Onpassivessa on kovin, kovin hiljaista

Anonyymi-ap

Kävin pitkästä aikaa kirjautumassa Onpassiven "ekosysteemiin". Mitään uusia tuotteita ei ole. Viimeisin uutinen on päivätty 19.6. jossa kerrotaan, että maksut voi nyt suorittaa uuteen järjestelmään ("new paymen processor" oli tämän uutisen otsikko, voihan sitä sellaiseksikin kutsua)

Kas kummaa, Onecoinissakin jouduttiin maksujen välittäjää vaihtamaan aika tiuhaan koska toiminta ei oikein kestä päivänvaloa. Sama ongelma vaivaa Onpassiveakin.

Tämä olikin tärkein uutinen. Siitä seuraava oli 29.5. jossa kerrottiin "moving forward" ja "many changes are coming up". Ja siitä seuraava oli 22.4. jossa kerrottiin Afrikan valloittamisesta ja "get ready for the greatest shape of your life",

Sivuilla pyörii edelleen sama karuselli jossa kerrotaan "tulevista tuotteista": O-Bless, O-Booking, O-Create, O-Domain. Koskahan tätä on viimeksi päivitetty?

Facebook ryhmä "Onpassive suomeksi" on myöskin kovin hiljainen. Sinne kirjoittelee ainoastaan ylläpitäjä silloin tällöin joko kopioiden jonkun onpassive gurun kuolemattomia lauseita (kuten "tämä on elämän peli") tai sitten kutsuu ihmisiä O-Connect palavereihin joita hän järjestää silloin tällöin. Ei ole tietoa osallistuuko niihin kukaan (huittisen kielellä "ketään") ja mikä on lahkolaisten jäljellä oleva luottamustaso rikastumiseen.

121

1170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllähän tässä on selvästi nähtävissä että nämä tähän huijaukseen mukaan lähteneet vihdoinkin tajuavat miten heitä on huijattu. Nyt sitten on menty kiven alle sitä häpeämään.

    • Anonyymi

      Minä en usko että he ymmärtävät tulleensa huijatuiksi.

      Ei, mutta sen he tiedostavat ettei se rahantulo olekaan enää niin varmaa ja voi olla ettei sitä koskaan tulekaan. Mutta syy on aina jossain muualla. Onecoinissa yksi syy oli, että "suurpääoma pelkäsi onecoinia ja murskasi sen" tai vastaavaa.

      Onpassiven tapauksessa se voisi olla, että suuryritykset pelkäsivät Onpassiven ajavan heidät konkurssiin ja siksi yhtenä rintamana taistelivat Onpassivea ja sen suurta hyväntekijää ja jumalhahmoa Ash Mufarehia vastaan.

      Mutta huijaus, ei. Sitä he eivät myönnä eivätkä ymmärräkään.

    • Anonyymi

      Mitä maailmalla tapahtuu? www.oimedia.news

    • Anonyymi

      Nyt on varmaan hiljaista loppuvuosi ennen kuin Ash Mufarehin oikeudenkäynti alkaa.

      Seuraavaksi ovat vuorossa suomalaiset onpassiven jäsenet.

    • Anonyymi

      Onkohan Automaattinen Tienaaminen Oy lopettanut toimintansa?

      Webbisivuilla viimeisimmät postaukset ovat 2-3 kuukautta sitten, joten aika hiljaista on tälläkin rintamalla.

      • Anonyymi

        Minkä toiminnan Automaattinen Tienaaminen Oy olisi voinut lopettaa? Nähdäkseni kyseisellä yhtiöllä ei ole ollut tähän mennessä mitään toimintaa, joten miten se olisi mitään voinut lopettaakaan?


    • Anonyymi

      Jonkin näköistä paniikkia näyttäisi olevan ilmassa, kun nämä onapssiven "luotto" heput ovat alkaneet positamaan linkedin profiilejaan.

      Ja paljastui myös että tämä onpassiven AI vastaava ei tiedä mitään tekoälystä.

      Joten tämä sirkus näyttää jatkavan tätä sekoiluaan. :D

    • Anonyymi

      Onpassiven ekosysteemi on koko päivän ollut "huollossa". Ei voi sanoa että Onpassive olisi mikään 24/7 järjestelmä.

      Youtubessa Onpassive videot näyttävät nyt olevan lähes poikkeuksetta hindinkielisiä eikä Ash Mufarehia enää näy. Onkohan Ash tehnyt Rujat ja häipynyt takavasemmalle kassan kanssa? Ja nyt on oppipoikien vuoro yrittää rahastaa sen minkä vielä saavat.

      Ilmankos meidän suomalaiset lahkolaisetkin ovat hiljenneet kun ei ole enää jumalanpalveluksiakaan, MUAHAHAHAAA

    • Anonyymi

      Olisin halunnut tervehtiä hyviä ystaviäni, lahkolaisia Jyriä ja Juhaa ja Pekua sähköpostilla, mutta ikäväkseni huomasin että Onpassiven ekosysteemi sähköposteineen on jo toista päivää "huollossa". Harmi sellaisten kannalta jotka tarvitsevat sähköpostia ja jotka menivät vaihtamaan toimivan sähköpostinsa onpassiveen.

      Huonolta näyttää Onpassiven tulevaisuus. Senhän piti valloittaa maailma teknisellä osaamisellaan. Harmi kun Juha ja Jyri eivät enää ole kommentoimassa tilannetta.

      • Anonyymi

        Tässä ovat tietenkin kyseessä julkisuuden henkilöt Helmanni ja Suominen. Jälkimmäinen on Automaattinen Tienaaminen Oy:n toimitusjohtaja ja jokin aika sitten tämä yritys markkinoi itseään raivokkaasti täällä keskustelupalstoilla. Nyt on jostain syystä hiljaista.


    • Anonyymi

      Rotat ovat jättämässä uppoavan laivan. Nyt lähti Mohammad Nazal joka oli heidän Chief Marketing Officer.

      Luulisi jo hitaammankin ymmärtävän tässä vaiheessa millainen huijaus tämä onpassive on.

    • Anonyymi

      Hellmanni on noin kuukauden tykitellyt facessa The Digital Shopping Mallia ja tämä on siis firman oikea nimi. Arvatkaapa löytyykö tuommoisilla hakusanoilla mitään.

      Tässäkin näyttää olevan founding membereitä. Ilmeisesti nyt vaihdetaan oikeaa rahaa Digital shopping pointseiksi ja näillä pointseilla voi ostaa tuotteita jopa 99% alennuksella.

