Sairauden hoitaminen työpaikalla

Anonyymi-ap

Mitä mieltä olisitte jos työkaveri mittaisi sokereita ja myös pistäisi insuliinia ruokapöydässä töissä, juuri kun muut ovat saaneet ruuat eteensä? Tässä ei nyt siis ole tosiaankaan kysymys mistään syrjinnästä, kivahan tämä työkaveri on mutta hän ei tässä asiassa selkeästikään ajattele yhtään muita ihmisiä. Ajattelen että hän varmaan ehtisi juuri ennen lounasta mitata sokerin ja pistää insuliinin vaikkapa pukuhuoneessa tms. rauhallisessa tilassa ennen kuin tulee taukotilaan syömään. En minäkään vaihda verisiä laastareita ruokapöydässä.
Hän itse on varmaan kotona tottunut tekemään noin, eikä tajua että muista se voi olla inhottavaa kun syö.
Muutenkin on jotenkin hakusessa tavat työmaalla, sillä hänellä on puhelimen äänet TODELLA kovalla ( tämä siksi varmaankin jotta sovellus varoittaa mikäli sokerit ovat liian alhaiset/korkeat), eikä tässä siis mitään. Se on täysin ymmärrettävää sairauden kannalta, tietenkin. Ongelma on se, että hän ei ole tajunnut hiljentää muita ääniä. Some pitää järjetöntä poksetta ja pimputusta ja arvatkaapa missä enimmmäkseen? No siellä ruokatauolla! POKS, POKS, PLOP, POP, TILULILU, TILULILU. Yhtäkkiä saattaa jonkun videon äänet pärähtää aivan täysillä päälle ja yleensä säikähdän niin että saattaa tulla rytmihäiriö. Olen todella ärsyyntynyt tähän ettei ihminen ymmärrä käyttäytyvänsä hassusti tai häiritsevänsä muita. En ole kehdannut puuttua asiaan vielä, kiristellyt hampaitani vaan. Välillä minusta tuntuu että hän tekee tahallaan asioita ärsyttääkseen muita. Muutoin on hiljainen ja punasteleva, ehkäpä muiden ärsyttäminen on vastaveto sitten sille, en tiedä. Miten sanoisin asiasta ilman että hän suuttuisi? Että hoitaisi nuo pistämiset toisessa paikassa ja laittaisi puhelimensa muut äänet vähän pienemmälle. Työporukassamme ei ole monta jäsentä ja olemme koko ajan tiiviisti yhdessä. On inhottavaa olla töissä ärsyyntynyt joka päivä kun vielä kokee että "ei voi sanoa" epäkohdista. Nopeasti saa ikävän ihmisen leiman otsaansa jos kehtaa "sairasta ihmistä kiusata". Ikää kuin he voisivat tehdä aina mitä vaan ihan siksi että on pitkäaikaissairaus ja ovat erityisasemassa. Pattitilanne.

4

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puhu sille. Mukava kaveri varmaan mutta asiat vähän hakusessa. Puhu niin nätisti ja selvästi että ei suutu ja ei ala karttamaan. Silleen ystävänä kahden kesken ja korosta sitä että tykkäät siitä henkilönä mutta voisiko välttää esim piikityksiä ruokapöydässä. Se ei ole normaalia koska ihmiset ei tee sitä muutkaan.
      Muista toistaa että se on mukava työkaveri useaankertaan että se varmaan tajuaa.

    • Anonyymi

      Eiköhän tämä työntekijä eroteta heti, koska Suomessa työelämässä ei suvaita mitään sairauksia! Kuten Orpo & hallitus ajattelee, vain vahvat elävät ja heikot saavat kuolla pois.

    • Anonyymi

      No joo, mutta kun jotku kaivaa nokasta välipalaa ruokapöydässä.

    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette viime viikon tapahtumien valossa uudesta alkoholilakiuudistuksesta. Pitääkö alkoholin saantia oikeasti helpottaa, kun haitat ovat kaikkien nähtävissä. Joensuussa pieni lapsi joutui kärsijäksi, KE toiminta viime viikolla jne. Lista on loputon. Kaikesta valtava inhimillinen kärsimys kaikille asianosaisille. Osa saattaa menettää työn, osa perheen, joku vapautensa.

      Kun tiedetään, että alkoholin liikakäyttö aiheuttaa käyttäytymishäiriöitä, väkivaltaa. Väkivaltarikokset tehdään usein umpitunnelissa. Poliisihallitus on lausunut alkoholilain uudistusta vastaan, samoin myös lääkärit. Sanni kuitenkin uskoo toisin. Mutulla eteenpäin?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      244
      2368
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1565
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1366
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1265
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1172
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      90
      1099
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      968
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      930
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      902
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      98
      790
    Aihe