Oudoksun tätä menoa

Anonyymi-ap

Eikö kukaan muu kuin minä koe sitä vääränä että miehet käyttää naisia panopuina ainakin 20-40 ikävuodet siten että esim jotain yhtä naista panee kymmenet tai yli sata eri miestä. Ja jokainen näistä sadasta miehestä hyväksyy sen että kohtelee sitä ihmistä rakkaudettomasti tietäen että myös muut miehet tekee sille saman eikä halua aiheuttaa parannusta? Tai eivät edes halua kieltää itseään ja himojaan ja etsiä aitoa kumppania tositarkoituksella? Eikö kukaan pidä tätä ällöttävänä tekoina?

Ja hyväksyy samalla myös sen että monet miehet myös raiskailee näitä naisia vaikka he haluaisivat puolustaa itseään tämmöiseltä haureuden tapahtumaketjulta? Saatikka sitten että itse raiskailisivat?

Eikö kukaan osaa ajatella sitä naisen kannalta tai mitä he kokevat tai tuntevat siinä tilanteessa? Ja että vahvempana ja älykkäämpänä sukupuolena ajattelisi viisaammin ja toimisi esimerkillisesti.

Eikö näillä ihmisllä ole synnintuntoa? Minusta sama touhu on jatkunut vuosikymmeniä eikä kukaan ole koskaan ilmaissut minkäänlaista mielipidettä vapaan seksualisuuden vastaisuudesta?

33

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­y­m­­f­­o­m­­a­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Etkö ikinä ajattele että siinä naisessa joka suostuu tuohon kaikkeen olisi mitään vikaa?

    • Anonyymi

      En ole kiinnittänyt niin psljos huomoiyta noihin pedofiili-Ridge Forrestereihin... on ollun aika kiinteitä suunnitelmia peli-suunnitelmia...

    • Anonyymi

      Raiskailee?
      Ap, mikä sinä olet? Oletko yksi noiden naisten raiskailijoista? Mikään noista luettelemistasi asioista ei oikeuta sinua tekemään pahaa kellekään ei edes noille naisille joita kuvailet.

    • Anonyymi

      aika hi4no kir5joitus.. muttsa pitäisikö laittaa kappalejakoja vähän jotta ei yhteehpötklööön kuin yliohuýpoisonmaiste.

      • Anonyymi

        👍👍👌


    • Anonyymi

      voisin oikesti jjkaa kappalaiin, niin hie3no

    • Anonyymi

      Se on noille naisille ammatinvalintakysymys. Voit kai koittaa tuon ammatin harjoittamisen kieltää, mutta muut miehet mahdollisesti hirttävät sinut munistasi koivuun jos koitat.

    • Anonyymi

      Ol4n mlkoiejn weunuwkrtö tyiwrq 4, voisitko tarkentaaq tuota..

    • Anonyymi

      jooo melko bmw-luuseriaq aina löäytyyy he

    • Anonyymi

      tykkäätl kö muuten BMW mallista 750i minä tykkä'ämn

    • Anonyymi

      6-sarjan bemun voisit saadas velkaralla, mille kuulostaisi sentään joku 640

    • Anonyymi

      Raiskaus on aina yksiselitteisesti väärin, ja valehtelu sänkyyn päästäkseen pieniä valkoisia valheita lukuunottamatta myös, mutta niin kauan kun kumpikin tietää mistä on kyse, niin naiminen on kaunista.

    • Anonyymi

      lada on mwesu jgyuAE´R ON ALFAEOMWEO...

      MUTTA NIIN MIKA NIMIAWLLÄ WI OLW EOHKWURRA..

    • Anonyymi

      Näin se onpi... psikiatriklille on vaikeaa todeta itse omaa mielisAIRAUT´RRQAQA..

    • Anonyymi

      MONTAKO MIELISAIEARA PAKSTKIAKTIEI on aevAan

    • Anonyymi

      kYLLÄ ALEXASWE ON KUI pUYOM 'Ö' ,IIYASAQMA MIE SMAT AATTEET MELKEI sTLIN ON aLEXADER pUTIN :d

    • Anonyymi

      vimmastun joo hah joo ainoa kunnollinen BMW auto on malli 750i
      niin jej :D

    • Anonyymi

      sellaista sre elämääm onkun vanhuus on jo sewksin oho, vain cainkila odotta

    • Onko elämä kohdellut avaajaa erityisen huonosti? Kun mies ja tyttö haluavat puksutella keskenään, niin se on heidän valintansa johon ei kenelläkään muulla ole mitään asiaa tai oikeutta puuttua.

      Synti on harjaisten ihmisen taikauskon käsite.

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä aika älyttömiä väitteitä!

      Nainen tai miehellä, jolla on 100-200 kumppania voi olla hankkinut seksikumppaninsa ihan tarkoituksella eikä välttämättä etsi edes vakavaa seuraa. Meitä on erilaisia!

      Jos naisella tai miehellä on 100-200 kumppania ja kokee tuulleeksi huijatuksi joka kerta seksiin ja etsii vain rakkautta, ihminen on todella yksinkertainen älyltään ja sosiaalisilta taidoiltaan. Jos lähtee seksiin ja kuvittelee, että sillä saa automaattisesti rakkautta ja pysyvän suhteen, ja toistaa saman virheen 100-200 kertaa, ei voi olla kuin hyvin yksinkertainen hölmö! Jos seksiin lähtee, aina on riski ettei siitä synny yhden illan juttua eteenpäin. Sosiaalisesti taitava tosin näkee vastapuolesta onko hän aidosti kiinnostunut ja silloin seksin ja suhteen välillä on usein yhteys. Silti ihan tuoreen suhteen kanssa ei koskaan tiedä miten käy ja varmuus, että kumpaakin kiinnostaa vie ainakin pari viikkoa. Jos haluaa olla varma, että seksi johtaa suhteeseen paranee odotella sen ajan… Rakkauden ostaminen seksillä on epätoivoista oli sitten kyseessä mies tai nainen!

      Mies ei ole automaattisesti älykkäämpi osapuoli ja yksilöiden erot on aina isompia kuin naisten ja miesten välillä, ohessa hieman pohjustusta asiaan:
      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/27/miehet-luulevat-alystaan-liikoja

      Jos nainen haluaa olla tietoisesti helppo, miksi miehen pitäisi olla pihtari. Yhtä hyvin nainen voi kieltäytyä tai mies panna kaikkea mitä liikkuu. Oma valinta! Kummatkin on tiedostavia aikuisia, jotka osaavat tehdä oman itsenäisen päätöksen haluavatko seksiä ja millä ehdoilla. Omaa vastuuta itsestään ei ole syytä ulkoistaa toiselle!

      Raiskaus on aina väärin! Sen sijaan jos joutuu monta kertaa raiskatuksi ERI tilanteissa, kannattaa myös miettiä miksi ajautuu tilanteisiin, jossa on riski väkivallalle? Jos vetää 3 promillen humalat viikottain ja lähtee tuntemattoman juopon matkaan joka kerta, on riski raiskatuksi olennaisesti kasvanut tai jos kulkee ilman pikkuhousuja ja tissit vilkkuen 04 Kaisaniemen puiston läpi viikonloppuisin. Vaikka riskiin ajautuminen EI tee raiskausta yhtään sallitummaksi, silti riskien hallinta on täysjärkisen ihmisen käytöstä. Vaikka läheisen raiskaamaksi joutuvat naiset on taas sitten ihan eri tarina.

      • Tilanteessa jossa ensin deittisaitilta lähdetään (sokkona) treffille, ja sitten tyttö haluaa treffin jälkeen olla varma siitä että ihastunut mies menettää himonsa, niin tuo parin viikon pihtaaminen on erittäin toimiva menetelmä.

        Pihtaamisvedättäminen voi kestää muutaman kuukaudenkin jos on yhteistä tausta, työpaikantyttö, koulukaverityttö, ym.


    • Anonyymi

      Kyllä se on korkeastikoulutettujen jännäjennojen ja korkeastikoulutettujen tinderityttöjen oma valinta toisille se on ammatti toisille sivutoiminen bisness ja kolmas ryhmä moni korkeastikoulutettu maksaa sillä bileitänsä eli maksaa alkoholit huumeet ruuat ym ym ja sit o viel naiset jotka ei muuta seuraa saa tai heitä ei kukaan halua omaks mut jokainen heis tekee sitä omasta tahdostaan ja näit tyttöi on aika paljon niin vanha sanonta korkeakoulutetuista naisista ei saa hyvää vaimoa mut kiertopalkinnon saa onnen onkijasta

      • Anonyymi

        Niin raha rakkaus ei oo kivaa mut monelle naiselle se on ainoa oikea rakkaus


    • Anonyymi

      Olen aina miettinyt sitä vastuunkantoa? Jokainen kantaa vastuun itsestään, minusta nainenkin on oman itsensä emäntä, eikä isäntä? Ei voi antautua toisen vastuulle, jota ei riittävästi tunne. Hyväksikäyttäjiä on paljon, sen sinäkin aloituksella tuot julki.

      Mies käyttää monesti hyödyksi, jos hänelle tarjotaan sitä mahdollisuutta, mut samalla hän kokee toisen vähemmän luotettavaksi? Jos tilanne syntyy liian helpolla tavalla. Tunne, että toinen helposti antautuu toisen vieteltäväksi, ei synnytä luottamusta toiseen.

      Sitoutuminen vaatii luottamusta toiseen, se syntyy ajan ja tekojen myötä yleensä, ei aina. Monet oppii toisesta asioita liian myöhään ja tulee eroja. Siksi ennakoiva järjen käyttö olisi suotavaa. Toiset oppii virheistä, virheet jättää aina jäljen, joka ei unohdu ja voi vaikuttaa kaikkeen tulevaisuudessa?

      • "Mies käyttää monesti hyödyksi, jos hänelle tarjotaan sitä mahdollisuutta,"

        𝐒𝐞 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐡𝐲𝐯𝐚̈𝐤𝐬𝐢𝐤𝐚̈𝐲𝐭𝐭𝐚̈𝐦𝐢𝐬𝐭𝐚̈ 𝐤𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐞𝐬 𝐥𝐚̈𝐡𝐭𝐞𝐞 𝐦𝐮𝐤𝐚𝐚𝐧 𝐥𝐞𝐢𝐤𝐤𝐢𝐢𝐧 𝐬𝐢𝐥𝐥𝐨𝐢𝐧 𝐭𝐲𝐭𝐭𝐨̈ 𝐚𝐧𝐭𝐚𝐮𝐭𝐮𝐮.

        𝐇𝐲𝐯𝐚̈𝐤𝐬𝐲𝐦𝐢𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐡𝐲𝐯𝐚̈𝐤𝐬𝐢𝐤𝐚̈𝐲𝐭𝐭𝐚̈𝐦𝐢𝐬𝐭𝐚̈.


    • Anonyymi

      Ihmeellistä ilveilyä ..oniko jotain niin kuin elävöittämistä käsien hillittömästi heiluttaen... minun mielestäni oksettvsaa

    • Anonyymi

      Yh naisilla tuo on tuttua ja normaalia niin se kuuluu ryhmään kukaan ei halua omaksi ja jokainen mies tietää silt o saanu moni moni mies ja tulee saamaankin vielä moni mies mut se on yhoon oma tahto sitä se toivookin kikkelii eri miehilt

      • Anonyymi

        Ja kukaan mies tai poika ei olis yhoon kanssa mut siltä saa kaikki tietää silt saa välillä rahaakin vastaan saa seksiä


    • Anonyymi

      totuus on kuitenkin että nuodena on haluja puolin ja tosin, mutta ikä vie nekin,

    • Anonyymi

      miksi aloittaja on niin kummallinenen?

    • Anonyymi

      Varsin omituinen aloitus. Epäilen vahvasti että yksiä ja samoja naisia paneskelee sata miestä ellei ole seksityöntekijöistä kyse ja hehän eivät nyt edusta kaikkia naisia vaikka jotkut erheellisesti niin kuvittelevatkin.

      Jos seksityöntekijöistä on kyse, niin osa todennäköisesti tekee täysin tietoisesti ja vapaaehtoisesti tuota paneskelua rahaa vastaan, selvitäkseen taloudellisesti tai rikastuakseen entisestään..
      Osa on ihmiskaupan uhreja mutta se asia kuuluu poliisille, ja jos sellaista ihmiskauppaa havaitsee, niin tietenkin ilmoitus eteenpäin on sallittu.

      Päihteitä käyttäviä toki myös raiskataan, huumeriippuvaisia, kyllä..sekakäyttäjiä kyllä, bipolaarisia kyllä ja todennäköisesti kuten myös monia muita psyykkisesti sairaita ja persoonaltaan häiriintyneitä ...neuropsykiatrisista oireista kärsiviä, sammuneita, tajuttomia naisia..kehitysvammaisia ..kyllä..käytetään heidän ymmärtämättömyyttään ja alisteista asemaansa käytetään hyväksi

      Muutoin en ymmärrä koko aloitusta.

      Vapaa seksuaalisuus tarkoittaa mitä?
      Sitäkö että nainen saa itse päättää suostuuko seksiin ja kenen kanssa suostuu?
      No tuossa edellä tuli jo mainittuakin suostumukseen liittyviä ongelmia ja ongelmallisuutta..
      Kehitysvammaista voidaan houkutella seksisuhteeseen vaikka tämä ei edes ymmärrä kuinka häntä manipuloidaan suhteessa. Käytetään taloudellisesti hyväksi tai kontrolloidaan.
      Huumeidenkäyttäjä harrastaa seksiä saadakseen rahaa huumeisiin, on käytännössä raiskaamista vaikka joku toki on eri mieltä asiasta ja näkee seksin vapaaehtoisena vaikka toinen on narkomaani eikä kestä olla ilman aineita eikä pääse edes vieroitukseen saatika mt- palveluiden piiriin päihteiden käyttönsä johdosta.. kysymys kuuluu; missä se vapaaehtoisuus näkyy? Mitä seuraa kun ainrita ei saa eikä hoitoon pääse?

      Toisille vapaa seksi tarkoittaa parinvaihtoa yhteisestä sopimuksesta, avointa liittoa joka myös perustuu yhteiseen sopimukseen jne.

      En tiedä mitä se aloittajalle merkitsee?

      Sekin on yksilökohtainen asia, joku ei voi sietää yhtä, toinen ei toista juttua, jokainen sitten valitsee elämässään ne joita itse sietää ja sallii itselleen ja muille.

      Ainoa rangaistava lain kannaltakatsoen on paritus., raiskaus, groomaus, alaikäisiin sekaantuminen ja moni muu seksiin liittyvä juttu.
      En lähde luetteloimaan mitkä kaikki on teot ovat rikoslain alaisia, mutta niitä on . Seksuaalinen ahdistelu, dickpick kuvien lähettely- koskee myös naisia- ja moni muu juttu. Ja tuossa edellä tulikin jo mainittua muutamia..
      Miksi ei puututa?
      Vaatii näyttöä esim.ihmiskauppa ja paritus, kaikki muu toki samoin ennen polisille ilmoitusta.
      Se mikä on laillista, se mitä aikuiset, täyspäiset ihmiset tekevät ei edusta rikosta joten on heidän omia elämänvalintojaan joka ei kuulu ulkopuolisille.
      Toki aina saa ja voi paheksua mutta rikoksen tunnusmerkit eivät täyty. Se on kuitenkin heidän tapansa elää ja toteuttaa seksuaalisuuttaan, eikä siihen ole oikeutta puuttua, ellei se silmille hyppää ja aiheuta häiriöitä.
      Ja onhan esim.epäasialliseen pukeutumiseen puututtu.
      Jokaisen tulisi kyetä ottamaan huomioon kanssaihmisensä, niin pukeutumisensa kuin elämäntapojensakin suhteen.
      Kerrostalossakaan ei saa juhlia ja rääkyä vuorokaudet läpeensä, naapurit on osattava ottaa huomioon. Sama toisten huomioiminen koske myös yhteiskunnassa elämistä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1689
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1598
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1179
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1134
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1112
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      7
      1028
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      981
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      975
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      974
    10. 6
      960
    Aihe