      Jutut ovat kuin ONPASSIVELLA. Luvataan maailmaa, jossa kaikki on niin halpaa, että mikään ei maksa oikeastaan yhtään mitään.

      Hyviä uutisia on se, että tämän globaalin yrityksen julkaisuja lukee alle 20 ihmistä ja niistäkin kaksi on ONPASSIVE Suomeksi-ryhmästä.

      Laitetaan vielä loppuun mahtava erikoistarjous:

      Groundbreaking opportunity on the ground floor to turn $200 into Digital Shopping Points (DSPs) valued at least $325 million, which can be redeemed for products and services in the Digital Shopping Mall worth up to $32.5 billion on or before the end of 2025.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota tai jätä tarjous ! Tästä mukaan : https://digitalshoppingmall.net/r/329/

        Miksi lähteä näihin selviin huijauksiin mukaan? Nämä sentään myöntävät että heillä ei ole mitään tuotetta. Tulee ehkä/tuskin joskus tulevaisuudessa.


      • Anonyymi

        Onko mahdollista että joku uskoo tällaista? 200 dollaria muuttuu ensin 352 miljoonaksi (pelimerkki) dollariksi ja lopulta 32,5 miljardiksi (pelimerkki) dollariksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko mahdollista että joku uskoo tällaista? 200 dollaria muuttuu ensin 352 miljoonaksi (pelimerkki) dollariksi ja lopulta 32,5 miljardiksi (pelimerkki) dollariksi?

        Kyllä jotkut uskoo näihin tarinoihin. Siksi näitä huijauksia on, kun aina löytyy uhreja jotka halauvat epätoivoisesti uskoa näihin satuihin.


    • Anonyymi

      Jo neljäs päivä kun Onpassiven ekosysteemi on "huollossa". Aika huonoa bisneksen kannalta, sillä Onpassiven ekosysteemi oli ainoa paikka jonka kautta pajatsoon pystyy pumppaamaan rahaa, eli ostaa ainoaa tuotetta, eli ostaa O-Connect uudestaan ja uudestaan.

      Sain vastauksen support(at)onpassive.com:ista, joka antoi saman vastauksen kuin sivun tiedotekin. Siellä kehotettiin humoristisesti menemään back-officeen ja tekemään siellä tiketti. Helmanni, onko Onpassiven back-office toiminnassa?

      Sääli niitä jotka eivät liittyneet founder jäseninä eikä heillä ole tunnuksia Onpassiven back-officeen.

      Tai sitten Onpassivessa on havahduttu siihen, että uusia jäseniä ei enää tule, joten ekosysteemin ylläpitäminen on täysin turhaa. Ja ehkä back-officenkin kautta pystyy ostamaan uusia O-Connect osuuksia?!

      Olisikohan ENNUSTAJA ollut oikeassa. Onpassiven toiminta päättyy vuoden 2024 kuluessa?

      • Anonyymi

        Meno on sen tuntuista että alamäkeä tullaan ja kovaa. Onpassive on kuopattu tämän vuoden kuluessa! Ash tekee videoita porukan pitämiseksi lämpimänä ja että kukaan ei alkaisi nostaa oikeusjuttuja.


    • Anonyymi

      Voisiko helmanni ystävällisesti kommentoida Onpassiven tilannetta?

      Varsin huolestuttavaa, että ainoa kauppapaikka "ekosysteemi" on suljettuna. Miten bisneksen nyt käy?

    • Anonyymi

      Ja ajatelkaa niitä yrityksiä, jotka ovat ottaneet ONPASSIVEN kokonaisvaltaiset yritysratkaisut käyttöön, mutta eivät ole päässeet ohjelmiaan käyttämään moneen päivään!

      Kyllä nyt kaivattaisiin selittksiä.

    • Anonyymi

      Mitä O-Verifylle tapahtui? Eikö se pitänyt julkaista "ihan kohta"?

    • Anonyymi

      Kokeilin taas käydä Onpassiven "ekosysteemissä", mutta järjestelmä on edelleen "huollossa".

      Kyllä nyt alkaa näyttää siltä että putiikkia ollaan sulkemassa. Ekosysteemi on suljettu eikä ainoaa tuotetta O-Connectia voi enää ostaa.

      Todellakin, missä ne puheet yritysratkaisuista ovat? Tuotteita ei voi enää edes ostaa?!?

      ENNUSTAJA oli oikeassa. Toimintaa ajetaan alas. Webbisivut jätetään pystyyn kulissiksi, eihän niiden ylläpito Amazonilla maksa kuin muutaman kympin kuussa.

      Apropos, Onpassivella piti olla omat datacenterit. Mitähän niille mahtaa kuulua?

    • Anonyymi

      Just wait and you will find out

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        In year 2068 everything is ready.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        In year 2068 everything is ready.

        yes indeed. Might be even earlier, who knows


    • Anonyymi

      Ash näköjään tekee edelleen videoita. Mutta tuossakaan ei puhuttu sanaakaan tuotteista eikä siitä mitä Onpassive tekee tai on tekemässä. Onpassiven ekosysteemi on ja pysyy suljettuna, joten Onpassiven ainoaa tuotetta O-Connectia ei myydä eikä Onpassiveen pääse liittymään. Toimiikohan O-Connect enää? Senköhän takia helmanni ei enää järjestä lahkolaisten kokouksiakaan?

      Kyllähän tästä on selvästi luettavissa, että valoja ollaan sammuttamassa. Ash tekee näitä tyhjänpäiväisiä videoita lahkolaisille, jotta kukaan ei haastaisi häntä oikeuteen huijauksesta. Ja oikeudenkäynti ja väistämätön tuomio häntä odottaa joka tapauksessa.

    • Anonyymi

      Ash and we have discussed traffic with ONPASSIVE numerous times over the years... Let me give you a detailed explanation of what we are doing in ONPASSIVE when it comes to what we call traffic... We are NOT going out to buy solo ads, FB ads or do google ads etc... ONPASSIVE has created something better than that, it's called being the hunted, meaning that people will flock to us.. We have an ( AI ) algorithm that will have Billions of people's data on what they do online and we will present in front of them the same products they are now using except ours is top notch, better quality, and cheaper prices... Do you know what it means to be the hunted... it means we will own the traffic and the Internet.. When you have artificial intelligence bringing Billions of people what they need simultaneously right now in the present moment, its game over... That is a recipe for extremely fast financial success which in turn will also give us time freedom. 🥰

      • Anonyymi

        Tämä on varmuudella kopioitu jostain Onpassiven tai sisäpiiriläisen kirjoituksesta. Tyhjää uhoamista vailla mitään yhteyttä reaalimaailmaan.

        Mutta jos tuo olisi totta, lahkolaisten olisi todella syytä olla huolissaan. Leikitään hetki ja otetaan edelläoleva tosissaan:

        -We have an ( AI ) algorithm that will have Billions of people's data on what they do online

        Kuka noita tietoja hallitsee ja mihin niitä käytetään? Kenen suostumuksella ne on kerätty? Juuri nyt kiinalainen Temu verkkokauppa saa syytteet USA:ssa ja muualla ihmisten tietojen keräämisestä. Miten Onpassive välttäisi vastaavat syytteet? Aivan!

        - it means we will own the traffic and the Internet

        Ainakin nyt näyttää kovin heikolta tämä väite. Onko jo seitsemäs vuosi menossa ja tällä hetkellä Onpassiven ekosysteemi on suljettu. Sähköpostisi on suljettu. Onpassiven ainoaa tuotetta O-Connectia ei voi ostaa. Uusista tuotteista ei ole puhetta edes Onpassiven omilla videoilla.


      • Anonyymi

        Olen ihmetellyt miksi nämä Onpassiven jäsenet - kuten muutkin tällaisissa huijauksissa pyörivät - kovin harvoin kirjoittelevat itse omia näkemyksiään. Minkä vuoksi he aina vain kopioivat muiden tekstejä ja postaavat niitä tänne ikäänkuin ominaan?!


      • Anonyymi

        Tosiaan, jos kaikki tämä olisi totta, niin millä perusteella tämä henkilö itse kuvittelee kuuluvansa siihen valittujen joukkoon jotka saavat nauttia yltäkylläisyydestä? Kas, sillähän he yrittävät värvätä ihmisiä mukaan koska jos et liity, jäät rannalle. (ja tosiaan, nythän ei enää pysty liittymäänkään kun tämä ns. ekosysteemi on suljettu)


    • Anonyymi

      Onpassive on assholen yksityinen pisnws, eli kusetus sioituslupi.

      Näistä adioista ei lörpötellä suoli56.fi kanavillaaa.

    • Anonyymi

      Pysykää vain rauhallisina. Saatte kyllä kaiken mitä olette odottaneetkin,ja sitäkin vielä enemmän. Toki kaikki eivät pidä Onpassiven tulosta. Ne eivät ymmärrä(vielä) sen tarkoitusta.

      • Anonyymi

        The game will begin once the migration work is completed to transfer the data from AWS Amazon data to ONPASSIVE AI data center.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        The game will begin once the migration work is completed to transfer the data from AWS Amazon data to ONPASSIVE AI data center.

        Olette jo käyttäneet tätä selitystä? Muistatteko, väititte dataa kuljetettavan rekoilla.

        Pitääkö data nyt lastata laivaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        The game will begin once the migration work is completed to transfer the data from AWS Amazon data to ONPASSIVE AI data center.

        Onko tämä data sitä mitä olette keränneet laittomasti? Ja miksi AWS on kiinni tämän siirron aikana? Ettekö taaskaan tiedä mitä teette?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämä data sitä mitä olette keränneet laittomasti? Ja miksi AWS on kiinni tämän siirron aikana? Ettekö taaskaan tiedä mitä teette?

        Joutuvat kuulemma siirtämään johonkin halpaan ja huonoon intialaiseen hosting firmalle. Ei kuulemma rahat riitä maksamaan AWS palveluista. Eli näin hyvin tämä bisnes toimii.... :D


    • Anonyymi

      Ilmoitan, että Onpassiven ekosysteemi on edelleen alhaalla.

      JOS kyseessä olisi vakavasti otettava yritys, tällanen olisi ennenkuulumatonta. Ihmiset eivät pääse sähköpostiinsa eivätkä pääse käsiksi ostamaansa O-Connectiin pitääkseen videopalavereja. Miten muuten lienee, eivätkö O-Connectista maksaneet asiakkaat nosta jo meteliä? Vai ovatko he ostaneet O-Connectin, mutta eivät tarvitse sitä?!? Erikoista.

      Tällaisella menolla Onpassive karkottaa kaikki asiakkaansa. Ja kun tällaiset odottamattomat viikkoja kestävät käyttökatkot ovat tiedossa, ei asiakkaita koskaan tulekaan.

    • Anonyymi

      Olemalla hereillä tietää miten asiat menevät. Koita pysyä menossa mukana

      • Anonyymi

        Onpassiven menossa on todella helppoa olla mukana.

        Onpassivessa ei enää tapahdu YHTÄÄN MITÄÄN.

        ENNUSTAJA oli oikeassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpassiven menossa on todella helppoa olla mukana.

        Onpassivessa ei enää tapahdu YHTÄÄN MITÄÄN.

        ENNUSTAJA oli oikeassa!

        👉Mr Kamal to founding members: " ONPASSIVE is for everyone...but, not everyone is for ONPASSIVE. Be proud. You are chosen to be in ONPASSIVE! Whatever Mr. Mufareh says about your future, HE MEANS IT! So, STAY POSITIVE!"
        #ONPASSIVE
        #TheFutureOfInternet🌍🌍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        👉Mr Kamal to founding members: " ONPASSIVE is for everyone...but, not everyone is for ONPASSIVE. Be proud. You are chosen to be in ONPASSIVE! Whatever Mr. Mufareh says about your future, HE MEANS IT! So, STAY POSITIVE!"
        #ONPASSIVE
        #TheFutureOfInternet🌍🌍

        Ja miten tämä korjaas en tosiasian että teidän surkeat tuotteet eivät kelpaa kenellekkään? Tai se että onpassivella ei ole hajuakaan siitä mitä he tekevät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        👉Mr Kamal to founding members: " ONPASSIVE is for everyone...but, not everyone is for ONPASSIVE. Be proud. You are chosen to be in ONPASSIVE! Whatever Mr. Mufareh says about your future, HE MEANS IT! So, STAY POSITIVE!"
        #ONPASSIVE
        #TheFutureOfInternet🌍🌍

        Mutta minkä takia Onpassiven ekosysteemi on edelleen alhaalla. Miksi Onpassiveen ei voi enää liittyä ostaakseen ainoan tuotteen, O-Connectin? Miksi kukaan O-Connectista maksanut ei voi enää järjestää sillä videopalavereja, koska ekosysteemi on suljettu?

        Tämä on asiakkaiden petkuttamista. "Future of internet" on kuuden toimintavuoden jälkeen enää huonoakin huonompi vitsi. On saatu aikaan vain yksi myytävä tuote eikä sitäkään voi enää käyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta minkä takia Onpassiven ekosysteemi on edelleen alhaalla. Miksi Onpassiveen ei voi enää liittyä ostaakseen ainoan tuotteen, O-Connectin? Miksi kukaan O-Connectista maksanut ei voi enää järjestää sillä videopalavereja, koska ekosysteemi on suljettu?

        Tämä on asiakkaiden petkuttamista. "Future of internet" on kuuden toimintavuoden jälkeen enää huonoakin huonompi vitsi. On saatu aikaan vain yksi myytävä tuote eikä sitäkään voi enää käyttää.

        Kyllä sulla on käynyt huono tuuri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sulla on käynyt huono tuuri

        "Kyllä sulla on käynyt huono tuuri"

        Eli myönnät että on täysin tuurista kiinni että menestyykö tässä onpassivessa vai ei?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kyllä sulla on käynyt huono tuuri"

        Eli myönnät että on täysin tuurista kiinni että menestyykö tässä onpassivessa vai ei?

        Kaikki menestyvät Onpassivessa. Toiset nopeammin, ja toiset taas hitaammin. Se on sinusta itsestäsi kiinni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki menestyvät Onpassivessa. Toiset nopeammin, ja toiset taas hitaammin. Se on sinusta itsestäsi kiinni

        Miten se voi olla minusta kiinni että Onpassiven ekosysteemi ei ole toiminnassa? Pystytkö itse järjestämään O-Connect palavereja nyt kun ekosysteemi on alhaalla? Aivan, et pysty!

        Pidätkö sinä tällaista menestystarinana? Tai miten sinä olet menestynyt Onpassivessa? Aivan, et mitenkään! Ja nyt et edes pysty käyttämään Onpassiven ainoata tuotetta, josta olet itse maksanut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki menestyvät Onpassivessa. Toiset nopeammin, ja toiset taas hitaammin. Se on sinusta itsestäsi kiinni

        Kukaan ei saa tästä mitään rahoja ulos, ja se ei ole mitenkään itsestä kiinni. Ash pistää pillit pussiin ja vie loputkin teidän tyhmien rahat mukanaan.

        Miten olet noin sokea tälle selvälle huijaukselle? Johtuuko se siitä että sinulla on yhtä vähän tietoa tästä asiasta kuin onpasisven tekoälystä vastaavalal tekoälystä?


    • Anonyymi

      "Kyllä sulla on käynyt huono tuuri"

      Hah, legendaarinen kommentti. Eikö lahkolainen ymmärrä että tämä "huono tuuri" koskee häntä itseäänkin.

      Kun Onpassiven "ekosysteemi" on kiinni hän ei itsekään pääse käyttämään Onpassiven "tuotteita" eikä kukaan pysty liittymään Onpassiveen, joten hän ei voi "tienata" kun "automaattinen asiakkaidenhankinta" ei toimi.

      Huonopa tuuri tosiaan.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20093883

      Kummallista kun Onpassivea ei mainita tässä tekoälyäå koskevassa uutisessa lainkaan. Onhan Onpassive ollut toiminnassa jo kuusi vuotta?!

      • Anonyymi

        Ehkä väärä uutiskanava https://oimedia.news/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä väärä uutiskanava https://oimedia.news/

        Ei sielläkään tunneta Onpassivea. Tunnetaanko Onpassive missään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä väärä uutiskanava https://oimedia.news/

        Kylläpäs sulla on huono tuuri kun Onpassive ei näy uutisvälineissäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä väärä uutiskanava https://oimedia.news/

        Kylläpäs sulla on huono tuuri. YLE uutisoi suomalaisesta tekoälyfirmasta:

        https://yle.fi/a/74-20099143

        Suomessakin on tekoälyfirmoja. Tämä kyseinen firma oli perustettu samoihin aikoihin kuin Onpassive. Ja tämäkin firma ylittää uutiskynnyksen ja saa huomiota USA:ta myöten.

        Miksei Onpassivesta kuulu mitään? Onko kyseessä vain huono tuuri?


    • Anonyymi

      "Kyllä sulla on käynyt huono tuuri"

      Lahkolainen ei ehkä ymmärrä, mutta kyllä se kaikkein huonoin tuuri on lahkolaisella itsellään. Kas, mistäs niitä tuotteiden ostajia tulee kun ekosysteemi on kiinni eikä Onpassiveen pääse liittymään eikä pääse ostamaan tuotetta. Ei tule tulojakaan. Eikä siis menestystä.

    • Anonyymi

      Mistäs ONPASSIVElaiset nyt saavat sitä kuuluisaa TIETOA, kun sekosysteemi ei toimi?

      Pakko käyttää kilpailijoiden tuotteita?

    • Anonyymi

      Helmanni, sinun kannattaisi markkinoida DSM:ää aktiivisemmin. Facebookissa käy vain sellaisia jotka kyllä antavat sinulle peukkuja, mutta joilla ei ole ikimaailmassa aikomustakaan liittyä. Siksi siellä sinun ei kannata markkinoida.

      Onpassivea ei kannata enää markkinoida koska se on selvästi alasajovaiheessa.

    • Anonyymi

      DSM sekä ONPASSIVE:a ei tarvitse markkinoida, Ne tulevat vetämään ihmisiä puoleensa paremmin kuin lantakasa kärpäsiä

      • Anonyymi

        Tuo väite ei ole sopusoinnussa todellisuuden kanssa. Kyllähän sinä ymmärrät että kiinnostus Onpassiveen on ollut laskusuunnassa jo pitkään. Eikä se koskaan korkealla käynytkään. Suomessakin vain kourallinen jäseniä. Ja Onpassive on ollut toiminnassa jo kuusi vuotta.

        Osaisitko sanoa miten kauan DSM on ollut olemassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo väite ei ole sopusoinnussa todellisuuden kanssa. Kyllähän sinä ymmärrät että kiinnostus Onpassiveen on ollut laskusuunnassa jo pitkään. Eikä se koskaan korkealla käynytkään. Suomessakin vain kourallinen jäseniä. Ja Onpassive on ollut toiminnassa jo kuusi vuotta.

        Osaisitko sanoa miten kauan DSM on ollut olemassa?

        Tässä vähän historiaa. Mutta eiköhän se saanut alkunsa 2023 loppupuolella, ja on suunniteltu olevan toimintakunnossa vuoden 2025 loppuun mennessä

        https://digitalshoppingmall.net/about_us/


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä vähän historiaa. Mutta eiköhän se saanut alkunsa 2023 loppupuolella, ja on suunniteltu olevan toimintakunnossa vuoden 2025 loppuun mennessä

        https://digitalshoppingmall.net/about_us/

        Ok, odotellaan DSM:n menestystarinaa? Tarinat lähes 100% alennuksista eivät kylläkään ole tästä maailmasta. Miten lie verottajakin ajattelisi tuollaisesta? Sehän on rinnastettavissa lahjan antamiseen jos jotain myydään murto-osalla oikeasta arvosta. Lahjan saajan on maksettava Suomessa veroa jos lahjan arvo ylittää 5000 euroa.

        Mutta oletko samaa mieltä kanssani siitä, että Onpassiven tarina on taputeltu? Sen tietää siitä, että liiketoiminta on ollut jo monta viikkoa pysähdyksissä. Ja tämä taas johtuu siitä, että ainoa kauppapaikka "ekosysteemi" on suljettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok, odotellaan DSM:n menestystarinaa? Tarinat lähes 100% alennuksista eivät kylläkään ole tästä maailmasta. Miten lie verottajakin ajattelisi tuollaisesta? Sehän on rinnastettavissa lahjan antamiseen jos jotain myydään murto-osalla oikeasta arvosta. Lahjan saajan on maksettava Suomessa veroa jos lahjan arvo ylittää 5000 euroa.

        Mutta oletko samaa mieltä kanssani siitä, että Onpassiven tarina on taputeltu? Sen tietää siitä, että liiketoiminta on ollut jo monta viikkoa pysähdyksissä. Ja tämä taas johtuu siitä, että ainoa kauppapaikka "ekosysteemi" on suljettu.

        ONPASSIVE:ssa on meneillään tyyntä myrskyn edeltä. Dataa siirretään pois AWS:ltä
        Kun tämä on tehty niin alkaa ruuhka ruokapöytää

        Tässä on selitelty miten DSM toimii https://dsmpartners.net/tokenomics/

        Ja tuotteiden/palveluiden myyjät saavat aina haluamansa hinnan joko rahana tai DSP.nä taikka molempina yhdistettynä.

        DSC:n arvo on se joka mahdollistaa alennuksen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ONPASSIVE:ssa on meneillään tyyntä myrskyn edeltä. Dataa siirretään pois AWS:ltä
        Kun tämä on tehty niin alkaa ruuhka ruokapöytää

        Tässä on selitelty miten DSM toimii https://dsmpartners.net/tokenomics/

        Ja tuotteiden/palveluiden myyjät saavat aina haluamansa hinnan joko rahana tai DSP.nä taikka molempina yhdistettynä.

        DSC:n arvo on se joka mahdollistaa alennuksen

        Kyllä te melkoisia taloustieteen Ainstaineja olette, jos kirkkain silmin väitätte, että myyjä saa aina haluamansa hinnan tuotteistaan, ja samalla DSC:n arvo nousee.

        Selittäkää nyt ihmeessä tällaiselle vain muutaman kymmenen vuotta matematiikan parissa työskennelleelle pöljälle, miten tuo on mahdollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ONPASSIVE:ssa on meneillään tyyntä myrskyn edeltä. Dataa siirretään pois AWS:ltä
        Kun tämä on tehty niin alkaa ruuhka ruokapöytää

        Tässä on selitelty miten DSM toimii https://dsmpartners.net/tokenomics/

        Ja tuotteiden/palveluiden myyjät saavat aina haluamansa hinnan joko rahana tai DSP.nä taikka molempina yhdistettynä.

        DSC:n arvo on se joka mahdollistaa alennuksen

        " Dataa siirretään pois AWS:ltä"

        Siirrätte ne INtiaan jollekin kälyselle hostaajalle koska onpassivella ei ole varaa maksaa AWS palveluista. Tämän Ash lipsautti ihan itse.

        Ja miksi Intiaan? No se on tämän huijauksen tärekin "markkinaalue". Ja kun tähän huijaukseen on saatu muuta länkkäri mukaan, se antaa uskottavuutta. Eli sinä olet vain työkalu tässä huijauksessa, et mitään muuta. Ja teet vielä onpassivelle töitä ilmaiseksi.


    • Anonyymi

      Tutustu yllä olevaan linkkiin DSC on Digital Shopping Coin eli kryptovaluutta joka kulkee " käsi kädessä " Digital Shopping Point:in kanssa. DSC nousee niin sama tekee DSP Sillä tavalla voit esimerkin mukaan varata 1800 maksavasta tuotteesta 18 edestä DSP:tä , ja odottaa kunnes arvo on noussut tavoitettavaan arvoon. Silloin myyjä saa tuotteestaan 1800 vaikka sinä maksat vain 18 Aikaa siihen voi toki mennä, mutta mahdollista se on. Ja jos ei ole aikaa odottaa niin sitten vain maksaa vähän enemmän tuotteesta, vaikka vain 50% alennuksella

      • Anonyymi

        Myyjä saa 1800, mutta sinä "varaat" (mitä se tarkoittaa? Maksat?) vain 18. Kuka maksaa myyjälle puuttuvat 1782? Kuka ottaa riskin tuon summan osalta? Jos vaikka päätät ettet ostakaan, niin siinä tämä välikäsi on tuotteen kanssa josta on maksanut 1782 (kuka maksoi puuttuvan 18 joka oli vain "varattu"). Miten välikäsi pääsee eroon tuotteesta? Ryhtyykö hän myymään sitä?

        Aika järjettömältä kuulostaa. Miksi kukaan ottaisi tuollaista riskiä.

        Ja krypto- eli KYRPOvaluutoista taas tiedetään että niiden kurssivaihtelut perustuvat pelkkään kysyntään. ja jos kysyntä on vain 18 mutta tarjonta 1800, niin silloinhan sen arvo vain laskee kun tarjonta on suurempi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myyjä saa 1800, mutta sinä "varaat" (mitä se tarkoittaa? Maksat?) vain 18. Kuka maksaa myyjälle puuttuvat 1782? Kuka ottaa riskin tuon summan osalta? Jos vaikka päätät ettet ostakaan, niin siinä tämä välikäsi on tuotteen kanssa josta on maksanut 1782 (kuka maksoi puuttuvan 18 joka oli vain "varattu"). Miten välikäsi pääsee eroon tuotteesta? Ryhtyykö hän myymään sitä?

        Aika järjettömältä kuulostaa. Miksi kukaan ottaisi tuollaista riskiä.

        Ja krypto- eli KYRPOvaluutoista taas tiedetään että niiden kurssivaihtelut perustuvat pelkkään kysyntään. ja jos kysyntä on vain 18 mutta tarjonta 1800, niin silloinhan sen arvo vain laskee kun tarjonta on suurempi!

        En tiennyt ett tätä oli mahdotonta ymmärtää


      • Anonyymi

        Tuohan kuulostaa typerältä.

        Miksi näin monimutkainen systeemi? Ette ikinä saa massoja mukaan tähän, koska suurin osa ihmisistä ei halua olla missään tekemisissä minkään kryptojen kanssa.


    • Anonyymi

      Ja vielä siitä arvonnoususta: URPOn yhtälö on mahdoton. Jokaista $18 KYRPO-ostoa vastaa aikanaan $1800 edestä KYRPOMYYNTI mikä tarkoittaa aina KYRPOn arvon laskua koska tarjonta on suurempi.

      Missä URPO kävi kaupankäyntikoulunsa kun bisnes on näin takaperoinen?

      • Anonyymi

        Nyt sekoilet aivan kunnolla. Et ole tästä maailmasta


    • Anonyymi

      "ONPASSIVE:ssa on meneillään tyyntä myrskyn edeltä. Dataa siirretään pois AWS:ltä"

      Mikään datan siirto ei kestä päiväkausia eikä sellainen vaadi käyttökatkoa. Varsinkin kun kyseessä on ainoa paikka, ekosysteemi, jossa Onpassive tekee bisnestä. Sen kautta liitytään, ostetaan ja käytetään tuotteita. Ekosysteemin ollessa kiinni ei Onpassiven tuotteetkaan ole käytettävissä.

      Ei, kyse on jostain aivan muusta. Ekosysteemi on suljettu koska O-Connectia ei enää osteta eikä Onpassiveen liitytä, joten se on täysin turha. Rahaa ei enää tule sisään joten Ash Mufareh alkaa pikkuhiljaa sulkea putiikkia. Uskovaiset eivät tätä suostu ymmärtämään, mutta se on heidän murheensa.

    • Anonyymi

      "ONPASSIVE:ssa on meneillään tyyntä myrskyn edeltä. Dataa siirretään pois AWS:ltä"

      Tuo on roskapuhetta. Jokainen vähänkin asioista perillä oleva tietää ettei datan siirtäminen kestä kovin kauan. Eikä datan siirtämisen vuoksi tarvitse ajaa toimintaa alas.

    • Anonyymi

      "En tiennyt ett tätä oli mahdotonta ymmärtää"

      Ei taida lahkolainenkaan ymmärtää kun ei edes yritä selittää. DSM:n toiminnastaan antamat tiedot ovat tarkoituksellisen epämääräisiä, kuten aina tällaisissa. Lisäksi teksti on täynnä väärää tietoa eikä tekstien kirjoittaja ymmärrä itsekään mistä kirjoittaa.

      Mutta kohdeyleisö onneksi ymmärtää vielä vähemmän joten läpi menee että heilahtaa.

      Kovin monimutkainen himmeli. Järjettömän monimutkainen.

      Lisäksi kryptovaluuttahuijaukset ovat jo vuosia saaneet niin paljon palstatilaa tiedotusvälineissä, ettei tällaiseen kukaan lukutaitoinen lähde mukaan.

      • Anonyymi

        Maailmaan mahtuu mielipiteitä


    • Anonyymi

      Nyt tarvitaan malttia, sivut avautuvat pian.

      Terveisin Déjà-vu eli entiselämys.

      • Anonyymi

        Saanko arvata: maanmainio WINCAPITA! MUAHAHA


    • Anonyymi

      Onpassiven ekosysteemi on ollut alhaalla jo kaksi viikkoa.

      Nyt pitää muistaa vanha viisaus:"Maltti on valttia. Sivut aukeavat kyllä aikanaan"

      • Anonyymi

        Ash Mufareh on varmaan unohtanut aukaista sivustot. Harmi niiden kannalta jotka maksoivat O-Connectista. Tai johtuisikohan tämä juuri siitä, että O-Connectin ylläpito alkaa tulla Ash Mufarehille liian kalliiksi ja se piti lopettaa. Ja siksi ei parane päästää ketään ekosysteemiinkään?


    • Anonyymi

      Mahtoikohan "datan siirto" alkaa juuri 1.7. kun O-Connectin tilauskausi päättyi ja lahkolaisia ei edes päästetty tilaamaan seuraavaa kautta?! Ash on ajatellut Onpassiven alasajon fiksusti, näin kukaan lahkolainen ei pääse väittämään, että häneltä on jäänyt saamatta O-Connectin käyttöoikeuksia!

      Niin, vasta kolmas viikko menossa kun "dataa siirretään". Onpassive suomeksi facebook ryhmässäkin on varsin hiljaista nykyään. On tainnut porukalta usko loppua. Mutta ei huolta, seuraava kusetus on jo tulilla: DSM!!!

      • Anonyymi

        Ja kaunkohan kestää että niitä syytteitä jostain tiedon levittämisestä alkaa tulemaan? Taisi olla yksi vale lisää näiden huijattujen taholta. :D


    • Anonyymi

      Harmi kun en löydä enää sitä vuoden tai parin takaista kirjoitusta, jossa hehkutettiin miten Onpassive perustaa jokaiselle oman yrityksen ja omat webbisivut ja ohjaa sinne liikennettä ja kauppa käy. Hip Hurraa!!

      Ei tullut yrityksiä, webbisivuja eikä liikennettäkään. Kolmas viikko menossa kun Onpassiven ainoaksi jäänyt kauppapaikka on ja pysyy suljettuna. Minne sitä liikennettä nyt ohjataan? Kysyy hän, sarkastisesti, röhönaurua pidätellen.

      • Anonyymi

        Tulossa ovat


    • Anonyymi

      Kappas vain, kuuluisa ja "maailman paras" linkinlyhentäjä O-Trim on sekin lakannut toimimasta. Kokeilin summamutikassa erästä vanhaa linkkiä https://otrim.ai/huipulle ja eihän se enää toimi.

      Voi voi, harmi niitä jotka ovat käyttäneet liiketoiminnassaan tätä "maailman parasta" linkinlyhentäjää. Nyt kaikki linkit ovat lakanneet toimimasta eikä bisnes enää pyöri. Voi harmi sentään. Kyllä nyt harmittaa niiden puolesta jotka ovat laittaneet lanttinsa ja bisneksensä likoon Onpassiven puolesta. Voi sentään.

      Mutta muistaakseni kuuluisa ENNUSTAJAKIN jo varoitteli luottamasta Onpassiveen!

      • Anonyymi

        Lahkolaiset, muistitteko mainita värväämillenne ihmisille, että tämä on vain "mahdollisuus" ja nämä ilmaisetkin "tuotteet" saattavat lakata toimimasta minä päivänä tahansa?

        Ja muistitteko korostaa, että älkää laittako tärkeitä webbilinkkejä "linkinlyhentäjän" taakse tai älkää käyttäkö O-Mailia tärkeään viestintään, koska molemmat saattavat yllättäen lakata toimimasta, joko kokonaan tai moneksi viikoksi kerrallaan?

        Muistitteko mainita tällaisen tärkeän seikan? Ette tainneet muistaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lahkolaiset, muistitteko mainita värväämillenne ihmisille, että tämä on vain "mahdollisuus" ja nämä ilmaisetkin "tuotteet" saattavat lakata toimimasta minä päivänä tahansa?

        Ja muistitteko korostaa, että älkää laittako tärkeitä webbilinkkejä "linkinlyhentäjän" taakse tai älkää käyttäkö O-Mailia tärkeään viestintään, koska molemmat saattavat yllättäen lakata toimimasta, joko kokonaan tai moneksi viikoksi kerrallaan?

        Muistitteko mainita tällaisen tärkeän seikan? Ette tainneet muistaa?

        Kas kun nämä "mahdollisuuden tarjoajat" eivät ole täällä enää vastaamassa huutoonsa? Kyllä sitä valitusta ja urputusta silloin tuli kun heille kerrottiin, että tämä on kusetus ja katoaa muiden kusetusten joukkoon parin vuoden kuluessa. Ja vittuilua ynnä muuta. Tämä herra Automaattinen Tienaaminen oli varsinkin hyvin kovaääninen.

        Tuollaiselle käyttäytymiselle on oikein oma termikin.


    • Anonyymi

      ONPASSIVE tulee takaisin vahvempana kun uskottekaan. Kaikille jäsenille tämä datan siirto on ollut tiedossa, joten ei mitään yllätystä siinä mielessä. Kukaan ei vain tiedä kauanko tämä prosessi vie, mutta 6 vuoden työ siirretään parasta aikaa

      • Anonyymi

        1) Kuuden vuoden työ: Onpassive ei ole saanut kuudessa vuodessa aikaiseksi yhtään mitään omaa. Kaikki sen "tuotteet" ovat halpoja kopioita markkinoilla jo olevasta. Onpassivella ei ole yhtään mitään dataa, jota sen pitäisi "siirtää". Tai jos on, kaikki data mahtuu yhdelle muistitikulle, hinta 10€.

        2) Jäsenet eivät ole olleet tietoisia palveluiden alasajosta. Onpassive Suomeksi Facebook sivukin huomasi tämän vasta jälkikäteen. Ehkä sen jälkeen kun se oli huomattu täällä Suomi24:ssä.

        3) sanoin jo, mutta kerrataan: Onpassivella EI OLE mitään dataa, jota pitäisi siirtää yhtään mihinkään. Tai jos on, kaikki mahtuu 10 euron hintaiselle muistitikulle.

        4) Mikään datan siirto ei kestä viikkoja, eikä minkään datansiirron vuoksi tarvitse katkaista palveluita. Kyseessä on Onpassiven alasajo. Palvelut eivät koskaan enää palaa.

        5) Vanha viidakon sanonta:"nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"

        6) toinen legendaarinen sanonta:"rahat eivät ole kadonneet mihinkään. Vain yhteys niihin on kadonnut"


    • Anonyymi

      Tuntuu täällä olevan paljon viisasta porukkaa joilla ei ole tietoa mistään

      • Anonyymi

        No ei täällä ole kovin montaa onpassiveen huijattua. Ja olet oikeassa että he eivät näytä tietävän tästä asiasta mitään.


      • Anonyymi

        Halveksitko sinä ihmisiä, jotka ovat kovalla työllä kouluttautuneet ja opiskelleet itselleen ammatin? Ja siinä sivussa saaneet runsaasti kokemusta ja tietämystä?

        Koska muuten huomasit, että Onpassiven ekosysteemi on suljettu?


      • Anonyymi

        Eivät tiedä että Onpassive on Ashin yhsityinen pyramidihuijaus ja sioituslupi. Sivut voivat olla vaikka pysyvästi kiinni, se on Ashin oma asia.


    • Anonyymi

      Onpassivelaiset, onko teidän Youtube videoissa kerrottu koska ekosysteemin käyttökatko alkoi ja ennen kaikkea koska se päättyy?

      • Anonyymi

        Piti alkaa 01.07.2024, mutta joku kämmäsi AWS:llä ja aloitti jo 28.06.2024
        Kukaan ei osaa sanoa kauanko tämä kestää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti alkaa 01.07.2024, mutta joku kämmäsi AWS:llä ja aloitti jo 28.06.2024
        Kukaan ei osaa sanoa kauanko tämä kestää.

        Kukaan ei kämmännyt AWS llä. Se on ihan onpassiven omaa kämmäystä jos eivät osaa käyttää AWS palveluja. Sinulla ei näytä olevan hajuakaan miten AWs toimii kun teet tämmöisiä väitteitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti alkaa 01.07.2024, mutta joku kämmäsi AWS:llä ja aloitti jo 28.06.2024
        Kukaan ei osaa sanoa kauanko tämä kestää.

        Tämä on ihan täyttä puppua. AWS:llä ei kukaan yksittäinen henkilö ”kämmää” mitään niin, että jonkin firman kaikki palvelut hyytyvät viikoiksi.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei mihinkään, kun ette edes saa sivuja pystyyn. Teidän kannattaisi ottaa muista mallia miten tämä siirto tehdään niin että palvelut eivät ole sekunttiakaan alhaalla. Nyt tämä näyttää aika amatööri toiminnalta. Ei kukaan käytä sellaisia palveluja jotka ovat viikoja alhaalla.


      • Anonyymi

        Ensimmäiset viisi minuuttia Ash kertoo mm. vaimostaan ja puhuu yms. small talkia.
        Viiden minuutin jälkeen siirrytään moneksi minuutiksi puhumaan aiheesta miten "vaikeaa tämä on" ja miten "suuren haasteen edessä" Onpassive on. Mitään konkreettista ei kuitenkaan lausuta.

        Ajassa 7:01 hän lausuu profeetallisesti: we keep pushing for more.
        Ajassa 7:30: we are fixing the symptoms because we know the cause. Hyvä, juuri tätä tietoa odotinkin seitsemän ja puoli minuuttia. Hän kuitenkin sanoo suoraan, ettei aio kertoa näistä asioista yksityiskohtaisemmin.
        8:20: it will be fixed. Ilmeisesti lahkossa on ollut tyytymättömyyttä kun sivusto on suljettu ja Ash joutuu yhä uudestaan korostamaan vaikeuksia ja että asiat korjataan

        Tässä koko vartin mittaisen videon sanoma olikin. Wincapita aikoina tämä vartin mittainen viesti oli tiivistetty mainiosti kahteen lauseeseen:
        -"malttia, sivut aukeavat kyllä"
        -"rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"


    • Anonyymi

      "Piti alkaa 01.07.2024, mutta joku kämmäsi AWS:llä"

      Voisitteko kertoa mistä tämä tieto on peräisin?

      • Anonyymi

        Ash Mufareh:ilta. Kysymyksessä oli väärinkäsitys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ash Mufareh:ilta. Kysymyksessä oli väärinkäsitys

        Kovin harmillinen väärinkäsitys. Sen takia bisnekset on pysähdyksissä jo kolmatta viikkoa eikä kukaan tiedä koska pysähdys loppuu. Voi harmi sentään.

        "Nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"
        "Rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ash Mufareh:ilta. Kysymyksessä oli väärinkäsitys

        Eli hän valehtelee. AWS ei auta mitenkään näissä asioissa, he vain pitävät infraa pystyssä. Aws llä ei ole edes pääsyä asiakkaiden systeemeihin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja höpsistä. Tämä taisi olla vitsi?
        Onpassivella ei ole mitään ongelmaa AWS:ään liittyen eikä AWS:llä ole mitään ongelmaa. Onpassiven sivusto on suljettu tieten tahtoen ja syytä kannattaa kysyä Ashilta. Valistunut arvaus on, että hän lyö pillit pussiin ennen oikeudenkäyntiä


      • Anonyymi

        Miksi olet koko ajan valehtelemassa? Vai johtuuko tämä siitä että et tiedä näistä asioista yhtään mitään? Juuri sinunlaisia tietämättömiä ihmisiä on helppo saada näihin huijauksiin mukaan.


    • Anonyymi

      Vai AWS? Teidän puheenne ovat kovin ristiriitaisia. Jossain vaiheessa kiistitte käyttävänne AWS:ää ja väititte että Onpassivella on omat datacenterit. Ja nyt kyse onkin AWS:n "kämmistä".

      Se olisi maailmanluokan uutinen jos AWS tekisi jotain sellaista mitä Onpassivelle on tapahtunut: koko bisnes on loppunut. On aivan selvää että ekosysteemi on lopullisesti suljettu.

      "Nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"
      "Rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"

    • Anonyymi

      On hauskaa lueskella näitä kolme vuotta vanhoja kirjoituksia ja peilata niitä nykyhetkeen, kun Onpassiven toiminta on loppunut. Pitäähän Ash vielä videojumalanpalveluksiaan, mutta rahastaminen on päättynyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17023290/onpassive-syyskuussa-ravahtaa

      Onkohan näillä huijareilla yhtään luontoa lueskella vanhoja kirjoituksiaan ja miettiä mitä tuli kirjoitettua? Onko luontoa tunnustaa, että kaikki oli valehtelua?

      "Nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"
      "Rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"

      • Anonyymi

        Näin kirjoitti eräs onpassivelainen kolme vuotta sitten:

        "Perustajaksi pääseminen maksoi 97 $ ja kun yritys julkaistaan yleisölle maksamme 250 $ ja saamme käyttöömme kaikki tuotteet, nykyiset sekä tulevat! Siinä on kaikki mitä maksan omasta taskustani, ja saan oman yrityksen! Harva pystyy halvemmalla perustamaan yritystä."

        Haluaisin kysyä häneltä nyt, kolme vuotta myöhemmin, miten hänelle perustetulla yrityksellä nykyään menee? Minkätasoinen liikevaihto vuodessa? Aivan!

        Ai että "aina kannattaa yrittää"? No ei aivan. Enhän minäkään esimerkiksi liity projektiin "Muuta kuu juustoksi maksamalla 50€ ja tienaa samalla 50000000€". Kas, mahdottomuuksien yrittäminen ei ole kovin järkevää.

        "Nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"
        "Rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"


    • Anonyymi
      UUSI

      Onpassivelaiset: kuinka kauan kestää ennen kuin myönnätte, että Onpassive ei enää koskaan palaa takaisin? Uusia tuotteita ei tule eikä vanhojakaan voi enää koskaan käyttää.

      Nyt on jo kolme viikkoa täynnä!

      • Anonyymi
        UUSI

        Ei tule tapahtumaan koskaan koska ei ole mitään syytä siihen


    • Anonyymi
      UUSI

      ONPASSIVE sai ilmeisesti ongelmat ratkaistua ja datasiirto AWSltä Hostogatorille valmis?

    • Anonyymi
      UUSI

      Onpassiven kaikki palvelut ovat edelleen alhaalla ja neljäs viikko alkoi.
      Riittääkö usko?

      "Nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"
      "Rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"

      • Anonyymi
        UUSI

        Vielä on niitäkin jotka uskovat Wincapitan paluuseen ja odottavat, vaikka aikaa on kulunut toistakymmentä vuotta.

        "Nyt malttia, sivut aukeavat kyllä"
        "Rahat eivät ole kadonneet, vain yhteys niihin on kadonnut"


      • Anonyymi
        UUSI

        Tottakai riittää. Tässä voi hyvinkin mennä vaikka puoli vuotta. Kuka tietää. Mutta joka päivä mennään kohti parempaa


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai riittää. Tässä voi hyvinkin mennä vaikka puoli vuotta. Kuka tietää. Mutta joka päivä mennään kohti parempaa

        Miksi tässä menisi puoli vuotta? Ettekö taaskaan tiedä mitä olette tekemässä? Ottaisitte muista mallia miten nämä tehdään oikein.

        Ja miten tämä menee mitenkään parempaan? Näytää kyllä siltä että menee juuri päin vastaiseen suuntaan.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai riittää. Tässä voi hyvinkin mennä vaikka puoli vuotta. Kuka tietää. Mutta joka päivä mennään kohti parempaa

        Jos yksi huijaus on ohitse onhan se toki hyvä asia, askel parempaan.

        Hyvä että myönsit, sillei freudilaisella lipsahduksella.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai riittää. Tässä voi hyvinkin mennä vaikka puoli vuotta. Kuka tietää. Mutta joka päivä mennään kohti parempaa

        Ja jos yritys oli ottanut o-mail sähköpostin käyttöön.... ?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe