Kiitos Orpo ja Purra, että ohjaatte Suomea kohti valoisaa tulevaisuutta edellisen

Anonyymi-ap

hallituksen jättämistä vaikeista ja vääristä päätöksistä huolimatta. Ette käperry voivotteluun opposition huutajaeukkojen ja -ukkojen tapaan ratkomaan ongelmia kymmenien miljardien lisäveloilla, jotka eivät edes kohdistu niihin tarpeisiin, joita varten ne on otettu. Oppositio ei tunnu edes ymmärtävän, että ainoastaan rahalla voi hankia ja järjestää palveluja. Mitä kovempaa oppositio huutaa. sitä oikeammalla tiellä ollaan pois ikuisista ankeuttajista ja vihervasurien tuhonsyöksystä.

Kiitos teille ja onnea myös EU vaaleihin, että voitte levittää oikeaa sanomaa myös koko EU'lle.

23

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      loitja päästään viallinen, tai sitten monimiljonääri joka kerkii tänne kirjoittelemaan kun ei muutakan kekeisyt.


      Kokoomus on monimiljonäörien etujärjestö monen työlöisperheet ei tienneet sitä enne viime vaaleja mutta nyt oppivat

    • Anonyymi

      Onko aloittaja Purra vai Orpo?

      Kiittääkö aloittaja palkansaajan aseman heikentämisestä vai saamastaan solidaarisuusveron poistosta?

      Onko kyseessä yksityisen lääkäriaseman omistaja, jolla alkaa tulla kelarahaa, 500 miljoonaa sinne laitetaan samaan aikaan kun Orpo lyhentää jonoja leikkaamalla 1,2 miljardia julkisesta.

      Mistä hallituksen toimenpiteestä aloittaja erityisesti pitää? Nostapa esille.

    • Anonyymi

      IS EXTRAJopa yli 6 000 euroa kuussa ilman työn­tekoa! Nämä ex-kansan­edustajat nostavat sopeutumis­rahaa – mukana miljonääriksi kutsuttu liikemies

    • Anonyymi

      Törkeen makeilu ja täyttä skeidaa!

    • Anonyymi

      Onko kokoomuksen ja persujen yhteismaksama satu???

    • Anonyymi

      TOP 3:ssa päivän harhaisuuksissa.

    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus vuosikymmeniin ainoa, joka ajaa todella Suomen ja kaikkien suomalaisten etua eikä suolla suu vaahdossa mitään suvakkisosialismihöttöä ilman realismia ja työvelvoitetta.

      Tässä vähän ahneudesta IS: 15.5: "MODIG ja Pekkarinen ovat oikeutettuja kuuden kuukauden siirtymäkorvaukseen, mikä tarkoittaa bruttona 60 450 euroa.

      – Pidän sitä perusteltuna, ei ole itsestään selvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee, Pekkarinen kommentoi siirtymäkorvausta." Pekkarinen on 76 v , nauttii täyttä moninkertaista superkarttuma eläkettä eduskunnasta ja ministerinä olosta ja perustelee, että hän on 76 v täysin oikeutettu EU siirtymäkaudenkorvaukseen odotellessa uutta työtehtävä.)

      Eli onko kepulaisen tai vasurin ahdeudelle mitään ylärajaa, kysyy antisosialisti?

      • Anonyymi

        Kerro, millä toimilla hallitus ajaa Suomen etua?
        Potkulailla? Solidaarisuusveron alennuksella velkatilanteessa?

        Miten näet oman ahneutesi?


    • Anonyymi

      Hävettä lukea tollasta sontaa! Kait maksettu hyvin?

    • Anonyymi

      Oikeistohallitusta on moitittu Valtion velkakierteen katkaisemisesta ja välttämättömistä valtion menojen leikkaamisesta.
      Vertailuna voidaan todeta, että Argentiinan valtion velka on 155% BKT:stä. Argentiinan presidentti, taloustieteilijä, Javier Milei on lähtenyt leikkaamaan Argentiinan valtion menoja moottorisahalla. Suomessa on valtionvarainministeri Riikka Purralla on ollut vaatimattomasti käytössä vain sakset.

      • Anonyymi

        Demareilta voisi parturoida tukat Partnerilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demareilta voisi parturoida tukat Partnerilla.

        Mitä auttaa Purran hölmöilyyn???


    • Anonyymi

      HYVÄ HALLITUS.
      KAIKKEI VITTUMOISIN RÄKYTTÄJÄ LI ANDERSSON JA SDP....N ....AATU, SEKÄ ANNAI SAARIKKO.

    • Anonyymi

      Osaamispulaa politiikassa
      Enemmistö suomalaisista ei halua sotaa,
      eikä halua pakolla tukea järjetöntä suurvalta sotaa us-venäjä.
      Ja enemmistö haluaa että Suomi on PUOLUEETON maa.

      Mutta meille tarjoillaan vain nato eu propagandaa,
      Likinäköistä politiikkaa ja eu nato tulonsiirto korruptiota !
      Siis aitoa ääliö toimintaa.
      Ja Meillä on nyt liikaa vanhoja kokoomus nuoria haittana, ja muissakin puolueissa sota intoilijoita liikaa. Jopa siviilipalvelumiehet ja naiset lietsoo sotaa.
      -- super tampio, lapsellinen tubi ja Suomen lapsellinen sotaa hirnuva hallinto... kävi kirjoittamassa sopimuksen, miten ukrainan korruptioon saadaan upotettua Suomen vero-rahaa!! 10v. sopimus - Se on super heikko suoritus.
      - Lisäksi Suomi poliitikot antoi luvan käyttää Suomen maksamia lahja aseita Venäjää vastaan Venäjällä !
      --- Nythän Suomi onkin jo aidosti sodan osapuoli ja sodassa.
      Erittäin heikko tilanne tämä. 3. maailmansota ?
      Likinäköistä typeryys politiikkaa.
      -Seuraillaan us-natoa kuin 1941-1944 seurailtiin saksan aatua!!
      Silloinkin oli sota-hullut hetken vallassa. Ja tuhoa saatiin. 2. maailmansota.

      Nämä nykyiset osaamattomuus suoritukset, super naivismi politikka, ovat kuin aiemmin marin-tuppurainen eu rahan siirto tukipaketit, joissa Suomi oli se Euroopan suurin häviäjä !! SUURIN HÄVIÄJÄ.
      Ja uniper fortum avuttomuus,, jossa menetettiin paljon !!
      Järjetöntä puuhaa, Melkein kuin aiempi urpilainen-katainen kreikka tuki huijjaus !!
      ( eu palkitsi nämä myyrät...komissaatin tittelillä !!).

      Tai vihreiden ydinvoima-turve järjettömyys, joka kertoo ettei osaamista ole
      - on vain vihreä uskonto hurmos. jolla tuhottiin Suomea.

    • Anonyymi

      Ei nuorten suhteen hyvältä näytä. Päättäjät ovat leikanneet opiskeluita ja sos toimeentulosta, joka kohdistuu nuoriin ja ylipäätänsä viimesijaisen toimeentulon varassa sinnitteleviin. Etenkin nuoret aikuiset ovat hankalassa asemassa, sillä heidät luetaan vastoin aikuisuutta samaan talouteen kuuluviksi, jolloin herkästi heikossa taloudellisessa tilanteessa olevien perheiden nuoret joutuvat puun ja kuoren väliin.

      Tilanne jonka poliittiset päättäjät ovat saaneet aikaan heijastuu vääjäämättä yhteiskuntaan ja tätä nykyä nuorten piirissä sattuu ja tapahtuu liian usein ,sellaisia väkivaltaisuuksia jotka ovat täysin uutta arkea Suomessa. päätöksenteon ei voi katsoa vieneen yhteiskuntaamme parempaan suuntaan vaan päin vastoin.

      https://yle.fi/a/74-20091733

    • Anonyymi

      Nyt vielä sota ja tuhoon näyttää väistämättömälle,kuin v.1941?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo olen samaa mieltä, että Orpo ja Purra näyttävät kansalle valoa siinä mielessä, että tiedetään, ketä Ei pidä äänestää. Perussuomalaisia en äänestä iki maailmassa. En edes julkisen WCn hoitajaksi äänestäisi. Enkä kokoomustakaan Orpon vuoksi äänestä. Harmi sinänsä, sillä Sirpa Pietikäinen olisi ollut muuten mieleiseni ehdokas. Olemme saman kylän tyttöjä ja olen arvostanut hänen osaamistaan ja vankkaa kokemustaan.
      Vähän sama juttu, kun olin aina kannattanut SDPtä ja äänestänyt demariehdolasta, mutta sen pilasi se kaamea ja taitamaton Sanna Marin, kun ryhtyi pääministeriksi ja piti keksiä muuta äänestettävää.

    • Anonyymi

      Sossuthan esittivät lopulta keinonsa tasapainottaa valtion talous. Siinä ehdotettiin 70 000 moniosaajaa maahan tuloa paikkaamaan Marinin hallituksen kupruja. Siinä ei kuitenkaan kerrottu, että noilta 70 000 taksisuharilta kestää 150 v maksaa edes miljardi verotuloja Suomeen.

      Näiden vasurien ohjelmat uppoavat herkkäuskoisiin täydestä, kun luvut ovat enennän kuin 10 . Miksei sossut ehdottaneet miljoonan miljonäärin houkuttelua Suomeen. Sekin olisi uskottavampi vaihtoehto kun nykyinen esitys.

      Vihersuvakkivasureille menee ymmärryksen yläpuolelle perusasiat, että ilman työtä, yrittäjyyttä, vapautta ilman valtion tiukkaa ohjausta yhtikäs mitään ei synny. Vai onko vasureilla esitettävänä jostakin vasurivaltiosta muita keksintöjä kuin aseisiin, ryöstämiseen ja valloituksiin tarkoitettuja välineitä. Voisiko joku vasuri edes kuvitella, että internet tai some tai edes tv olisi keksitty Venäjällä, Kiinassa, Kuubassa, P-Koreassa jne.?

      • Anonyymi

        Ilmeisesti kannatat palkansaajan aseman heikentämistä?

        Entä sitä, että yksityisille lääkäriasemille annetaan 0,5 miljardia kelarahaa ja leikataan julkiselta puolelta 1,2 miljardia hoitojonojen lyhentämiseksi?

        Pidätkö kannattamatonta Turun 8 miljardin junaa fiksuna ideana vai keinona myydä valtion kannattava omaisuus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti kannatat palkansaajan aseman heikentämistä?

        Entä sitä, että yksityisille lääkäriasemille annetaan 0,5 miljardia kelarahaa ja leikataan julkiselta puolelta 1,2 miljardia hoitojonojen lyhentämiseksi?

        Pidätkö kannattamatonta Turun 8 miljardin junaa fiksuna ideana vai keinona myydä valtion kannattava omaisuus?

        Palkansaajien asema paranee, kun työpaikan ay-eläteistä ja pahanilman levittäjistä päästään eroon. Miksi kaikilla pitäisi olla sama palkka, ethän syökään samaa määrää kuin työkaverisi jne. vaan jokainen saa palkkansa antamansa työpanoksen mukaan. Mitä väärää siinä on, muulle kuin työpaikan sosialistiluikurille?

        Jos julkinen puoli ei ehdi hoitamaan muuta kuin näitä närästäjiä ja muuten vaan sosialismin ylisyötettyjä, niin eikö ole paikallaan , että edes yksityinen puoli hoitaa tosi sairaat ja avun tarvitsijat?

        Turun junan samoin kuin Tampereen junan ja muutaman muun junan idean päätti edellinen Marinin hallitus "viher" huumeissa. Nyky hallitus on pakotettu edellisen hallituksen sitoumuksiin halusi se tai ei.

        Joten kaikkiin esittämiisi virheellisiin heittoihin syypää on edellinen suvakkisosialistivasemmistohallitus. Joten kysymysten oikea osoite on Marin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palkansaajien asema paranee, kun työpaikan ay-eläteistä ja pahanilman levittäjistä päästään eroon. Miksi kaikilla pitäisi olla sama palkka, ethän syökään samaa määrää kuin työkaverisi jne. vaan jokainen saa palkkansa antamansa työpanoksen mukaan. Mitä väärää siinä on, muulle kuin työpaikan sosialistiluikurille?

        Jos julkinen puoli ei ehdi hoitamaan muuta kuin näitä närästäjiä ja muuten vaan sosialismin ylisyötettyjä, niin eikö ole paikallaan , että edes yksityinen puoli hoitaa tosi sairaat ja avun tarvitsijat?

        Turun junan samoin kuin Tampereen junan ja muutaman muun junan idean päätti edellinen Marinin hallitus "viher" huumeissa. Nyky hallitus on pakotettu edellisen hallituksen sitoumuksiin halusi se tai ei.

        Joten kaikkiin esittämiisi virheellisiin heittoihin syypää on edellinen suvakkisosialistivasemmistohallitus. Joten kysymysten oikea osoite on Marin.

        Tunnin junaprojektin aloitti Sipilä. Hienoa, että pidät sitä järjettömänä.

        Hauskaa, että 8 miljardin junaa pidetään niin suurena virheenä, että sitä vieritetään Marinin niskoille.

        Et tainnut hoksata, että ay-liike ei estä maksamasta jollekin suurempaa palkkaa. Palkansaajan aseman heikentämisen tavoite on heikkentää palkkoja kaikilta. Toivot tietysti kuusipäiväistä työviikkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunnin junaprojektin aloitti Sipilä. Hienoa, että pidät sitä järjettömänä.

        Hauskaa, että 8 miljardin junaa pidetään niin suurena virheenä, että sitä vieritetään Marinin niskoille.

        Et tainnut hoksata, että ay-liike ei estä maksamasta jollekin suurempaa palkkaa. Palkansaajan aseman heikentämisen tavoite on heikkentää palkkoja kaikilta. Toivot tietysti kuusipäiväistä työviikkoa.

        Eu poikii lisää samanlaisia rahanreikiä, jotta menot ei vain pääsisi loppumaan....

        https://yle.fi/a/74-20089645

        Meidän rahat on jos sijoitettu meidän puolesta ,ei tartte enää funtsia ite mihin rahat laitetaan. Muistahan käydä antamassa näille mandaatti toimiinsa Eu vaaleissa niin et tartte kohta päättää mistään ite. Päästään helpolla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe