Polyamoria

Anonyymi-ap

Ongelma: Miten opin nauttimaan ja ymmärtämään naisystävääni joka on kertonut tajuavansa olevan polyamorinen. Hän on ihastunut toiseen mieheen jolta saa kuulemma huikeasti positiivista energiaa ja sen myötä seksihalutkin kohoavat minua kohtaan. Harrastamme paljon hyvää seksiä, mutta itse en vaan millään pysty hyväksymään tällaista polyamoriaa. Nainen kertoo haluavansa myös seksiä tämän oman ihastuksensa kanssa, mutta ei sitä tee, jos ei minulta saa siihen hyväksyntää. Minulle on kerrottu, että hän ihastuu helposti, mutta rakastaa ainoastaan minua. Olen hänelle tärkein kaikista eikä hän missään tilanteessa halua minua menettää.
Miten pirussa opin itse vapaamielisemmäksi jotta pystyisin tämän huikean naisen kanssa jatkamaan elämää. Tätä kuitenkin itsekkin kovasti haluaisin.
Kertokaa nyt joku mitä teen, kiitos.

6

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erotkaa tai kokeilkaa toimiiko se mutta kyllä se. on että naisesi on jo valinnan tehnyt ja sinä et ole ykkönen enään

      • Anonyymi

        Kyllä hän kovasti vakuuttaa minun olevan se ainoa johon on rakastunut ja haluaa kanssani elää elämää. Hän haluaa seksiäkin enemmän kuin koskaan ennen nyt, kun ón ihastunut toiseen mieheen. Tämähän tietysti kelpaa minulle hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä hän kovasti vakuuttaa minun olevan se ainoa johon on rakastunut ja haluaa kanssani elää elämää. Hän haluaa seksiäkin enemmän kuin koskaan ennen nyt, kun ón ihastunut toiseen mieheen. Tämähän tietysti kelpaa minulle hyvin.

        Mieti rauhassa sinähän se naisystävääsi tunnet enemmän tuli vielä mieleen että asutteko yhdessä? Lapsia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieti rauhassa sinähän se naisystävääsi tunnet enemmän tuli vielä mieleen että asutteko yhdessä? Lapsia?

        Emme asu yhdessä eikä meillä ole keskenämme lapsia. Luotan kyllä häneen ja hänen puheisiinsa, mutta ajatellessani hänen ihastumisiaan ja niiden takia innostumista minusta enemmän niin asiat tuntuvat kovasti erikoiselta. Jos en tähän hänen elämäntapaansa opi tai sopeudu niin edessähän on ero. Tätä en todellakaan haluaisi, tunnen kovasti kuitenkin häntä kohtaan. Tavallaan olen pakotettu hyväksymään tämän kaiken.


    • Anonyymi

      En tiedä, mitä sinä teet mutta itse en voisi olla polyamorisessa suhteessa vain siksi, että toinen haluaa lennellä kukasta kukkaan ja naiskennella silloin kun siltä tuntuu, vaikka kuin "rakastaisi" vain minua.

      • Anonyymi

        Kyllähän minullekkin kelpaisi kukasta kukkaan lenteleminen, mutta sellainen ei vaan sovi omaan ajatteluuni. En mitenkään koe sen olevan oikea tapa hoitaa suhdetta, oli se sitten sovittua tai ei. Tai sanottiin sitä sitten polyamoriaksi tai miksi vaan.
        Edelleen olemme yhdessä tämän naisen kanssa. Hän on lopettanut tapailemasta tätä ihastustaan, viestittelevät enää silloin tällöin. Hän kertoo heidän olevan ainoastaan enää ystäviä eikä halua tätä miestä enää seksuaalisesti. Meidän oma seksimme on vähentynyt reilusti siitä hänen toiseen mieheen ihastumisen ajoista ja siitä on tavallaan tullut hänelle sellaista pakkopullaa.
        Tunnen vahvasti edelleen tätä naista kohtaan ja hän kertoo rakastavansa minua enemmän kuin ketään koskaan ja koko ajan enemmän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe