Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Urheilulähetyksistä saatava pois selostus ( ambient sound)

Anonyymi-ap

Elämme vuotta 2024 eikä vieläkään urheilulähestyksistä voi poistaa kokonaan selostusta. Siis valita ambient sound (pelkät ympäristöäänet). Esimerkiksi Eurosportin kaikissa lähetyksissä tämä on on ollut iät ajat mahdollista. Elisan digiboksissa voi kyllä valita kielen, mutta ei auta vaikka valitsisi eksoottisen kielen toivoen, ettei sillä kielellä tulisi selostusta. Mutta aina ja aina vaan tulee, tulee, tuo sama, sama, änkytys suomeksi!

Tämä viimeksi mainittu onkin yksi ärsyttävimmistä: Kun kaksi kuuluisaa futislähettilästämme aloittivat, aloittivat, tuon asioiden toistamisen, toistamisen, nyt se on tarttunut lähes kaikkiin, kaikkiin urheilijoihin ja sitten etenkin kommentaattoreihin ….ja nyt jo selostajiinkin! Eikö kannattaisi antaa selostajille litteroitavaksi muutama oma lähetys ja sitten pyytää laskemaan, laskemaan, montako kertaa, nämä änkytykset, änkytykset toistuvat, toistuvat yhden lähetyksen, lähetyksen aikana. Halpaa koulutusta!

Katsojan on voitava nauttia urheilusta ilman, että onneton selostaja ja/tai kommentaattori pilaa lähetyksen. On surullista kertoa, että todellisena penkkkituhailijana joudun katsomaan lähetykset kokonaan ilman ääntä. Poikkeuksena ovat Eurosportin snookeria selostava Aki Kauppinen ja pyöräilyä selostava Peter Selin.

Lopuksi vinkki: Anna itsellesi lupa mennä jääkaapille vain siinä tapauksessa, mikäli yksikin hiihtäjien vastaus alkaa muulla tavoin kuin "No". Et tarvitse pelätä lihomista tai alkoholismia!
Nooooo, enpä usko, vastaisi kai entinen päävalmentaja.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      😋 K­­u­­­u­­­m­­­a­­t­­­ ­­t­­­y­­t­ö­­t­ ­­­o­­­d­o­­t­t­­­a­­v­­­a­­­t­ ­s­­i­­n­­­u­­a­­ -> https://nbw.fi/sexygirls?18375768

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe