Kelpaako pyöreä?

minä nainen

Kelpaako pyöreä nainen oikeasti miehille? (En puhu nyt suuresta ylipainosta.)

Kehtaisitko kulkea sellaisen kanssa, jos muuten on kaunis ja hyvin hoidettu?

Tuntuu, että nykyaikana saisi tosiaan olla malli- tai fitnessmitoissa, mihin kovinkaan monella ei oikeasti ole aikaa tai jos ei ole saanut synnyinlahjana uskomatonta aineenvaihduntaa :)

Itse en ainakaan vaadi mieheltä brad pitt-vatsaa tms... Koko olemus ratkaisee ja mahaakin saa olla.

34

6999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaskaxx

      Mitä tekee missillä, jolla on v-mainen luonne.

    • XL -lover

      Tottakai saapi olla pyöreyttä naisessa, loppujen lopuksi ratkaiseen sisäinen kauneus

    • ei ei

      rehellinen vastaus

    • mahamies

      Televisio se vain tyrkyttää länsimaista en-ole-tyytyväinen-mihinkään-koskaan -asennetta, kun tuolta tuntuu.

      Ole ylpeä itsestäsi, niin me miehet kiinnostumme sinusta.

      Jos luulet ettei sinua kukaan halua, se näkyy olemuksestasi, eikä sinua lähestytä.

      Anna silmäsi sädehtiä elämäniloa. Ota elämä hymyillen vastaan, ja huomaat että elämä hymyilee sinulle takaisin.

    • pasi

      kyllä minä henk. koht. haluan mieluummin pyöreän naisen kuin jonkun anorektikon jolle ruoka on täysin vieras käsite..tsemppiä pyöreille tytöille..=)

      • bmi

        Eihän anorektikolle ruoka ole vieras käsite, itseasiassa anorektikko perehtyy hyvinkin tarkkaan ruokaan: opiskellaan joulemäärät, rasvat ja hiilihydraatit, että osataan valita ne olemattomimmat. Ruoan rakenteeseenkin anorektikko tutustuu tuplana, tosin pureksittu ja nielty ruoka toisinpäin suuhun toimitettuna ei kyllä ehkä ole mikään kulinaristinen nautinto, mutta mitäpä ei hoikkuutensa tähden tekisi, jos se on elintärkää.
        Kiitos.


    • Kyo-kun

      Kyllä se pääasiassa vähän muusta on kyse kuin 'pyöreydestä'. ^^ Eli kyllä kelpaa oikein hyvin!

    • Medicine man

      Ei käy laatuun. Tavallinen mies ei kelpuuta paksua naista. Ehkä panoksi, mutta toisaalta voi olla vaikeuksia laueta, jos naisen vyötäisillä on ylimääräisiä renkaita. Eli ei kun Mars lenkille, ainoastaan liikunta ja kunnon ruokavalio ovat apuna tilanteessasi. Fitti body ei synny toiveajattelulla vaan reenistä.

      Tietysti on näitä XL-lover miehiä, jotka ovat ihan oma lajinsa. Heille kelpaa yleensä mikä vaan. Itsekin taitavat olla poikkeuksetta huonokuntoisia.

      • Mies

        Aikuinen elämää nähnyt/kokenut mies ei muutamaa kiloa ihmettele.
        Pikkupojat ovat sitten asia erikseen..


      • aikuisempimies
        Mies kirjoitti:

        Aikuinen elämää nähnyt/kokenut mies ei muutamaa kiloa ihmettele.
        Pikkupojat ovat sitten asia erikseen..

        Tuo on yksi mielipide ja muilla on toisenlaisia mielipiteitä. Sen perusteluksi ei kuitenkaan kelpaa viittaus että "aikuinen mies" ajattelee jostain asiasta niin tai näin. Vähän sama kun väittäisin että aikuinen mies ei mielikuvitushahmoihin usko. Silti mielikuvitushahmoihin uskoo miljardit aikuiset miehet. Sitäpaitsi "muutama kilo" ei todellakaan näy ihmisen ulkonäössä. Se nätisti ilmaistu "vähän pyöreä" on yleensä vähintään 15 kiloa.

        Kuten tuossa ylempänä joku jo sanoi, pullukan rakastajat ovat oma ryhmänsä ja toisilla ei ole edes varaa asettaa vaatimuksia naisille.


    • koutsi

      Koita miettiä joku vähän erikoisempi juttu ja fokusoi siihen. saatat erottua positiivisesti massasta.

    • miklos

      Pyöreä on ok kunhan ei ole mitään kammoa liikkumista kohtaan eli pystyy lähtee mun kanssa iltakävelylle/lenkille/rullistelemaan =) Se vaan se pyöreys taitaa karista matkan varrella jos mun seuraan joku uskaltais.. Pyöreys (esim 10 kg ihannepainon päälle) ei sinänsä mun mielestä oo mitenkään pahan näköistä vaikka tämmöinen liikkuja itse olenkin.

    • m25v

      Ei kelpaa, hopi hopi lenkille.

      • mies21

        Monet tykkää, minä en. Ja tämä ei johdu siitä, että pyöreät naiset olisivat jotenki ällöttäviä tai heitä ei kehtaisia esitellä kavereille, vaan siitä, että tuen terveitä elämäntapoja ja ruokavaliota -- siihen ei ylipaino vain yksinkertaisesti kuulu.


      • Pyöreäminä
        mies21 kirjoitti:

        Monet tykkää, minä en. Ja tämä ei johdu siitä, että pyöreät naiset olisivat jotenki ällöttäviä tai heitä ei kehtaisia esitellä kavereille, vaan siitä, että tuen terveitä elämäntapoja ja ruokavaliota -- siihen ei ylipaino vain yksinkertaisesti kuulu.

        Ei ylipaino tarkoita ettei nainen liiku ja syö terveellisesti. Itse olen 19, ruokavaliosta 90% kasviksia, hedelmiä yms. Käyn päivittäin lenkillä ja teen lihaskuntoa, silti olen 77 kiloa painava. Pituuttakin tosin siunaantunut 170cm ja geenien kautta hieman liian suuret rinnat.


    • Mies42

      suhteuttaa naishalunsa omiin mahdollisuuksiinsa. Uskon että mies kuin mies mieluummin huolii hoikan ja seksikkään naisen kuin pullukamman, mikäli vain miehellä on realiteettia saada sellainen. Mutta aina osa miehistä joutuu tyytymään niihin vähemmän seksikkäisiin naisiin.

      • tavis

        Jaa-a, kukahan sitten haluaa miehen tai naisen jolla on niin suppea aivotoiminta että seksikkyys on ulkonäöstä kiinni...?


    • Rowen82

      Minulle ainakin kelpaisi hyvinkin (eikä minulle kuitenkaan millainen tahansa nainen kelpaisi). Minua ei häiritse yhtään, että nainen on pyöreä. Paremminkin päinvastoin, pidän pyöreästä vartalosta. Ja minulla on sen verran itsevarmuutta, että kehtaan kulkea juuri sellaisen naisen kanssa kuin haluan.

    • Mies22

      Itse en henkilökohtaisesti pystyisi seurustelemaan lihavan naisen kanssa. Olen urheileva mies ja pidän ruokavaliotani terveellisenä. Haluan sellaisen naisen rinnalleni, jolle urheilu ja terveelliset elintavat ovat myös tärkeitä. Tosin uskoisin, että jos rakastun pyöreään naiseen, niin voin muuttaa hänen elintapojaan sitten myöhemminkin terveelliseksi. Parin edellisen tyttöystävän kanssa on käynyt niin, että molemmat lopettivat tupakin polton minun pyynnöstäni. :)

      • 21v_m

        Olen pahoillani, mutta ei. En ole ite mikään urheilu vaan omistan ihan normaalin kropan jossa kyllä muutama kohta häiritsee minua, mutta tästä huolimatta en pyöreetä naista huolisi.

        En vaadi naiselta urheilullista kroppaa koska en sellaista omista itsekään, mutta en myöskään pyöreetä. Normaali suomalainen iloinen nainen.

        Niin ja alkaa oikeen naurattaa kun tälläkin palstalla aina sanotaan että kauniit ja seksikkäät naiset on muka aivottomia ja lihavilla ja ns.rumilla on muka aivot. Ei ole asia näin todellakaan. Kuulostaa hieman teko sääliltä.


    • minä nainen

      Nuorille/kokemattomille ei kelpaa, vanhemmille/varttuneemmille kelpaa :)
      No, ehkä hiukan kärjistetysti sanottu, mutta kumminkin.

      • Nimetön

        miksei pyöreä kelpais, jos muuten on fiksu ja nätti.


    • ..............

      Oliko tässäkään kysymyksessä nyt yhtään mitään järkeä? Joillekin kelpaa tuollainen ja jollekin toiselle taas sellainen. Ei tähän nyt mitään yleispätevää vastausta ole olemassa.

    • eeromies

      Totta meisselissä pyöreä nainen kelpaa! Kuka oikeasti haluaa pusertaa syliinsä jonkin anorektisen luikun, sellaiset rusentuu miehen käsissä.

      Joku kateellinen varmasti syyttää minua läskiksi luuseriksi - vaikkakin olen urheilullinen, pitkähkö mies. Asun itse pyöreän naisen kanssa, enkä varmasti vaihtaisi luikeroon. Kaupungillakin saa muodokkaat naiset aina enemmän katseita osakseen.

      • 21v_m

        Tuskin kovinkaan moni mies tosiaan mitään anorektikkoa haluaa tai pitäisi tätä kauniina jne.

        Eiköhän kaikki kuitenkin tarkoita asiallista kroppaa jossa naiselliset muodot on esillä, ja kroppa edustaa tervettä elintapaa ja aineenvaihduntaa. Valitettavasti kaikille ihmisille aineenvaihdunta ei ole yhtä hyvää kuin toisilla. Tosin suurempiakin puutteita ihmisellä voi olla jotka varmasti vituttaisi enemmän.


    • ripa

      Tunnen monia ei-missimitoissa olevia naisia, joilla miehiä on riittänyt aivan tarpeeksi. Olennaisempaa on muu olemus, johon kuuluu mm. taito pukeutua sekä itse henkilön persoonallisuus.

      Sinänsä naisellisissa piirteissä ei ole mitään vikaa. Eri miehillä on tietysti eri käsityksiä naisista. Joidenkin miesten itsetunto ei tietysti kestä muuten tyylikästä ja seksuaalisesti haluttavaa ei-missimitoissa oleva naista.

    • palsternakka

      Lihavia naisia otetaan vain säälistä, panoiksi tai jos ei muuta saada. Raaka totuus, muu on keski-ikäisten ja ylipainoisten äijien höpinöitä

    • Brud

      Itse olen hoikka ja urheilullinen ja minulle vain ei kelpaa kuin hoikka nainen. Mutta monelle muulle kelpaa. Kyllä naisetkin usein ilmoittavat, etteivät "kukkakepit" kelpaa heille.

    • G.B.H.

      "Big women, I like the size, big women flabby thighs
      Big women, big women, big women .. they fill my eyes".... -;)

      Pyöreät naiset ovat aivan ihania(yleensä), jollei satu olemaan ihan ilkeä k-pää muuten vain(harvemmin).
      Joten lopuksi se tosiaan on luonteesta kiinni sanotkoon muut mitä tahansa(enpähän ole samaa mieltä).

      Että ulos kulkemaan vain pää reilusti pystyssä...

    • MIEHET tykkää lihasta

      Mun pään kääntää nimenomaan pyöreät naiset. Ihannenaiseni voisi olla vartaloltaan vaikkapa lyhyehkö ja juuri tuollainen hyvin kurvikas neito - muotoja ei voi olla liikaa. Nii ja, sellainen pikkunen vatsa on myös suloisen seksikäs.

      Aloitusviestissä kysyttiin, kehtaisinko kulkea. Mitä kummaa. Ai, että kehtaisinko kulkea maailman ihanimman naisen kanssa ? No kyllä, mitään muuta en niin kovasti haluasikaan.

      Hei pyöreä nainen, älä piilota naisellisuuttasi - ainakin yksi pitää Sua aivan huikean viehättävänä !

    • xlmies40

      Kelpaahan mulle mutta naisille ei kelpaa xl mies.

    • Läskitvittuun

      Kymmenen vuotta vanha aloitus mutta vastaus on edelleen....

      EI KELPAA!!!!!!!!!

      • nirripois_idiooteilta

        Kymmenen vuotta vanha aloitus mutta vastaus on edelleen . . . .

        IDIOOTIT VITTUUN, JA ÄKKIÄ !

        ja mitä tulee kysymykseen, kyllä kelpaa jos vain on täysipäinen nainen.


    • saaollapyöreä

      Kyllä varmasti kelpaa pikkuisen pyöreä, kunhan ei ole liika lihava. Siis naiselliset muodot pitää olla, ei sellainen ympäripyöreä tynnyri. Pikkuinen pömppömassu on tosi sexy. Naisella ei saa kylkiluut näkyä! Pikkusen pulskat kestää ikääntymistäkin paremmin. Luuviulut näyttävät nopeammin vanhoilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe