on huumorilla tehty. Ainakin haastattelu sai positiivisia kommentteja koko ajan. Naiset aukovat reisiään ja pyllistevät se levällään rinnat paljastavissa pienissä bodyissa, eikö kukaan loukkaannu.

        Aika outoa olisi jos munasilleen riisuuntuisi, vaikka festareillahan tuota tehnyt monikin ja naiset käytännössä alasti missä vaan. En viitsi etsiä videota, mutta kerrotaanko muka jossain uskottavasti että riisunut munasilleen, olisihan siitä lehdissäkin?

        Kaikkien pitäisi pitää perseensäkin peitettynä julkisilla paikoilla, mutta naisilla ollut pitkään vain naru persevaossa ja paljastelevat kilpaa somessa, kaduilla tai vaikka punaisella matolla. Miksi naisurheilijoillakin perse paljaana, ei miehillä ole.

        Aika kaksinaamaista yleensäkin, voidaan tuomita paljastelusta vaikka pissatessa, mutta samaan aikaan järjjestetään nakujuoksuja missä lapsetkin katsomassa ja miesten puolella uimahallissa jatkuvasti 1-12v tyttöjä katselemassa alastomia miehiä, samoin naissiivoojat miesten puiolella, mutta toisinpäin ei saa olla.

        Pitäisi olla samat säännöt joka paikassa molemmille sukupuolille tai lopettaa kokonaan paheksunta ja tuomitseminen ja antaa nakuilla ketkä haluaa. Kummallista kun se naisten ja tyttäjen horoilukin on aina miesten ja poikien vastuulla.


      • Anonyymi

        Naisille paljastelu ja vapaa seksi on vapautumista ja voimaantumista, miehet ei saa arvostella mistään, mutta naisilla oikeus loukkaantua kaikesta ja rahastaa joka tilanteessa, jopa kymmenien vuosien takaisilla väitetyillä tapahtumilla ilman mitään todisteita. Olen saanut niin tarpeekseni metoo-femakkojen touhuista etten halua olle enää missään tekemisissä naisten kanssa ellei töiden tms takia tarvitse.

        Koko metoo-rahastuksen alulle pannut nainen jöi itse kiinni alaikäisen pojan hyväksikäytöstä ja tuomittiin, taisipa olla osallinen sen kuuluisan kokin ja miesystävänsä hirttämiseenkin.


    • Anonyymi

      Mikset linkittänyt tänne, ai mutta eihän fantasioita pysty muille näyttämään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe