PERSU - Rosvo vaiko poliisi?

Anonyymi-ap

Persujen eduskuntaryhmässä on lähes puolet saaneet tuomion rikoksista. Tokihan parlamenttiin on valittu persujen porukkaan myös poliiseja. Tähän saakka ryhmässä oli siis konnia ja poliiseja. Nyt on Jojensuun polliisi pistetty putkaan ku rupes pyssyn kanssa riehumaan. Nyt persujen eduskuntaryhmässä on konnia, poliiseja ja poliisi-konnia. Niin. Ja sitten on vielä kansainvälisten asioiden superasiantuntija, sahuri Hakkarainen EU:ssa. Purrasta puhumattakaan. On siinä kuulkaa porukka hoitamassa suomalaisten asioita.

18

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, ja vankeustuomion saanut on kohta uusi Kepun puheenjohtaja.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­­­N­­­y­­­m­­­f­o­­­m­­­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­­N­y­­­m­­f­­o­­­m­a­­­a­­n­­i -> https://tiny.tw/3BTx#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Persut ovat tuoneet uusia toimintatapoja eduskuntaan, jos ei muuten onnistu ammutaan pari laukausten eduskuntatalon seiniin. Raikasta.

    • Anonyymi

      Vakavia juttuja....

    • Anonyymi

      Vittu mitä porukkaa te persut olette. Kyllä Suomen kansa on jakautunut tosi syvältä. Aivan kuin tässä maassa asuisi joku toinen kansa eli persut. Mistähän ne on kotoisin. Hevon vitusta eli Lapualta? Koti uskonto isänmaa IKL porukkaa kaikki.

      • Anonyymi

        Sano se... Jos seuraa Sallan hätäp_aska-porukkaa niin onhan se uskomattoman kyvytön hallitsemaan mitään - politiikasta puhumattakaan?


    • Anonyymi

      Sehän oli vain lähtölaukaus eurovaaleihin.

    • Anonyymi

      Hullu-aho myös uhkasi aikoinaan hakea pistoolinsa ja tappaa vähemmistöön kuuluvan tehtaankatulaisen...

      Ei voi kuin ihmetellä, miten jotkut kykenevät öyhöttäjiä äänestämään...

      Hullu-ahon teksti

      Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampu..in päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mpmaenp/halla-aho-scripta-blogissaan-vakivalta-on-nykyaan-aliarvostettu-ongelmanratkaisukeino/

    • Anonyymi

      Kyllä kansa tietää!

      VASEMMISTOLIITON Li Andersson on suomalaisten mielestä onnistunut parhaiten puolueen puheenjohtajan tehtävässä. Asia ilmenee Uutissuomalaisen teettämästä kyselytutkimuksesta.

      Puolueet | Uutissuomalaisen gallup: Li Andersson on parhaiten onnistunut puoluejohtaja: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010395008.html

    • Anonyymi

      Kysytään nyt taas ja tehdään galluppi,voiko poliisiin luottaa?perkele!

    • Anonyymi

      Olihan Sallan suunnalla aikoinaan kaksi rehellisesti ajattelevat poliisia: Kivistö ja Hietalahti, ja sitten oli Silmut ja Virkkulat..

    • Anonyymi

      ”Hämärä hiipii vähitellen. Siihen havahtuu vasta kun pimeys on laskeutunut.”
      Näillä sanoilla keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko kuvaili Suomen muutosta hänen puolueensa puoluekokouksessa viime viikonloppuna.

      Näitä sanoja olen miettinyt paljon viime päivien aikana. Kuluneen vuoden aikana ministeri on eronnut natsisymboliikan käytön takia, ja hallituspuolueen kansanedustaja on vaatinut apulaisoikeuskanslerin eroa. Hallitus pyrkii viemään läpi perustuslain ja kansainvälisen oikeuden vastaista lainsäädäntöä, eduskunnan puhemies ehdottaa kansanedustajuuden rajaamista vain syntyperäisiin suomalaisiin ja oikeusministeri yrittää painostaa valtakunnansyyttäjää vaihtamaan lainvalmistelua tekevän työryhmän jäsen sekä jarruttaa oikeusvaltion vahvistamiseen tähtäävät lainsäädäntömuutokset.

      Viime perjantaina tuli uutinen siitä, että kaikkien suomalaisten rauhanjärjestöjen valtionavustukset tullaan lakkauttamaan kokonaan. Kyse on yhteensä 325 000 eurosta ja noin kymmenen järjestön avustuksesta, joihin kuuluvat muun muassa Sadankomitea, Rauhanliitto, Aseistakieltäytyjäliitto ja Saferglobe. Vaikka avustuksia on aiemmin leikattu, päätettiin nyt lakkauttaa koko rauhantyön valtionavustuksen. Muita maita, joissa rauhantyötä tekevien tahojen toiminta on lakkautettu kokonaan, on Venäjä, Valko-Venäjä ja Unkari. Varsinkin X:ssä some täyttyi tyytyväisistä kommenteista, missä näitä järjestöjä on väitetty ties miksi, mutta tosiasiassa monet näistä järjestöistä ovat kaikkein johdonmukaisemmin kritisoineet Putinia ja järjestäneet mielenosoituksia esimerkiksi Anna Politkovskajan murhan johdosta sekä Ukrainan sotaa vastaan.

      Se mikä tekee tästä päätöksestä pelottavan on se, että hallitus kertaheitolla päätti hiljentää kokonaisen osan suomalaisesta kansalaisyhteiskunnassa. Ilman avustusta on mahdotonta palkata työvoimaa ja järjestää tapahtumia. Poliittisin perustein päätettiin, että rauhantyölle ei ole enää Suomessa tarvetta.

      Myöhemmin perjantaina tuli tieto siitä, että perussuomalaisten kansanedustaja on ampunut aseella maahan ollessaan päihtyneenä yöllä Helsingin keskustassa. Ajatus siitä, että eduskunnassa työskentelevä henkilö kantaa mukaansa asetta liikkuessaan kaupungilla on järkyttänyt laajasti. Kyseisen edustajan toiminta on pahoin vaurioittanut hänen omaa puoluettaan, mutta myös kansanedustajalaitosta instituutiona. Mutta eduskunta ei ole vain kansanedustajien työpaikka. Siellä työskentelee valtava joukko eri ryhmien työntekijöitä ja iso joukko virkamiehiä. Siksi en usko olevani ainoa joka ihmettelee, miksi perussuomalaisten toimesta ei ole vielä tehty mitään. Kuinka monta päivää voi mennä siihen, että saamme kuulla mihin toimenpiteisiin perussuomalaiset aikovat ryhtyä sen seurauksena, että kansanedustaja yöllä kantaa asetta mukanaan, ja päihtyneenä ampuu sillä maahan. Hiljaisuus on niin kova, että korviin sattuu. Vastuunpakoilu tällaisessa kysymyksessä ei voi tulla kyseeseen.

      Hämärä hiipii vähitellen.

      • Anonyymi

        Etkö osaa lukea, oletko sokea ja kuuro, kyllä persut ovat ryhtyneet toimenpiteisiin tämän pellen osalta, hänet on erotettu eduskuntaryhmästä, miehestä ei tehdä ministeriä eikä puolueen puheenjohtajaa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1900
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1509
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1288
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1275
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1200
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      1009
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      962
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      925
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      109
      881
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      733
    Aihe