Öyhöttäjät romahtivat!

Anonyymi-ap

Voi tätä ilon päivää vaikka tämä oli toki tiedossa. Valheilla on lyhyet jäljet!

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010414691.html


YLEN torstaina julkaisemassa puolueiden kannatusmittauksessa kärkeä pitää Sdp.

Sdp kasvatti kaulaansa ykkösenä, kun taas kolmantena mittauksessa olevan perussuomalaisten kannatus laski

52

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska mahtaa taas tuttu kipuilualkaa, Soinin aikaa se alkoi noissa lukemissa.
      Vai nytkö Persu myöntävät että ovat porvaripuolue.

      • Anonyymi

        Ei kai sitä persut ole koskaan kieltänykkään, huomionarvoista on tuossa kallupissa myös se että muilla vasemmistopuolueilla,(vassarit, vihreät, kepu), laski kannatus sossujen nousun verran, eli kokonaisuudessa ei mitään olennaista muutosta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Totuus Tynkkysen toiminnasta - säälittävää

      Ei jaksaisi mutta koska Tynkkynen jäi vaipat nilkoissa kiinni propagandan yrityksestä niin käydään läpi.

      Oulussa oli siis perussuomalaisten eurovaalien lähtölaukaus ja Purra puhumassa. Purraa nähtävästi ärsytti koska paikalla ei ollut juurikaan hurraajia ja enemmän buuaajia ja hallituksen politiikkaa arvostelevia banderolleilla. Purra teki siinä ensin omiin maalin kun alkoi lavalla lällättämään "punaliput liehuu, menkää töihin, menkää töihin". Siinä vedettiin valtiovarainministerin arvovalta vessasta alas.

      Tynkkynen on perussuomalaisten verovaroilla vihavideoita näpräävä huomionkipeä henkilö joka toimii kuin jalkapallossa kaatuileva pelaaja.

      Tynkkysen toimintamalli on aina sama. Ensin hän ärsyttää ja provosoi kaikin keinoin ja kun sitten joku hermostuu hänen lässyttämiseen niin hän tekee siitä videon ja suureen ääneen julistaa kuin vasemmisto on agressiivinen.

      No, mielenosoituksessa kaksi henkilöä oli lähestynyt häntä nopeasti ja poliisi tuli väliin. Toinen henkilöistä otettiin hetkeksi sivuun mutta hänet päästettiin irti pian kun ei ollut syytä pitää kiinni.

      Tynkkynen julkaisi videon tapahtuneesta ja varmasti laittoi myös lehdistölle tiedotteen. Tynkkynen kuvailee, että viha ja agressiivisuus oli käsin kosketeltavaa. Video jonka Tynkkynen julkaisi oli lyhyt, pätkitty, nopeutettu ja siinä ei ollut ääniä. Linkki... Eli videosta ei voi päätellä mitään. Eikä siinä ihmettä ollutkaan koska poliisi päästi tämän "agressiivisen" henkilön pian pois.

      Kun tämä tuli uutispalstoille niin jopa pari poliitikkoa oli ottanut kantaa tähän "välikohtaukseen" vaikka tämä oli ihan kalastelua. Ylen uutisessa oli erikseen maininta, että uutiseen oli lisätty jälkikäteen "hyökkääjän" olevan vasemistolainen eli joku on pyrkinut pitämään huolen uutisen halutusta sisällöstä.

      Tynkkynen tekee tätä koko ajan. Hän on joka puolella soittamassa poskeaan ja suorastaan kerjää turpaan, näin kansanomaisesti sanottuna. Katsopa kuva miten Tynkkynen on kuvaamassa Oulussa olevia rauhanomaisia banderollinpitäjiä. Kuva löydetty internetistä. Hän tulee aina lähellä ja suu käy koko ajan.

      Nythän olisi ollut tärkeä löytää väkivaltainen vasemmistolainen koska Tynkkynen tarvitsee huomiota vaalien takia ja toisaalta perussuomalaiset taukoa negatiivisesta huomiosta jota ammuskelut ja muu sekoilu on herättänyt. Uhka ja pelko on se mitä perussuomalaiset tarvitsee saadakseen ääniä.

      Hyvä, että poliisit katsoo joka tilaisuudessa Tynkkysen perään koska joskus jollain palaa hermo häneen ja Tynkkynen saa muutakin kuin avaria naiselta ravintolassa mutta sitä Tynkkynen hakee. Huomiota ja uhriutumista. Ja muistetaan, että Tynkkynen on taparikollinen. Hänellä on kolme tuomiota kansankiihottamisesta eli juuri tästä mitä hän oli täälläkin verovaroilla näpräämässä.

      Ja tuosta me maksamme hänelle ja avustajille rahaa.

      Jaa, ja laittakaa jakoon niin saadaan tietoisuus leviämään tästä perussuomalaisten tavasta luoda "väkivaltaisia vasemmistolaisia".

      https://twitter.com/SebastianTyne/status/1788949007395365020?gsid=da8160b8-64e4-4713-b959-38d191cdd9a9

      • Anonyymi

        Ja tämäkö on sitä parempaa väkivaltaa? Mites kävi 1918?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämäkö on sitä parempaa väkivaltaa? Mites kävi 1918?

        Mitään väkivaltaa ei ole edes tapahtunut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään väkivaltaa ei ole edes tapahtunut!

        Alussa oli sana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämäkö on sitä parempaa väkivaltaa? Mites kävi 1918?

        Yritä pysyä ajan tasalla. Huono lähtökohta alkaa kelaan yli sadan vuoden takaisia tapahtumia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tyypillisen öyhöttäjän profiili:

      tyypillinen perussuomalaisten kannattaja on asutuskeskuksessa asuva suomenkielinen mies, joka on alle eläkeikäinen ja omaa todennäköisemmin perusasteen kuin keski- tai korkea-asteen koulutuksen. Hän ei ole suurituloinen ja samaistuu työväenluokkaan tai alempaan keskiluokkaan sekä suhtautuu nuivasti ympäristösuojeluun ja monikulttuurisuuteen.

      Eli yhtä heikosti koulutettuja kuin sallalaisten öyhlttäjien ydinjoukko!

      Toisin on sivistyspuolueissa!

      • Anonyymi

        Koskas päihteiden ja mieliala lääkkeiden käytöstä ja pilttien kuvien keräilystä on tullut sivistystä?


      • Anonyymi

        Mutta kuitenkin ikänsä töitä tehneitä ja veroja maksaneita, elättäneet työttömät vassarit ja elämäntapa maajussit, kaks puoluetta jonka äänestäjät ovat eläneet koko ikänsä muiden ansioilla, vassarit ja kepu.


    • Anonyymi

      S-market Erätulen edusta on täynnä saastunutta ilmapiiriä perjantaina 17.5. kello 14.00-16.00.

      Vältä kuin ruttoa ja levitä tietoa läheisillesi!

    • Anonyymi

      Varo - öyhöttäjä on lähempänä kuin arvaatkaan!

      Kirja: Minja Koskela astui junan ensimmäiseen vaunuun – sitten tapahtui hirveitä

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010406217.html

      Olen sitoutunut rakentamaan maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitse pelätä julkisissa, kaduilla eikä kotona. Välillä kuulen, että sellainen maailma on utopiaa, mutta silloin kehotan nostamaan kunnianhimon tasoa. Häirintävapaa maailma voi olla joillekin utopiaa, mutta minulle se on päämäärä.

      • Anonyymi

        Mistähän päin maailmaa nykyään ne kaupunkien kaduilla ja junissa häiriköivät "kaverit" tulee? Nämä harhaisten woke vassareitten avaukset on kyllä ihan ufo juttuja nykyään, sitä se toimettomuus ja päihteet ja kaiken maailman mielialaläkkeet tettää, menkää töihin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän päin maailmaa nykyään ne kaupunkien kaduilla ja junissa häiriköivät "kaverit" tulee? Nämä harhaisten woke vassareitten avaukset on kyllä ihan ufo juttuja nykyään, sitä se toimettomuus ja päihteet ja kaiken maailman mielialaläkkeet tettää, menkää töihin!

        Sieltä ne tulee mistä sinä ja sinun sukusikin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten Ihmeessä S-market Erätulen osuuskunnan hallitus sallii rasistisista kannanotoista ja väkivaltaan yllyttämisestä tunnetun kuppikunnan kokoontua pihamaallaan?

      Nyt kauppa boikottiin ja välittömästi!

      Öyhöttäjiä ei tule tukea millään tavalla!

    • Anonyymi

      Öyhöttäjien uusin kikka - varovasti siellä ulkona

      sellaista kyselen kun alaikäiset lapset on huijannut multa 43 vuotiaalta kehitys vammaiselta ja psyykkisesti sairaalta ja aivovammaiselta ja neurologisesti sairaalta rahaa pyytämällä paysafecarteja rahaa vastaan yksi on eniten hyötynyt verrattuna siihen toiseen niin lupasivat rahaa vastaan jutun netti lehteen ja facebook kavereita ja nämä lupaukset ei koskaan toteutunut niin voiko asiasta tehä rikosilmoituksen vai onko se turhaa kun henkilöt jotka huijannut on tosiaan alaikäisiä ja steam nimimerkin takana

    • Anonyymi

      Miten Ihmeessä S-market Erätulen osuuskunnan hallitus sallii rasistisista kannanotoista ja väkivaltaan yllyttämisestä tunnetun kuppikunnan kokoontua pihamaallaan?

      Nyt kauppa boikottiin ja välittömästi!

      Öyhöttäjiä ei tule tukea millään tavalla!

    • Anonyymi

      Öyhöttäjät - vastenmielisin populaatio Suomessa!

      Tapasin eilen itkevän miehen tilaisuudessa Vaasan torilla. Hän sairastaa vakavaa parantumatonta sairautta, ja oli hädissään pienen eläkkeensä riittämisestä jatkossa. Olen ollut politiikassa mukana pitkään, mutta en muista että ihmisten hätä olisi tullut niin vahvasti vastaan kuin nyt. Tämä kohtaaminen oli yksi monista.

      Mietin tätä kohtaamista vastoin uutisia siitä, kuinka valtiovarainministeri viime viikonloppuna seisoi lavalla Oulussa ja huusi hallituksen leikkauksia vastustaville, että ”menkää töihin, menkää töihin”.

      Kertoo paljon, että Riikka Purra puhuu ihmisille näin. Hän tienaa tällä hetkellä vähintään noin 14 000 euroa kuukaudessa. Hän kuuluu hallituksen veropolitiikan voittajiin. Hän on päättänyt keventää verotustaan yli tuhannella eurolla vuodessa. Hänellä on myös sihteeri, autonkuljettajat sekä omia erityisavustajia. Hän edustaa kokouksissa, joihin osallistuu muita kovapalkkaisia ympäri maailmaa. Mannertenvälisillä lennoilla hän matkustaa luultavasti bisnesluokassa.

      Näin hämärtyy, miten hänen tekemänsä leikkauspäätökset vaikuttavat ihmisiin. Hänen asemassaan on helppoa unohtaa, miten kymmenien eurojen, sadan tai kolmensadan euron menettäminen kuukaudessa jo valmiiksi tiukassa tilanteessa voi ajaa todella syvään epätoivoon. Edes ripaus ymmärrystä ihmisten epätoivolle historiallisten sosiaaliturvan leikkausten – se näyttää olevan liikaa vaadittu.

      Hän on myös tehnyt parhaansa varmistaakseen, ettei sinne töihin noin vaan pääse, “menemisestä” puhumattakaan. Työttömyysturvan ja asumistuen suojaosien lakkauttamiset ovat heikentäneet mahdollisuuksia ottaa vastaan osa-aikaista tai keikkatyötä. Käteen jää vähemmän kuin aikaisemmin, mutta byrokratiaa on lisätty. Se siitä työn linjasta. Sosiaaliturvaleikkausten seurauksena 100 000 uutta suomalaista tulee toimeentulotuen piiriin, johon liittyy pahimmat byrokratia- ja kannustinloukut.

      Hallitus on jättänyt vastaamatta rakennusalan ahdinkoon, joka on näkynyt työttömyyden nopeana kasvuna. Konkurssien määrä on vuosituhannen suurimmalla tasolla. Työttömyysaste oli hallituksen aloittaessa kesäkuussa 2023 7,2 % ja maaliskuussa 2024 se oli jo 9,0 % – se tarkoittaa 43 000 työtöntä enemmän, suurin osa tältä vuodelta. Lisäksi kehysriihen linjaukset yleisen ALV:n nostosta ja uusista pienituloisiin kohdistuvista leikkauksista pahentavat tilannetta entuudestaan. Myös valtiovarainministeriö arvioi, että päätökset vähentävät Suomen talouskasvua.

      Torilla huutelemisen sijaan Purra voisi ajatella sitä, miten hän on omilla toimillaan tehnyt työllistymisestä entistä vaikeampaa.

      • Anonyymi

        No et oo sitten nähäny viimeisiä talousuutisia?


      • Anonyymi

        Purra on päättänyt hommata väkevämmät oluet 8% kauppoihin, ja se tekee sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Purra on päättänyt hommata väkevämmät oluet 8% kauppoihin, ja se tekee sen.

        Tämäkin hyödyttää ulkomaisten viinien valmistajia kun suomessa niitä ei ole, eli vaihtotase menee negatiiviseen suuntaan jos ymmärrät.


    • Anonyymi

      Purra tuo Suomen uusi Ilse Koch

      Kerroin eilen eduskunnan täysistunnossa valtiovarainministeri Purralle miehestä Vaasan torilla, joka itki hädästä ja huolesta oman pärjäämisen suhteen hallituksen leikkausten myötä.

      Kerroin lukemattomista samassa tilanteessa olevista ihmisistä, joilta saan viestejä ja joita kohtaan tällä hetkellä – koskaan aiemmin tilanne ei ole ollut tällainen. Viittasin puheenvuorossani myös Purran “menkää töihin” -huuteluun Oulussa viime viikolla.

      Mitä Purra vastasi? Aluksi ei mitään, vaikka istui kyllä aitiossa.

      Sen sijaan työministeri Satonen jatkoi ikuista mantraansa sosiaaliturva- ja veromuutoksista, joilla pienipalkkainen työ tehdään työttömyysturvaa kannattavammaksi – tämä “varmaan parantaa sitä työllisyyttä suhteessa siihen, että tätä ei tehtäisi”. Elinkeinoministeri Rydman säesti puhumalla “laajempien pitkäkestoisten taloudellisten parametrien sekä akuutin suhdetilanteen sekoittamisesta” ja hallituksen tekemistä kasvutoimenpiteistä.

      Ihmisten hädästä kertominen hiljensi kyllä istuntosalin, mutta ministeriaitiosta ei löydy rohkeutta katsoa silmiin ja kantaa vastuuta heidän oman politiikkansa vaikutuksista jo ennestään niukkuudessa elävien ihmisten elämään. Häpeällistä.

      Myöhemmin, kun olin jo lähtenyt salista, vastasi Riikka Purra puheenvuorooni. Mitä hän sanoi: hän puhui ainoastaan vaalitilaisuutta sabotoineista äärivasemmistolaisista ja heidän sosiaalisen median kirjoituksistaan.

      Purran vastaus kertoo vain sen, että hän ei pysty tai uskalla vastata kritiikkiin, koska se osuu suoraan perussuomalaisen vaalipetoksen ja kansalaisille valehtelun ytimeen. Hän on pettänyt suomalaiset pienituloiset, joita hän vielä aiemmin väitti suojelevansa leikkauksilta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Rajat ovat rikkoutuneet kauan sitten.
        Nyt on nyt, eli elämme Vornasen kilahduksen jälkeistä aikaa.


    • Anonyymi

      Näin on ja Naruskan öyhöttäjät lynkkaavat kaiken liikkuvan!

      • Anonyymi

        Pitäisikö Naruskan öyhöttäjistä jotakin tietää tai muistaa?


    • Anonyymi

      Öyhöttäjät - öyhöttäjät - nämä tuhoaa kaiken inhimillisen toiminnan Suomessa! Sallassakin on yksi innokas öyhöttäjä lopettamaan löytökoiria, koska hän saa siitä messevän korvauksen. Hävetköön tämä stirbu - perjantaina voitte Erätulen pihalla käydä kusemassa hänen laariinsa!

      Illalla klo 17.30 jälkeen tuli Mäntsälästä puhelu jossa kaveri näki kun edellä ajanut autoilja ajoi Telkkä emon päälle joka jäi tielle sätkimään ja poikaset kerääntyivät yhteen kasaan emon vierelle. Päälle ajanut auto meni menojaan, onneksi takana ajanut pakettiautoilija pysähtyi auttamaan Telkkiä. Autosta löytyi laatikko mihin hän kokosi poikaset ja emon, sitten hän soitti meille ja kyseli neuvoa minne ne voisi toimittaa. Koska tapahtumapaikka oli meistä sen verran kaukana ehdotin, että hän soittaa lähemmälle luonnonvaraisten eläinten hoitajalle jotta porukka pääsisi nopeasti hoitoon. Kohta puhelin soi uudelleen ja pelastaja kertoi että paikka ei voi ottaa Telkkiä hoitoon, koska löytäjä halusi kuitenkin tuoda ne meille niin tottakai se meille sopi. Tunnin päästä 9 Telkänpoikasta saapui meidän pihaan, valitettavasti emo kuoli matkan aikana😥Poikaset on nyt lampun alla lämmittelemässä ja huomenna ne pääsee hoitolaan isompaan tilaan😍Mahtavaa että löytäjä halusi tuoda ne meille pyhtäälle KIITOS hänelle Telkkien auttamisesta🫡Lopuksi vielä on todettava, että eilen ja tänään tulleet linnut ja oravat ovat riistalajeja näin ollen Ympäristöministeriö ei rahoita niiden hoitoa ja auttamista😕Niinpä kyselimme miten niiden auttamiseen suhtaudutaan Maa ja metsätalousministeriössä, koska sorsalintujen kannatkin ovat vähentyneet. Noh arvattiinhan me jo vastauksen, joka oli että ministeriö korvaa vain lopetukset🙁Että näin meillä Suomessa🫣Eli Kiitos näitten lintujen ja oravien auttamisesta kuuluu teille ihanille ihmisille, jotka olette lahjoittaneet meille rahaa ja ruokaa😀❤️❤️❤️❤️teillä on sydän paikallaan🥰Loppuun totean ,että ei riitä että ihmisiä eriarvoistetaan niin näyttää käyneen myös eläimille🙄

      • Anonyymi

        Fico ei pelännyt sitä mitä Vornanen pelkäsi ja pelkää.


    • Anonyymi

      Kansa ei luota öyhöttäjiin eikä ole syytäkään!

      Valtaosa kansalaisista uskoo, että poliitikot ajattelevat vain omia etujaan ja vähät välittävät kansalaisten tarpeista.

      Asennemuutokset puolueita ja poliittisia päättäjiä kohtaan selittynevät osaksi myös nykyhallituksen säästö- ja sopeutustoimilla. Enemmistö väestöstä suhtautuu varauksellisesti useimpiin maan hallituksen tekemiin talouden sopeutustoimiin ja etuuksien leikkauksiin.


      https://www.verkkouutiset.fi/a/luottamus-puolueita-ja-paattajia-kohtaan-on-laskenut/#936d88a8

    • Anonyymi

      Orpon hallitus on pettänyt kaikki vaalilupauksensa, nyt myös ympäristö-, ilmasto- ja luontopolitiikassa. Siksi vasemmistoliitto jätti tänään yhdessä vihreiden ja SDP:n kanssa asiasta välikysymyksen.

      Hiilinielujen kasvattaminen, luonnon ennallistaminen sekä kasvispohjaisen ravinnon tuottaminen tarkoittaa paitsi konkreettisia ilmastotekoja, niin myös työtä ja toimeentuloa ihmisille. Se ei hallitukselle kuitenkaan käy, sillä vaikka maailma palaisi, merkitsee lyhytnäköinen voitontavoittelu oikeistolle kaikista eniten.

      Luonnonsuojelun rahoja leikataan historiallisesti ja liikkumismahdollisuuksia luonnossa heikennetään. Tavalliset ihmiset maksavat, kun aikansa eläneiden öljykattiloiden vaihtamista parempiin lämmitysmuotoihin ei enää tueta. Kotitaloudet joutuvat pulaan. Päästöjä kasvatetaan niin liikenteessä kuin maa- ja metsätaloudessa. Hiilineutraali Suomi vuoteen 2035 mennessä? Siitä on tulossa tätä menoa pelkkä kuollut kirjain.

      Laajimman ympäristövahingon Orpon ja muut ministerit aiheuttavat kuitenkin Euroopasta käsin: he kiertävät EU-kokouksissa torppaamassa ympäristön tilaa parantavia lakeja aina yritysvastuudirektiivin vesittämisestä lähtien. Se osoittaa uskomatonta arvostelukyvyn puutetta, koska ilmastotoimet ovat joka tapauksessa välttämättömiä.

      Vasemmistoliiton linja on kuitenkin selkeä: teemme kaikkemme riittävien ilmastotoimien ja luonnon puolesta, sillä se on välttämätöntä maapallon ja kaiken elävän säilymisen kannalta.

      • Anonyymi

        Näköjään kommaritrollit tekee "töitä" kolomessa vuorossa. Nuin ahkerana pystys kyllä melekeen elättään ittensä, mutta tietenkin pitäs välillä olla selevinpäin.


      • Anonyymi

        Olosuhteet muuttuvat. Siksi "öyhöttömisen" aiheet vaihtuvat nopeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään kommaritrollit tekee "töitä" kolomessa vuorossa. Nuin ahkerana pystys kyllä melekeen elättään ittensä, mutta tietenkin pitäs välillä olla selevinpäin.

        Itse olen tehnyt töitä liki neljä vuosikymmentä - sinä tuskin päivääkään, sillä en laske poronnussimista työnteoksi! Toki pienimunaisella, kuten sinulla, se voi ottaa koville!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen tehnyt töitä liki neljä vuosikymmentä - sinä tuskin päivääkään, sillä en laske poronnussimista työnteoksi! Toki pienimunaisella, kuten sinulla, se voi ottaa koville!

        Sinähän se olet miesten vehkeitä mittailut enemmänkin, mutta sehän on teikäläisten piirissä lempihommaa.


    • Anonyymi

      Käsittämätöntä sekoilua RKP:lta tämä hallituskausi. Vallan ojentaminen perussuomalaiselle puolueelle on ollut käytännössä RKP:sta kiinni, ja vaikka puolue väitti että se ei mene hallitukseen edistämään perussuomalaista politiikkaa, sitä se on käytännössä tehnyt. Rasisminvastaisuus tai heikompiosaisten puolustaminen eivät näy missään kun Purra toteuttaa leikkauspolitiikkaansa ja vie läpi maahanmuuton kiristämistä.

      Eilen Ylen A-talkissa puheenjohtaja Henriksson kehui RKP:n meppi Torvaldsin työtä EU:n ennallistamisasetuksen pelastamisessa ja hallituksen toivomien muutosten läpiviemisessä - vaikka hallitus päätti vastustaa asetusta sen jälkeenkin! Suomen hallituksen kanta oli ratkaiseva siinä, että asetus jäi yhden maan ääntä vaille määräenemmistöä ja hyväksytyksi tulemista.

      RKP on persujen panttivankina hallituksessa, tyytyväisenä, äänettömänä yhtiömiehenä. Ainoa asia mitä he näyttävät saaneen neuvotteluissa läpi on nikotiinipussien uudet maut, sipsitehtaan tuki ja Pietarsaaren yöpäivystys Kouvolan kustannuksella. Ei RKP:n toiminnalla ole mitään tekemistä liberaalin sivistyspuolueen kanssa. RKP on ollut takuupuolue perussuomalaisen luontovastaisen ja EU-vastaisen linjamuutoksen läpiviemiselle ennallistamisasetuksessa. Henriksson on pienentänyt oman puolueensa arvoja ja toimintaa - samalla sen kannatusta.

      Suomalaiset ansaitsevat parempaa. Eurovaaleissa on onneksi muissakin puolueissa kaksikielisiä ehdokkaita niille, jotka haluavat äänestää aitoa edistysvaihtoa.

      Svenskfinland förtjänar bättre. Rösta i EU-valet för hållbar utveckling och jämlikhet. De gröna kan du lita på.

    • Anonyymi

      Tutkimus vahvistaa vasemmistoliiton väistyvän puheenjohtajan Li Anderssonin suosion. Andersson oli eduskuntavaaleissa selvästi suosituin puheenjohtaja myös vasemmistoliiton kannattajien ulkopuolella.

      Andersson on merkittävästi puoluettaan suositumpi poliitikko. Tutkimuksessa hän nousi myös SDP:n vaaleihin johtaneen Sanna Marinin edelle, kun mitattiin eroa puolueen ja puheenjohtajan suosiossa. Tätä selittää luonnollisesti osin se, että SDP on yleisesti vasemmistoliittoa pidetympi puolue.

      Tutkimuksessa tiivistetään, että Andersson erottuu selvästi puoluettaan vahvasti pinnalla pitävänä voimana.

      Mitenkään yllättävää ei ole se, että naiset suhtautuivat miehiä myönteisemmin Anderssoniin. Sama sukupuolten välinen ero näkyi vahvasti myös vihreiden eduskuntavaalien jälkeen väistyneen puheenjohtajan Maria Ohisalon ja Marinin kohdalla.

    • Anonyymi

      Me olemme täällä Suomessa kuluneen vuoden aikana saaneet tuntea, mitä tarkoittaa, kun perinteinen oikeisto sekä laitaoikeisto liittoutuvat ja tekevät yhteistyötä.

      Me olemme täällä nähneet ja kokeneet, että se tarkoittaa heikennyksiä niin pienituloisille, työntekijöille kuin luonnolle ja ympäristölle.

      Nyt eurovaaleissa on kyse siitä, tapahtuuko samanlainen poliittinen muutos koko Euroopan tasolla.
      Siksi on tärkeää, että käytämme ääntämme seuraavissa eurovaaleissa oikeudenmukaisen ja kestävän Euroopan puolesta.

      Sellaisen, joka tekee kunnianhimoista, mutta ihmisten kannalta oikeudenmukaista ympäristö- ja ilmastopolitiikkaa.

      Sellaisen, joka on vahva kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien puolustaja.

      Sellaisen, joka haluaa edelleen parantaa myös esimerkiksi nuorten ja työntekijöiden asemaa.

      Eurovaalit pidetään sunnuntaina 9. kesäkuuta ja ennakkoäänestys alkaa 29. toukokuuta. Vaalipiirinä on koko maa, eli voit äänestää ketä tahansa ehdokasta missä tahansa päin Suomea – minua voi äänestää numerolla 63.

    • Anonyymi

      Mikä teki sallalaisista poronnussijoista Sallan vastenmielisimmän ryhmittymän?

      Veikkaan että syynä oli P_Askan ja J_Kantolan vessapaperiin kirjoitetun adressin!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen ja samalla Euroopan syöpä on saatava kuriin! Muista EU-VAALEISSA, miten öyhöttäjät ovat kusettaneet äänestäjiä ja pettäneet lähes kaikki vaalilupauksensa!

      This time everything is at stake in the upcoming European elections.

      Finland is one of the countries in Europe where we have already seen what it means when the traditional right wing parties and the far-right parties cooperate.

      During the last year in Finland we have seen historical attacks against labour unions and workers rights. We have seen cuts and economic policy that have severely affected the income of low-paid workers and people living on social security. We have also seen how Finland has taken a huge step backwards when it comes to climate and environmental policy. In the upcoming European elections we will decide whether this will happen in all of Europe as well.

      Do you want to see ambitious but fair climate and environmental policies?

      Do you want Europe and the EU to be strong and consistent when it comes to respecting international law and human rights?

      Do you want the EU to be a driving force in terms of workers rights and young people’s rights?

      In times like this nothing can’t be taken for granted – that’s why it's so important that each and everyone of us use our vote in the upcoming European elections. This time everything is at stake.

      Election day is the 9th of June. The advance voting period is from 29 May to 4 June 2024 in Finland and from 29 May to 1 June 2024 abroad.

      In the European elections the candidates stand for election in the entire country, so in Finland you may vote any of the Finnish candidates – my candidate number is 63.

    • Anonyymi

      Koska öyhöttäjillä syttyy järjen valo tai edes valo?

      Hyviä uutisia!

      Eilen opetusministeri Henriksson osoitti, että kansalaisyhteiskunnan paineella voidaan saada hyviä asioita aikaiseksi. Hän ilmoitti haluavansa perua hallituksen kehysriihessä tekemän linjauksen toisen asteen maksuttomuuden rajaamisesta.

      Kehysriihessä tehdystä rajauspäätöksestä lähtien olen tehnyt töitä päätöksen perumiseksi. On ollut koko ajan päivänselvää, että tällainen rajaus on mahdoton toteuttaa järkevästi, ja hallinnolliset kulut syövät helposti kaikki mahdolliset säästöt.

      Sen lisäksi se eriarvoistaa nuoria ja heikentää nuorten luottamusta tulevaisuuteen; aikana, jolloin nuorten tulevaisuuden uskon vahvistaminen pitäisi olla kaikkien ensisijainen ja yhteinen tavoite. Olen saanut valtavasti palautetta sellaisilta nuorilta, jotka olisivat ilman maksuttomuutta jättäneet menemättä esimerkiksi lukioon.

      OIen kehottanut kuntia ottamaan selkeän kannan tätä muutosta vastaan, sekä ilmoittamaan, että eivät aio sitä toteuttaa, mikäli hallitus vie rajauksen läpi. Monissa kunnissa on jätetty valtuustoaloitteita tähän liittyen. Tiedän, että myös kunnat itse ovat vaikuttaneet taustalla tämän päätöksen muuttamiseksi.

      On ollut erityisen hienoa nähdä, miten opiskelijat itse ovat myös aktivoituneet – he ovat järjestäneet ulosmarsseja ja lukuisia mielenosoituksia eduskuntatalon portaille. Olen tavannut valtavasti nuoria viimeisten viikkojen aikana. Viestini heille on ollut, että ottakaa kantaa ja painakaa päälle; tämä päätös on järjetön ja kokonaissäästöiltään niin pieni, että uskon sen perumisen olevan mahdollista.

      On erittäin tervetullutta, että hallitus on valmis muuttamaan kehysriihessä tehtyjä virheitä ja heikosti perusteltuja ratkaisuja. Vaikka toki herää kysymys, että miten he tällaisiin älyttömyyksiin ovat päätyneet alkuunkaan. Tärkeintä silti on, että nyt järjen valo on ainakin yhden päätöksen kohdalla syttymässä – sen varmistamiseksi meidän on kuitenkin laitettava vielä kovempi vaihde silmään suomalaisten nuorten maksuttoman koulutuksen pelastamiseksi!

      • Anonyymi

        Nyt on kalijan kiskojalla menny tapahtumahorisontti vinksalleen, varsinainen kylän Don Quijote, kehysriihessä sängyn alla persuja, seinillä ja pään sisällä dioraama, ja Lenin setä se vaan asuu Venäjällä.


    • Anonyymi

      Tästä olen puhunut aikaisemmin eli näin öyhöttävät poromiehet tekee elantonsa Sallassakin!

      Lainaus HS:n jutusta ja henkilö on Suomussalmen kunnassa asuva poromies!

      HS Suomussalmella | Leo Juntunen on tienannut jo miljoonan kuolleilla poroilla, ja monissa se herättää närää: ”Kateus on ansaittua”:

      https://www.hs.fi/alueet/art-2000010428937.html

      Juntusen tilanne on se, että perinteisen porotalouden sijaan hänen elinkeinonsa on jo pitkään ollut petovahinkotalous eli porojen syöttäminen pedoille. Juntunen saa valtaosan tuloistaan valtion maksamista petokorvauksista.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Täältäkö tuo tasainen mölinä nousee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täältäkö tuo tasainen mölinä nousee?

        Ulosantisi on heikkoa! Oletko läpäissyt ala-asteen?


    • Anonyymi

      Muistakaa äänestää ja ehdoton EI Suomen syövälle eli öyhöttäjille!

      Järki-ihmisen ainoa oikea valinta on

      Tänään alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Olen saanut valtavasti viestejä, joissa ihmiset kertovat äänestävänsä minua. Samoin monia sellaisia, miten en saa jättää kotimaan politiikkaa, kun Suomen tilanne on tällainen.

      Haluan jokaisen tietävän, miten otettu ja syvästi kiitollinen olen jokaisesta tällaisesta viestistä. Minulle se kertoo ensinnäkin pelosta, jota oikeistohallituksen leikkaukset sekä muut heikennykset herättävät ihmisissä. Se kertoo huolesta kyynisen ja kylmäsydämisen yhteiskunnallisen ilmapiirin keskellä. Tunnen itse samoin.

      Lisäksi se kertoo, että minä ja koko vasemmistoliitto olemme onnistuneet puolustamaan tasa-arvoon ja hyvinvointiin perustuvaa yhteiskuntaa. Emme ole silti pystyneet estämään oikeistohallituksen kapeakatseista runnomista eduskunnassa, mutta yksi asia on varma – me taistelemme ja me välitämme.

      Kuka tai ketkä tahansa lähtee EU-parlamenttiin 9. kesäkuuta, niin lupaan, että työmme inhimillisen oikeudenmukaisuuden puolesta jatkuu. Ja vielä tulee myös aika korjata.

      Mikäli tulen valituksi europarlamentaarikoksi, en katoa – jatkan politiikassa aivan kuten tähänkin asti. Olen ehdolla, koska haluan tulla valituksi sekä jatkaa työtäni samojen arvojen ja tavoitteiden puolesta. Toivon sille työlle tukea, kylmien oikeistotuulien puhaltaessa nyt myös Euroopassa. En tule katoamaan myöskään Suomesta, vaikka roolini muuttuu. Luovun syksyllä puolueen puheenjohtajuudesta joka tapauksessa.

      Näissä eurovaaleissa vasemmistoliitolle on ennustettu jopa historiallista voittoa. Nyt on mahdollisuus kahteen paikkaan, joka tekee meistä vielä vahvemman modernin punavihreän ympäristö- ja ilmastotyön, työntekijöiden sekä hyvinvoinnin puolustajan myös Euroopassa.

      Yksittäisellä osaavalla europarlamentaarikolla voi olla huomattavaa valtaa, enemmän kuin ministerillä Suomessa. EU:ssa on valtava mahdollisuus tehdä työtä ilmastokriisin ja luontokadon ehkäisemisen, parempien työpaikkojen luomisen, ihmisoikeuksien sekä esimerkiksi nuorten mielenterveyskriisin ratkaisemisen eteen.

      Olemme nähneet Suomessa sen mitä tapahtuu, kun oikeisto liittoutuu laita- tai äärioikeiston kanssa. Meidän tulee estää sama kehitys Euroopassa – siksi jokaista meistä ääntä tarvitaan.

      EU-vaalien varsinainen vaalipäivä on 9.6.
      Ennakkoäänestys Suomessa 29.5.–4.6. ja ulkomailla 29.5.–1.6.

      Koko maa on samaa vaalipiiriä, eli voit äänestää ketä tahansa suomalaista ehdokasta – minun numeroni on 63 ❤️

    • Anonyymi

      Öyhöttäjät ovat jälleen kiihdyttäneet rasistisia kannanottojaan!

      Maahanmuutto korostuu myös perussuomalaisten eurovaalikampanjassa. Rautaa rajalle, haittamaahanmuutto seis, Ruanda-malli käyttöön, kontrolli pakolaisvirtaan, ulkorajat kiinni – muun muassa näin perussuomalaiset EU-vaaliehdokkaat kiteyttävät vaaliteemojaan esittelyissään puolueen sivuilla.

      • Anonyymi

        Oliko tämä persujen vaalimainos, minuun ainakin uppos. On se hyvä että on etes yksi puolue joka ajaa meidän suomalaistenkin asiaa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      116
      7014
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      58
      3090
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      69
      1659
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1349
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1263
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      114
      1057
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      1040
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      952
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      55
      887
    10. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      884
    Aihe