Herkkä mies loukkaa ja loukkaantuu

Anonyymi-ap

Oletteko tavanneet koskaan herkää miestä… siis todella herkkää sellaista. Tapasin miehen noin puolisen vuotta sitten, hänen käytös minua kohtaan oli alussa jo hyvin erikoista. Hän ei kysellyt tavallisia asioita vaan, kuten että tyyliin ”kenenkäs kanssa makaat tälläkin herkellä” ”paneskelet varmaan kavereitasi”

Nojoo tällä miehellä on paljon enemmän kokemusta siltä saralta, kuin taas minulla. Hänellä myös lapsi yhden illan jutusta, josta sain ensin tietää muualta. Raha asiansa kussut aivan täysin.

Hän kuitenkin syyllistää minua kun en pysty antamaan hänelle tunnetta ihastumisesta, ota ei siis ole. Yritän kaikella tavalla näyttää hienotunteisesti etten ole kovin kiinnostunut.. tivaa minua kertomaan että miksi sitten tulen käymään jos en ole kiinnostunut. Hänellä aikaisempia suhteita jossa satutettu joten en niin vaan pääse tästä ulos. Olen sanonut ääneen etten ole kiinnostunut, mutta hän ei usko asian olevan näin.

Olen hänen käytöksen jälkeen tuntenut itseni halvaksi ja niinkuin mielenterveys potilaaksi. Jos en tahdo häntå nähdä niin uhkaa tulevansa itse halusin tai en. En halua häntä päästää edes kotiini.

Mitä tässä tilanteessa kannattaa tehdä?

6

725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ottaa vastuu itsestäsi ja lopettaa toi säälittävä konttaaminen omien tunteidesi orjana.

      Se mies käyttää juuri tuota heikkouttasi hyväksi ja sinä menet kyykkyyn. Se vain osoittaa että olet hyväksikäytettävä hölmö ja homma jatkuu.

      Matkan varrella mies muuttuu rohkeammaksi ja uskoo enemmän ja enemmän mahdollisuuksiinsa. Päädyt kohta ihmetteleen maha pystyssä, miten tulit antaneeksi. Sitten urputat miten et halua. Mies suuttuu kun kokee sit ristiriitaiseksi ja lopulta saat turpiisi.

      Valehtelet siinä sitten itsellesi, miten lapsen takia et voi muutakaan - ja otat turpiisi toisinaan. Syyllistät siitä lopulta itseäsi ja piilottelet mustelmia.

      Ja näin kävi, koska uskoit jotain bs:ää herkkyydestä, etkä osannut edes vetää rajoja niiden omituisten kysymysten kohdalla. Kerroit vain olevasi ovimatto.

      Ja nyt olet jo siinä vaiheessa, että mies uhkaa tulevansa vaikket halua nähdä. Ei kunnioita rajojasi.

      Kutsu siis toki kotiusi, niin ei kohta kunnioita koskemattomuuttasikaan. Mutta voit toki sen aktin ajan miettiä itsesyytöksissä, miten herkkä se mies on.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/hot2024

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://rdre.me/finngirl

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Sun kannattaa ottaa etäisyyttö ja juosta:

      1) kerro ettet näe tulevaisuutta tässä suhteessa ja toivota hyvää jatkoa.

      Älä kerro miettiväsi. Älä keskustelevasi. Kerro lopputulos suoraan ja selkeästi. Vaikka noilla sanoilla.

      2) kuuntele syytökset, selitysvaatimukset ja uhkailut. Älä reagoi niihin. Sitten jatka elämääsi.

      Tehtäväsi ei ole keskustelka eikä selitellä. Tuo ihmistyyppi asettuu vain silloin selitystesi tuomariksi ja kertoo, ettei selityksilläsi ole painoarvoa. Kerrot vain ystävällisesti johtopäätöksesi - tahtosi.

      Äläkä reagoi mihinkään uhkauksiin myötäilemällä, koski ne sitten sinua tai häntä itseään. Ainoastaan barmista ja dokumentoi ne. Sitten kiellä uhkailemasta tai teet asiasta rikosilmoituksen. Jos taas uhkaa itseään, totea ettet voi aikuista ihmistä estää itseään telomasta.

      3) Ja sitten ei ole enää mitään syytä tavata.

      Et mene hakeen lapasia. Et lähde kahville. Et puhu puhelimessa - et ole terapeutti.

    • Anonyymi

      Huomenta 🥱 olen "herkkä" mies, sisimmässäni todella herkkä ja voin sanoa että herkkä mies ei käyttäydy noin, yhtä poikkeusta lukuunottamatta* herkkä mies on kuin lisko, hiljainen omissaoloissa. herkkä mies ei muista edes kuinka rakastaa 😢 kun saa päivittäin p**kaa niskaan, *jo kun palauttaa pulloja kauppaan, tulee heti julmuri-myyjä uhkaavan oloisesti tivaamaan onko taskuissa jotakin, ensin olin vastaamatta mutta kun ei se myyjää tyydyttänyt jouduin vastaamaan hänelle että ei, niin kuin ei ollutkaan, poistuessani kaupasta jouduin vielä näyttämään stevarille pikaisesti et taskus ei tosiaan ollu mitää, mölisin sit koko loppupäivän, perjantai meni v**uiks ku jouduin puhumaan. huomionarvoista on sekin että mul oli tuona perjantaina puvun takki päällä, ja siisti olemus, en tiedä mikä h**vetin tarve sörkän s-marketin n**i myyjillä on kovistella ja pelotella pienempiä. ei voi pakottaa puhumaan, etenkään kun ihan selvästi pelkään. normaalisti en puhu juuri sanaakaan. tosiasiassa kaiken mölinän takaa kuitenkin paljastuu pieni viaton ihana rakastavainen, pelkäävä rikkinäinen sielu 💔, ja jos oon reilusti oma itseni, pieni ja huomaamaton 🥺, niin silloin kaikki ympärilläni projosoivat niskaani omat vihat ja katkeruuden, ja tulee vain entistä turvattomampi ja paha olo 😭 ja kun tätä tarpeeksi pitkään jatkuu, en näe muuta ulospääsyä, kun alkaa meuhkaamaan, ei vaan kantti kestä.

      itse herkkänä miehenä sanoisin että herkkä mies ei kysele tuollaisia juttuja, mitä ap kerroit, herkillä miehellä ei yleensä myöskään ole lapsia, herkkä mies hoitaa kaikki raha-asiansa tosi tunnollisesti, siinnä pelossa että joutuu ongelmiin, mikäli joku lasku viivästyy. herkkä mies ei syyllistä ketään, paisti jos hänelle ollaan kauheen ilkeitä. herkkä mies näyttä ihastumisen tunteen yleensä laakson kautta ja käyttää kietoilmaisuja kuten kaveri tai ystävä, kun häntä on satutettu lakaisee hän asian maton alle ja saattaa vaipua useiden vuosien päästä kyyneliin. herkkä mies myös uskoo kun sanotaan, yleensä ihan sanomatta henkisen yhteyden kautta viestit menee menee perille, joskus ihan pyytämättä. herkkä mies ei todellakaan uskalla kenenkään luo, vaati jo todellista rohkeutta palauttaa pullot sinne s-markettiin perjantaina, ja työtoimintaan selviäminen arkisin 1km matkan kotoa on pitkä ja pelottava kokemus.

      itse herkkänä miehenä koen että miehesi käytös on uhkaavaa ja pelottavaa 😱.

      ja hei muista rakas ystäväiseni, ei sinussa oo mitää vikaa, et oo mikää mt-potilas vaikka miehesi väittääki, oot ihana nuori nainen 🤗 elämä edessä 🥰 muista olla armollinen itsellesi 😇
      laita viestii jos haluat jutella tai tarvitset apua 💖 kyl mulla nyt vähän huoli herää tosta mitä kerroit 💔🤦 en haluu et mitää pahaa tapahtuu 😢
      -Antti Elme Makkonen 23v. - Helsinki

    • Anonyymi

      Kovaa provoilua mies🥱 jos niitä erityisherkkiä on esim kaksi, niin kalauta kallot yhteen ja katso mitä tapahtuu

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1927
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1729
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1186
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe