Naiset ja pariutuminen

Anonyymi-ap

Yleltä tuli dokkari Tinderistä ja siitä miten paskaa se on. Vihdoinkin aletaan havahtua siihen faktaan, että pariutuminen on täysin paskottu viimeisen 10 vuoden aikana digitaalisen deittailun myötä. Incelien olemassaolo ei ole todiste siitä, että yhtäkkiä 20% miessukupuolesta olisi maagisesti muuttunut paskaksi, vaan siitä, että kulttuuri itsessään on muuttunut myrkylliseksi.

Tässä dokkarissa eräs mies kertoi kuinka Tinderissä nainen vaatii tavata välittömästi tai saman päivän aikana. Viesteihinkin on vastattava heti eikä viiden minuutin päästä. Jos sovitaan, että tavataan huomenna tai viikon päästä, homma unohdetaan heti. Vastausta ei enää tule. Monesti nainen laittaa "moi" avausviestinä, mutta ei enää mitään muuta. Hän löysi jonkun toisen keskustelunne aikana. Naisen keskittymiskyky ei riitä kypsään kanssakäyntiin jossa kunnioitetaan toista. On pakko saada dopamiinit virtaamaan aivoissa samantien, joten ohareita tehdään kuin lastentarhassa ja sehän onnistuu helposti - entistä paremman näköinen Chad löytyy muutaman sekunnin swaippaamisella. Nainen voi Tinderin avulla taantua henkisesti lapseksi joka on karkkihyllyllä: "ei ku mä haluanki ton."

Olen myös huomannut, miten vihaisia ja helposti suuttuvia naiset ovat nykyään. Tämäkin on merkki palkintojärjestelmän kieroutumisesta. Liialliseen hemmotteluun tottunut yksilö ei kestä elämässä pienimpiäkään vastoinkäymisiä.
Internetin mahdollisuus rajattomaan sosialisointiin on ohjelmoinut naiset uudelleen ja miehet voivat reagoida tähän joko ottamalla mitä voivat enää saada tai jäädä kokonaan ilman. Kritiikkiin vastataan leimaamalla inceliksi, jonka mielipiteellä ei ole väliä. Näin ongelma on tehokkaasti lakaistu maton alle, kunnes jossain vaiheessa ihmetellään miksi enää 10% miehistä on parisuhteessa ja syntyvyys pohjamudissa. Surullisinta on, että harhaiset miehet itse puolustavat tätä systeemiä, koska eivät vielä ole inceleitä ja tahtovat leikkiä, ettei se voi käydä itselle.

Naisia ei voi, tai edes saa lähestyä enää tosielämässä. Komeat ja jykeväleukaiset Tinder-Chadit ovat tyydyttäneet naisten sosiaaliset tarpeet täysin, eikä niitä salilla tai ulkona enää kiinnosta vastaanottaa lähestymisyrityksiä. Se on jo seksuaalista ahdistelua ja iskuyrityksiä tekevät miehet halutaan syytteeseen. Paradoksaalisesti aina sanotaan, että menkää sinne ulos etsimään naisia, mutta siellä ne on luurit korvilla välttelemässä mieskontakteja, puhelintaan katsoen. Tavallaan kyllä ymmärrän. Älypuhelimessa kaikki lähestymisyritykset ovat näppärästi täysin kontrolloitavissa. Voi valita kenelle puhuu ja kenet blokkaa.

"jaa taas naisvihalanka"

Ensinäkään en pidä tätä naisvihana. Mutta jos se on sitä, niin miksiköhän näitä lankoja tulee niin paljon. Mistäköhän se johtuu? Siitä että yhtäkkiä kaikki miehet ovat vaan päättäneet muuttua pahoiksi "inceleiksi"? Jos kaikkialla haisee paska, tarkista omat kengänpohjasi ensin.

8

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Montako kertaa ajattelit kopioida tätä vanhaa juttua?

    • Anonyymi

      Komeimmistoon kuuluvia miehiä ei riitä kaikille naisille eli ei synny parisuhteita, kuten ennen, eikä silloin synny myöskään lapsia. Avoimet suhteet yleistyvät vauhdilla ja komeimmistoon kuuluvat miehet pettävät kun ottavat komeasta ulkonäöstään kaiken hyödyn irti.

      Parisuhteet ei myöskään kestä, koska naiset tunnetusti ovat vietävissä ja antavat asioita anteeksi jos mies on komea. Tuo kostautuu parisuhteessa myöhemmin vaikka kaikki merkit olivat ilmassa jo suhteen alussa ja naiset jäävät sitten yksin pienten lasten kanssa.

    • Anonyymi

      Chad = 20% geneettiseen parhaimmistoon kuuluvat miehet, ja usein ovat vielä täysiä mulkeroita, jotka tekevät naisista yh-mutseja.
      Incel = 80% geneettiseen huonoimmistoon kuuluvat miehet (osa näistä, lähinnä ei yhtään seksiä saavat). Luonteeltaan voivat olla kiltistä mulkeroon, koska otanta on niin suuri.

      - Jokainen Chad saa naisen kuin naisen suhteeseen tai sänkyyn kanssaan
      - Kukaan Incel ei saa yhtäkään naista, paitsi ehkä jonkun hirveän epätoivoisen ja vanhan kurpan kanssa voisivat ehkä saada yy-suhteita.

      - Maatalous-yhteiskunnan muodostumisen jälkeen 8000v sitten 17 naista lisääntyi jokaista yhtä lisääntyvää miestä kohden (silloin päti 94/6 -sääntö).
      - Nykyään 4-5 naista lisääntyy jokaista yhtä lisääntyvää miestä kohden (tarkoittaen 80/20 -säännön olevan totta, n. 20-25% miehistä pistää 100% *lisääntyvistä* naisista paksuiksi)
      -> https://psmag.com/environment/17-to-1-reproductive-success

      - Miehet arvostelevat naisten ulkonäön/viehättävyyden hyvinkin realistisesti, aika lailla 'Bell Curven' mukaisesti (https://explorable.com/sites/default/files/images/standard_deviation_diagram.svg_.png)
      - Naiset arvostelevat miesten ulkonäön/viehättävyyden hyvin epärealistisesti: Suurin osa naisista pitää 70-80% miehistä rumina/epäviehättävän näköisinä. Voisi sanoa yksinkertaistaen, että Chad kelpaa naiselle kuin naiselle ihan koska vaan, 20-30% parhaimmistoon kuuluva mies kelpaa naiselle jos parempaakaan ei saa ja 70-80% "huonoimmistoon" kuuluva mies kelpaa naiselle vasta sitten kun nainen on menettänyt markkina-arvonsa (liian vanha ja/tai Chadin toimesta yh-mutsiksi päätynyt).

      - 2010 NSSHB-tutkimuksen mukaan:
      -> 18-24v miehistä 56,9%
      -> 25-29v miehistä 46,6%
      -> 30-39v miehistä 39,6%
      -> 40-49v miehistä 48,9%
      ei ollut harrastanut (vagina-penetraatio) seksiä yhtään 1 vuoden aikana!!!

      Elikä ei ole yhtään erikoista, jos mies ei saa seksiä.

      - Rumat naiset hylkäävät itsensä tasoiset miehet -> Naiset vanhenevat ja kurppaantuvat ja eivät enää saa edes seksiä Chadeiltä -> Miehet, joita naiset aiemmin hylkivät ja jotka silloin halusivat näitä naisia, eivät enää halua näitä nykyään kurppaantuneita naisia -> Nykyisen 3. aallon feminismin takia naisten ei tarvitse ottaa yhtään vastuuta omista teoistaan, joten Incelit ym. miehet joutuvat nykyään verorahoillaan maksamaan itsekkään yh-mutsin ja lasten elatuksen. Vanhoina hyvinä aikoina yh-mutseja pidettiin varoittavina esimerkkeinä, mutta nykyään siitä palkitaan kaiken maailman tuilla, eli degeneroivaa ja tuhoista käytöstä palkitaan nykyään veronmaksajien selkänahasta.

      - Suurin osa naisista nusuttelee teini-iästä (väh.) kolmekymppiseksi ja ilmaisee itseään seksuaalisesti juuri kuten haluaa, koska se on niin helppoa nuorelle naiselle.
      - Suurin osa miehistä tekee töitä niska limassa (keskimäärin enemmän työtä ja työtunteja kuin naiset) ja yrittää säästää omaan kämppään, autoon yms. 20-30 -vuotiaana, maksaa yh-mutsien elatusmaksuja veroista, eikä saa edes hirveästi seksiä. Aika paska järjestelmä siis.

      Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että hypergamia on todistettu 100% todeksi.

    • Tuo kaikki on todella totta, tätä todellisuutta kuulee jatkuvasti joka puolelta. Itse tosin vältyn siltä kaikelta kun en noita sosiaalisia juttuja harrasta.
      Olen kyllä tuon huomannut nuorilla naisilla että älylaite on kädessä kun kadulla kävellään ja sitä kiivaasti tuijotetaan tai selataan kävellessä, eteenpäin ei katsota ollenkaan.
      Varmaan nämä naiset saavat tinderistä sen huomion mitä kaipaavat miehiltä, sekä fyysisen läheisyyden. Lisäksi heillä on tyttökaverit joiden kanssa juttelevat omista asioistaan, siis se varsinainen sosiaalisuus tulee näiltä toisilta naisilta, en usko että ne "tinder Chadit" osaavat ihmeitä keskustella, muuta kuin niitä iskurepliikkejään toistella...


      Minulla on tuohon erinomaisen tarkasti kuvailemaasi asiaan selitys, ja se on vain yksi sana, mikä selittää kaiken tämän suuren muutoksen mikä on nopeasti tapahtunut muutamien vuosien aikana, se sana on "feminismi".

      • Anonyymi

        Ei Tinder Chadien tarvitse osata keskustella, riittää kun ovat komeita. Naiset hoitavat keskustelu puolen ja miellyttämisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Tinder Chadien tarvitse osata keskustella, riittää kun ovat komeita. Naiset hoitavat keskustelu puolen ja miellyttämisen.

        Ja Chadien miellyttäminen tapahtuu usein seksillä. Milläs muullakaan:D


    • Anonyymi

      Kyllä näitä on miehissäkin. Menee kaksikin viikkoa kun ei kuulu mitään eikä edes vastata viestiin, sitten viimein tulee viestiä tyyliin "mitä tehtäis viikonloppuna". Tulee heti ajatus että olen se viimeinen vaihtoehto ja muut on jo hänet blokanneet.

    • Anonyymi

      Ihan yleisesti. Itse olen nyt yli 50v mies ja elänyt varkaisen aikuisuuden ilman nettiä, omaa puhelunta yms. Se mitä 1980 ja 1990 luvulla omassa elämässä oli saa joskus miettimään mitä kohdattu kokemus olisi nykyisessä maailmassa.

      Mutta 1980.-90 luvun taitteessa aikuistuneena mietin vaan, että kaikki ikäiseni ja 1000v aiemmin olleet ovat joutuneet tulemaan toimeen ilman tindereitä ja muuta laitteita. Ei ihmisten kohtaaminen ole muuttunut miksikään nykyaikessa maailmassa siitä mitä se oli aiemmin mainituissa ikäryhmissä.

      Ja varsinkin naiset mustamaalaa puolisoitaan netissä ja tekee itsestään martyyreita ja pulmusia. No, sama se kait on myös toisinäinkin. En puollusta kumpaakaan. Tuolla Tinderissä ihminen voi tehdä itsestään kultapatsaan, vaikka todellisuudessa ollaankin aivan läpimätiä luusereita.

      Eikä nämä jutut vanhene mihinkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe