muistaako vanhempi väki?

Anonyymi-ap

Tämä ei ole holon juttuja!siis muistaako kukaan onko ja koska ollut ivalon komppaniassa ampumistapaus joskus että upseerikerholla??tms olisi joku ammuskellut joku kiho?

10

265

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On tapahtunut sellainen tapaus. Kymmeniä vuosia sitten.

  • Anonyymi

   Ei nämä kaikki ole muutenkaan minun juttuja vaan kyllä täällä kirjoittelee YLI 2 000 000 ihmistä ANONYYMINÄ joten VEDÄ VITTU PÄÄHÄN JA SUKELLA ÄITIS KOHDUN KAUTTA ISÄS KIVESPUSSEIHIN TAKASIN!

   • Anonyymi

    Holo se vain viisastuu.


   • Anonyymi

    Minähän olisin syntynyt norjalaiseksi jos Suomen valtio EI OLISI määrännyt sukujani palaamaan pakolaisina Suomeen takaisin Norjasta!

    Minusta tuo on KUNNIANLOUKKAS sekä SYRJINTÄÄ, kun pidetään TYHMEMPÄNÄ MITÄ INARIN SAAMELAISET ja muualta Inarin kuntaan muuttaneita!

    Eivät osaa EDES LAKIA LUKEA, mutta kyllä lukua taitoa löytyy ja muka lakiakin osaavat LUKEA kun heistä tekee juttua FACEBOOKIIN ja lainaa 7-päivää lehden uutisointia!
    Suomi24.fi yksi omistajankin voi olla myös ALLERS lehtiä, koska ei mainittu erikseen City Digital Groupin omistajista.

    Harjoittelin vain uutisten kirjoittelua FACEBOOKISSA!
    Paikallisiuutisia ja kaikki henkilöt oli REKISTÖITYNEET Facebookiin.
    Ei minun uutiset näkyneet muualle, kuin Facebookiin käyttäjille eli TOIMIN SÄÄNTÖJEN mukaan!

    Minä pidin Inarin kunnan 7-päivää lehteä facebookissa ja ihmiset oli käyneet kuulemma lukemassakin uutisia joita olin harjoitus mielessä kirjoitellut!
    Taitaa ihmisillä ikävä, kun Inarin kunnan 7-päivää juttuja eivät pääse lukemaan, koska HARJOITUS JAKSO päättyi ja ALKOI KÄRÄJÖINNIT!

    Minä olen sentään syntynyt IVALOSSA sekä Inarin kunnassa ja köyhälläkin oli vara lukea minun tekemiä UUTISIA ja sehän on ihan normaalia, että muualta muuttaneita pitää vähän kalauttaa niin pitävät turpansa kiinni eivätkä ala TÄÄLLÄ PÄTEMÄÄN ja esittämään PAREMPIA IHMISIÄ MITÄ ME JOIDEN SUVUT ON SODAN JÄLKEEN IVALON KYLÄNKIN RAKENTANEET SODAN TUHOJEN JÄLKEEN!
    Minulla on vittumainen suku koska minun isovanhemmat asui Kaamasessa sekä Ivalossa sodan jälkeen, mutta EI HE JOIDEN KANSSA minun isovanhemmat oli SAVOITOILLA Inarin kunnassa ole syytelleet kunnianloukkauksesta!

    Savotat on yksi syy miksi Inarin kuntaan on TEITÄ tehty, koska puut kuljetettiin teitä pitkin!
    Isän isä oli automies ja hän oli ajossa Utsjoella, kun olin lapsi. Hän ajo Kiviniemen ja Rensujeffin autoja ainakin, mutta on toki voinut ajaa myös muidenkin autoja.
    Rensujeffille vaari ajo silloin, kun minä sain tahtoni läpi ja pääsin vaarin työautoon. Meillä on valokuvan jonka varmaan minä olen ottanut, koska kuva on aika outo ja siihen aikaan ei noin turhan päiväsiä valokuvia ole otettu!
    Vaarini kävelee työautoa kohti ja se on Rensujeffin koppi-auto ja muistaakseni se on vielä harmaa!

    En saanut koskea kameraan, koska kamerat oli kalliita siihen aikaan ja niin oli myös valokuvat.
    Sanovat mulle, että minä muka rikon kamerat! Kyllä kameran rikkojat on olleet he jotka on ottaneet kamerat pois ja valokuvat kertoneet, että minä olen osannut käyttää kameraa sekä ottaa kuviakin mutta joku ottanut kameran pois ja sanonut : Sinä rikot sen!


  • Anonyymi

   Onkohan kyseessä Vornanen 🤣

  • Anonyymi

   Isoisä taisi olla. Oli nähnyt venäläisen pirun seinällä.

  • Anonyymi

   Yhden ministerin isä istu elinkautisen,arvatkaa mistä?

  • Anonyymi

   Porovarkaudesta ilmeisesti.

  • Anonyymi

   muistanki yhden tapauksen. Hyvä kaverini oli suorittamassa joskus 70 luvun loppupuolella varusmiespalvelusta tuossa sissikomppaniassa. Kaverini kertoi kuinka lähes jokainen normaali mies oli ihastunt ja jotkut jopa rakastuneet kauniiseen sotilaskodissa töissä olevaan naiseen ; Näitä kaunokaisia oli ainakin kaksi joita varusmiehet kävivät mielellään katselemassa kun munkki kahveella kävivät. Kaverini oli ihastunut ja jopa rakastunutkin, mutta saikin tietäää tämän kauniin naisen olevan kantahenkilöstöön kuuluvan ammattisotilaan naisystävä. No kaverini oli lopulta päässyt naisen asuntoon ja siellä sitten yöllä ollessaan taas totumaansa tapaan ammuyön tunteina olikin vakitunen ammattisotilas tullut tapaamaan naistaan olikin teko paljastunut ja naisen miesystävä oli ampunut käsiaseella ainakin yhden laukkauksen ja tämä varusmies oli peloissaan ainoasta ulospääsy reijästä asunnon ikkunasta n. 5 m, korkelta hypännyt ulos ja pakoon. Sitten olikin tulleet poliisit ja rajan päälliköt ja ammattisotilas oli taltutettu. Että tämän on minulle kertonut hyvä kaverini joka on ilmeisesti nykyään jossakin etelässä. Asiasta oli aikanaan pikku uutinen lehdissä ja ammattisotilas taisi saada loppupelissä varmuuden vuoksi pikkusakon kun sisällä kehtasi ammuskella ja kait siinä on joku vaaran paikkakin voinut jolla kulla olla.

  • Anonyymi

   Juu olis se sun sukulainen se Tantta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   63
   1859
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1237
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   77
   1173
  4. 45
   1095
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   962
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   959
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   900
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   843
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   838
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   36
   814
  Aihe