minun musamuistoja tä'ssä veistelen

Anonyymi-ap

Vuosi 87 ja joku musaohjelma jota juontaa mikko alatalo ja telkkariin tulee esiintyyn kolmas nainen kappaleella maanantai johon hullaannuin tiettyyn boheemiin menoon countryjutuin puettuna. Kappaleen stemmalaulu korvia hivelevän herkullista eli kohta jossa pauli laulaa "pienet sievät tyttäre hienoissa autoissaan, minuun eivät tuhlaa lämpimiä tunteitaan, kärryni puhkiruostuu, en heitä kjiinni saa, siis tyydyn jalan matkaa taittamaan" ja taustalla soi upea uu-uu taustalaulu-ulina upean korvia hivelevän boheemilla tyylillä ja sitten kertosäe on aika renttutyylistä poljentoa. Kylläpä juontaja alatalokin tais innostua sitä oikein "urakalla".

Toinen muisto syksyn sävel jonka voitti mikko alatalo kappaleella minna ja siitä minna sanasta kehitin minna nimisen leikin jota naapurin lapsien kanssa takapihalla leikittiin.

Alakoulussa kolmannella ja neljännellä luokalla piirsin paperille stonen eli tuolloin oli suomessa stone yhtye joka teki englanninkielistä heavymetallia. En mä edes kuunnelut sitä mut kirjoitin sen useisiin paikkoihin, koska arvostin sitä yhtyettä.

Klamydia yhtye on paras , jonka taisin kirjoittaa joskus 97 kesällä lomapaikan vihkoseen/(vieraskirja).

Vuonna 2003 kirjoittelin cmx yhyeen vieraskirjaan useita kirjoituksia muiden suomalaisten kanssa. Yrjänä ja kumppanit vastasi aina usein ronskilla ja pimeällä huumorila puettuna ja akin vastauksetg usein sisälsi muistaakseni älykkäitä sutkautuksia, ehkä vertauskuviakin. Runolliseksi heittäytyi,

Vuonna 98 talvella mentihin ylivieskaan uimahALLIIN ja matkalla sinne auton kasettisoittinmeen työnsin yön pirstaleet c-kasetin. Pekka taisi sanoa että onpas yön taso tippunut. Tuolloin petanderin markku oli yhtyeessä. Yö oli tuolloin ns rock.

ylivieskan jäähallissa matti nykäsen keikka joskus vuonna 90 tai 91. Masa pomppi lavalla korkealle ilmaan ja lavashow oli todella energistä. Olin tuolloin 8 vuotias ja vanhempien mukana tietenkin olimme minä+ pikkuveljeni.

eka musakaSetin sain isäni pomolta joka ilmaiseksi antoi minule ja veljelleni hausmyllyn schysteemi c-kasetin. Myöhemmin kun kasetti alkoi kärsiä hieman(ilmeisen kovasta käytöstä) niin nauhoitin kappaleet vanhan uppo nalle c kasetin päälle.hessu hopo biisiä pitkätukka-villen kanssa kuunneltiin mun huoneessa ja ville hymyili ja pyöritteli päätään.

pitkätukka-villen luona kuunneltiin popedan kersantti karoliina ja neljän ruusun juppihippipunkkari.

yläasteella oli joku leikkimielinen musakilpailu jossa tietyiltä luokilta tuli esityksiä eli kappaleet tuli tietenkin nauhalta ja liikuntasalin edessä esittivät niitä .

erään jäbän esitys meni hieman överiksi kun ei esitystapa soveltunut ollenkaan kappaleen tekstiin, mut hyvä energia oli ja rumpalin työskentely näytti tosi jäykältä.

kahden jätkän luona nauhoiteltiin c kasetille eri musanimien lauluja. eli me itse laulettiin ne ckasetille. Aika monessa meno yltyi villiksi ja pelleilyksi mäni.

jyrkimusaohjelmassa vieraili YUP yhtye jossa martikaisen jarkko tuttuun tyyliinsä puhui paljon ja asiaa.esittivät kappaLeen minä elän vaarallista elämää.

vanhempien työmatkalla auton takapenkillä pikkuveljen kanssa ja isä ajoi vihreällä vw golf autolla levonperän mäkistä hiekkatietä ja aina mäkiset kohdat tuntui vatsassa ja auton c kasettiaukosrta soi pekka ruuskan rafaelin enkeli ja sen jälkeen miljoonasateen rokkibändi wounded knee

olin 4 vuotias kun telkkarissa tuli uutinen "dingo lopettaa". Dingo buumin muistan hämärästi mikä johtui siitä kun olin niin pieni, mut jotain muistan.

joskus vuonna 99 talvella soitin radiopookiin ja toivelauluksi toivoin hausmyllyn maailman reunalla flat earth mix version ja radio pookista tuli se laulu jonka samalla nauhootin c-kasetille.


palaan uudelleen tähän viestiin. Lisää turinaa siis luvassa.

0

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Suomi on täysin sekaisin

        Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
        Maailman menoa
        450
        4849
      2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

        minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
        Ikävä
        15
        1732
      3. Aivan täysin tahallinen teko

        Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
        Suomussalmi
        94
        1468
      4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

        Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
        Suomussalmi
        53
        1359
      5. Olet saanut minut sekoamaan

        Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
        Ikävä
        23
        1337
      6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

        Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
        Suomussalmi
        53
        1218
      7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

        Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
        Suomalaiset julkkikset
        0
        1075
      8. Myönnän sinulle nyt

        Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
        Ikävä
        54
        1010
      9. Pysytäänkö nainen

        edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
        Ikävä
        57
        895
      10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

        eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
        Ikävä
        60
        859
      Aihe