muistaako vanhempi väki?

Anonyymi-ap

Tämä ei ole holon juttuja!siis muistaako kukaan onko ja koska ollut ivalon komppaniassa ampumistapaus joskus että upseerikerholla??tms olisi joku ammuskellut joku kiho?

10

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On tapahtunut sellainen tapaus. Kymmeniä vuosia sitten.

    • Anonyymi

      Ei nämä kaikki ole muutenkaan minun juttuja vaan kyllä täällä kirjoittelee YLI 2 000 000 ihmistä ANONYYMINÄ joten VEDÄ VITTU PÄÄHÄN JA SUKELLA ÄITIS KOHDUN KAUTTA ISÄS KIVESPUSSEIHIN TAKASIN!

      • Anonyymi

        Holo se vain viisastuu.


      • Anonyymi

        Minähän olisin syntynyt norjalaiseksi jos Suomen valtio EI OLISI määrännyt sukujani palaamaan pakolaisina Suomeen takaisin Norjasta!

        Minusta tuo on KUNNIANLOUKKAS sekä SYRJINTÄÄ, kun pidetään TYHMEMPÄNÄ MITÄ INARIN SAAMELAISET ja muualta Inarin kuntaan muuttaneita!

        Eivät osaa EDES LAKIA LUKEA, mutta kyllä lukua taitoa löytyy ja muka lakiakin osaavat LUKEA kun heistä tekee juttua FACEBOOKIIN ja lainaa 7-päivää lehden uutisointia!
        Suomi24.fi yksi omistajankin voi olla myös ALLERS lehtiä, koska ei mainittu erikseen City Digital Groupin omistajista.

        Harjoittelin vain uutisten kirjoittelua FACEBOOKISSA!
        Paikallisiuutisia ja kaikki henkilöt oli REKISTÖITYNEET Facebookiin.
        Ei minun uutiset näkyneet muualle, kuin Facebookiin käyttäjille eli TOIMIN SÄÄNTÖJEN mukaan!

        Minä pidin Inarin kunnan 7-päivää lehteä facebookissa ja ihmiset oli käyneet kuulemma lukemassakin uutisia joita olin harjoitus mielessä kirjoitellut!
        Taitaa ihmisillä ikävä, kun Inarin kunnan 7-päivää juttuja eivät pääse lukemaan, koska HARJOITUS JAKSO päättyi ja ALKOI KÄRÄJÖINNIT!

        Minä olen sentään syntynyt IVALOSSA sekä Inarin kunnassa ja köyhälläkin oli vara lukea minun tekemiä UUTISIA ja sehän on ihan normaalia, että muualta muuttaneita pitää vähän kalauttaa niin pitävät turpansa kiinni eivätkä ala TÄÄLLÄ PÄTEMÄÄN ja esittämään PAREMPIA IHMISIÄ MITÄ ME JOIDEN SUVUT ON SODAN JÄLKEEN IVALON KYLÄNKIN RAKENTANEET SODAN TUHOJEN JÄLKEEN!
        Minulla on vittumainen suku koska minun isovanhemmat asui Kaamasessa sekä Ivalossa sodan jälkeen, mutta EI HE JOIDEN KANSSA minun isovanhemmat oli SAVOITOILLA Inarin kunnassa ole syytelleet kunnianloukkauksesta!

        Savotat on yksi syy miksi Inarin kuntaan on TEITÄ tehty, koska puut kuljetettiin teitä pitkin!
        Isän isä oli automies ja hän oli ajossa Utsjoella, kun olin lapsi. Hän ajo Kiviniemen ja Rensujeffin autoja ainakin, mutta on toki voinut ajaa myös muidenkin autoja.
        Rensujeffille vaari ajo silloin, kun minä sain tahtoni läpi ja pääsin vaarin työautoon. Meillä on valokuvan jonka varmaan minä olen ottanut, koska kuva on aika outo ja siihen aikaan ei noin turhan päiväsiä valokuvia ole otettu!
        Vaarini kävelee työautoa kohti ja se on Rensujeffin koppi-auto ja muistaakseni se on vielä harmaa!

        En saanut koskea kameraan, koska kamerat oli kalliita siihen aikaan ja niin oli myös valokuvat.
        Sanovat mulle, että minä muka rikon kamerat! Kyllä kameran rikkojat on olleet he jotka on ottaneet kamerat pois ja valokuvat kertoneet, että minä olen osannut käyttää kameraa sekä ottaa kuviakin mutta joku ottanut kameran pois ja sanonut : Sinä rikot sen!


    • Anonyymi

      Onkohan kyseessä Vornanen 🤣

    • Anonyymi

      Isoisä taisi olla. Oli nähnyt venäläisen pirun seinällä.

    • Anonyymi

      Yhden ministerin isä istu elinkautisen,arvatkaa mistä?

    • Anonyymi

      Porovarkaudesta ilmeisesti.

    • Anonyymi

      muistanki yhden tapauksen. Hyvä kaverini oli suorittamassa joskus 70 luvun loppupuolella varusmiespalvelusta tuossa sissikomppaniassa. Kaverini kertoi kuinka lähes jokainen normaali mies oli ihastunt ja jotkut jopa rakastuneet kauniiseen sotilaskodissa töissä olevaan naiseen ; Näitä kaunokaisia oli ainakin kaksi joita varusmiehet kävivät mielellään katselemassa kun munkki kahveella kävivät. Kaverini oli ihastunut ja jopa rakastunutkin, mutta saikin tietäää tämän kauniin naisen olevan kantahenkilöstöön kuuluvan ammattisotilaan naisystävä. No kaverini oli lopulta päässyt naisen asuntoon ja siellä sitten yöllä ollessaan taas totumaansa tapaan ammuyön tunteina olikin vakitunen ammattisotilas tullut tapaamaan naistaan olikin teko paljastunut ja naisen miesystävä oli ampunut käsiaseella ainakin yhden laukkauksen ja tämä varusmies oli peloissaan ainoasta ulospääsy reijästä asunnon ikkunasta n. 5 m, korkelta hypännyt ulos ja pakoon. Sitten olikin tulleet poliisit ja rajan päälliköt ja ammattisotilas oli taltutettu. Että tämän on minulle kertonut hyvä kaverini joka on ilmeisesti nykyään jossakin etelässä. Asiasta oli aikanaan pikku uutinen lehdissä ja ammattisotilas taisi saada loppupelissä varmuuden vuoksi pikkusakon kun sisällä kehtasi ammuskella ja kait siinä on joku vaaran paikkakin voinut jolla kulla olla.

    • Anonyymi

      Juu olis se sun sukulainen se Tantta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe