Sinkkuna olevatJeesuksen seuraajat

Anonyymi-ap

Hei kaikki ilman puolisoa olevat Jeesuksen seuraajat, olisi mukava kuulla kuinka käsittelette Uskovina sinkkuuttanne, kun yleensä Kristityiden keskuudessa tuntuu että aina esille nostetaan vain avioliitossa olevat, ja saarnataan aivan kuin avioliitto/vaimo/mies olisi jotenkin itsestään selvä ja automaattisesti Pyhän tien pakettiin kuuluva, mutta kaikki eivät saa/löydä puolisoa, ja joutuu puolestaan sivusta seuraamaan kun toisille siunaantuu parisuhteen lahja, itse olen Uskova sinkku ja monesti on tullut vaan paha olo Seurakunnan tilaisuuksissa, kun sivusta katsoo miten joillekin löytyy heila ihan sormia napsauttamalla, itse saa yksin olla, ja sortunut alastomia naisten kuvia katselee ym. kun ei vaimoa jota katsella, ja meinaa hiertää koko Uskontie ärtymyksen ja katkeruuden/kateuden suuntaan, mutta vielä on nippa nappa Jumala suhde kondiksessa, rukoilen anteeksiantoa hyvin paljon...., itse en usko että kaikki "seurusteluhteet" mitkä uskovat ristivät Jumalan siunaukseksi, olisi välttämättä Jumalan tarkoituksen mukaista, koska ihminen toimii myös lihallisuudesta käsin (ulkonäkö mieltymys), miten te muut hoitelette sinkkuna Jumala suhdettanne? Onko helppoa, tiukkaa koetuksen keskellä, onnistuuko olla täysin ilman seksiä, tai olla katselematta vastakkaista?

15

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siitä ei tosiaan hyvä eikä täyttynyt fiilis tule, kun sinkkuna lukee jostain seurakunnan lehden kannesta virkkeen "Jumala korjaa rikkoontuneen" ja jutut on pariskunnista, jotka löytäneet toisensa seurakunnan tilaisuuksissa ja hupsis, kaikki on sitten ollutkin hyvin, mutta missä ne sinkku seurakuntalaisten tarinat??? Ei tainnut Jeesuksellakaan varsinaisesti vaimoa vai liekkö?

    • Anonyymi

      Kahden mieh mielen ihmiset ei käy kuin rahanvaihtajiksi. Nekin vaihtelevat keskenään. Älkää uskoko.

    • Anonyymi

      Olin naimisissa ja se liitto ei toiminut vaikka yritin muutaman vuoden sitä korjata. Erottiin ja sen jälkeen oli susiparisuhde jossa kumppani kuoli. En tuntenut syyllisyyttä enkä synnillisyyttä vaikka en suostunut naimisiin. Sen jälkeen oli suhde seksineen päivineen, joka päättyi kumppani uskottomuuteen. Nyt on alkava vielä nyt seksitön suhde versoamassa. En tiedä saanko kumppanin ihan sormia napsauttamalla mutta minulla on kohtalaiset vaateet toista kohtaan.
      Olen uskossa, enkä katso tekeväni syntiä.
      Seksittömänä pärjää laitteiden turvin ja omin käsin, mutta läheisyyttä ei saa mistään ja sitä että kokee ainakin tykkäävänsä toisesta, vaikka ei suurta rakkautta kokisikaan.
      Jospa löysäisit vähän vaatimuksiasi, en usko että Jumala on niin armoton ettei hyväksy vihkimätöntä suhdetta. Koen itseni aika tyytyväiseksi, jopa onnelliseksi. En siis noudata sitä että pitää kilvoitella koko elämä vaikka epätyydyttävässä olossa, että pääsisi taivasten valtakuntaan. En pyytele Jumalalta anteeksi, mutta joka päivä kiitän.

    • Anonyymi

      Kuulostaa aktivistin bullshit kirjoitukseksi

      • Anonyymi

        Onko tämä mies Jeesusaktivisti?


      • Anonyymi

        Mutta on täyttä totta eikä hevosenpaskaa kuten muuten netti sanan bullshit kääntää.


    • Anonyymi

      " Ei ole ihmisen hyvä olla yksin", mutta jotkut saa armolahjana yksin elämisen.

      Avioliittoja on monenlaisia ja uskovien keskellä on sellainen harhauskomus, että kun kokee Jumalan johdatuksen puolison saannissa, niin avioliitto on silloin ongelmaton. Kuitenkin näyttää siltä että uskovien avioliitot "onnistuu" tai on onnistumatta siinä kuin jumalattomienkin liitot.

      • Anonyymi

        Kai yksineläjältä ja semmosielta joka ei ksokaan huoraa tai runkkakaan, muutoin ku vahingossa unen aikana, täytyy sitten puuttua seksuaalisuus tai hän voi jotenkin jalostaa sen itselleen joksikin uskossapysymisenergiaksi


    • Anonyymi

      Joo mä oon naimisissa oman äitini kanssa kuten oli myös Jeesuskin ja jos kerran Jeesus näytti polun minkä kautta päästä Taivasten valtakuntaan niin tietenkin minä uskon Jeesuksen sanomaan ... kuten myös uskoo äitivaimoni.

    • Anonyymi

      Alkaa tässä jo vihuttaa jollei löydä naista eikä Jesseä, jouttu menee sit poikamiehenä hornaan, t äiä41

    • Anonyymi

      Kai se parin viikon välein käteenveosta satu rankku on pienempi risti kannettavaksi kuin että naisenhimossa lankeaisi avioliittoon ja saisi perheenpidon riesakseen. Uskoontulo yleensäki saattas olla houkuttelevampi juttu jos sen myöti saisi vaikka jonkun naimattomuuden/aseksuaalisuuden armolahjan eli vapahduksen kiusaavista aatoksista. Se voisi olla jotain esimakua taivaasta kussa kuitenni käsittääkseini ovat sinne pääsevät aseksuaaleja aika tavalla. Seksuaalisuutta tarttevat käytännössä oikeensaan vain sellaset joilla on spyyke niin reilasssa että voivat häyttää kiusaavan himonsa pariutumisvoimaksi ja puolisonetsinntärohkeudeksi. muut voivat käyttää sen pornoon tai sitten pika- ja avo/sivusuhteisiin. mieliterveet pääsevät sitten avioon ja sen jälkeen kenties vielä taivaaseenhi, jonka porteilla kuitenkin joutuvat pääsymaksuna kuin kenties, luopumaan seksuaalisuudestaan

    • Anonyymi

      Tyypillistä kristinuskoa.

      Kaikella kunnioituksella:

      1. Kristinuskossa puhutaan asioista ilman, että ymmärretään syitä ja mekanismeja niiden taustalla.

      Koska kristinusko pääpiirteissään kieltää yhteydet henkimaailmaan, selvänäköisyyden, valkoisen magian ym., se on johtanut siihen, että kaikki maanpäälliset energeettiset asiat esitetään Raamatussa vain fyysisen maailman käsitteiden avulla. Sen sijaan jos ymmärtää ilmiöiden takana olevan energian liikkeet, on helpompi hahmottaa, miksi Raamattu puhuu tietyistä asioista niin kuin se puhuu.

      Tähän liittyy mm. seksuaalienergian tukahduttaminen kaikissa abrahamilaisissa uskonnoissa (kristinusko, juutalaisuus, islam) ja varsinkin naisten osalta. Molempien sukupuolten seksuaalienergia on voimakasta mutta naisten on erityisen voimakasta, koska heillä on usein aivojen rakenteen vuoksi helpompi yhteys henkimaailmaan seksuaalienergian kautta. Jotta tämä energia saataisiin (pelon ja pahantahtoisuuden vuoksi) tukahdutettua, abrahamilaiset uskonnot suhtautuvat naisten seksuaalienergiaan siten kuin ne nyt suhtautuvat. Eli käytännössä kieltävät koko energian olemassaolon.

      2. Kristinuskossa on vahva sisään ja ulos sulkemisen perinne, joka tehdään "jumalalle kelvollisena olemisen" avulla.

      Seksuaalienergian kontrolloiminen sekä miehillä että naisilla on keskeinen keino osoittaa, että kuuluu "jumalan valittuihin", jotka elävät Raamatun mukaisesti. Yksi näistä kriteereistä on se, että seksuaalienergiasta pyydetään tukahduttamaan käytännössä kaikki muun paitsi lisääntymiseen liittyvä aspekti.

      Seksuaalienergiaa voi hallita vain sellaisella energialla, joka on taajuudeltaan suurempaa kuin seksuaalienergia. Koska kristinusko kieltää näiden muidenkin energioiden olemassaolon, ja selvän ottamisen niistä, ihmiset eivät koskaan opi hallitsemaan seksuaalienergiaansa saati sitten käyttämään sitä mihinkään muuhun kuin lisääntymiseen tai sitten itsekkääseen seksiin, mikä saa kaikki chakrat epätasapainoon. Siinä sitten ollaan ja rukoillaan elämän loppuun saakka ymmärtämättä yhtään mitään yhtään mistään, koska "jumala" on kieltänyt ottamasta selvää. Lisäksi pelätään, tuliko nyt varmasti oltua sellainen että kelpaa vai joutuuko sittenkin ikuiseen kidutuksen.

      3. Kristinusko, kuten kaikki muutkin abrahamilaiset uskonnot, perustuvat ulkoiseen moraalikäsitykseen.

      Tällöin moraali hahmotetaan enemmän ulkoa annettuina sääntöinä kuin sisäistettyinä arvoina tai oman eettisen pohdinnan ja intuition tuloksena. Itse asiassa kristinusko jopa kieltää tiettyjen eettisten pohdintojen harjoittamisen, kuten sen, miten "rakkaudellista" jumalan näkökulmasta on kuitata oma vihansa vähemmän kehittyneitä olentoja kohtaan antamalla näiden kiduttaa ja surmata ko. jumalan oma poika.

      Näissä uskonnkoissa maskuliinisella energialla on epätasapainoinen ylivalta ja feminiininen energia on liian heikkoa. Maskuliinisen energian avainsana on kontrolli, joka perustuu pelkoon. Koska abrahamilaiset uskonnot eivät ymmärrä minkään silmille näkymättömän energian luonnetta, eivät tunnusta seksuaalienergian olemassaoloa eivätkä osaa sitä hallita tai käyttää edukseen, ainoaksi vaihtoehdoksi jää pelkoon pohjautuva kontrollointi. Sellainen tuottaa lisää samaa energiaa. Sen vuoksi mitä enemmän seksuaalisuutta kontrolloidaan, sitä sairaampia ilmenemismuotoja se löytää osoittaakseen ihmisille, että omat ajatukset ja vastuu niistä on aina tärkeämpää kuin mikään ulkoinen luoja, vapahtaja tai messias.

      Ihminen on tarkoitettu paitsi käyttämään kaikkia energioitaan hyviin tarkoituksiin myös opettelemaan ja osaamaan niiden käytön. Osaamiseen kuuluu se, ettei samanaikaisesti kielletä tulen olemassaoloa ja yritetä sammuttaa tuota tulta öljyllä, niin kuin abrahamilaiset uskonnot tekevät seksuaalienergian kanssa. 🕉️

      • Anonyymi
        UUSI

        Mitäs ihmeen juttua tuo on ?

        moisista kehon/mielen energioista ei ole olemassa minkäänlaista tieteellistä näyttöä.

        Mitä Raamattu sanoo avioliitosta?

        1. Kor 7:2 mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.

        Valitettavsti nykyaikaan on pesiytynyt varsin vastenmielinen ilmiö:
        Se, että kauniit ja komeat ehkä muodostavat parisuhteita,

        mutta samalla:
        miesten pieni vähemmistö varaa itselleen jopa 80% naisista.
        Tästä seuraa, että yhdellä supersuositulla miehellä voi olla esim. 5 tyttöystävää samanaikaisesti. Tästä tietenkin seuraa, että suurelle osalle miehistä ei riitä sitä ensimmäistäkään tyttöystävää/vaimoa.

        Pitäis selvittää, ketä nuo supersuositut miehet ovat.
        Tämän tiedon, kun ju lkaisisi sopivalla nettisivulla, ehkä jotain alkaisi tapahtua.

        Naiset taas ovat keskimäärin niin tyhmiä, että joku nainen, joka mielestään seurustelee tuollaisen supersuositun miehen kanssa, ei voi tajuta, että tuolla samalla miehellä on samanaikaisesti esim.4 muuta tyttöystävää .

        Olemme siis todellisuudessa yhteiskunnassa, joka on täydellinen vastakohta tuolle Raamatun neuvomalle toimintatavalle.

        Myös (varsinkin helluntai-) seurakunnissa on järjestäytynyt väkivaltakoneisto, joka pitää huolta, että jollet ole ns. suosikkimiehiä, et voi etsiä itsellesi vaimoa seurakunnasta, ja jos niin yrität tehdä, tulee järjestyksenvalvoja poistamaan sinut seurakunnan tiloista.

        seurakunnissa ollaan siis hyvin kaukana aidosta kristillisyydestä.
        Jokainen tämän tajuava ei laita senttiäkään kolehtihaaviin eikä niiden sähköiseen vastineeseen.

        Raha on valtaa, seurakunnassakin.


    • Anonyymi

      Eikös jo Lukkas sasnonut testamentissaan että yksi syntinen on arvokkaampi kuin 999 uskovaaq?

    • Anonyymi

      oikeastikin omat uskontokuntansa, rahaan uskovat, raamattuun uskovat ja omaan itseensä uskovat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe